سودش اینه که وقتی گرگ نما یا خون آشام میشی سرعتت ، قدرت چند برابر میشه... بعلاوه قدرتای خاصی می گیری... مثلا توی تاریکی می تونی چشم برزخی بزنی علاوه بر این که همه چیزو روشن می بینی ، دشمنا رو هم توی یک فاصله ی خاص تشخیص میده...نقل قول:
Printable View
سودش اینه که وقتی گرگ نما یا خون آشام میشی سرعتت ، قدرت چند برابر میشه... بعلاوه قدرتای خاصی می گیری... مثلا توی تاریکی می تونی چشم برزخی بزنی علاوه بر این که همه چیزو روشن می بینی ، دشمنا رو هم توی یک فاصله ی خاص تشخیص میده...نقل قول:
دوستمون به خوبی اشاره کرد. قدرتهای خاصی میگیری. ولی نکته ی بعدیش اینه که خیلی ها برای تنوع این کارو میکنن. حالا هم که گرگنما و خون آشام هر دو در بازی باشند خیلی ها برای کل کل کردن اینکارو حتما میکنند. هیجانش خیلی بالاست.نقل قول:
ما که تعریف نمیکنیم. داریم اطلاعات رد و بدل میکنیم :31: برعکس الان شما اومدی ازش تعریف کردی :31:نقل قول:
اینقدر تعریف نکنید! دنم آب افتاد! منم فردا می گیرم!!! نمی تونم صبر کنم!
بازی های دیگه برید کنار! شاهکار تاریخ داره میاد! اسکایریم رو که بگیرم بقیه بازی ها جرئت ندارن به من بگن که منو بازی کن! خودشون میرن قایم میشن! 1 ماه توی اتاق ، در بسته ... تاریک! فقط بازی! بعد از این دوران میام نقد می زنم...
تولدتون مبارک :31:نقل قول:
امروز هم تولدم هست : دی
به شخصه گرگنما بودن رو بیشتر دوس دارم ولی ترجیح میدم آدم بمونم!:31:
+
نظر یه نفر که بازیو گرفته:
پ.ن:بازی توی Xbox 360 فقط 3.8 گیگ حجم میگیره................نقل قول:
جالب بود.نقشه بازی خیلی وسیــــــــــــــــــعه.ا ن همه کوه و غار و طبیعت و انواع حالات آب و هوا نمیدونم چطور کمتر از 4 گیگ شد!.
خداییش گرافیک بازی خیلی خوب از آب در اومده آدم دوست داره تو طبیعت ول بچرخه مخصوصا وقتی که مدت زیادی رو توی غار گذرونده باشی
این یارو ایکس باکس داره اینقدر از گرافیک تعریف میکنه پس خوش به حال ما pc بازها :26:نقل قول:
جالب بود.نقشه بازی خیلی وسیــــــــــــــــــعه.ا �ن همه کوه و غار و طبیعت و انواع حالات آب و هوا نمیدونم چطور کمتر از 4 گیگ شد!.
خداییش گرافیک بازی خیلی خوب از آب در اومده آدم دوست داره تو طبیعت ول بچرخه مخصوصا وقتی که مدت زیادی رو توی غار گذرونده باشی
ا! مگه ایکس باکس چشه؟ (علی بریم دعوا؟ :دی ) البته من که دیگه از فنیت دیگه دارم در میام...
ولی اینو نگو! کلی فن ایکس باکس این جا هست!
یه تیکه از بازی فک کنم باگ بود!!:18:
یه یارو با شمشیر زد تو سرم دقیقا 400 متر برت شدم هوااااا....
بعد 2 دقیقه رسیدم زمین!!!!!
چه وضعشه آخه؟
ایکس باکس چیزیش نیست ولی خوب پی سی گرافیکش یکم بهتره. هر کی با هرچی حال میکنه این بازی رو انجام بده مهم نیست کدوم کنسول.نقل قول:
بنده چند سوال دارم چون اولین سری از این بازی رو انجام میدهم:
1- برای ازدواج باید چیکار کرد
2-وقتی به سر شغلی میرویم ما باید تماشا کنیم یا این که میتوانیم کاری کنیم مثلا آهنگری
3-چگونه باید خانه خرید
با تشکر
با سلام من چند سوال دارم:
1-چجوری میشه ازدواج کرد
2-وقتی سر یک شغل مثلا آهنگری میریم باد واستیم نگاه کنیم یا کاری میتونیم کنیم
3-چجوری میشه خونه خرید
بالاخره بازیو گرفتم و تقریبا 2 ساعتی بازی کردم.
