پیمان جان منبع اون اسکرینهات کجاست؟
Printable View
پیمان جان منبع اون اسکرینهات کجاست؟
چطور؟نقل قول:
مطمین باش فیک نیست:46:
یه سایت رسمیه.
کو سایت رسمی خوب؟نقل قول:
سلام بچه ها خیلی ممنون از خبرهاتون من خیلی وقت بود نبودم یهو دیدم تاپیک اومده بالا pink_panther به خاطر ترجمه ها هم ممنون گل کاشتی
راستی پیمان جان نگفتی که اسم سایت چی بود؟
راکستار در REPORT خبری به Maxconsole اعلام کرد امروز یا فردا تاریخ دقیق عرضه عنوان GTA IV را تایین میکند تا پایانی برای شایعات اخیر در مورد این بازی باشیم منتظریم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از چند جا شنيدم كه اين بازي توليد شده و دارن بازي ميكنن كه؟
احتمالا توی آینده شنیدی چون هنوز تاریخ ریلز درست و حسابی و رسمی از بازی وجود نداره:13:نقل قول:
اون شاهکار رایترهای ایران بود.:2:
حالا یک نفر بگه ما کی میتونیم این بازی رو بازی کنیم حال رو هم بگین نه اینده
SPAM نزن!(دفعه ی 100000):31:نقل قول:
اگه تاریخ ریلز اعلام بشه من انیجا میگم!
ممنون
ببخشيد كه اينجا سوال ميكنم
ریلز
يعني چي؟
:31:
مرسي:8:
تو بگو عرضه ی بازی.:12:نقل قول:
در اصل یعنی آزاد شدن.
با رم 512 و گرافیک 6600gt راحت اجرا میشه؟
اصلا برای پی سی نمیاد اما اگر به احتمال 30% اومد زیاد جالب جواب نمیده.;)نقل قول:
واقعا اين گرافيكش هم خيلي كمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهبابا، خیلی هم کم نیست. گرافیک به این باحالی!نقل قول:
واقعا اين گرافيكش هم خيلي كمه
تازه؛ مگه قبلیهاش گرافیک خیلی زیادی داشتن؟!
نه ولي شايد اين يكي خيلي بخواهد
ولي اگه هم بياد فكر نكنم زياد طبيعي بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که فعلا از جی تی ای گرافیک ندیدیم.ولی تنوع توش خیلی زیاده که بازی را زیاد جذاب کرده.
اگه همون تنوع هم نداشت که دیگه راستی واقعا چرا برای PCنمیاد
واسه PC نمیاد؟
لعنت
بریم Xbox 360 بخریم
چه سیستمی میخواد
چه سیستمی میخواد
پس چي شد اين تاريخ انتشار؟؟؟:13:نقل قول:
اولا الكي اسپم نزن دوما واسه pc نمياد حالا حالاها:19:نقل قول:
چه بد ! چرا همه اين بازي ها براي pc چند سال بعد از انتشار مياد؟!
مطمئن باش دو- سه قرن بعد.نقل قول:
30% امکانش هست تابستون سال 2008 بیاد برای پی سی.
همون 30% رو هم بهتره بيخيال بشي.
كلوپهاي محلمونم كه كنسول next gen نميارن كه لااقل بريم اونجا بازي كنيم:sad:
از بس طرفداراي pc بدبختن! اون از اويل 5 اين از اين!:19::19::19::19:نقل قول:
50% امکانش هست که تا بستون 2008 بیاد.نقل قول:
بابا اين نسخه ي جديد بازي gta كي براي pc مياد دارم ديوونه مي شم از فكروخيال.تو عمرم اين همه بازي كردم به نظرم gta تك بوده قشنگتر از بازي gta تو دنيا وجود نداره.
من که برای gta خودم رو بد جوری آماده کردم
بابت ارتقا دستگام 320 هزار تومن پیاده شدم !!!
بیهوده خرج نکن اینطور که پیداست باید با gta iv خداحافظی کنیم با این وظعیتی که پیش اومده فکر کنم دیگه کلا بیخیال این بازی شدننقل قول:
با چه وظعيتي ميشه راجع به اين وظعيت توضيح بدي ؟ چرا نفوس بد ميزني ؟ راستي چي شد اين تاريخ انتشار؟:5:نقل قول:
مطمئن باش اگه واسه PC هم نیاد گروههایی هستنند که مال Xbox و PS3 رو به PC تبدیل کنند.مثل همین PES2008
دمت گرم اين حرفتو قبول دارم اگه براي pc نياد هكرهاي محترم بازي دست به كار ميشن و حتما با تبديل اين نسخه به pc rock star رو برشكست ميكنند.:31:نقل قول:
خدا كنه:19::19::19::19::19:نقل قول:
مرضيه خانوم من تئ يه سايت معتبر خوندم كه حتي قبل از تابستون اين بازي براي pc مياد.نقل قول:
در ضمن اسمتونم توي وبلاگ زيباتون ديدم.اميدوارم در امر وبلاگ نويسي همچنان موفق باشين.دوستار شما
احسان:11:
نقل قول:تاحالا چندتا بازیو هکرا تبدیل کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک چیزی نگین آدم بخنده!!برای تبدیل بازی چند ماه یک گروه عظیم تو اون شرکت باید کار کنن!!انگار کشکه:18:
======
1-لطفا منبع سایت معتبرتونم بزاریننقل قول:
يه سايت معتبر خوندم كه حتي قبل از تابستون اين بازي براي pc مي
2-هنوز تاریخ عرضه بازی برای کنسول قطعی نیست چه برسه به پیسی
3-هیچ سایت معتبری اعلام نکرده
4-خود راک استار باید بگه...
بلاخره بعد از مدتها یه خبر از gta iv منتشر شد ترایلر جدید (سومین ترایلر) از بازی در روز ششم ماه دسامبر منتشر خواهد شد.( Move up, ladies)
عکس جدید روی بسته ی بازی برای X Box
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد میاد یا نه من نبودم یه مدتی از هیچی خبر ندارم!
[quote=Amin_Asterix;1856063]تاحالا چندتا بازیو هکرا تبدیل کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی نگین آدم بخنده!!برای تبدیل بازی چند ماه یک گروه عظیم تو اون شرکت باید کار کنن!!انگار کشکه:18:
======
استاد گرامي از جمله ي اين بازيها همين soccer 2008 كه هكري بنام گري از اينگليس اين بازي رو براي pc تبديل كرده و همچنيين تمامي بازيهاي need for speed كه اصلا براي pc تا بحال ساخته نشده و .........
نه بابا چه خبره !:laughing:نقل قول:
یعنی EA اینقدر بدبخه که بازیهاشو بیاد یه هکر تبدیل کنه ؟:jealous:
[quote=shayatineh_sorkh;1857648]میگم اینو از این تاپیک خارج نکنین:10::46:نقل قول: