با کارت گرافیک xfx Geforce8600GTS میشه این بازی رو روی high بدون کاهش فریم اجرا کرد؟
Printable View
با کارت گرافیک xfx Geforce8600GTS میشه این بازی رو روی high بدون کاهش فریم اجرا کرد؟
بله اگه رمتم بالای 2G باشهنقل قول:
سلام
من دارم با 8600 جیتی های بازی میکنم ولی این به لطف 2 گیگ رم کروشل بالستیک هستش
رو چه ویندوزی ؟نقل قول:
يكي از دوستان من اين بازي را با كارت geforce 32mb روي تنظيمات very high (ويستا) براحتي دارد بازي ميكند بدون افت فرم
سيستم من اينه
cpu pentium 2 300
ram 64 mb
vga onboard 16 mb
hard 20 mb
windows vista
تنظيمات very high (ويستا) براحتي دارم بازي ميكنم بدون افت فرم
Good grief!نقل قول:
ویستانقل قول:
ولی توصیه میشه با درایور جدید انویدیا که واسه این بازی اومده بازیکنید
اون موقع برخی گرافیکیه مشکلات بازی برطرف میشه:10:
راست میگی؟نقل قول:
نوشته شده توسط omid moosavi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم من اينه
cpu pentium 2 300
ram 64 mb
vga onboard 16 mb
hard 20 mb
windows vista
تنظيمات very high (ويستا) براحتي دارم بازي ميكنم بدون افت فرم
از کجا خریدی ببین چند میگیری سیستمت رو با من تعویض کنی؟سیستم من...
intell Q6600 - main X38 Giga 5 - 8800GTX Ultra-4Gig Corsair
شما هرچی گفتی منم 100000 روش .نقل قول:
راست میگی؟
از کجا خریدی ببین چند میگیری سیستمت رو با من تعویض کنی؟سیستم من...
intell Q6600 - main X38 Giga 5 - 8800GTX Ultra-4Gig Corsair
آقا اینطور سیستم هایی کم پیدا میشه .
واقعا اصل سیستم برای بازی همینه . من خریدارم .
کریسس چه طور تو 20 مگ هاردجا شد!نقل قول:
hard 20 mb
فکر کنک زیپ کردی نه؟به ما هم یاد میدی چه طوری زیپ کردی؟
خبنقل قول:
اینطور که من میبینم بهتره بازی رو رو ویستا بازی کنم .
فکر کنم بهتر از xp جواب بده .
راستی این درایور رو از کجا دانلود کنم ؟ ورژن چند میشه ؟
توی ویستا 100 در صد بهتره
مثلا وقتی من این بازی رو توی xp اجرا میکردم اصلا این گیاه ها و درختان حالت حرکت در وزش باد رو نداشتند ولی وقتی در ویستا اجراش کردم دیدم که این حالت وجود داره.
اینجا گذاشته :نقل قول:
خب
اینطور که من میبینم بهتره بازی رو رو ویستا بازی کنم .
فکر کنم بهتر از xp جواب بده .
راستی این درایور رو از کجا دانلود کنم ؟ ورژن چند میشه ؟
مدل کارت گرافیکتو بده ورژن مخصوصش رو بهت میده .کد:www.nvidia.com
بله درسته ویستا با و DX10 بهترین حالت ممکن رو برای این بازی فراهم میکنند.نقل قول:
مثلا وقتی من این بازی رو توی xp اجرا میکردم اصلا این گیاه ها و درختان حالت حرکت در وزش باد رو نداشتند ولی وقتی در ویستا اجراش کردم دیدم که این حالت وجود داره.
تو ویستا بازی کند میشه ولی زیبایی که
Directx10به بازی میده چیز دیگه ایه
آقا لطفا اونایی که تجربه ی هر دو ویندوز رو دارن بگن من با این سیستم بازی رو تو چه ویندوزی بازی کنم بهتره ؟
cpu amd 4400 X2
vga : 8600 GT
ram : 2GB patriot 667
الآن رو xp با گرافیک medium بازی میکنم ولی گرافیکش راضیم نمیکنه .
رو ویستا چجوری میشه ؟
نقل قول:
همیشه بازیها رو XP روونتر از Vista اجرا میشه. اگه بازیو تو با همون تنظیمات تو Vista اجرا کنی سرعت اجرا پایینتر از XP هست.(افت فریم 5 تا 10 خواهد بود)
اگه سیستمت, Vista رو روون اجرا کنه طوریکه امتیازی که به کارت گرافیکت از بابت ویندوز و گیم میده بالای 5 باشه استفاده از Vista به صرفه است.
