مبارك باشه و مرسي از ريويوتنقل قول:
تصاوير فيلمبرداريشو رو lcd زدي براي پخش . چطور بود.
سرعت pinch zoom در عكسها چطوره؟
بازي روش نصب كردي ؟ يه ريويو از بازيش برامون بذار.
مبارك باشه و مرسي از ريويوتنقل قول:
تصاوير فيلمبرداريشو رو lcd زدي براي پخش . چطور بود.
سرعت pinch zoom در عكسها چطوره؟
بازي روش نصب كردي ؟ يه ريويو از بازيش برامون بذار.
تو بررسی تخصصی در gsm.ir نوشته که امکان کارکردن با گوشی بدون تعبیه سیمکارت وجود ندارد لطفاً این مورد را نیز بررسی بفرما
اکثر گوشی ها بدون سیم کارت کار نمیدن و وارد منوها نمیشن دوست عزیزنقل قول:
سلام
امیدورام که هرچه زودتر از این گوشی به تعداد زیاد وارد بشه تا منم بتونم یکی از این مدل بخرم و حالشو ببرم:27:
میشه چند مدل از این اکثریت گوشیها نام ببرید ما هم یاد بگیریم؟نقل قول:
اصلاً اینطور نیست که شما می فرمایید همه گوشی هایی که دارای سیستم عامل بوده در صورت عدم تعبیه سیمکارت بصورت آفلاین کار می کنند حتی میتونی شماره های emergency call را هم شماره گیری کنی من خودم آلام موتورولا مایلستون دارم که همینطوره . البته یکسری گوشی های قدیمی بدون سیستم عامل این خصوصیت را دارند . البته خود ریویو gsmarena این مورد را به عنوان مشکل ذکر کرده : Doesn’t operate without a SIM card inside
هرچند این بررسی مربوط به نسخه 4G بوده که برای اپراتورهای خاص می باشد شاید نسخه atrix فاقد 4G اینطور نباشد حالا گوشی شما کدوم یک از این دو مدله ؟
zn5 - z8 - wx180 - z10 - بازم بگم :27:نقل قول:
خب مشکل از موتورولاست ... برندای دیگه هیچ کدوم این مشکل رو ندارن!نقل قول:
این پستتون الان چه ربطی داره به آتریکس؟نقل قول:
جدیدترین قیمت آتریکس: 780 تومن. البته + مقداری هزینه گمرکی. گفتم یه وقت کسی گرون نخره:31:
من موتورولا mileston xt720 دارم اینطور نیست :27:
خوب gsmarena با كلمات بازي ميكنه (اصلاً متوجه باگاش نشدیم ... خود سامسونگ گفته باگ داره! )
البته كسي منكر Galaxy S II با اون كيفيتش نيست ولي اين همه طرفداري ازطرف gsmarena ديگه محشره.
مرسی قیمت داره هر روز بهتر و بهتر میشه . فقط منبع و یا آدرس هم بزاری ممنون میشیمنقل قول:
خواهش میکنم. گفتم یه موقع تبلیغ نشه.:31:نقل قول:
منبع: انجمن ایران دلیور:11:
بهتر نیست به جای کل کل و بحث هایی که باعث ناراحتی همدیگه میشه فقط نظراتون رو بگین
کسی که از یه برند خوشش میاد هر نوع گوشی که اون شرکت میزنه تنها محاسنش رو میبینه و حاضر نیست یه گوشی دیگه بخره
در حال حاضر اس 2 و اتریکس جزو بهترین گوشیهای بازار هستن و هر کدوم یه سری مزایا نسبت به اون یکی داره و با وجود اینکه من خودم عاشق گوشیهای موتورولا هستم ولی نباید از حق گذشت که اس 2 واقعا با این مشخصات یه گوشی خیلی عالیه که همه دوس دارن یکی از اونو بگیرن.
در هر صورت رقابت کمپانیها به نفع مشتریه که باعث میشه همه به تکنولوژی های برتر با قیمت مناسب دسترسی پیدا کنن پس لطفا تو هر تایپیک به جای کل کل و اسپم گذاشتن فقط اخبار و موارد مربوط به اون گوشی رو بگید
البته نباید اینو نادیده گرفت که قیمت گلکسی اس ۲ چیزی حدود ۱۳۰ یورو گرونتره!!
البته نسبت به امکاناتش منصفانس!
راستی این داکهای آتریکس توی ایران هم میاد؟!
من عاشق این داک لپتابیش شدم!!
این داک رزولیشن صفحش چقدره؟!
لپ تاپ داک رو سایت ایران دلیور میاره ولی فعلا" قیمتش کمی بالاست . البته چون تکنولوژی برای اولین بار هست و یک ابداع و اختراع جدید از موتورولا ست طبیعیه .نقل قول:
ال سی دی از نوع بک لایت هست .
11.6-inch LCD backlit monitor
سایزش 11.6” WXGA
(1366 x 768) display --
این رویوو از خود لپ تاپ داک هست :
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .کد:http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-ATRIX-4G-Laptop-Dock-Review_id2667
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
با اینکه گلکسی اس خیلی از نظر مشخصات سخت افزاری برتره ولی نمیشه از داکها متنوع آتریکس هم گذشت
حالا من چی کار کنم!!:19:
قيمت جديد اتريكس 680000 تومان
گلکسی 2 به نظر من فقط تو نوع نمایشگر کمی بهتره . اما از نظر طراحی . باطری . رزولیشن ال سی دی . کیفیت صوتی . ساخت و .... بهتره .نقل قول:
خوش خبر باشی عزیزم . منبع خبر ؟نقل قول:
[/COLOR]
خوش خبر باشی عزیزم . منبع خبر ؟[/QUOTE]
سايت ايران دليور ، قيمت جديد داده برو يه سر بزن
680 قیمت خیلی عالیی هستش . :8:
یک گوشی اتریکس برام از کانادا رسیده
هنوز سیم کارت داخلش نخورده
اگر کسی می خواد پیام بده
البته این قیمت بدون احتساب هزینه های گمرکی و مالیاتی می باشد و ترخیص کالا از اداره پست به عهده خریدار می باشد اگه میشد این فروشگاه همه کارها را خودش انجام میداد و دستگاه را با احتساب همه هزینه ها به ادرس مشتری می فرستاد خیلی بهتر بود من که با این روش اصلا خرید نمی کنم
نه بابا!نقل قول:
اگه فقط این بود که با کله میرفتم آتریکس میخریدم!
GS2 تو خیلی چیزا مثل :cpu , وزن کمتر . نازک بودن (که ایندو تا واسه جا گیری توی جیب خوبه!) . اندازه صفحه (من خوره صفحه ۴.۳ ام) . دوربین ۸(! البته من دوربینو زیاد برتری نمیدونم!تازه اسمایل فایندر و .. داره!!) باطری قویتر! و...
این لینکو یه نیگا بنداز:
ولی از طرفی آترکسم چشممو گرفته!:19:کد:http://www.zdnet.com/blog/cell-phones/top-10-smartphones-of-2011-for-now/5683?tag=rbxccnbzd1
البته این 680 برای هزینه خرید + هزینه ارسال کالا از امریکا به ایران + مالیات سایت فروشنده + کارمزد است و هزینه گمرک با خود خریداره.
قیمت ؟نقل قول:
آنلاکه یا نه !؟ تستش کردین که آنتن بده ؟
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
آره علی جان . هزینه گمرک به عهده ماست که حدودا" 20 تا 60 هزار تومان آب میخوره . البته میگن اگر بگین که بار اول بار از خارج دارین و کادو هست کمتر میگیرن .نقل قول:
اما هزینه پست رو نمیدونم با اوناست یا ما . چون بعضی سایتهای خارجی ارسال مجانی دارن .