بازی شروع خوبی داره ولی اولین چیزی که توجه منو جلب کرد draw distance فوق العاده بازی بود،و نکته بعدی زنده بودن کل مکان هاست(مثل کوه ها و .....)منظورم اینه هرجا بخواید میتونید برید(اینا دقیقا حرف های تاد هاوارد بود که نیم ساعت پیش خودم تجربه کردم!:31:)اینیمیشن کاراکتر ها نسبت به فال آوت و آبلیویون خیلی بهتر و طبیعی تر شده،گرافیک بازی هم واقعا خوبه،تکسچر ها کیفیت خوبی دارن و در کل توی این نسل و با توجه به وسعت بازی گرافیک خیلی خیلی خوبه به نظرم.انتخاب سلاح ها،جادو ها و لباس ها اول یکم طولانی و خسته کننده به نظر رسید برام و اصلا به قابلیت favorites دقت نکرده بودم.به طور مثال لباس ها،سلاح ها و ... که بیشتر استفاده و بینشون سویچ میکنید رو میتونید favorite کنید و سریع تر بهشون دسترسی داشته باشید.
قرار گیری سلاح ها توی غلافشون هم بهتر شده......
فعلا خیلی بازی نکردم بعدا بیشتر بازی میکنم و میام در مورد بازی بیشتر توضیح میدم.
خب ما هم گرفتیم بازیو!
کلا احساس می کنم دارم فالآوت بازی می کنم، هی می خوام برم رو VATS یادم میفته پیپ بویی در کار نیست!
ولی یه سوال، کیفیت تکسچر ها خیلی پایینتر از فالآوته، انگاری درست لود نشده باشن، من فقط این احساسو دارم یا مال همه همین جوریه؟
بعد یه چیز دیگه، با پتک می کوبم تو ملاج یارو فقط خون میاد! یعنی بدن یارو هیچ واکنش به ضربه نشون نمی ده! این مشکل تو فالآوت هم بود. انتظار داشتم تو این موتور جدیده رفعش کرده باشن!
راستی سیستم صحبت کردن دیگه مثل قبل نیست، یعنی وقتی با یکی صحبت می کنی زمان واینمیسته!
من مشکل نداشنم ولی توی یه فروم خارجی دیده بودم که یه نفر همچین مشکلی داشت،گفته بودن با نصب کردن بازی روی هارد مشکل حل میشه.نقل قول:
ولی یه سوال، کیفیت تکسچر ها خیلی پایینتر از فالآوته، انگاری درست لود نشده باشن، من فقط این احساسو دارم یا مال همه همین جوریه؟
دوستانی که بازی کردن از 10 بهش چند میدن؟
خوب فرومای اجنبیو یه چک آپی کردم!
در بازیسنتر همه نالیدن و گفتن بازی قشنگ هست ولی اصلا و ابدا در حد انتظارات نیست!
بازینما برعکس همه کف کردن میگن شاهکار!معتاد کننده!100 درصد گوتی!
و ما PC بازان خمار میمانیم!
فعلا زوده امتیاز دادن!من وقتی حداقل 10-15 ساعت بازی کردم بعد میام یه امتیاز میدم امتیاز نهاییم رو هم وقتی بازی رو کامل تموم کردم!نقل قول:
دوستانی که بازی کردن از 10 بهش چند میدن؟
والا تو بازی سنتر که مشکلش رو فقط این گفتن که نزده این سلاحی که میخوایم دستمون بگیریم یا بخریم One handed یا two handed یا نزده heavy armor و اینا و یه نفر هم گفته بود اگه بای مدال آشغالترین بازی سال رو بگیره نباید تعجب کرد که مطمئنم طرف rpg باز نیست!:31:نقل قول:
در بازیسنتر همه نالیدن و گفتن بازی قشنگ هست ولی اصلا و ابدا در حد انتظارات نیست!
بازینما برعکس همه کف کردن میگن شاهکار!معتاد کننده!100 درصد گوتی!
و ما PC بازان خمار میمانیم!
یه نفر هم از بازی تعریف کرده بود و فقط گفته بود فعلا بازی روند یکنواختی داره.
کلا برا من هم 100% گوتی امساله!:31:
همین دیگه آدم از کجا Twohanded یا Onehand رو تشخیص میده؟باید تست کرد؟یا از اسمش میشه فهمید؟بعدش Hotkey برا رفتن به Inventory داره؟
امتحان کردن اولین راهیه که به نظر میرسه ولی من از روی قیافه(!) و بیشتر وزنش تشخیص میدم.این وزن کاملا معلوم میکنه نوع سلاح رو،2handed ها وزنشون خیلی تابلوـه.نقل قول:
همین دیگه آدم از کجا Twohanded یا Onehand رو تشخیص میده؟باید تست کرد؟یا از اسمش میشه فهمید؟بعدش Hotkey برا رفتن به Inventory داره؟
توی پی سی چون دکمه ها بیشتره فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.توی ایکس باکس اول باید دکمه B رو بزنیمکه4 تا گزینه میاد(inventory,map,spells اون یکی یادم رفت!)و بعد اینونتوری رو انتخاب میکنیم.
