نقل قول:
قبل از کرک این کار رو انجام بده:
Printable View
نقل قول:
قبل از کرک این کار رو انجام بده:
جناب ممنون . زحمت کشیدی ببینم چی میشه
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
الان که نگاه کردم دیدم روی همونی هست که شما گفتید !
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
و با وجو همان حالت من عملیات رو انجام دادم
نقل قول:
باز کار نکرد؟؟؟؟خیلی عجیبه!
راستی یه چیز مهم!
وقتی ویندوز رو نصب میکنی و این تنظیمات رو انجام میدی و کرک رو نصب میکنی نباید به اینترنت وصل باشی.بعد از اینکه کرک شد کابل اینترنت رو وصل کن!قبلش وصل باشه ممکنه بتونه تشخیص بده!(قبل از کرک کردن ویندوز به اینترنت وصل نشید!)
من که ویندوزم نصب هست !
منتها داره ارور اکسپایر میده
در ضمن من در حال وصل همه کارها رو کردم.
مگه با اینترنت نیست؟
چجوریه کارش؟
الان اینترنت رو قطع کردم. دوباره لودر رو ران کردم آنیستال رو زدم. سیستم ریستارت شد. دوباره لودر رو ران کردم اینستال رو زدم. سیستم ریستارت شد.
فعلا که پیغام نیامده !
ببینیم چی میشه
سلامنقل قول:
از کرک 2 پست 1 استفاده کنید ببینید گزینه instal فعال هست؟
اگر نبود که ولش کن . ویندوز مشکلی نداره
نقل قول:
ممکنه آنلاین بودنی تشخیص بده و اجازه کرک شدن نده!
بازم نتیجه رو اعلام کنید!
متاسفانه باز ارور اومد !
دارم یکی دیگه رو دانلود می کنم تا امتحان کنم
نقل قول:
عجب برنامه ای شد..........!
تا حالا همچین مشکلی بر نخورده بودم.
من تمام ویندوزهایی که نصب کردم رو با ورژن1.87 و 1.97 کرک کردم!
الان نسخه 2.1 رو دانلود کردم .
راستی توی تنظیمات لودر من هیچی رو تغییر نمیدماا
میشه تنظیماتش رو بفرمایید شاید مشکل از اونجاست.
راستی!
میتونید یه کاری رو هم امتحان کنید!
میتونبد از اینترنت دیسکانکت بشید کرک حاضر رو Uninstall کنید و درایو C یا هر درایوی که ویندوز روش نصبه رو Clean Up کنید و تو Clean Up حتما تمام گزینه هارو تیک بزنید!(به خصوص 5تای آخر)
بعد از اینکه Clean Up تموم شد از اول کرک کنید(اینم تو ذهن داشته باشید که تنظیمات user account روی never notify باشه)
بعد از اینکه کرک شد و علامت genuine و سریال نامبر به properties اضافه شد اتصال کامپیوترتون به اینترنت رو وصل کنید!
احتمال 50-60 درصد هست که درست شه.
اگه نشد دیگه نمیدونم!
نقل قول:
نه انظیمات Loader به صورت Default خوبه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم دل هست و همینا
من روی یه لپ تاپ کرک loader ex را نصب کردم .خودش اتوماتیک رفته بود رو حالت انسیف و لپ تاپ کلا از کارانداخت و تو بایوسش مشکلاتی به وجود اومده بود .البته من اون لپ تاپو اون موقع تازه گرفته بودم و نمی دونم که واقعا لپ تاپ از قبل مشکل داشت یا من با نصب این کرک اونو دچار مشکل کرده بودم.در هر صورت خواستم بدونم که نصب هر کرکی چه سیف و چه انسیف می تونه باعث اسیب سخت افزاری تو انواع کامپیوترها بشه؟ چون من یکی دو جا دیگه هم شنیده بودم که با نصب این کرک ها کل مادربورد از کار افتاده بود. لطفا اگه صحت این ماجرا را تایید می کنید هشدارهای لازم جهت نصب این کرک ها رو بگید تا از این کرک ها به شکل اگاهانه استفاده کنیم
سلام ویندوزم آپدیت میشه ولی هر چند وقت یکبار برای اکتیو شدن سریال میخواد چکار کنم؟
سلامنقل قول:
از همون RemoveWat استفاده کردم
همونه که باعث شده اون قسمت کلا ناپدید بشه؟
ولی به هر حال دستت درد نکنه مشکلم حل شد
ویندوز خوبی دارم نمی خواستم کرکش کنم این جوری بهترم شد
نقل قول:
من اولین باره همچین چیزی میشنوم!