تو تنظیمات کارت گرافیک برای Nvidia, حالت اجرا رو Performance قرار بده نه Quality. انتخاب این مورد باعث روونتر شدن بازی میشه.
تنها تغییری که تو ویستا در این بازی ایجاد میشه فعال شدن VeryHighنقل قول:
تو جزئیات هست.در ضمن بازی را زیباتر از xpهم به نمایش در میاره اما خوب بازم باید روmediumبازی کنی
دوستان رو این سیستم چه جوریا اجرا میشه؟؟؟AA میشه فعال کرد؟؟(ویستا و ایکس پی)
CPU:Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
اصلا فكرشو نكننقل قول:
به احتمال زیاد بشه .نقل قول:
دوستان رو این سیستم چه جوریا اجرا میشه؟؟؟AA میشه فعال کرد؟؟(ویستا و ایکس پی)
CPU:Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
Patriot - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
XFX - GeForce 8800 GT - 512MB
چون سیستمت خیلی قویه .
من که توصیه میکنم روی ویستا تست کنی .
نقل قول:
نه بابا سیستم ماله یه بنده خدایی هست گفت ازتون بپرسم البته....ناگفته نماند سیستم من از اینم قویتره نمونش کارت گرا فیکم 128 5200 هست:31:
اون که بله . شما اگه نصب کنی ، توی تنظیمات این گزینه اضافه میشه : Kheili Very High !!!!!نقل قول:
نه بابا سیستم ماله یه بنده خدایی هست گفت ازتون بپرسم البته....ناگفته نماند سیستم من از اینم قویتره نمونش کارت گرا فیکم 128 5200 هست
گذشته از شوخی بهش بگو بره حال کنه واسه خودش . سیستم به این توپی ........
سلام
کمک کنید:
من در یکی ار مراحل که نمی دونم مرحله چندم هست گیر کردم
اسم مرحله Assult هست یک قسمتش هست که باید بری توی کشتی یک کاری انجام بدی تا اونجایی که باید از لب تاپ اطلاعات می گرفتم را رفتم ولی از این به بعد گیر کردم باید چه کار کنم؟
دوست من اون مرحله باید از کشتی خارج بشی .
بعد که کاملا از کشتی خارج شدی به کشتی نگاه کن . بعد B بزن و هدف رو بزار اون قسمتی که خودش میگه .
بعد یه کلیک میکنی و ......
ممنون ولی یک جای دیگه هم گیر کردم مرحله بعد از همونی که گیر کردم هست یک قسمتش هست که داخل یک کوه هستی و نمی دونم جاذبه نیست یا چیز دیگه خلاصه توی هوا هستم همونجا نمی دونم باید چه کار کنم!نقل قول:
من يه مشكلي دارم من توي مرحله اي هستم كه توي عرشه يه ناو بزرگ هستيد اسم مرحله هم هست reckoning بعد تو همون آخراي مرحله يه غول 8 پا مياد اونو ميكشم ولي وقتي كه ميگه برو داخل همون هواپيما كه مهميشه ما رو حمل ميكنن و هواپيما مياد ولي در همون لحظه يع چيز خيلي بزرگ از كنار كشتي پديدار ميشه هواپيما هم ميره فقط ميخواستم بدونم كه چطور ميشه نابودش كرد؟
عزیزم من در صفحات قبل خیلی توضیح دادم .نقل قول:
من يه مشكلي دارم من توي مرحله اي هستم كه توي عرشه يه ناو بزرگ هستيد اسم مرحله هم هست reckoning بعد تو همون آخراي مرحله يه غول 8 پا مياد اونو ميكشم ولي وقتي كه ميگه برو داخل همون هواپيما كه مهميشه ما رو حمل ميكنن و هواپيما مياد ولي در همون لحظه يع چيز خيلي بزرگ از كنار كشتي پديدار ميشه هواپيما هم ميره فقط ميخواستم بدونم كه چطور ميشه نابودش كرد؟
خودت یکمی بگردی پیداش میکنی .
من که دیگه حوصله توضیح دادن ندارم !
4 اسلحه رو اون سفینه سواره که باید اونا رو نابود کنی.نقل قول:
بیگانه ها رو که حمله میکنند نابود کن.
