اینجا ظاهرا اسپویل اینا کسی نمیذاره نصف داستان رو قبل از رسیدن از اینجا فهمیدم:n08:
بکس من روی هفتاد و خورده ای هستم اینجا گیر کردم چه بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجا ظاهرا اسپویل اینا کسی نمیذاره نصف داستان رو قبل از رسیدن از اینجا فهمیدم:n08:
بکس من روی هفتاد و خورده ای هستم اینجا گیر کردم چه بکنم
نقل قول:
اینجا باید اول اون جسم رو بیاری پایین بعد بری روبروش وایستی
و یه تیر بزن اون جسم رو بکش به طرف خودت وقتی نزدیکت شد از بالا بپر روش و بعد میره سمت اونور بپر روی چوب ها و .........
اعصابم ریخت به هم:n27:
امروز تا 70% رفتم یهو از بازی اومد بیرون و هزار تا مشکل دیگه که تو تاپیک مشکل گفتم هیچ سیو بازی هم پرید(گل بود و به سبزه هم اراسته شد)
یکی بزرگی کنه لطف کنه سیوهای قبل از مرحله ساحل 70% رو برام بزاره
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستم:n16:
کسی نیست کمک کنه بگه اینجا باید چیکار کنمنقل قول:
دوست عزیز تورو خدا این سیو بازی رو برام یجا اپلود کن:n16:نقل قول:
من دقیقا نمیدونم اینجا کجاس اما اگه اون کمان جدید رو اون دوستت بهت داده باشه میتونی با دکمه وسط موس به همون صخره تیر بزنی و وصل میشه به این چوبه و سر میخوری میری اونور...نقل قول:
من هم روی 84 درصد تموم کردم اونجایی که گفت دیگه راه برگشتی نیست میخواستم برم هرچی رو پیدا نکردم پیدا کنم یه خورده رفتم اما دیگه حسش نبود رفتم تمومش کردم اینهمه بگردی آخرش هیچی:n09:
یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم به نظرم این ازون بازی های موندگار و خاطره انگیز میشه، برای من که همین الانشم خاطره شده تا این حد که بعد از تموم شدن رفتم تو بخش اکسترا اون عکسایی هنری از مراحل بازی رو که نگاه کردم هوس کردم برم دوباره بازی کنم حس نوستالژی بهم دست داد! :n08:
باگهای این بازی پدر من در اورده این دفعه دومه که دارم بازی رو میرم وبه باگ دیگه برخوردم :n14:
دفعه اول که تا 54% رفتم وبه بگی که تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم برخوردم ودیدم راهی نیست وکسی سیو اپ نکرد مجبور شدم از دو باره بیام
حالا دوباره که او.مدم یه باگ تو 47% برام پیش اومده اینه که هرکاری میکنم تو اینجایی که عکسشو گذاشتم نمیتونم بپرم البته یه بار پریدم اون ور ولی رفتم جلو تیر خوردم و وقتی از چکپوینت اخر اورد مجبور بودم دو باره اون تیکه رو بپرم و از اون به بعد شاید 40 یا 50 بار پریدم ولی نمیرسه اون ور
واقعا دیگه نمیکشم بخوام برای بار سوم از اول برم
دوستا ن اگر کسی میتونه دردم رو دوا کنه که هیچ اگر نشد خواهش دارم یکی سیو بازیو که تو 60 _50 _40_یاحتی 30% باشه رو اپ کنه برام خیلی ممنونش میشم
در ضمن مسیر سیو بازی اینجاست C:\Users\User\AppData\Local\SKIDROW\203160 که حجمش هم حدود 100kb هستش
لازم به ذکره که فایل سیو به صورت hidden می باشد که باید در فولدر اپشن گزینه show hidden files را فعال کرد( البته اگر از قبل فعال نباشه)
سلام دوستان
من یه جای بازی به باگ خوردم و هیچ کاریش نمی تونم بکنم لطفا کمک کنید
یه جا توی بازی یه آسانسور هست که توی یه ساختمون 3 طبقه بالا و پایین میره و باید توی 3 قسمت مختلف آسانسور رو آزاد کنی
آسانسوره قاطی کرده و هر جا دکمشو میزنم 1 طبقه پایین تر وایمیسه و نمیتونم ردش کنم.