تا الان حداقل رو 80-90تا لپ تاپ (سونی-دل-ایسر-ایسوس-اچ پی-سامسونگ) با همین کرک ورژن 1.87اش ویندوز زدم تا الان هم هیچ کدوم بر نگشته،یا مشکل نداشته!
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
نقل قول:
برای کرک کردن از چه کرکی استفاده کردید؟؟؟؟
آقا من مشکلاتی که دوستمون در رابطه با کرک ویندوز را دارن عینان دارم فقط مورد اینجاست تا زمانی که sP1 را نصب نکرد م هیچ مشکلی نیست همین که نصب میکنم این اتفاق میوفته یک چیزی توی این sP هست که همه چیز را بهم ریخته
سلام دوستان
من ویندوز رو آپدیت کردم که الان اکسپایر شده و والپیپر دسکتاپم رفته و گوشه راست پاینن نوشته غیرارجیناله...
RemoveWATv2.2.6.0.zip رو اجرا کردم ولی همون اول ارور میده...یه چیزی تو مایه های این که فایل پچ بلوکه شده و نمی تونه ادامه بده و همون اول گیر می کنه.
باید چیکار کنم؟ من نمی دونم قبلا با چه کرکی کرک کردم که الان اونو پیدا کنم و آنیستال کنم و دوباره نصب کنم...باید همون کرکی باشه که قبلا نصبیدم؟؟ یا راه دیگه ای هم برای پاک کردن کرک قبلی هست؟؟
یه سوال دیگه که خیلی برام مهمه: ویندوزم بعد از چند روز می پره؟؟
آقا کلین اپ رو هم زدم و باز نشد.
یک نکته در هر بار که یک نسخه از لودر رو اجرا می کنم نصب و.... ای نوشته میاد.
مگه نباید عوض بشه؟
با هر نسخه ای همین میاد
سلام الان یک سال با ویندوز 7 التیمیت که رو سیستم داشتم به خوبی کار میکردم که دیشب که کامپیوترو گذاشته بودم برای دانلود صبح صفحه دسکتاپ سیاه شده بود و پیغام زیرو دیدم. لطفا کمکم کنید:11:
Build 7600
this copy of windows is not genuine
سلامنقل قول:
پست اول این تاپیک رو ببینید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5643381&postcount=1
اگر کلا من دی اکتیو کنم چه مشکلی پیش میاد؟
اگر جنیون نباشه چه مشکلی پیش میاد؟
ویندوزشما تریال میشه یعنی 30 روزه:20:نقل قول:
اولا بعد 30 روز چه اتفاقی می افته؟نقل قول:
ویندوزشما تریال میشه یعنی 30 روزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما یعنی از موقعی که دی اکتیو بشه 30 روز فرصت هست؟
سوما من قبلا با این لودر اکتیو کردم پس چرا الان با این بدبختی دچار هستم؟
چرا الان هیچ نسخه ای نمیشه؟
در ضمن همش کنار سمت راست پایین میزنه کپی نسخه 7601 !
همین دیگه شما ویندوز را عوض کن و آپدیت هم نکن به Sp یک هیچ مشکلی نخواهید داشت
احتمال میدم ویندوزشما نسخه بتا هستش شما ابتدااین فابل MBR Regenerator که لینک دانلودش پایین میزارم دانلود کنید بعدروش کلیک کنیدتا اجرابشه بعدش بزارین کرک ویندوزقبلی رو ازرو سیستم شما پاک کنه بعدکه پاک شد کرک Windows Loader v2.0.2-DAZ ازتاپیک پایین دان کنید بعدش اجراش کنید تا جایگزین کرکی که پاک شده بشه بعدا جوابش بدین.
لینک دانلود MBR Regenerator
تاپیک کرک جدیدویندوز7کد:http://www.uploadstation.com/file/fB6e3SP
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336140&page=37
امروز 3-4 بار سیستمم ریست شده !
میتونه دلیلش ونیدوز باشه یا چیز دیگست؟
شاید سخت افزاری سیستم مورد داره مثلا داغ شدن cpu یا ویروسی بودن سیستم وغیره ویندوزشما اکتیونیست درحال حاضز؟
سلام من آخرین پچ کرک 1.50 رو طبق چیزی که توضیح داده بودید اجرا کردم ولی درست نشد.هنوز اکتیو نشده!!!!
چه کار کنم؟
منم از 2 روز پیش دقیقا همین مشکلو دارمنقل قول:
و هر وقت ویندوز لود میشه می گه که ویندوز قانونی نیست پیا بخر یا اکتیو کن ! منم ask me later می زنم
باتوجه به پست اول removwat رو دانلود و نصب کردم ولی قبلنم گفتم وسط کار گیر می کنه و کاری از پیش نمی بره...چندبارم امتحانش کردم نشد.
حالا امروز یه مشکل جدید تر دارم
adsl وصل نمیشه
یعنی چراغ adsl مودمم و بقیه روشنه فقط چراغ act مودم خاموشه...الان با دایل آپ کوفتی آنلاینم :41:
دوستان قبلا هم پست دادم کسی راهنمایی نکرد...تروخدا توجه کنین...الان کلی پروژه دارم که باید انجام بدم و این غیرقاونی بودن و قطعی adsl منو عقب انداخته...
اگر ویندوز رو عوض کنم مودم adsl رو باید دوباره از نو تنظیم کنم یا نه خود ویندوز میشناسه ؟ تنهانگرانیم برای عوض کردن ویندوز همینه...
ممنون میشم راهنمایی کنید.:11:
این رو دانلود کنید ببینید مشکلتون حل میشه.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/JgXJNVE1/RemoveWAT.html
نه دوست عزیز...اینم مثل قبلی اول کار گیر می کنه...:41:نقل قول:
نه نیاز نیست، اگه ویندوزتون در حالت Genuine هست و صفحه سیا شده اول کرک 1 رو نصب کنید که ویندوز به حالت 30 روزه برگرده بعد کرک 2 رو برای فعال سازی نصب کنید پایین لینک گذاشتم:نقل قول:
کرک1:پسورد:کد:http://www.dl.net4download.com/Software/RemoveWAT%20v2.2.6.0%20%5Bwww.Net4Download.com%5D.zip
کرک2:کد:www.net4download.com
کد:http://npshare.de/files/728cae63/Windows.Loader.2.0.3.rar
احتمال داغ شدن سی پی یو هست ولی میگم حالا که هی میگه 0 ساعت دیگه ویندوز اکسپایر میشه شاید هی داره ریست می کنه(3-4بار)نقل قول:
شاید سخت افزاری سیستم مورد داره مثلا داغ شدن cpu یا ویروسی بودن سیستم وغیره ویندوزشما اکتیونیست درحال حاضز؟
ازremovwat استفاده کردم واز کرک استفاده نکرده ام.ازچه کرکی استفاده کنم؟نقل قول:
من تازه این ویندوزو نصب کردم از کدوم کرک استفاده کنم بهتره ؟!
نقل قول:
بهترین کرک موجود Windows Loader 2.0.3 هستش که من بالا لینک گذاشتم:20:
سلام
Windows.Loader.2.0.3 ضمیمه شد در پست اول تاپیک.
ممنون
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
سلامنقل قول:
کرکها برای یک شرکت هستن.
فقط کرکهای پست 1 همین تاپیک به ترتیب از اول به آخر جدید تر شدن.
کرک آخر جدید تر هست.
سلام
تفاوت Windows.Loader.2.0.3 و Windows.7.Loader.v2.0.1-DAZ چی هست؟
با تشکر