اما به هر حال قیمت 680 برای آتریکس عالیه . من که باور نمیکردم به این قیمت پیدا بشه .
الان گوشی های 2هسته ای دیگه بالای 900 و 950 هزار هستن .
این سایتی که گذاشتی اصلا" اتریکس توش نیست ؟!نقل قول:
از نظر سخت افزاری که تو رویوو ها و بنچمارکهایی که ما دیدیم تا حالا آتریکس بهتر بوده و gsmarena هم اقرار کرده که آتریکس رو باید قویترین اسمارت فون جهان دانست .
نازکی زیاد چشمگیر نیست .
از نظر سایز آتریکس بهتره .
ال سی دی سایزش سلیقه ای هست . 4 مناسبه و زیاد بزرگ نیست .
باطری هم که همه میدونن که آتریکس قویترین رو داره .
اگه 20 تا 60 تومن باشه که عالی هست.واقعا ارزشش را داره برای خرید.نقل قول:
هزینه پست هم پرسیدم با خودشان هست.حتی می تونی جنس را دبی تحویل بگیری که هم هزینه گمرک را ندی هم هزینه پستش کمتر بشه(یعنی اگه دبی تحویل بگیری یک مقدار از 680 هم کمتر در میاد)
البته توجه داشته باشین که رزولوشن صفحه ی Atrix خیلی از گلکسی ۲ بیشترخ.اتریکس qHD هست و گلکسی WVGA.برای همین هم گلکسی توی بعضی بازی ها و بنچ ها ممکنه ناتیج بهتری داشته باشه به خاطر این که با رزولوشن \ایین تر اجرا میکنه.
حاجی من هم خریدارم . قیمت خوب میدی . شرایط فروشت چیه ؟ ساکن کجا هستین ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
آتریکس همه چیزش بالاتره :21: . حتی با این رزولیشن هم بنچمارکهای آتریکس بهتر شده .نقل قول:
سلام
من بین خرید موتورولا atrix و سامسونگ galaxy s ii موندم
به خاطر اندازه کوچیکتر بیشتر تمایل به خرید atrix دارم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده
1- مصرف باطری: atrix باطریش 1930 میلی آمپر ساعت هست و زمان انتظارش فقط 400 ساعته و زمان مکالمه اش 8 ساعت و 50 دقیقه که در برابر galaxy با باطری 1650 میلی آمپر ساعت و زمان انتظارش 710 و زمان مکالمه 18 ساعت و 20 دقیقه هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!
احتمالا اتریکس با موتور تراکتور کار میکنه که با اینکه ظرفیت باطریش 280 میلی آمپر ساعت بیشتره کارایی باطریش کمتر از نصف galaxy هست؟ ( فکر نمیکنم رزولیش بیشتر صفحه نمایش و پایین تر بودن نسخه آندروید تا این حد ( حتی یک دهم این ) روی مصرف باطری تاثیر داشته باشه!
2- آیا داک های atrix تو ایران گیر میاد؟ ( مخصوصا اون داک برای اتوموبیل که تو اولین پست این تاپیک عکسش هست )
3- توی برسی این گوشی در این لینک نوشته " کیفیت این صفحه نمایش در محیط های مختلف نوری مناسب ارزیابی می شود و بجز برخی موارد همچون کاهش کیفیت پیکسل ها در برخی آیکون های اندرویدی مشکل خاصی در این قسمت وجود ندارد. " این یعنی چی!؟ اینقدر روی بیشتر بودن رزولیشن صفحه نمایش این گوشی نسبت به galaxy مانور داده میشه، اونوقت توی نمایش چهار تا آیکن هم مشکل داره!