کسی به این مشکل برخورد کرده؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
سرچ کردم و دیدم زیاد به این مشکل برخورد کردن ولی راه حل پیدا نکردم
دفعه قبلی چطوری اینجا رو رد کردید؟نقل قول:
بالا سرتون رو نگاه کنید. یه لنگره به بالای لنگر جایی که به طناب وصل شده شلیک کنید راه باز میشه.
دوست عزیز حداقل شما این سیو خودت رو برام اپ کننقل قول:
اين باگ نيست داداش! 3طرف نيست بايد 4 طرفشو آزاد كني.نقل قول:
نقل قول:
باگه داداش.
اون فیلمو ببینی متوجه میشی. مهم 3 تا و 4 تاش نیست مهم اینه که آسانسور یه طبقه پایین تر از جایی که باید وایمیسه .
وقتی تو طبقه اول دکمه آسانسورو میزنی یک طبقه میره زیر زمین و باگ گرافیکی ایجاد میشه.
مشکل همینه که با دکمه وسط موس نمیزنه نمیدونم شاید فاصلش دوره اینم سیو بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب اینکه مشکلی نداره با دکمه وسط موس من رفتم اونور شاید باگی چیزی برات داره به هر حال برات رد کردم اینم سیوشنقل قول:
ممنون دوست عزیز نمیدونم چرا از سیو شما که استفاده میکنم موس رو نمیشه کنترل کرد انگار سرعت موس در بازی زیاد شده دوستان ممکنه نسخه خریداری شده ایراد داشته باشهنقل قول:
من نخریدم نسخه بلک باکس رو دانلود کردم اما فکر نکنم از این باشه، نمیدونم مشکل از چیه یه سری آپشن برای موس داره ببین شاید ازونجا حل بشهنقل قول:
دوست عزیز شما چرا خودتو اذیت میکنی شما از همون طریق سیو خودت برو پیش اون تیکه چوبه که بغل خودته با تیرکمون دکمه اسکرول موس رو بزن به طرف دیواره که کنده کاری داره ( اگه Q رو بزنی معلوم میشه کدوم دیوار رو میگم) وقلاب کن کن به همون چوبه که بغلته همین .نقل قول:
دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه مشکل من نشدی من میگم که هرکاری میکنم یه اون صخره وصل نمیشه نمیدونم مشکل از چیه ایا باید تیر و کمان رو اپگرید کرد یا نهنقل قول:
تیرو کمون که باید اپگرید بشه تا بتونی به دیوار طناب گیر بدی ولی اینکه به این جا رسیدی و اپگرید نشده یکم عجیبه !نقل قول:
حالا یا باید برگردی عقب جزیره رو بگردی تا شاید بتونی اپگرید کنی( فکر کنم برای من اوجایی که قایق خراب شده بود بر وبکس داشتند تعمیرش میکردند تو اون محدوده اپگرید شد حالا اونجاها رو برو بگرد شاید تونستی چیزی پیدا کنی) شاید هم تو skill ها باشه .
یا اینکه از اول بری
با کمان میشه به چیزهایی که دوش طناب پیچیده وصل شد ولی نمیشه به صخره وصل کرد هر کاری میکنم وصل نمیشه توی اپگریدها دقیقا به کدوم گزینه دست بزنمنقل قول:
این اپگرید جوریه که خود بازی بهت میده وتو skill ها نیست که خودت بتونی اپگرید کنی مثل اون فندکه که از جیب خلبان برداشت تا تیرهاش اتیشی بشهنقل قول:
ساده بگم خوردی به باگ که این بازی کم نداره از این نظر حالا اگه خواستی من سیو 52% دارم یعنی از قبل نگه داشتم که یه وقت به مشکل خوردم سه باره مجبور نشم از اول بیام یعنی انقدر به بازی شک دارم که دوباره باگ داشته باشه چون الان این دفع دوممه که دارم میرم دفع اول که رفتم به این باگ خوردم که هیچ راه حلی نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ولی اینکه دانلود نمیشهنقل قول:
دوست عزیز این باگها با اون آپدیته بازی میشه یا با نصب آپدیت بازهم به باگ میخوریم؟نقل قول:
اخوی شما سه حالت استفاده از تیر و کمان رو داری یکی به صورت معمولیه و دیگری به صورت پرتاب طناب و یکی هم پرتاب تیر اتشین...اگه با پی سی بازی میکنی وقتی تیر کمان رو انتخاب کردی کلیک راست واسه هدف گیری و بعد میدل موس ( چرخ موس ) رو فشار بده که نوع هدف گیری عوض شه:n18:نقل قول:
البته تیر انفجاری هم هستنقل قول:
فعلا دارم بیوشاک رو بازی میکنم.این بازی رو رفتم تو همون اول کار که باید اون جعبه ها رو اتیش بزنم گیر کردم.بعد از تموم کردن بایوشاک ادامش میدم.امیدوارم بتونم بعد از بایوشاک اینو تحمل کنم.
