شما باید جدید ترین DirectX که داخل cd بازی هست رو نصب کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط asghar2007
Printable View
شما باید جدید ترین DirectX که داخل cd بازی هست رو نصب کنیدنقل قول:
داخل سي دي بازي كه من دارم DirectX ندارد
5 سي دي است و مال شركت تاكين 20 است
اون فايلي رو كه گفته برو از اينترن دانلود كن توي سيستم 32 پيست كن
شايد درست شه
فايل رو از لينك زير دانلود كنيد و در پوشه system32 ويندوز كپي كنيد.نقل قول:
مرسي از شما دوستان نازنين
ايا چيت براي ps2 هم داره؟
واي بازم نشد حالا اين msvcr71.dll was not found.re-installing...
پيغام را ميده
ميتونيد اين فايل رو از لينك زير دانلود كنيد. ;)نقل قول:
اصغر جان من که گفتم باید جدید ترین DirectX که داخل cd بازی هست رو نصب کنی
منم گفتم كه داخل بازيم DirectX نداره
هر فايلي رو فايند نمي كنه برو تو گوگل سرچ كن دانلودش كن توي سيستم 32 پيستش كن
عزيز شما بايد حتماً DirectX رو از يه جا جور کنيد چون فکر نکنم بصرف باشه که هی اينرو دانلود کنی اگم سرعت اينترنتت بالاس لينکشو برات بزارمنقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
سلام.
من بازی هیتمن رو به راحتی نصب کردم اما وقتی میخام اجراش کنم حدودا یک چهارم لودینگش پر میشه و ناگهان از بازی میپره بیرون.
ممنون میشم که کمکم کنید
کارت گرافنقل قول:
نوشته شده توسط mehdicpp
سلام.
ميخاستم بدونم كه چه جوري بايد اين مشكل رو حل كرد؟ اگه بايد كارت گرافيك جديد خريد بايد چه مدلي باشه؟
بستگي به ميزان پرداخت شما داره.
حدالقل ati 9600
حداكثر nvhdia 7950
اینم حرفی بود ها...این کارت ها متمایز از همدیگه هستند...نقل قول:
نوشته شده توسط name
با فرمايش شما كاملا موافقم.ati 9600 در حدود 90 تا 110 هزار تومان قيمت داره و nvidia 7950 در حدود 700تا 750 هزار تومان.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
Ps2 بخرید خودتون رو راحت کنید
پرنس جان اينجا حرف از هيتمن هستش نه كنسول...نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
------------------------------------------------------------------------------
شما بزرگواري...من قصد بدي از صحبتم نداشتم...نقل قول:
نوشته شده توسط name
آقا شما بيشتر.انشاالله كه بتونيم تا اونجا كه مقدوره به هم كمك كنيم.نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
مشكلي كه من دارم رو مطمئنم هيچكس نميتونه حل كنه . :sad: مومن خدا در جريان هستش. من 5 تا سي دي بازي رو از تكين گرفتم ولي وقتي سي دي يكش رو ميزارم با اين پيغام روبرو ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا كمكم كنيد. يكي به من بگه چه كار بايد بكنم. اينم بگم كه سي دي ها رو از فروشگاه پي سي ورد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سفارش دادم و خيلي زود (دو روزه) به دستم رسيد. البته اينو نگفتم كه خداي نكرده به پي سي ورد شك كردما. نه خدائي فقط گفتم كه شايد راهي وجود داشته باشه كه مشكلم حل بشه. تو رو خدا كمكم كنيد :sad: :sad:
رفیق من فکر میکنم سیدی مشکل داشه باشه...اروری که میده طوری نیست که آدم بگه مشکل از سیستم هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط tazevared2006
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم و درباره هیتمن ورژن قبلی می خوام صحبت کنم چون تازه با هیتمن آشنا شدم
مرحله دوم (اونجائی که اولش از هواپیمای فرود آمده خارج می شه و آخرش می ره کنار یک زیر دریایی توی یخها گیر کرده)
هر کی فهمید لطفا به من بگه چطوری این مرحله رو تموم کنم هر بار می خوام خارج بشم می گه یک ماموریت رد این مرحله نا تموم مونده
ممنون
منظورت از ورژن قبلي چيه؟
مرسي از اينكه توجه كردينقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
ديروز با يكي از دوستان بودم كه به من راه حل رو گفت و من هم اون مرحله رو تونستم برم
منظورم hitman constrant اگه املاشو درست نوشته باشم
حالا مي دوني كجا گير كردم :biggrin:
اون مرحله اي كه يه نفر رو بايد بكشه ولي يارو همون اول سوار هلي كوپتر مي شه مي ره و ماموريت ناموفق مي شه حالا اين جا رو كمكم كن
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــرسي
نييدونم
برو سايت
من بازي هيتمن 4 رو نصب كردم ولي وقتي كه اجرا مي كنم در حين بازي حركات تكه تكه اي است(گير داره) مشكل از كجاست؟
مشخصات سيستمم
Ram=768
گرافیگ=Ge force 5200 fx 128
windows=xp
مشکل از گرافیکت هستش...ارتقا بده یا اور کلاک کن...دیگه مشکل رو نمیشه از جای دیگه دونست...
در اشتباهي(ببخشيد)من خودم اين بازي رو توي كامپيتر دوستم امتهان كردم با اينكه گرافيكش بايين تر از من بود ولي گيرش رفته بود از نظر من اشكال از پردازنه اش(سي پي يو)بايد باشه
رفيق گل اين بازي سيستم بالايي ميطلبه صفحات قبل رو بخون حتما متوجه خواهي شد...نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
من مي خوام بدونم كه با عوض كردن cpuکار حله؟
من دارم ميگم كه اگه cpu رو عوض کنم مشکل حله؟
سي پي يو رو عوض كني مجبوري گرافيك رو هم عوض كني...اصلا از كجا معلوم مادربورد هم نخواد كه عوض كني...نقل قول:
سلام من فكر مي كنم اگر مشكلتو به يك شركت كامپيوتري بگي بتونن كمكت كنننقل قول:
علت اينكه گفتم cpu به این خاطر بود که کامپیوتر دوستم cpu اش قوی تر از من و کارت گرافیکش از من ضعیف تر بود
ولی شما می گین که گرافیک ارتقا بده تا گیر بازی رفع شه اگر این جوری باشه کامپیوتر دوستم که گرافیکش از من پایین تر است
پس چرا بازی اینقدر روون اجرا می شه؟
لطفا اگه کسی می دونه یه کمک کنه
با تشکّر
ببین رفیق این بازی سیستم خوبی رو میطلبه برای اجرا...من منظورم این بود که شما احتمالا برد گرافیکت با مادربورد و غیره نمیخونه...که به این میگن ناهماهنگی قطعات...خلاصه اینطوریه...نقل قول:
آقا خواهش می کنم لطفا یکی نحوه کار با این asr رو توضیح بده ؟
کامل لطفا
ممنون
patch هیمن رو از کجا بگیرم؟
با سلام من بازی هیتمن 4 را رو که شامل 7 سی دی بود خریدم و بعد روی کامپیوترم نصب کردم و از این سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش بازی هایش فایلی را که برای کارت گرافیک بازی هیتمن 4 بود که مشکل در اجرای بازی رو از بین می برد دانلود کردم و آن را نصب کردم ولی وقتی که می خواهم بازی رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر اینکه سی دی اورجینال بازی رو قرار بده می آید من همه ی سی دی ها رو قرار دادم ولی باز همان پیغام می آید من کرک بازی رو کپی کردم بعد از اون که اون فایل رو نصب کردم این جوری شد
مشکل از کجاست؟