کسی میدونه قرعه کشی بانک پارسیان کیه؟
Printable View
کسی میدونه قرعه کشی بانک پارسیان کیه؟
سلام من خودم رمز یاب بانک صادرات دارم اولا 20 تومن واقعا ارزش داره چون امنیت خیلی بالاست دوما هیچ مجوزی نمیخاد فقط باید تو سایت فرم عضویت پر کنی تا دستگاه رمزیاب برات به شعبه مورد نظرت ارسال بشه خیلی به دردت میخوره امتحانش ضرر ندارهنقل قول:
سلام
ميخواستم ببينم سود سپرده موسسه مالي اعتباري صالحين چقدره؟
و اينكه قابل اعتماد هست با اين همه تبليغاتي كه داره؟
ميشه با اطمينان پولمون رو بديم دست اين موسسه؟
موسسه مالی صالحین از ادغام چند تعاونی به این درجه رسید و مجوز بانک مرکزی را دارد.
تو کدوم بانک من میتونم حساب باز کنم
که بعد بتونم در کشورهای خارجی هم از حسابم واریز و برداشت داشته باشم؟؟
از سودش اطلاع نداري دوست مننقل قول:
توي اينترنت هرچي ميگردم چيزي پيدا نميكنم
ملی و صادراتنقل قول:
سودش با بقیه یکیه !نقل قول:
از سودش اطلاع نداري دوست من
توي اينترنت هرچي ميگردم چيزي پيدا نميكنم
جدیدا بنده تبلیغاتی رو از مهر دیدم که 2 سال بالای 40 درصد میده !
شما این رو بدون در منابع رسمی به جز نرخ بانک مرکزی رو خیلی کم می بینی ولی اگر بری خود موسسه یا بانک با پیشنهاد های خوبی مواجه میشید
سلام
بهترین بانک از نظر خدمات اینترنتی رایگان چیه؟
من خیلی نیاز دارم که بتونم اینترنتی به حساب یا کارت بانکهای مختلف پول واریز کنم
صادرات میگن خوبه ولی رمزیاب میخواد.. کار منم همچین به امنیت خاصی نیاز نداره
ملی هم خوبه ولی چند ساله تو قسمت بانک مقصد نوشته: درحال حاضر فقط بانک ملی
لطفا راهنماییم کنید
با سلام :
این موسسه مالی صالحین وام هم به سپرده ها میده؟ چند ماه باید سپرده گذاری کرد ؟ هنگام گرفتن وام اصل پول هم همراه با وام بر می گردونه؟ سود سپرده وسود وام چقدره؟
بهترین بانک اینترنتی: پاسارگاد
کلا همه بانک ها برای سپرده های قرض الحسنه تسهیلات در نظر میگیرن.
نقل قول:
بانکداری اینترنتی ملت اینا رو داره
اما نحوه برخود با مشتریشون خوب نیست. من رفتم سرویش مشاهده گردش حسابم رو فعال کنم میخواست گردش حسابم رو پرینت کنه
سلام
به نظرتون الان سرمایه گذاری در بورس کار عاقلانه ایه؟!
یا این شرکت هایی که یه زمانی رو اعلام می کنند برای پذیره نویسی سهامشون ؟ اینا چطورن؟
شما چه پیشنهادی دارین؟!
(تازه واردم در این حیطه!)
بورس برای حرفه ای ها بسیار پرسوده هر موقع
برای تازه وارد ها پیشنهاد بنده سرمایه گذاری در صندوق های مشترک هست ولی خب سود سرمایه گذاری حرفه ای مستقیم رو نداره.
نقل قول:
ممنون
ولی خب.... حرفه ای ها هم از یه جایی شروع کردند دیگه
مگه نه؟
:20:
الان دارید خودتون رو توجیه میکنید که برید توی بورس سرمایه گذاری کنید؟نقل قول:
البته حرفتون حرف حسابه و جواب نداره اما بنظرم بورس ایران دیگه جایی برای تازه واردها نداره
درباره ی صندوق سرمايهگذاري مشترك یه گوگلِ کوچولویی کردم
خوبه اینم
-----
ممنون از شما:11:
بله تازه کار ها از یه جا شروع کردن . شما هم می تونی ولی باید یکی از شرایط زیر رو داشته باشی
1-علم بورس و سرمایه خوب
2- سرمایه خوب و ریسک بالا و آشنایی نسبی با بورس
در اولی ریسک پایینه ولی در دومی ریسک بالاست.