صبر کن که Shield یه طرف سفینه از کار بیفته بعد با اسلحه TAC Gun اونو هدف بگیر.
واسه اون طرفش هم همینطور .
(TAC Gun اسلحه ای که تو کشتی داخل قفسه بود. بعد از حمله بیگانه ها به کشتی(بعد از انفجار اتمی) باید اونو ور میداشتی)
لطفا به مشکل من برسید.نقل قول:
ممنون ولی یک جای دیگه هم گیر کردم مرحله بعد از همونی که گیر کردم هست یک قسمتش هست که داخل یک کوه هستی و نمی دونم جاذبه نیست یا چیز دیگه خلاصه توی هوا هستم همونجا نمی دونم باید چه کار کنم!
یه کم بیشتر توضیح بده متوجه شم.نقل قول:
اگه سیو گیم بازی بخوای دارم بزارم؟
یک مرحله هست که باید بری داخل یک کوه و کوه یک سیستم مغناطیسی درش هست و وقتی داخل کوه که می رم یک نفر میاد می زنه توی سرم و بیهوش می شم وقتی بلند می شم همه اسلحه هامو ازم گرفتند و یک دختر با آسانسور میاد پایین که منو نجات بده ولی آسانسور گیر می کنه وی یکی از بالا میاد نجاتش می ده و منم باید خودمو نجات بدم چند جا رفتم راه را پیدا نکردم تا اینکه به یجا رفتم همونجا چند لحطه صبر کردم و دیدم جاذبه وجود نداره!نقل قول:
بعد از همینجا دیگه نمی دونم باید چه کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من درست یادم نیست میخوای سیو گیم بازی بدم؟نقل قول:
باشه اگه بزاری که ممنون می شم!نقل قول:
این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شمانقل قول:
کد:
http://rapidshare.com/files/75355487/arnold_ab.exe
پسورد:arnold_ab
اي واي!!!همون اصلحه اي كه مهماتش بينهايته؟من اونو انداختم ولي ميشه كمي بيشتر توضيح بديد من 4 تا تيربار رو روي اون هيولا نابود كردم بعد كنار هيولا اون هواپيما هستش كه يه ليزر هم داره يعني من بايد با شليك به طرفي كه هواپيما هست يه طرفش رو منفجر كنم؟آخه من خيلي شليك كردم اصلا اثر نميكنه:13:نقل قول:
نقل قول:
نه! وقتی که اون لیزر میفته رو سفینه پس از چند ثانیه Shield همون طرف غیر فعال میشه و میتونی TAC Gun رو زووم کنی رو هدف. قفل شد شلیک کن. برای اون طرف هم همینطور...
عزیزم ببخشیدا ! ولی رسیدی به مضخرف ترین مرحله ی ممکن !!!نقل قول:
یک مرحله هست که باید بری داخل یک کوه و کوه یک سیستم مغناطیسی درش هست و وقتی داخل کوه که می رم یک نفر میاد می زنه توی سرم و بیهوش می شم وقتی بلند می شم همه اسلحه هامو ازم گرفتند و یک دختر با آسانسور میاد پایین که منو نجات بده ولی آسانسور گیر می کنه وی یکی از بالا میاد نجاتش می ده و منم باید خودمو نجات بدم چند جا رفتم راه را پیدا نکردم تا اینکه به یجا رفتم همونجا چند لحطه صبر کردم و دیدم جاذبه وجود نداره!
بعد از همینجا دیگه نمی دونم باید چه کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم نتونستم اونجا رو رد کنم .
به نظر من استفاده از سیو گیم بعد از اون مرحله هست .....
بابا عزیزان اونجا که کاری نداشت (البته داشت خداییش) یه کمی باید روی اون دوگوله فشار بیاری و فضا رو بدون جاذبه فرض کنی . تو راهها گم نمی شی چون فقط یک راه همش ولی اگر هی دور خودت الکی بچرخی اعصابت به هم میریزه .نقل قول:
یک جایی هست که هر چی می خوای بری تو نمی ره یک ریچه بزرگیه هی هلت میده بیرون . اونجا تا جایی که ممکن هست میری جلو و بعد ماکس سرعت می زنی سریع می ری تو می کشی کنار که دوباره پرتاب نشی بیرون به یه چیزی خودت رو گیر بده دیگه . کلا فضای جالبی هست اون تله پرت هاش هم باحال درآوردن خلاصه خودم 2 ساعت اونجا الاف بودم .