قيمت 46HX925 تو نمايندگيها چنده
Printable View
قيمت 46HX925 تو نمايندگيها چنده
از 4,250 تا 4,380 در نمایندگیهای تهراننقل قول:
ولی تو شهرستانها گرونتر حساب میکنن.
سلام ...
وسایل همراه سری 46دط720چیا هستن ؟؟
میخوام بدونم برای تست ...
در ضمن هم با گارانتی و هم بدون گارانتی رو بگید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6605182#post6605182
درود دوستان
بعد از تحقیقات زیاد تصمیم گرفتم LED سونی بگیرم سایز 40 اینچ فقط موندم بین سه مدل HX800 ، NX720 و EX720 کدومو بگیرم و اساسا این سه مدل چه فرقی با هم دارن؟؟ هیچ اصراری بر 3D بودن ندارم ولی شنیدم که تلوزیون های 3d در تصاویر 2d هم از کیفیت بالاتری نصبت به تلوزیون های 2d برخوردارن
انتظار من از LED هم اینه که تو صحنه های سریع کم نیاره، شیک باشه، وضوحش بالا باشه و انعکاس نور هم نداشته باشه
ممنون می شم راهنماییم کنید
سپاس
nx720 با تحقیق و تجربه استفاده.
با سلام
1. اول اینکه هر 3 مدل مونتاژ چه کشوری هست و چقدر قابل تایید
وچرا قبلا ساخت مالزی نوشته میشد ولی حالا چیزی دیده نمیشه ؟؟
2. دلیل ارزان بودن ex720 نسبت به nx720 برای چیست با توجه به اینکه ویژگیهای ex720 چیزی کم نداره نسبت به nx720
3. دوستان اگه میشه یه راهنمای هم کنند که چرا روجعبه ex720 مدلشو ex72 نوشته میشه و چرا پشت این مدل ال سی دی نوشته- میشه بجای ال ای دی
درکل این مدل را خریدم راضی نبودم
ببخشید که سوالات ابتدای بود
با تشکر
درود
یک سونی 46HX925 گرفتم ولی هرچه میکنم تصویر سه بعدی اون سایه داره چه باید کرد اینو هم بگم تی وی رو بدون گارانتی خریدم 3400 سپاس
مبارک باشه!نقل قول:
تصویر سه بعدی رو از چه سورسی میگیری؟ پی سی رو به تی وی وصل کردی؟
از ----- دو سه کانال واقعی سه بعدی هستش علاوه بر اون تمامی کانالهایی که با شبیه سازی سه بعدی میشن همشون در موقع سه بعدی شدن سایه دارننقل قول:
منظورتون از کانال هایی سه بعدی همون سه بعدی های Side By Side هستش؟نقل قول:
من کانال nShow 3D رو بدون مشکل سه بعدی میبینم.
اگر حالت سه بعدی Side By Side رو انتخاب کنید و عینکتون هم روشن باشه به هیچ وجه نباید احساس کنید که سایه داره مگر اینکه خیلی خیلی بخواید وسواس بخرج بدید.
در مورد شبیه سازی سه بعدی هم اگر منظورتون سه بعدی کردن تصاویر دوبعدی توسط تی وی هستش باید بگم که این حالت فقط یه چیز تبلیغاتیه و اصلاً کارایی نداره!
سلام:
يک سوال داشتم و خوشحال مِی شوم اگر لطف کنيد راهنمايی نماييد:
بهترين تلويزيون LED SONY از نظر کِيفِيت تصوير که دو بعدی و 46 اينچ باشد کدام است؟
تنها led دو بعدی سونی در بازار الان ex520 هست دوست عزیز که مدل خوبی هم هستنقل قول:
سه سری هم مدل سه بعدی وجود داره که اونها هم بهتر و هم گرونترند
با تشکر فراوان
دوستان من قصد خرید یک lcd سی و دو اینچ رو داشتم
با تحقیقاتی که کردم مقرون به صرفه ترین تلویزیون ال سی دی که در این رنج قیمت (تا 600) پیدا کردم این مدل بود
sony bravia KDL BX32
خواستم نظر شما رو راجع به این مدل رو در قیاس با این چند مدل از دیگر برند ها بدونم
از سامسونگ32D475
ال جی 32LCD350
شارپ LC-32L450M-IR
ممنونم
منظور دوستمون nx720 یکی کمکش کنه ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
آقا سوال منم هست اساتید سایت کمک کنن.چرا انقدر سوت و کور این انجمن؟!نقل قول:
دوباره سلام.کسی از sony-kdl 46 hx820 اطلاعاتی داره؟من مشخصات کاملش دارم اما اصلا صحبتی ازش در فروم ها نیست!! لطفا کمک کنید
سلام بچه ها
آیا میشه با تلویزیون 40" x720 سونی با ریختن یه فیلم سه بعدی روی usb flash فیلم رو به صورت سه بعدی تماشا کرد یا اینکه حتما باید یه دستگاه 400 هزارتومنی بلوری خرید؟!
