أوست گرامی منظورت اورجینالیش هس!!! قیمتش خیلی بالاس بالای 5 یا 6 میلیون حداقل اگه استباه نکنمنقل قول:
Printable View
أوست گرامی منظورت اورجینالیش هس!!! قیمتش خیلی بالاس بالای 5 یا 6 میلیون حداقل اگه استباه نکنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:این سایت سایته خیلی خوبی هس برین توش ثبت نام کنین تا قیمت ها رو نشون بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 30 تومن اینام نمیشه ساعت خوب گرفت واسه ساعت الان باید بالای 300 تا کنار بذاری تا یه ساعت معمولی بگیری
واقعانقل قول:
من یه مدل دیدم البته اون موقع که دلار 1400 تومن بود 145 تومن باتری هم نمی خورد نبضی بود خیلی ساعت خوبی بود اما چون مطما نبودم اصله نخریدم
قیمت ها رو تو اون سایتی که محبت کر ده بودید دیدم واقعا گرون شدن
چه خبره
امروز با یه موبایل فروش صحبت می کردم می گفت که خیلی وقته چیزی نفروختم موبایل های تو ویترینم از 7 میلیون شدن 15 میلیون اما چه فایده کسی نمیاد که بخره
تا وقتی که دلار ارزون تر نشه مردم دستشون نمیره بخرن
سلام
متاسفانه چند روزی هست ساعتم خراب شده
میخوام یه ساعت بخرم با ظاهر تقریبا اسپرت و ترجیحا روز شمار داشته باشه
چه مارکی و مدلی معرفی میکنید
اصلا نمیخوام گرون باشه
چقد میخواین هزینه کنین؟؟؟نقل قول:
ببین همونطور که بهت گفتم من بیشتر دنبال زیبایی هستم تا اینکه بخوام پول بدم جای یه ساعتی که واسم 10 سال کار کنهنقل قول:
دوست عزیزم تغلبی یا درجه 2 هس نگیری بهتره چرا دنبال مارک های دیگه نمیری؟!!؟ مثل اورینت سیکو کاسیو تی سوت و خیلی مارک دیگه حداقل میدونی چی مبگری!!!نقل قول:
شما چقدر در نظر گرفتی یه سری هم به این سایت بزن قیمت ها رو چک کننقل قول:
اول از این که همه چی گرون شدهنقل قول:
ولی ساعت های کاسیو خیلی گرون شدن و هم رده مارک های دیگه شدن مثل سیکو !!!
اون زمانی که تازه ساعت های کاسیو می اومد تو ایران 2010 اینا من ساعتمو 178 تومن گرفتم اون زمانم از یه سیکو خوشم می اومد 550 تومان بود پول نداشتم کاسیو رو گرفتم ولی الان اون سیکو همون 550 تومن هس ولی کاسیو من شده 620 تومن !!!!!!
قیمت های کاسیو خیلی پایین بود اوایل فک کنم واسه تبلغات بود ادم وقتی نگاه میکردی یه ساعت با مارک اورینت یا سیکو 500 خردی هس و کاسیو هر چند از اون مدل شیک تر و خوشگل تره قیمتش پایین بود اما الان قیمتش بالاس
حرف های شما اصلن به هم نمیخره یه جا میگی زیبای!!!!! زیبایم یعنی پول !!! بعدش میگی نمیخوام زیاد پول بدم!!! بعد میگی کیفیت شما هم خدا رو میخوای هم خرما رو .....نقل قول:
خلاصه حرفام اینکه با 30 تومن نمیتونی ساعتی بگیری خوب باشه از نظر کیفیت و زیبایی حداقل الان بخوای یه ساعت معمولی بگیری که چندین سال کار کنه برات حداقل حداقل 300 تومن باید بذاری کنار اشتباه نکنی ها!! این ساعت های 300 تومنی همون ساعت های 100 تومنی 2 سال پیش هستن که! الان شدن 300 تومن...... بعدش میتونی با بودجه خیلی کم مثل 30 تومن یا 50 تومن مارک های درجه 3 بگریی که اونام فوقش 2 یا 3 سال کار میکنن بازم مجبور میشی ساعت بخری!!!
سلام
ساعتم خراب شد میخوام یه ساعت بخرم ولی نمیدونم چه مارکی خوبه
زیاد نمیخوام خرج کنم البته رنج قیمت ها رو هم نمیدونم
ظاهر تقریبا اسپرتی داشته باشه بد نیست البته بیشتر به جوون ها بخوره منظورم هست
چرمی یا پلاستیکی نباشه
حداقل روز شمار داشته باشه
کورنوگراف دار ها چندن؟
میشه بگین کدوم موبایل 7 میلیون بوده و الان 15 میلیون شده ?نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟
نقل قول:
سلام برو اینجا---------> ببخشید نمی دونستم گذاشتن لینک ممنوعه ویرایش کردمنقل قول:
سلام
من این ساعت را دست دوم خریدم 160 تومان و مال فروشگاه گوهرچی هستش ایا اینقدر می ارزه؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فکر میکنم منظورشون گوشیهای لوکس (لکچری هست) دوست عزیز.نقل قول:
داداش منظورش کل موبایل های مغازش هستنقل قول:
اصل چه ربطی به تاپیک داره؟!
سلام و خسته نباشید
یک ساعت دخترانه میخواستم تا 200 یا 300 هم بودجه دارم چه مارکهایی رو پیشنهاد میکنید؟
کسی نظری نداره؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوست گرامی باید حداقل واسه یه ساعت معمولی 300 تا بذاری کنار!! حداقلنقل قول:
تو رنج 300 تا میتونی ساعت کاسیو بگیری از اسپریت هم میتونی ساعت بگیری ولی توصیه نمیکنم از اسپریت ساعت بگیری
این سایت سایته خیلی خوبی هس برین توش ثبت نام کنین تا قیمت ها رو نشون بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
به نظر من تو رنج 300 تا اونجای که میدونم میشه ساعت های خوب دخترانه چه مچلسی چه اسپورت گرفت!!
من مجردم ولی از ساعت های زنانه اورینت خیلی خوشم می یاد خیلی شیک و مچلسی هستن
به این سایت یه سری بزنین
باید ثبت نام کنید تا قیمت هاشو بیاره
نقل قول:نقل قول:
داداش 160 تا به خدا مفته برش دار یه لحظه هم شک نکن!!تو رنج 160 تا بهت بیرون یه ساعت دریپتی میدن که ارزش نداره
اینم مدل ساعت شماش
قیمتشم 440 تا زده من اگه جای شما بودم بر میداشتم به نظرم ببریش پیش نماینده کاسیو نشون بده نظرش بپرس اونا به راحتی می تونن تشخیص بدن که اصله یا تقلبی بگو دس دومیش چنده!!
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریده بوده من هم از ایشان خریدمنقل قول:
یه شرکت ایرانی بود بنام «میزان ساعت»که ساعت تولید میکرد با نام LEDFORT . الان سایتش غیرفعاله معلوم نیست خود کارخونشم تعطیل شده یانه؟ کسی خبر نداره هنوز فعاله یانه؟
سلام کسی قیمت این مدل ساعت rolex تو ایران میدونه چنده؟
این چند تا آگهی ساعت اخیرآ تو جراید ایران چاپ شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اين كه قيمت سواچ نداره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به این سایت سر بزنی قیمت سواچ رو داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جفتش واسه یک نفره!
اینم یه آگهی جدید که تو جراید امروز چاپ شده :
FESTINA فستینا
بچه ها سايتي هست كه ساعت هاي رولكس بفروشه و قيمتاش مناسب باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاندینو ساخت سوئیس
جایی هست که آخرین قیمت ساعت های رولکس رو بشه فهمید؟
از دوستان ساعت باز فروم تقاضا دارم لطفا لطفا راهنمایی کنید:n17:
من خیلی وقته که دنبال یک ساعت جیبی نسبتا خوبم:n03:
نسبتا خوب منظورم اینه که خیلی جاها گشتم یا بطور کلی ندارند یا یک مدلهای بسیار بسیار ساده و مبتدیانه درحد20تومن دارن:n22:
بعد از کلی گشتن در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم بله کلهم دومدل دارند یکیش 700و خورده ای یکیش هم 610 تومن!!!:n21:
((منظورم ساعتهای این مدلی هستش برای نمونه این یکی رو گذاشتم))
خب الان نه به اون 20 تومنیه نه به این:n28:
یه چیزی بین 150تا200نمیشه یافت ایا؟؟؟:n13:
دوست عزیزم اول از همه بگم ساعت های جیبی قیمتشون بالاس و از رنج 500 به بالا قیمت هاشون شروع میشه!! به 100 تومن و 300 تومن نمیتونی بخری!!!نقل قول:
در ضمن این جور مدل ها به درد افراد میان سال نزدیک به مسن میخوره!!که همیشه کت شلوار پالتو میپوشه نمیدونمچند سالته!! ولی به نظرم شما که اگه هر روز کت شلوار نمی پوشی مثل من اسپورت یا مردونه لباس میپوشی حیفه که اینو بخری بذاری تو جیب شلواره لی!!!و چند لحظه درش بیاری بیرون مثل گوشی موبایل
در ضمن شما میتونی بری به مغازه های ساعت فروشی و دنبال مارک نباشی یه مارک چینی پیدا کنی با قیمت کم و اونو بخری اونم فوقش برات یه سال کار میکنه!! که بعید میدونم!!
ولی با 300 تومن میتونی یه ساعت بند چرمی خوشگل و خوب بخری!!
بابت توضیحاتتون ممنونم:n16:نقل قول:
برای خودم نمیخواستم چون من در بین اشناهامون به کسی که دوست دار ساعت هست معروف شدم، کسی از من خواست تا همچین چیزی رو براش بیابم!!!
منم بعدازکلی جستجو به این نتیجه که گفتم رسیدم
البته سایتهای خارجی مدلهای جالبی(برندهای نه چندان معروف) دارند که با توجه به قیمت دلار اونقدرها هم(بالای500)در نمی اومد!
ولی خب باید پذیرفت توی ایران کلا کمه! چون مشتریش هم کم و خاص هست
بهرحال ممنون از توضیحاتتون
سلام.
بچه ها کسی میدونه این دقیقه شمار کورنوگراف ساعت EF-539 چطور صفر میشه؟ همشون صفر میشن ولی این روی 10 وا میسه.
در کاتالوگ ساعت طرز تنظیم عقربه ها نوشته شدهنقل قول:
لطفا حذف شود.