4- کسی اینجا هست که این گوشی رو خریده باشه؟کد:http://www.writeage.com/motorola_atrix_mobile_review.html
5- در ایران هیچ کدوم از داک ها با گوشی ارائه میشه؟ ( روی گوشی )
6- قیمت هر کدوم از داک ها تو ایران چقدره؟
7- رو لپتاپش چه سیستم عاملی نصبه؟ ( اگر سیستم عاملش رو عوض کنیم آیا بازم با اتصال گوشی به داک، لپ تاپ اون رو میشناسه و مثل قبل کار میکنه؟ ) آیا میشه از لیپ تاپش به عنوان یه لپ تاپ به صورت مستقل استفاده کرد یا فقط به درد کار با همین گوشی میخوره؟
8- ساپروت گوشی و داک هاش از فارسی چطوره؟
9 گوشی به همراه همه داک هاش چند در میاد؟
من هم مشکل شما رو دارم!:19:نقل قول:
ولی شما در مورد کوچکتر بودن زیاد دقیق نبودین!
گلکسی ۲ باریکترین گوشی هست!(که باعث میشه تو جیب کمتر جلب توجه کنه! البته برای جیب آتریکسم قراره جلب توجه کنه بدلیل اینکه کلفتتره!)
گلکسی ۲ سبکتر از آتریکس هست!
گلکسی فقط ۰.۳ اینچ صنحش بزرگتره!(که خودش خیلی هست! ولی مطمءن باش تو جیب(شلوار لی!) بدون جلب توجه زیاد جا میشه! بالاخره HD2 که کلفتره جا شد!)
۱. گلکسی از تکنولوژی بالاتری بهره میبره و اکثر قطعاتش کم مصرفن!(مثل cpu ,صفحه نمایش و... )و این دلیل مصرف کمتر هست!
۲.مثل اینکه این سایت ایران دلیور میاره!
۳.این کاهش پیکسلو منم خوندم توی اکثر ریویو ها بهش اشاره شده!من نمیدونم چی کارش کردن که با اینکه گلکسی رزولیشن پایینتری داره بهتر نشون میده!(البته ممکنه مشکل از فریمور باشه و قابل حل!)
۴.نمیدونم! ولی اگه هست خدا .. چون ریویو نذاشته!:11:
۵.فک نکنم!آخه روی گوشی های دیگه من ندیدم عرضه بشه!(همه گوشیها داک دارن این نیست که ابداع موتورولا باشه! ولی این داک لپتابیش جدیده!
۶.؟!!!!
۷.اینکه لپتاب نیست!!
یه داک هست
گوشی رو وصل میکنین با سیستم عامل گوشی بالا میاین و همه چیش از جمله cpu از خود گوشی هست(البته تا اونجایی که من میدونم!)
میدونی الان که گفتی شوقمو از خریدن این داک از دست دادم!
کسی میدونه این داک چه ویژگیهایی داره؟!
اگه هیچی پس همون بهتر که گوشی رو به لپتاب خودمون وصل کنیم و فیلم و .. از توی لپتابمون استفاده کنیم چرا یه چیزی رو باید به گوشی آویزون کنیم ببریم اینور اونور؟!
۸.منظور؟!
۹.؟!!!
موفق باشی انتخاب کردی بگو شاید منم فهمیدم کدومو بخرم!:11:
به نظرم خرید داک با این قیمت اصلا به صرفه نیست...آدم میتونه atrix رو با xoom یکجا بخره......:20:
آقا چی شد پس جواب ندادی . لاف زدی آتریکس داری :13:نقل قول:
1- آتریکس الان قویترین باطری رو تو جهان داره و باطری 2000 میلی آمپری یک رکورد جدیده تو یک گوشی موبایل با این ضخامت کم .نقل قول:
اون عدد اسندبای هم اعتباری بهش نیست . چون من خودم الان دیفای دارم با باطری 1540 mAh که زمان استندبای رو زدن Up to 238 h که خیلی کمه . اما دیفای الان با استفاده متوسط به بالا2.5 تا 3 روز رو برای من کار میده و واقعا خیلی خوبه . آتریکس هم تا جایی که من شنیدم تو فرومهای خارجی باطری خیلی خوبی داره .
2 - بله شما میتونی داکهای مختلف رو از سایتهای خارجی خرید کنی .
3- فقط از gsmarena شنیدم . نباید چیز خاصی باشه .
4- ؟؟؟؟ ایشالا خودم میخرمش به زودی
5- روی گوشی هیچ داکی ارائه نمیشه .
6- حدودا از 30-40 هست تا 500-600 هزار میشه
7- لپ تاپ فقط مثل یک رابط هست که گوشی رو به لپ تاپ تبدیل میکنه و از قدرت سخت افزاری خود گوشی و سیستم عامل گوشی استفاده میکنه . ال سی دی خوبی داره و خودش یک باطری قوی داره . این داک به تنهایی کار نمیده و قفط وقتی گوشی رو میزارین تو محلش فعال میشه و میتونین از اون لذت ببرین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- گوشی های موتورلا جدیدا" زبان عربی هم و برخی فارسی تو لیست زبانهاشون هست . و در رامهای مختلف مشکل فارسی وجود نداره .
9- ایران دلیور گوشی رو الان 680 میاره که البته هزینه گمرکی با شماست . داک رو هم میتونی بهشون لینک بدی که بهتون قیمت بدن .
داك ماشينش هم جالبه. يه فيلم از يو ***ب در مورد Vehicle Dock
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=fCBFdNMhCCw[/HTML]
اينم يه فيلم از گوشي واستفاده webtop بدون استفاده از dock
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=lU9dvp56Z9k&feature=related[/HTML]
ديگه نيازي به داك نيست چون وصل ميكني به ال سي دي و از برنامه webtop استفاده ميكني
دوستان سلام. حدودیکماه هست که گوشی اتریکس وتبلت زوم را خریدم حالا یادم نیست مطلبی قبلآدرموردآن نوشتم یانه
ولی من باگوشیهای زیادی کارکردم وبقولی گوشی بازی زیادمیکنم گوشیهای که همین چندوقت برای خرید این دوقلم فروختم
ایکسپریا 12ارک و نکسوس وان ویو تو این مطلب را گفتم بدانیدکمی ازگوشی سردرمیاورم.گوشی اتریکس گوشی خوش دست
وخوش ساختی هست درست است که بدنه آن از پلاستیک است ولی بسیارخوب ساخته شده وضوح تصویر بالایی دارد درمورد
پیکسل پیکسل شدن تصویربایستی بگویم درست است چون وضوح تصویراین گوشی بالااست زمانی که عکسی را کمی بزرگ
کنیدوازنزدیک به صفحه نمایش نگاه کنید کمی پیکسل پیکسل می شود ولی ازنظرکلی کیفیت تصویرعالی است ازنظرسرعت
واقعآعالی من باگالکسی اس یک بازی 7مگادانلودکردم خوب می دانید که گالکسی یک هسته ویک گیگاسرعت دارد وگوشیهای
دوهسته ای تازمانی که چندین برنامه سنگین راهم زمان روی آن اجرانکنید دوهسته آن کار نمی کند خلاصه گالکسی حدود3دقیقه واتریکس حدود30ثانیه چندتابازی دیگرهم باحجمهای مختلف روی آنهاتست کردم که اتریکس واقعآعالی بود درمورد این گوشی خیلی مطلب هست ولی خیلی پرحرفی کردم شرمند
مرسی رضا جان
تبریک میگم . بالاخره یکی این گوشی رو خرید اینجا .
ایشالا همیشه مثل الان با گوشیت خوش باشی .
میشه بیشتر در مورد گوشی توضیح بدی .
در مورد باطری - ال سی دی - تشخیص اثر انگشت . کیفیت صوتی . و بلندی صدا بلنگو ها و ... بازی هایی که روش ریختین .