پس کی میاد واسه پی سی؟؟ :ناراحت:
دوستانی که بازی رو شروع کردن با چه نژادی رفتن؟ خاصیت های هر نژاد چیه؟ این جادو رو هم بگید چطوریه پلیز
گوتی رو هم ترجمه کنید زیر دیپلم :دی
GOTY=Game Of The Year
کلا برای همه ی پلتفرم ها 20 آبان میاد ولی این دوستانی که الان داره بازی میکنند نسخه لیک شده ایکس باکس هست یعنی غیرقانونی دارن بازی میکنند :31:نقل قول:
پس کی میاد واسه پی سی؟؟
با هر نژادی که عشقت میشکه برو . خاصیت های هر نژاد هم موقع انتخاب نوشته.نقل قول:
دوستانی که بازی رو شروع کردن با چه نژادی رفتن؟
بچه ها من بین دو تا بازی اول کدومو بخرم بهتره.. این بازی و dark soul???
سیب بهتره یا پرتقال ؟نقل قول:
اولین امتیاز عالی بازی اومد ...
مجله استرالیایی Atomic
9.5/10
اولین امتیاز بازی از مجله Atomic :
Atomic - 9.5/10کد:
Breaking things down, Skyrim earned a
97% score for gameplay (“Something for every style of play.”),
92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”),
95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”),
95% for the “overall” category.
To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game.
اسکن های این مجله:
کد:http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/skyrim_4/skyrim_review-1.jpg
کد:http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/skyrim_4/skyrim_review-2.jpg
کد:http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/skyrim_4/skyrim_review-3.jpg
کد:http://gamingeverything.com/wp-content/gallery/skyrim_4/skyrim_review-4.jpg
دو تا نکته ی مهمی که همین مجله بهش اشاره کرد این بود که با هر کسی که میتونید صحبت کنید و اطلاعات ازشون بگیرید و حتی با غریبه ها یعنی با همه صحبت کنید. بعدش اینکه نترسید و سعی کنید کارهای جدیدی بکنید تا به هدفتون برسید و چیزهای مختلفی رو امتحان کنید. حتی اگر این کارها با کاراکتری که میسازید سازگار هم نباشه بهترین راه برای گشتن و کشف کردن محیط اسکایریم هست.
همون اول نقدش نوشته oblivion و morrowind رو که بازی کرده کلا خوشش نیومده بوده. که به نظرم این مورد خیلی نادر هست و همین که از دست همچین آدمی نمره 9.5 گرفتیم شانس آوردیم :31:
آخر مجله هم Developer رو زده id software که اشتباه هست. bethesda game studios سازنده این بازی هست.
نکته آخر هم بگم این مجله استرالیایی که احتمالا به همین دلیل استرالیایی بودنش اینقدر اشتباه داره نوشته که اسکایریم مثل fallout new vegas میمونه. آخه یکی نیست بهش بگه مرد حسابی کجای اژدها و Dragon shout ها مثل فال اوت میمونه؟ مثلا شاید میگفتیم سازنده هر دوتاشون یکی هستند یه چیزی.... ولی سازنده هر کدوم از اون یکی از زمین تا آسمون فرق داره. اگر هم اینجوری باشه الدر اسکرولز از خیلی وقت پیش بوده و این فال اوت هست که شبیه الدر اسکرولز هست. واقعا نقد مزخرفی نوشته بود. در کل بازم میگم خیلی اسکایریم باید خوب باشه که همچین نمره ای از دست این مجله گرفته.
هویج :31:نقل قول:
خوب جفتشو میخوام بگیرم اول کدومو بگیرم مسله این است:31:
Skyrim چون Darksouls از اون RPGهای سخته که باید RPGباز باشی ولی skyrim رو راحت تر بهش عادت میکنیو خوشت میاد.
من که میگم اسکایریم چون Dark souls در مقابل اسکایریم چیزی نداره.نقل قول:
دوستان جادو تو این بازی چطوریه؟ مزخرف یا کارامد؟
بعد از حداقل 300 ساعت بازی کردن و تموم کردن بازی جادو اولین دلیلی هست که من میخوام دوباره 300 ساعت بازی کنم و دوباره بازی رو تموم کنم(البته اگه بشه تمومش کرد!). به خاطر اینکه اول با شمشیر و سپر میرم و برای جادو نمیتونم تمرکز کنم. جادو یکی از بهترین چیزهای این بازی چون خیلی تنوع داره و خیلی جالبه. وقتی خود بازی اومد میفهمی. در ضمن نمیدونم امکانات جدید بازی مثل dragon shout جادو محسوب میشه یا نه. چون اینها از دهان آدم خارج میشه و مهمترین ابزار برای شکست اژدهاست پس از اینها همیشه باید استفاده کنی اینا از جادو هم قوی تر هستند.نقل قول:
من میخوام سلاح + جادو برم!(onehand)
تو یکی از فروما یکی گفته بود که انگاری بین واریور و Thief و Mage یه جایی باید انتخاب کنید!!؟از لفظ Class هم استفاده کرده بودن!مگه بازی Class داره آخه؟!
نه گفتن که اصلا کلاس نداره. شما هر کاری دلت میخواد میتونی انجام بدی. منم جایی ندیدم همچین چیزی رو.نقل قول:
دوستان سلام یه سوال داشتم
من زیاد بازی نمی کنم اما Dragon Age origin با torchlight رو بازی کردم واقعا عالی بودن هر دوتاشونم سه بار رفتم
حالا می خواستم یکم این بازی رو با دراگون برام مقایسه کنین ، چه توی داستان و چه توی شخصیت های همراهمون و همینطور سلاحها -جادوها -مکانها-کارگردانی و سناریو نویسی بازی و ...به عظمت دراگون میرسه یا نه در رتبه ی پایین تری قرار میگیره؟
ممنون
من raceام رو Nord انتخاب کردم و فعلا دارم سلاح+جادو میرم.
امروز اولین اژدها رو توی بازی کشتم و اولین Companion رو پیدا کردم،یه خبری بود که companion ها نمیمیرن ولی اینطور نیست.وقتی خونشون تموم بشه یکی دوبار میوفتن زمین و برای چند ثانیه همونجوری میمونن و بعدش پا میشن(خونشون کمترین مقداره)ولی بعد از این که 2-3 بار افتادن میمیرن.یه Frost troll زد همراهمو کشت که از سیو قبلی رفتم و زنده نگهش داشتم.
توی این کوئستی که الان دارم(اگه نمیخواین در مورد کوئست ها چیزی بدونین نخونین)محتوای مخفی: .............
برای این کوئست باید میرفتم بالای یه کوه بلند و توی راه مناظر واقعا قشنگ بودن(توجه کنید که این مناظر فقط عکس نیستن و میشه همه جا رفت!:31:)
تا اینجایی که رفتم بازی واقعا راضی کننده بوده برام و مشکلی نداشته........
از نظر سطح در نظر بگیریم دراگون و الدر در یه سطح قرار می گیرننقل قول:
دوستان سلام یه سوال داشتم
من زیاد بازی نمی کنم اما Dragon Age origin با torchlight رو بازی کردم واقعا عالی بودن هر دوتاشونم سه بار رفتم
حالا می خواستم یکم این بازی رو با دراگون برام مقایسه کنین ، چه توی داستان و چه توی شخصیت های همراهمون و همینطور سلاحها -جادوها -مکانها-کارگردانی و سناریو نویسی بازی و ...به عظمت دراگون میرسه یا نه در رتبه ی پایین تری قرار میگیره؟
ممنون
ولی سبکشون یکمی فرق داره که اگه کسی RPG باز باشه می تونه از هر جفت بازی ها لذت کافی رو ببره...
گرافیک چند باشه خوب اجرا میکنه در حد عالی
سلام دوستان من یه جایی گیر کردم که توی غار هست و یه در هست که باید سه تا حلقه درست باشه تا باز بشه(روی حلقه ها عکس جغد و خرس و اینا هست) از کجا بفهمم ترتیبشو؟؟
نقل قول:
سلام دوستان من یه جایی گیر کردم که توی غار هست و یه در هست که باید سه تا حلقه درست باشه تا باز بشه(روی حلقه ها عکس جغد و خرس و اینا هست) از کجا بفهمم ترتیبشو؟
محتوای مخفی: ......................
دوستان چند تا سوال
اولا مگه غیر از شمشیر و جادو چیز دیگه ای هم هست؟ بعدش گرگ نما و خوناشام اسلحه هم دست میگیرن؟ سه اینکه این بازی نسخه ی 5 هست؟؟ اون V چیه؟
لیست حالات سلاح ها پست اول.
شما اگه خون آشام یا گرگنما بشی بازم میتونی سلاح بگیری دستت.
بله نسخه 5ه.V به یونانی میشه 5 همون طور که IV میشه 4.