اینکه لینک دانلود سیو نبود لینک صفحه ای بود که من باگم رو نوشته بودم خواستم نمونه ی دیگه ای از باگهای بازی روببینینقل قول:
+
اینم لینک داانلود سیو 52%
اپدیت جدید که 100 درصد تاثیر داره توی رفع باگهای گیم پلی وهمچننین گرافیکینقل قول:
دوست عزیز این باگها با اون آپدیته بازی میشه یا با نصب آپدیت بازهم به باگ میخوریم؟
+
این جور هم نیست که شما بخوای بازی رو بری و به مشکل این دوستمون که تیروکمونش هست بر بخوری
به شانست هم بستگی داره مثلا من خودم یا خیلی های دیگه به این باگ برنخوردم
من همون اول بازی توی 4 در صد گیر کردم توی جنگل ؟ وقتی اون جنازه را از روی درخت میکشم بعدش تیر کمون بر میدارم نمیدونم کجا باید برم چیکار کنم ؟ همش توی جنگل هستم به همون جای خودم بر میگردم ؟
یه حیون شکار کن و گوشتش رو بردار
بعدش چی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشتو چیکار کنم ؟
بخور چاق شی :n02:نقل قول:
بالاخره تمومش کردم و نویسنده زن کار خودش را کرد
از همون ابتدا بازی رو روی درجه هارد شروع کردم و با وسواس زیاد بازی رو ادامه میدادم نمی خواستم چیزی از قلم بیوفته و کمپ هارو خوب میگشتم تا با بهترین درصد ممکن بازی رو تموم کنم ولی متاسفانه اواخر بازی به یک باگ خوردم و کلا هر ترفندی زدم رد نشد حتا با تعویض دیسک و اینا هم جور نشد خواستم دوباره از اول برم که تصمیم گرفتم روی PC ادامه بدم اما این بار دیگه اون حوصله لازم رو برای پیدا کردن ایتم ها نداشتم و یک راست بازی رو رفتم تا داستان بازی رو تموم کنم ، کلا حیف شد تلاش زیادی کرده بودم : دی
با این حال بازی خیلی خوبی بود صحنه های سینماتیک جذاب و زیبایی داشت ، گرافیک بازی بسیار زیبا بود دوران جوانی لارا هم خیلی زیبا به تصویر کشیده شده بود ، تم اصلی موسیقی بازی تغییر زیادی نداشت و یک نت با برخی تغییر در زیر و بم و بیس و اینا فقط داشت با این حال باز چسبید ، صدا گذاری هم که عالی بود و تنها نکته ای که ازارم داد داستان و شخصیت پردازی بازی بود برخی اوقات اوج میگرفت و برخی اوقات سقوط داشت کلا در سطح عناوین عالی پرداخته نشده بود و برا داستانش وسواس خوبی به خرج نداده بودن شخصیت پردازی بازی هم تلرانس داشت چه اصلی و چه فرعی و از پردازش خوبی بهره نمی برد از نحوه لول دیزاین بازی هم ناراضی بودم و کاش میشد مقداری جوهره TR اصیل در بازی باقی میموند
در کل بخوام نمره بدم به این شکل برای بازی مناسب میدونم :
گرافیک : 8.5
موزیک و صدا : 9
گیم پلی : 8
داستان : 7
نمره کل : 7.9
هیچی مثل اون تنفس مصنوعیه نیست ! اصلا یه چیزی :n02:
یکی به ما بگه چیکنیم ؟
دوست عزیز گفتم آهو شکار کن کردی؟
با تیر کمان باید یه گوزن شکار کنی و بعد باید برگردی سمت همون آتیشه !نقل قول:
من میخوام بازی را تهیه کنم
یک سوال بازی سوم شخص هست یا نه؟
سبک بازی مانند شاهزاده ایرانی هست یا نه؟
گرافیک 4650 و 4 گیگ رم جواب گوی خوبی هست یا نه؟
امتیازش چجوریاست؟
چون گیم اسپات فیلتره برا من
اينكارو ميكنم ولي او ابي كه از بالاً مياد خاموش ميكنه اتيسونقل قول: