نقل قول:
من که هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم...امروز از یک نفر میخوام بپرسم که عصر باید برم پیشش دوستان هم کمک کنن ممنون میشم
هر روز میخوام اصلاح کنم و میخوام دقیقا مناسب پوست حساس باشه
Printable View
نقل قول:
من که هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم...امروز از یک نفر میخوام بپرسم که عصر باید برم پیشش دوستان هم کمک کنن ممنون میشم
هر روز میخوام اصلاح کنم و میخوام دقیقا مناسب پوست حساس باشه
با توجه به اينكه پوستتون خيلي حساسه ريشتراشهاي چرخشي مثل فيليپس احتمالا گزينه مناسبي نيست چون درگيري ريشتراشهاي چرخشي با پوست بيشتر از نوع فويلي مثل براون است البته سري جديد فوق حساس كه خودتون گفتيد ( مدل 1250 و ... ) ظاهرا كمترين درگيري با پوست داره ولي بايد بيشتر تحقيق كنيد ، در مورد براون هم كه اكثر دوستان از مدل 790cc از سري 7 راضي بودند ، دوست ديگر هم نظرشون آخرين مدل پاناسونيك است اگه فروشگاهايي كه وارد باشن و قصدشون فقط فروش جنس نباشه احتمالا ميتونن راهنمايي كنند ، از طرفي شما ميخواهيد هر روز اصلاح كنيد كه اين با پوست خيلي حساس جور در نمياد خود من كه براون 360 دارم روز در ميان اصلاح ميكنم چون پوست حساس اجازه هر روز اصلاح كردن رو نميده :31:نقل قول:
بهرتین ریش تراش حال حاضر دنیا بدون شک پاناسونیک ES-LA93 ( که تو ایران مدلش 92 هست) می باشد البته بستگی به جیبتون هم داره که چقدر بخواید هزینه کنید ولی فک کنم سلامتی انسان از همه چیز بیشتر ارزش داره.نقل قول:
هر روز؟؟؟؟ یعنی هر روز ریشتون بلند میشه و نیاز به اصلاح داره؟نقل قول:
شما کدوم مدل ریش تراش رو استفاده میکنید؟نقل قول:
22arash
حالا منم خیلی شنیدم که سری sensotouch فیلیپس خوبه و بعضی ها میگن پاناسونیک فقط تیغه قوی داره برای پوست حساس خوب نیست
schumi_268
تقریبا آره...فوقش 2 روز یکبار:دی
امروز رفتم پیش همون نفر گفت فیلیپس سری جدید پوست رو اذیت میکنه یعنی داغ میکنه!تعجب کردم شاید با سنسوتاچ کار نکرده بود پاناسونیک رو پیشنهاد داد اصلا براون رو پیشنهاد نمیکرد...
گفت مدل 92 بدون دستگاه شستشو 315 البته با 2سال گارانتی که اصلا فکر نکنم گارانتیش مهم باشه!
من خودم 360 داشتم به دردم نمیخوره....
سلام
من 3 سال پیش یه براون سری 3 گرفتم یه بار بیشتر باش کار نکردم !
همون بار اول عین رنده صورتمو سرویس کرد :دی
جوش و اینا نه ها ! همه اش زخم شده بود هی دستمال میبستم خون نیاد
به هر حال الان میخوام یکی بگیرم
برای استفاده ی 2-3 روز یه بار
چی رو پیشنهاد میکنید ؟ من پوستم خیلی حساسه با ژیلت که میزنم تمام زیر گردنم میشه جوش ! دیر هم بزنم باز جوش میزنه . مصیبتیه !
دقیقا منم همین مشکل رو دارم....شما هم که با تیغ میزنی روز دوم صورتتون یکم خارش پیدا میکنه؟
همانطور كه تو پست هاي قبلي گفتم حدود 3 ساله ريش تراش براون 360 كمپلت ( 8995 ) دارم كه البته قصد دارم در آينده با يه مدل بهتر كه گردن رو راحتر اصلاح كنه تعويض كنم .
با اين اوصاف كه شما گفتيد تنها گزينه ، براون 790cc-4 ميتونه براي شما مناسب باشه ، دليلي هم كه فروشنده ها براون رو پيشنهاد نميدن ظاهرا به خاطر تحريم و كمبود محصولات براون است .نقل قول:
آفرین فیلیپس پوستو اذیت میکنه البته من نداشتم ولی یکی از دوستام خریده و اصلاً هم ازش راضی نیست.نقل قول:
منظورتون از "من خودم 360 داشتم به دردم نمیخوره" چیه؟
بعید میدونم ریش تراشهای براون پوستو خیلی اذیت کنن البته به این تندی که شما گفتین منظورمه. چقد میخواید پول بدین؟نقل قول:
باید ریش تراش خوبی باشه.چرا میخواید عوضش کنید؟نقل قول:
مطمئنی؟من بابام اخرین مدل براون رو داره تازه پوستش حساس نیست ولی راضی نیست اصلا
خودم اکتیویتور رو داشتم منظورم هست
یکم ؟نقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم....شما هم که با تیغ میزنی روز دوم صورتتون یکم خارش پیدا میکنه؟
من روز دوم به صورتم حتی دست هم نمیتونم بزنم ! :دی
سوزش بیسی زیاد پیدا میکنه
البته اگه خیلی وقت بزارم و با سلام و صلوات و نذری و اینا اصلاح کنم و قبلش با صابون 3-4 دست بشورم و بعدش 5-6 دست افتر شیو و ... بزنم بعضی وقتا چیز شدیدی پیش نمیاد ولی کی حال داره :دی
آقا خداییش نابود کرد صورتمو :دی بعدا بم گفتن باید اول روغن کاریش میکردی و اینانقل قول:
بعید میدونم ریش تراشهای براون پوستو خیلی اذیت کنن البته به این تندی که شما گفتین منظورمه. چقد میخواید پول بدین؟
یه عده ام گفتن باید با کف ریش میزدی
پولش مهم نیست واسم ! فقط ارزششو داشته باشه
پول مفت واسه چیزای بدرد نخور نمیخوام بدم
مثلا اینا که ژل داره و اینا
پاناسونیک ES-LA93 چنده؟
این مدل تو ایران پیدا نمیشه مدل 92 هست که بالای 400 تومنه من یه 93 دارم که هر کی بخواد 390 میدمشنقل قول:
سلام عرض شد خدمت همگی دوستان.اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم. من بین فیلیپس RQ1280 و پاناسونیک ES LA92 گیر کردم. برام هم مهمه که خیلی از ته بزنه. و در عین حال موهای صورتمو پر نکنه چون موهای صورتم کمه. کدوم یک از این دو مدل بهتره؟ در ضمن زیر گردنو هم خوب بزنه. پوستمم حساس نیست ولی زیر گلوم چند تا دونه جوش میزنه. با تشکر
دوستان امروز صورتم رو با پاناسونیک
ES-LA92
اصلاح کردم.
افتضااااااااح بود. مو رو میکنه. موتور قوی داره ولی صورت و داغون میکنه. الان زیر چونم حسابی قرمز شده و جوش ها ریز زده
سمت پاناسونیک نرید./ طرف که خریده بود بهم گفتش الان 2 هفته هستش که خریده 462.000 تومان. گفتش مشتری واسم پیدا کن تا 300 هم میدم.
خیلی افتضاح بود. هرچی میخواهید بخرید فقط سمت پاناسونیک.
در ضمن به نظر من به اندازه بروان سری7 که خودم دارم از ته هم نمیزنه.
جدی؟
البته به من گفتند که ریش تراش بعد از حدود 1 ماه باید باهاش کار کنید تا صورت عادت کنه
من که قصد کرده بودم برم 93 رو بگیرم اگر بد هست بگید که برم سراغ فیلیس....چه گیری کردم:دی
اگه بین این دو مدل گیر کردین شک نکنید پاناسونیک خیلی بهتره.نقل قول:
ببینید کلاً اصلاح با ماشین ریش تراش بعد از اینکه مدتی صورتتون رو با تیغ زدین مشکلاتی داره.نقل قول:
چون خواب موهای صورت وقتی با تیغ اصلاح میکنید خیلی ناهموار و نامنظمه با هر ریش تراشی که اصلاح کنید حالا چه براون باشه چه فیلیپس و چه پاناسونیک برای یه مدتی خیلی ناجور ریشتونو اصلاح میکنه بعد از حدود 15 الی 20 روز مطمئن باشید پوستتون بهش عادت میکنه. یکی از دوستان من مدل ES-LA93 رو دارن 2 هفته اول دهنش سرویس شد چرا؟ چون هم از ته نمیزد و هم زیر گلو رو که میزدجوش میزد، درد میگرفت و خیلی هم قرمز میکرد ولی الان که چند وقته داره صورتشو باهاش اصلاح میکنه خیلی خیلی ازش راضیه بطوری که حاضر به عوض کردنش با هیچ ریش تراش دیگه ای نیست.(دوستانی که شک دارن بگن شمارشو بدم باهاش صحبت کنید)
زود قضاوت نکنید بگین نگهش دارن اگه ناراضی بودن بعد هرچی خواستین بگین.
حرفتون کامللاً صحیحه باید صورت بهش عادت کنه:46:نقل قول:
این دوستمون همیشه با Mozer اصلاح میکرد که دوهفته پیش خانومش واسه کادو تولدش اینLA92 گرفته بود.
خودش که میگفت این دوهفته هر روز اصلاح میکرده باهاش ولی پوستش همیشه قرمز میشده.
امروز بعدظهر هم یک بار کامل گذاشتم توی پایه شستشو تا کامل ضد عفونی و شستشو بده. بعدش اصلاح کردم. که دهن من سرویس شد. و تا الان که دارم این پست رو میدم جوش های ریزی زیر گلوم و بعضی از جاها قرمز باقی مونده.
اصلاح نمیکنه مو میکنه.
امشب که نشد فردا هم که تعطیل هستش ولی پس فردا میبرم به تعمیرکار نشون میدم.
شاید مشکلی داشته باشه. که اینطوری اصلاح میکنه..
هر جوابی گرفتم شما رو در جریان میزارم.
خودتون هم دارین میگین دو هفته بیشتر نگذشته باید یه مدت صبر کنیدنقل قول:
سلام به همگی
من یه ماشین اصلاح آلمانی دارم که حدود 15 ساله داره کار میکنه اما اخیرا از دستم افتاد و با اینکه دوباره درستش کردم اما مثل قدیم خوب کار نمی کنه. به هرحال تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم.اول رفتم دنبال مدل های مختلف ریش تراش ها اما نمی دونم بدرد من می خوره یا نه. تو سایت ها عکس های بعضیاشون رو میدیدم بیشتر شبیه اسباب بازی بودند! با قیمت های بالا.
چیزهایی که واسم مهمه:
بتونم خط ریش و پشت گردن و هرچیزی که نیاز به خط صاف کردن داشته باشه رو درست کنم.
قابلیت تنظیم این رو داشته باشه که مثلا از ته ته بزنم یا نه.چون اکثرا دوست ندارم مثل تیغ از ته ته بزنم.این ماشینی که داشتم خودم تیغه هاش رو تا جایی که امکان داشت بهم نزدیکتر کردم تا از ته ته اصلاح کنه.نمی گم مثل تیغ از ته ته میزد اما همونقدرش برام کافی بود.
حالا که دارم یه جدید می خرم بد هم نیست اگر بدون سیم (شارژی) هم کار کنه یا لرزش کمتری داشته باشه و ...
با این اوصاف من یه ماشین اصلاح مثل همینی که دارم می خوام یا یه ریش تراش؟:20:(عجب سوالی!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
ببخشید یه چیز یادم رفت، اینکه میگن ریش یکم بلند بشه دیگه نمیشه با ریش تراش ها زد درسته؟ مثلا من ریش پروفسوری! میذارم بعد یه بار بخوام از ته بزنم میشه؟ این ماشن که من داشتم کوتاه و بلند نداشت براش.
[QUOTE=schumi_268;6388936]اگه بین این دو مدل گیر کردین شک نکنید پاناسونیک خیلی بهتره.
ممنون از جوابتون. شما خودتون بجز این دو مدل چی پشنهاد میکنید؟ محدودیت بودجه هم ندارم.به نظر شما بهترین ریش تراش چیه؟ همون طور که گفتم میخوام خیلی از ته بزنه. بازم ممنون:40:
اکثرا اینجا پاناسونیک رو دارن کسی اینجا اصلا RQ1280cc نداره؟یا RQ1280 یا RQ1260
؟
فیلیپس پیشرفتهترین محصول ریشتراش خود با نامSensoTouch 3D را معرفی کرده است. این شرکت که به عنوان پیشروی بازار در صنعت ساخت انواع ریشتراشها مطرح است، با خلاقیت فوقالعادهای که در طراحی این محصول به خرج داده، توانسته پاسخگوی نیازهای آقایان در اصلاح صورت باشد. عرضه SensoTouch 3D جایگاه فیلیپس را در بازار جهانی ریشتراش مستحکمتر کرده؛ چرا که استانداردهای جدیدی برای این رده محصولات ارائه میدهد. SensoTouch 3D به نحوی طراحی شده که در حین اصلاح صورت، پوست کمترین حساسیت را نشان میدهد و آقایان اصلاحی راحت را تجربه خواهند کرد. براساس تحقیقاتی که توسط شرکت فیلیپس از ۱۹۵ مرد در آمریکا و آلمان به عمل آمد، ۸۰ درصد آنها بیان کردند که با SensoTouch 3D نرمترین اصلاح را داشتهاند. قابلیت انعطاف در تمام زوایا، باعث حرکت روان ریشتراش بر روی پستی بلندیهای پوست میشود. از این رو با کمترین فشار اصلاح انجام میشود و در نتیجه پوست با کمترین تحریک و سوزش مواجه خواهد شد. سر ریشتراش به شکلی خلاقانه طراحی شده، بهطوری که میتوان بهترین اصلاح را با کمترین تحریکات و سوزش پوست داشت. تیغهها از سه شکل خاص تشکیل شده که باعث میشود همه موها تنها با یک حرکت اصلاح شوند. شیارها برای موهای معمولی، شکافها برای موهای بلند و خوابیده و سوراخها برای موهای کوتاه، تعبیه شده است. از دیگر قابلیتهای این دستگاه است که به آقایان این حق انتخاب را میدهد تا کسانی که میخواهند از ژل استفاده کنند، ( به هر دو صورت خشک و یا مرطوب با استفاده از ژل ریش تراش و یا کف ریش ) .