نمیدونم از روی فلش میکشه فیلم سه بعدی رو درست نشون بده یا نه! ولی خیلی راحت کامپیوتر رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن و سه بعدی ببین.احتیاجی هم به دستگاه بلوری پلیر نیست!نقل قول:
سلام
من تا 1.500 دارم
46 اینچ cx520 تلویزیون خوبیه ؟
سونی مدل دیگه ای تو این قیمت داره که بهتر باشه ؟
از نظر کیفیت صدا و تصویر و قطعاتش برام مهمه .
مرسی
سلام
من رفتم سایت سونی و آپدیت مخصوص تلویزیون مدل EX720 40" رو دانلود کردم و اکسترکت کردم و ریختمش روی فلش مموری که با FAT 32 فرمتش کردم
وقتی مموری رو به تلویزیون وصل میکنم اون رو میشناسه و حتی فایلهای ویدیویی با فرمت AVI رو اجرا میکنه
اما هیچ پیغامی برای انجام دادن آپدیت نمیده
ورژن آپدیت قبلی تلویزیون رو هم چک کردم پایینتر از اینه ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیشه!
فقط اکسترکت هیر رو بزنیدنقل قول:
نه اکسترکت توی یه فولدر با همون نام گزینه دوم اکسترکت رو فقط بزنید
این کار رو هم کردم درست نشد..آخرش مجبور شدم خود تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم و آپدیتش کنمنقل قول:
حالا یه سوال دیگه...وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه
این سوال رو دیگه باید اینجا بپرسینقل قول:
شرمنده من سه بعدی ندارم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518686&page=12
سلام به همگی
میخواستم یه 3D سونی 40 اینچش رو بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی بگیرم. به نظرتون بهترین 40 اینچ سونی کدوم مدل هست؟
یه چیزی باشه که تصاویر 3 بعدیش عالی باشه و سایه نداشته باشه. همینطور تو تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی!!!
کلاً یه چیز عالی ای باشه دیگه!
قیمتش برام مهم نیست فقط بهترین 3D و 40 اینچ باشه (گارانتی دار میخوام بگیرم)
مرسی
سلام دوست عزيزنقل قول:
بهترين مدل امسال سوني كه توي ايران اومده hx925 هست البته اگه براتون هزينه زيادي داره مدلهاي ديگه از سري هاي nx و hx هم خوبه و جوابگوي نيازتون هستند
مرسی دوست عزیز
hx925 که فکر کنم 40 اینچ نداره!
حالا از بین NX و HX کدوم بهتره؟
به نظر میرسه دو تا انتخاب خوب دارید
hx800 2010
nx720 2011
هر چند سری h سری بهتری هستند اما در مقایسه تصویر این دو تیوی به نظر میرسه nx720 سر تر باشه
دوستام هم که hx800 خریدن اکثرا میگن بهتر بود nx720 رو بر میداشتیم
nx720
سلام به همه ی دوستان .
بودجه ای حدود 1.500 دارم و تلویزیون مد نظرم 40EX720 شده .
نیاز هام سرعت پاسخگویی بالا هست چون استفاده برای PS3 و Xbox360 دارم ، به روز بودن تلویزیون ( نه ظاهرا ) ، کیفیت بالای تصویر که Bravia Engine 3 رو داشته باشه ( از این بهتر هم هست ؟! ) چون استفاده برای دیدن فایل های HD و Blu-Ray دارم .