اگر هیچ کدوم رو ندارید وارد نشید به صورت مستقل به نظر بنده
مثلا اگر 1 میلیون تومان سرمایه دارید.
600 هزار توامن رو در صندوق های سرمایه گذاری بگذارید.200 هزار توامن رو سرمایه بانک بخرید.200 هزار رو سرمایه های مختلف
600هزار که معلومه برای چی که سوددهی تضمینی باشه
200 هم که چون معمولا بانک ها سود ده هستند مثلا بانک پاسارگاد
200 تومن متفرقه که اگه ضرر کردی سرمایه ات از بین نره و اگه سود کردی بتونی کم کم از اون 2تا سرمایه کم کنی وارد کار بکنی.
فقط توجه داشته باش ریسک بالا رو با سرمایه کم بکن. اگه سرمایه ات برات مهمه
دستان سلام.کسی در مورد فروش امتیاز وام اطلاعات داره؟میشه با پول خوابوندن تو موسسات وام گرفت و میشه امتیازشو واگذار کرد؟چجوری؟تو کدوم موسسه؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.دمتون گرم
سلام
من مغازه ای باز کردم و مجبورم برای رشد کارم جنس قسطی بدم.
در گرفتن چک از مردم به چه مواردی باید دقت کنم؟ که یه وقت چک قلابی نره تو پاچم!؟
اصولا چک قلابی خیلی کم هست.یه دونه از این خودکار لیزری ها بگیری مشخص میکنه
مسئله اینه که باید مواظب باشی چکی که میگیری برگشت نخوره
خیلی باید احتیاط کنی که طرف اشنا باشه.فکر میکنم اگر زنگ بزنی به اون بانک و یه کم چاپلوسی کنی بهت می گویند که این تا حالا چک برگشتی داشته یا نه.اگر داشت نباید ازش چک بگیری.
چک کارمندی اگر دادند بگیر.طرف باید فیش حقوقش را بیاورد و روی اون شماره چک نوشته شده.
در مورد جنس قسطی هم ما میگوییم تا 50 تومن با شناسنامه تا 100 تومن با شناسنامه و کارت ملی.
نمیدانم منزل شما کجاست .ولی اگر پول شما را نیاورند و بخورند هم شناسنامه و کارت ملی طرف را می شود ببری توی مولوی هر کدام را 50 تومن میخرند.
نقل قول:من خودم کارمندم.نقل قول:
کجای فیش نوشته؟
دوستان من درخواست کد 50 رو به اصرار یکی از دوستام که توی بانک صادرات هست برداشتم!
جدیدا یه جورایی اختلاف حساب حس می کنم!
به نظرتون میشه کسی پول از حساب جاری برداشت کنه! اما توی پرینت و همچنین اس ام اس نیاد؟
برای چک اگر چکتون برگشت خورد سریعا شکایت کنید ( البته اگر طرف غریبه است و نمی خواهید بهش وقت بدید و مطمئنید پاس میشه چند روزه دیگه این کار رو نکنید)
داشتم میگفتم سریع شکایت کنید چون اگر چند روز بگذره دیگه نمی تویند حکم جلب بگیریدو چند ماه میرید سرکار تا بی خیال پولتون بشید.
حالا چه کاریه پولتون رو 6 ماه بخوابونید که میخواهید امتیاز بفروشید !نقل قول:
دستان سلام.کسی در مورد فروش امتیاز وام اطلاعات داره؟میشه با پول خوابوندن تو موسسات وام گرفت و میشه امتیازشو واگذار کرد؟چجوری؟تو کدوم موسسه؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.دمتون گرم
جالب نیست.
اولا امیدوارم به خاطر کمکی که به مردم می کنید و رعایت حالشون رو می کنید برکت در کارتون ایجاد بشه.نقل قول:
سلام
من مغازه ای باز کردم و مجبورم برای رشد کارم جنس قسطی بدم.
در گرفتن چک از مردم به چه مواردی باید دقت کنم؟ که یه وقت چک قلابی نره تو پاچم!؟
ذر ثانی چک کارمندی باشه بهتره و اگر نبود تنها راهش چک کردن از بانک هست !
فقط یادتون باشه اگر پاس نشد و به طرف اعتماد نداشتید و حتما قصد شکایت داشتید همان روز اول یا دوم شکایت کنید تا حکم جلب سیار رو بگیرید و الّا خیلی کارتون مشکل میشه
دوستان به نظر شما حساب جاری کدوم بانک ها بهتره؟
به نظر من پارسیان به دلیل نخواستن معرف
و سامان به دلیل جوایز سامان 24 از همه بهترن
نظر شما چیه؟:11:
آخه در حال حاضر اگر کسی پول نقد هم داشته باشه، باز دوست داره قسطی بگیره! چون سخته 1 میلیون و خورده آنی بده.نقل قول:
چک کارمندی رو چطوری میشه شناخت؟ چون کارمند ها از سازمان های مختلف هستن!؟
اینکه میگید تا 2 روز باید شکایت کنم قانونش به چه شکله؟
یکی از دوستانم در دادگاه کار می کنه و گفت که نمی دونم دقیق یعنی یادم نیست چند روز دقیق که اگر شکایت نکنی دیگه رسیدن به پولت سخت میشه ولی همون 2 روز اول(البته فکر کنم 4 روز بود قانونش) شکایت کنی سریع میتونی با یه مامور حکم جلب سیار بگیری
من پدرم کارمند بازنشسته هست.گفت شماره چک رو توی فیش حقوق نوشته.فکر کنم برای کارمند های رسمی اینجوری باشه
تنها چیزی که هم روی فیش و هم روی دسته چک نوشته شماره حساب هست. همینه منظورتون؟نقل قول:
سلام
گزارش تراکنش های کارت به کارت یا بانکی رو باید از کجا بگیرم؟
می خوام فروشگاه اینترنتی بزنم... وقتی کسی پول ریخت توی حسابم من باید چطوری/از کجا بفهمم که کی ریخته؟ (در صورت داشتن مشخصات واریزی)
فعلاْ بانک اقتصاد نوین حساب دارم...
ممنون:11:
به طور معمول باید در بخش حسابهاتون باشه.
بنده در بانک پاسارگاد و در بخش بانکداری مجازی راحت با کلیک بر روی حساب مورد نظر می بینم. احتمالا در اقتصاد نوین هم باید باشه.
این قسمت مشاهده تراکنشهاش هست که هر کاری می کنم یه جدول خالی نشون میده:نقل قول:
محتوای مخفی: »»
من پارسال از توی سایت بانک پاسارگاد حساب بانک مجازی ساختم و یه کد بهم داد و دیگه وقت نشد برم بانک...الان اگه ببرم همون رو قبول می کنن؟
من الان اصل شناسنامم رو ندارم چیکار کنم؟نقل قول:
پس از تکمیل اطلاعات مربوطه با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به پیشخوان بانکداری مجازی در یکی از شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور مراجعه نموده تا عملیات افتتاح حساب در کمترین زمان انجام شود.
ممنون
بانک ملت گزارش حواله سحابی (حواله به کارتهای شتاب) رو تا یه روز قبل نشون میده.نقل قول:
مشاهده گردش حساب هم داره فکر کنم این قسمت به صورت لحظه ای کارت به کارتها رو نشون بده (مال خودم این گزینه رو نداره . رفتم بانک فعالش کنم انجام ندادن. واسه همین میخوام پاسارگاد یا صادرات حساب باز کنم)
اولا احتمالا بله کد رو ببرید حل میشه
اصل شناسنامه ندارید کپی ببرید کارت ملی رو اصلش رو ببرید ولی خب باید چونه بزنید شاید بشه
فرق چک با سفته چیه؟
چک را برای حساب جاری در بانک که شرایط خاص دارد صادر می کنند.
سفته را در بقالی میفروشند !
ارز قانونی چک بالاتر است ولی در هر حالت با هر دو می توانند صادر کننده را به زندان بیندازند
از کسی که چک قبول میکنم باید حتما پشت چک را امضا کنه؟
اگه چک خط خوردگی داره حتما باید طرفی که چک رو نوشته پشت تایید و امضا کنه.نقل قول:
اگر چک به اسم کسی که دارید ازش چک قبول میکنید نبود هم لازم نیست اون طرف هم پشت چک رو امضا کنه اما اگه امضا کنه به نفع شماست. وقتی که چک برگشت خورد و مشکلی پیش اومد اون وقت شما میتونید از هر 2 نفر شکایت کنید و زودتر به پول برسید. ولی بایدی در کار نیست.
آخه من تا حالا تو بازار نبودم و الان برای فروش محصولاتم باید چک قبول کنم!نقل قول:
واسه همین نگرانم.
نکته مهم دیگری در چک گرفتن نیست؟؟