اینو که توی اکثر سایتها زده ولی خب تجربه خیلی فرق داره تا این چیزا
مطلب بالا فقط جهت اطلاع دوستان ، در نهايت هر كسي بايد ببينه چه ريشتراشي براش مناسبه هر چند كه تا وقتي استفاده نكني مشخص نميشه در نتيجه خريد ريشتراش ميتونه با ريسك همراه باشه .نقل قول:
درسته ولی این سایت رو تایید میکنید؟
کد:http://electricshaverreviews.org/
کد:http://bestelectricshavershop.com/
من این مدلو چند وقت پیش خریدم عکسشو در پایین میذارم ببینید:نقل قول:
من که خیلی ازش راضی هستم. قیمتش چیزی حدود 82 تومنه.
دوست عزيز خريد و استفاده از ريش تراش براي بعضي ميتونه خيلي راحت و بدون دردسر باشه چون پوست حساسي ندارن ولي براي بعضي حتي كاملترين مدل هم دردسر سازه چون پوست حساسي دارن يا داشتن پوست خشك با كسي كه پوست چرب داره تفاوت داره يا كسي كه پوست نازك داره با كسي كه پوستش ضخيمه طبيعي كه با هم فرق دارن حتي جهت رويش و تراكم ريش خصوصا ناحيه گردن تو افراد مختلف فرق داره به عنوان مثال دوست بنده حدود 13 ساله يه ريش تراش فيليپس داره كه تا به حال دو سه بار از دستش افتاده ولي هنوز مثل تراكتور كار ميكنه و مشكلي نداره چون پوستش تقريبا خشك و معموليه ولي خود من كه پوست چرب و تقريبا حساس دارم با اينكه در زمان خودش كاملترين ريش تراش براون ( 360 كمپلت ) رو خريدم و تقريبا پوستم عادت كرده ولي باز هم پس از اصلاح نواحي گردن كمي ملتهب ميشه كه البته با شستشوي آب سرد و استفاده از افترشيو قابل تحمل است ( حتي اون اوايل از خريد پشيمون شدم ولي مقاومت كردم تا قلقش بدستم اومد و پوست خودشو وفق داد ) ، براي همينه كه هر كسي در راهنمايي كردن نظر خودشو داره و ريشتراشي كه شخصي توصيه ميكنه ميتونه براي شخص ديگه مناسب نباشه به هر حال تجربه ميگه كساني كه پوست حساس دارن بايد سراغ كامل ترين مدل برند مورد نظرشون برن تا با كمترين پشيموني مواجه بشن ، اميدوارم بتونيد انتخاب مناسبي داشته باشيد .نقل قول:
من و یکی دیگر از دوستان دنبال ماشین اصلاح صورت میگردیم که هم بشه از ته زد و هم بشه ته ریش باش گذاشت. بشه پشت گردن و خط ریش هم درست کرد.
مثل اینکه پیشنهاد روی فیلیپس QC5170 هست .من قصد خرید دارم. همین رو بگیرم یا مدل های بهتری سراغ دارین که جوابشو پس داده باشه؟ ممنون
خب منم پوستم حساس و چرب و نازک هست و بعضی ها فیلیپس sensotouch 3d پیشنهاد کرده اندنقل قول:
ببینید این یکی از بهترین ماشینهای اصلاحه من نمیگم که بهتر از این مدل وجود نداره چرا داره ولی انتظاراتی که شما از یه ماشین اصلاح دارین رو این ماشین انجام میده.نقل قول:
شما فیلیپس رو بخرید وقتی خریدین متوجه میشین که چه اشتباهی کردین نمیگم پاناسونیک بخرین ولی فیلیپس رو بیخیال شین.براون هم میتونه گزینه مناسبی برای شما باشهنقل قول:
این کلیپ رو نگاه کنید
حس میکنم اونجایی که اصلاح صورت میگیره پوستش قرمز میشهکد:https://www.youtube.com/watch?v=SltA0RW4iVs
واقعا موندم!
اقای schumi شما چرا میخواهید پاناسونیکتونو بفروشید؟ ازش راضی نیستید؟
سلام عزیزان. اگه ممکنه کمک کنید. من میخوام ریش تراش بگیرم. پولش اصلن برام مهم نیست. خودم بین فیلیپس مدلهای 3بعدی (RQ1280) و پاناسونیک LA92 و براون سری7 مردد هستم. لطفا راهنمایی کنید. و اگر گزینه بهتری سراغ دارید معرفی کنید. در ضمن پوستم زیاد حساس نیست و میخوام از ته ته بزنه.
با سپاس فراوان
داداش من اگر پوستت حساس نیست اصلا سراغ فیلیپس نرو به نظر من Panasonic رو بخر....توی هر آرایشگاه توپ و با کلاسی هم که بری بپرسی LA-92 یا 93 رو پیشنهاد میکنند البته اگر پوستت حساس نباشه
کار من طوریه که زیاد اینور انور هستم و از 365 روز سال حدود 300 روزشو مسافرتم. مدل 93 پاناسونیک پایه شستشو داره و پایه شستشوشو نمیشه با خودت حمل کرد. پیش خودم گفتم من که نمیخوام از پایه شستشو استفاده کنم به همین دلیل اینو میفروشم و یه مدل دیگه میخرم و مطمئن باشید اینکه فروش بره میرم سراغ Panasonic ES-LA63-S. این مدل مثل مدل 93 هستش با این تفاوت که پایه شستشو نداره.به همین دلیل میخوام اینو بفروشم.اصلاً هم ازش استفاده نکردمنقل قول:
سایتی که خودتون دادین رو ببینید:نقل قول:
اونجا که نوشته:کد:http://bestelectricshavershop.com/
Best Electric Shaver for Sensitive Skin
یه مدل از پاناسونیکه ها:46:
دوستان امروز ریش تراش (LA92) دوستم و بردن تعمیرگاه.
بعد از کلی روغن کاری و پیچ شل کن سفت کن گفتش مشکل خاصی نداره برو شستشو بده استفاده کن
الان که روشنش کردم صداش خیلی کمتر شده.
ولی یه مشکلی هستش الان ریش ندارم که اصلاح کنم:31:. دیروز با بروان790 خودم اصلاح کردم.:20:
فردا با پاناسونیک اصلاح میکنم و نتیجه رو میگم.
ویرایش:
دوستان با پاناسونیک LA92 به نتیجه نرسیدم. یا حداقل برای صورت من خوب نیست. باز هم اصلاح کردم مثل دفع قبل مو میکنه بجای اینکه بزنه.
سلام
دوستان من یک ماشین اصلاح و یک ریش تراش نیاز دارم پوستم تا حدی حساس هست...
دو مدل رو دیدم
برای اصلاح فیلیپس qt 4050 که مکش هم داره و برای ریشتراش کروزر 4
میخوام برای هر کدام 70-80 هزینه کنم اگه مدل خاصی نظرتون هست کمک کنید لطفا
به لطف خدا من ریش تراش پاناسونیکمو فروختم. میخوام یه ریش تراش دیگه از آمریکا سفارش بدم اگه کسی خواست میتوم برای اون هم از آمریکا سفارش بدم
من که فیلیپس Rq1280 cc رو خریدم 380 با گارانتی
من تابه حال با ریش تراش های فیلیپس کار نکرده بودم یعنی نباید مثل بقیه ریش تراش ها تراشید باید چرخید منم گردنم رو به صورت ناشیانه شیو کردم سرخ شد:دی ولی به لطف ژل بعد از اصلاح الوئورا و داروی دکترم خوب شد و دیروز تراشیدم امروز فقط یکم جای زخم مونده
روی صورت خیلی خوب میتراشه یعنی عالی میزنه اصلا نمیخواد روی صورت فشارش بدم
در ضمن پوست من چرب-حساس-نازک است
به شدت این ریش تراش رو پیشنهاد میکنم عجب چیزیه