چیز هایی هم که دوست دارم داشته باشه سه بعدی بودن هست + پخش فایل های HD با پسوند های MKV و مخصوصا MP4 از روی Flash یا هارد ، ولی انگار کلا سونی نمی خواد دست از سر Fat32 برداره که بشه فایل های بالای 4 گیگ پخش کرد :دی .
ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بدید ، دوستانی که استفاده کردند هم مشکلاتی که با این مدل داشتند رو بگند اگه میشه .
خرید سری NX720 یکم مبلغا برام سنگین میشه ، واقعا این قدر تفاوت دارند که بخوام حدود 1 میلیون اضافه خرج کنم ؟؟ سری بهتری پیشنهاد دارید ؟؟
دوستدار .
//
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 سری klv با kdl باهم تفاوتی دارن یا نه؟
در ضمن 200 هرتزه یا 240 ؟
سلام
من یه فیلم سه بعدی از نوع Side by Side دانلود کردم
تلویزیونم از لحاظ نرم افزاری آپدیت کردم....نوشته بود که آپدیت جدید قابلیت پخش فیلم سه بعدی از طریق USB Flash رو اضافه میکنه
اما وقتی روی فایل فیلم داخل فلش Play رو میزنم , اجراش نمیکنه و مینویسه قابلیت پخش نداره
جالب اینجاست که توی لپتاپ هم با هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
میخواستم بپرسم که آیا برای نشون دادن فیلم سه بعدی توی لبتاپ باید حتما کارت گرافیکش هم قابلیت سه بعدی داشته باشه یا با کارتهای گرافیک معمولی هم میشه توی کامپیوتر و لبتاپ فیلم سه بعدی پخش کرد؟
برای ایران 200 هرتز میشه یا به بیان دقیق تر :نقل قول:
تو سیستم پخش PAL (ایران و اروپا) 200 هرتزه
تو سیستم پخش NTSC (ژاپن و آمریکا) 240 هرتز.
با کارت گرافیک معمولی هم میشه.نقل قول:
کدک های جدید K-Lite Codec Pack و نرم افزار پخش سه بعدی Stereoscopic Player را نصب کنید. ایشالله مشکل حل میشه.
یه سئوالی دارم که راست کاره دوستان سونی بازه .
یکی از آشنایان هفته پیش رفت و یه عدد Ex720 خرید ، 3 روزه پیش هم باند سمت چپش خراب شد و فرستاد نمایندگی و الان هم نمایندگی میگه اکثر این مدل باندهاش خرابه و به دلیل اینکه اکثرا از سینما خانگی صدا میگیرن متوجه این موضوع نمیشن:41: و حالا خوده نمایندگی گفته که یه مدل دیگه انتخاب کنین که بهشون بده .سقفه بودجشم تا 2 تومنه که 1.530 Ex720 رو خریده بوده . الان میخواد بدونه تا 2 تومن چه مدلی میتونه بگیره که خوب باشه ؟!!!
دوستانه سونی باز راهنمایی کنن ممنون میشم .
40NX710 1.980.000نقل قول:
فقط یه ابهاماتی تو مشخصاتشه. تو سایت سونی ایران نوشته :
سه بعدی-----> بله (فرستنده سه بعدی و عینک سه بعدی مورد نیاز است )
حالا منظورش از فرستنده سه بعدی چیه نمی دونم.
کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-40nx710
نقل قول:
ممنون پونل جان .
ولی قیمتی که امروز نمایندگی بهش داده 2.050
در هر صورت این آشنای ما جوونی کرده و جاهلی کرده :31:
خواهش می کنم.نقل قول:
فروشگاه جهان آوا نماینده رسمی سونی تو جمهوری 1.980.000 میده :
کد:http://sonytehran.com/productdetails.aspx?productid=492
یه سوالی
برای دانلود کردن فیلم سه بعدی ...حتما باید فیلمها از نوع Side by Side باشند تا با عینک مخصوص این نوع تلویزیون ها بشه سه بعدی دید؟
من اگه بخوام فیلم Full Screen سه بعدی دانلود کنم باید دقیقا چه نوع اسمی رو توی سایتها سرچ کنم؟
با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون