موافقم.من سر این موضوع خیلی ضرر کردمنقل قول:
ولی باید بدونیم بعضی چیزها راز نیست و حتما باید گفته بشه
یه بنده خدایی بیماری قلبی داشت خودشم نمیدونست.رفت دکتر متوجه شد.بعد به خواهرش گفت و قسمش داد که به کسی نگه.1هفته بعدش مرد.
Printable View
موافقم.من سر این موضوع خیلی ضرر کردمنقل قول:
ولی باید بدونیم بعضی چیزها راز نیست و حتما باید گفته بشه
یه بنده خدایی بیماری قلبی داشت خودشم نمیدونست.رفت دکتر متوجه شد.بعد به خواهرش گفت و قسمش داد که به کسی نگه.1هفته بعدش مرد.
چشمنقل قول:
:10:
:11:
اگه حريم انسان ها اعداد ا تا 10 باشه
اگه شما به مقدار 1 تا 6 حريمتون رو حفظ كنيد
خيلي از افراد به محض اينكه بفهمند در مورد اون 4 تاي ديگه اطللاعاتي نداريد وارد 4 حريم باقيمونده شما ميشن
و ازتون سو استفاده ميكنند
يه وقتا بايد كاملا جدي برخورد كني افراد حساب كار دستشون بياد
تجربه به معنی آزموده و آزمایششده است، هر تجربهای را همه جا نمیشود استفاده کرد؛ هر آزمودهای را در جای و بهنگامش میبایست بکاربرد. میبایست شخص دانا حتماً فروتن باشد و البته که بسیاری از دانایان هم فروتن نیستند!نقل قول:
شما داستانی که از (یا برای) بوعلی سینای جوان گفتند را نشنیدید؛ داستان گردو انداختن پیش یک استاد با حالت غرور که اگر میتوانی مساحتش را بگو... و در نهایت پورسینای جوان شرمگین از گفتار و کردار خود، ره بالندگی در پیش گرفت تا زمان که گفت: دانستم که ندانم!
براستی میان این دو گفته تفاوتی نیست و نمیتواند دو نتیجه متفاوت بهمراه داشته باشد:
استاد نظرم مخالف آنچه شما گفتید است (بخصوص در حضور جمع).
استاد آیا این نظر من که گویا چندان موافق نظر شما نیست، درست/بهتر نیست؟
انتقاد در معنا، یعنی تشخیص اصل از بدل و سنجش و بازشناخت سره از ناسره است. انتقاد تنها ایرادگیری نیست بلکه شناخت عیب و پیشنهاد برای اصلاح آنست. بهترست که خودمان نخستین منتقد از خود باشیم!
به تجربه دریافتم که انتقادپذیری چیزی فراتر از یک مرام و خوی است. انتقادپذیری یک فضیلت است و برتری یافتن از دید معرفت. واگرچه باید گفت:
انتقادپذیری فضیلتی است که ازآن هر کسی نمیشود.
در یک امتحان سختی چیزی بلد نبودم و سوالات کمی رو جواب دادم. بعدم زود با ناامیدی پاشدم رفتم بیرون. بعد از برخی دانشجوها خبر بهم رسید که تو اون امتحان جمع کثیری با تقلب موفق شده بودند. اتفاقا میگفتند که یک کاغذی هم حاوی تقلبها به طبقه بالا یعنی جایی که من بودم دست به دست فرستاده شده بود.
نتیجه اخلاقی: آدم شاید بهتر باشه از تمام فرصتی که داره استفاده کنه.
نتیجه غیراخلاقی: تقلب توانگر کند مرد را !
نتیجه با نگاهی دیگر: من اهل تقلب نبودم و نیستم. شاید این اتفاق افتاد تا همچنان همینطور بمونم!
اول طرفت رو کاملاً بشناس، بعد بهش اعتماد کن، اونم نه اعتماد کامل؛ شناخت تو ممکنه نقص داشته باشه..
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.
تجربه ی امروز من:
اگه میخای موهات نریزه: نه اتو ، نه تافت، نه ژل ، نه چسب، نه یخ ، حتی نه سشوار و هیچ چیز دیگه.....
فقط یه دونه شامپو!!! والسلام.
فوقش دیدین دوووم نمیارن آب بزنید به سرتون مثل من !:5::31:نقل قول:
سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
نقل قول:
گاهی اوقات حق بامن نیست و من هم میتونم مقصر باشم.
چه تناقضی!!!نقل قول:
سعی کن برای خودت باشی و دنبال رو جمع نباشی .
اولی رو قبول دارم.... گذشتگان همین اشتباه (دومی) رو کردند که الان هر کسی یه دین داره و یه خدا...
خداییش چند نفر از این دوستان به این جمله های قشنگ
یا تجربیات خودشون عمل میکنن و ازش درس میگیرن؟؟
سلام.نقل قول:
راست میگید، مهمتر، عمل است و نه حرف. ولی همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز متولد نشدند! برخی معارف و دانستهها را خودمان متوجه میشیم و برخی را هم دیگران بهمان میگند حتا اگه خودشان عمل نکرده باشند و تنها گفتههاشون بواسطه تجربه بد و یا ناموفقشان باشه.
خودم، شاید صدی، نود به حرفهایی که این جا زدم عمل کردم!
سلامنقل قول:
:)
هزار آفرین هم کمه برای شما
این حرفِ شما بنده رو یاد یکی از مهمترین درسهایِ زندگی انداخت :
وقتی کسی شما رو صادقانه نصیحت میکنه , اصلاً کاری نداشته باشین که خودش بهش عمل میکنه یا نه . فقط به نصیحتش توجه کنین و اون رو به کار ببندین .
مثال:
اگر یک آدم چاق بهتون گفت پرخوری نکن مبادا بهش بگین برو خودت رو نصیحت کن اول
انسانِ باهوش و خردمند و پخته هرگز چنین عکس العملی ازش سر نمیزنه
نصیحتِ صادقانه رو با گوش جان بشنوید و تشکر کنین و کاری به نصیحت کننده نداشته باشین.
در مورد فعالیت در محیط کاری:
هرگز تند تند خودت رو برگ نزن، یه هو دیدی تمام شدی و رفتن سراغ یه کتاب دیگه!
به هر حال، انسان جائز خطاست ولی ماندن بر خطای دانسته، جائز نیست!
اگه چشمت ضعیفه برو به چشم پزشک.
هه هه
اسم تاپیک و استقبال دوستان از این تاپیک و که میبینم یاد این سخن حضرت علی میفتم که میگه :
پند و اندرزها چقدر زیاد و پند پذیرها چه اندکند
کافیه فقط یکی از این تجربیات یا نصیحت های دوستان که اینجا مطرح میشه رو آویزه گوشمون کنیم و به معنای واقعی بهش عمل کنیم تا زندگیمون از این رو به اونرو بشه ولی هممون فقط شنونده ایم و یاد
گرفتیم یه نفر بیاد یه جمله با مسمی یا مصمی یا مسما یا مصما :دی بگه ما هم روی دکمه تشکر کلیک کنیم و همون مسیر قبلیمونو ادامه بدیم
:10:
دوستان جملات زیبای نوشتن من هم تا 130 جمله ( پست دوم ) رو به صورت کتاب همراه ( نرم افزار کتاب موبایل ) مرتب کردم
اگه دوست داشتین دانلود کنید و برای دوستان تون هم بدین............
تجربه من تجربه توست
کد:http://www.4shared.com/file/z9kaM57r/TAJROBEH_MAN_malish___Mobile_E.html
ممنونم دوست عزيز خلاقيت زيبا و به جايي بودنقل قول:
البته برای ضعف چشم باید به بینایی سنجی مراجعه کنیم نه چشم پزشک!نقل قول:
خلاصه کردن جمله باعث برداشت اشتباه بشه .نقل قول:
من گفتم به جای اینکه بی دلیل و به هوای دوستان کاری را انجام بدی یا به خواهی خودت را جور دیگه ای جلوه بدی بهتر قبلش مصلحت خودت را در نظر بگیری و حتی اگر به صلاحت نیست با آنها مخالفت کنی.
امیدوارم این بار منظورم را رسانده باشم.
ما باید سخن درشتی راکه می گیریم...
سخنی نرم تحویل دهیم تابین مردم درست باشیم
ومارا به عنوان دوست،دوست داشته باشن
جرات " نه " گفتن داشته باشید!ممکنه بعدا به خاطر نگفتنش خیلی پشیمون بشید.
تا زمانی که سوالی ازتون نپرسیدن پاسخ ندین!
همیشه به خدا توکل کنید...و امیدتون رو از دست ندید.یادتون نره که تاریک ترین ساعت شب , یک ساعت قبل از طلوع خورشیده!
تا حد امکان به هیچ خانمی(حتی دوست و آشنا) اعتماد نکنید!!!
هیچ وقت کسی رو به خاطر خانوادش مسخره نکنید,حتی دشمنتون!
موفق باشید:40:
ندانستن عیب نیست، با پرسیدن وقت خود را تلف نکنید :دی
گشتم نبود، بگرد سرگرم شی :دی
باسلام و روز بخیر
برا گفتن هیچ موقع دیر نمیشه تا میتونید سکوت سکوت سکوت
سلام
موضوعی که اگر مطرح بشه و باز بشه به نفعِ تو نیست , خودت مطرحش نکن
مثال :
احتیاجی به مثال نداره . در مسیر زندگیتون خودتون خیلی مثالها خواهید دید
:)
با معلم های خودتون کل کل نکنید حتی اگه حق با شما باشه چون میندازتون برید شهریور برگردید :31:
نمیدانم چقدر با مفهوم دموکراسی و یا به تعبیر دیگر، مردمخواهی موافق هستید یا نه (؟)! حالا در محیطی نسبتاً اخلاقی-فرهنگی و به دور از پلیدیهای سیاست و... یک گفتارگاه/تریبونی ایجاد شده که افراد تجربهها و نظرهای خودشان را به صورتی که دوست دارند بیان کنند، این کمترین حد و سادهترین شکل آزادی بیان عقیده است. اینجا بیشتر افراد، هویتی ناشناس دارند و در کل، منفعت شخصی از یاری و همراهی در این گفتمان و دیگر گفتوگوهای تالار و انجمنها ندارند! براستی چه سودی ما از گفتن تجربههای خود میبریم بجز همدلی و دوستی؟!
دوستان چرا چشمه زلال گفتارهای صادقانه و دوستانهیمان را گلآلود کنیم؟
مگر زیبایی بدست؟
مگر سخن قشنگ بدست؟
مگر تمرین خوبگفتن بدست؟
مگر مشق مردمخواهی و گفتن آزاد نگرش در محیط اخلاقی-فرهنگی بدست؟
بیایید دمکراتمنشی و مردمخواهی را تمرین کنیم! به نظرم اینها زیبا هستند!
:11: مگر زیبایی بدست؟ :40:
توي همه چي تعادل رو حفظ كن
چون اگه معمولا تعادل حفظ نشه كار خراب ميشه
دقت، محبت، نرم خويي، جديت، عصبانيت، درس خوندن، غذا خوردن، رابطه اجتماعي همه جورش توش صدق ميكنه
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
مهم اينه كه تشخيص بدي
يه وقتا بايد از در دروازه رد نشي يه وقتا بايد از سوراخ سوزنم رد شي
يه وقتا نبايد تنت يه لكه خاك هم برداره يه وقتا بايد تموم تنت خاكي شه
يادت باشه سعي كني ياد بگيري كدومش رو تو كجا انجام بدي.. :)
سلامنقل قول:
مُسمى درسته
اسمِ مفعول از مصدرِ تَسمیة
بر وزن تفعیل
فعلهاي مشابه :
تقوية - تربية - تنمية - تعبئة -
خودمون هم تسمیه رو به کار میبریم . میگیم وجهِ تسمیه اش چیه یعنی چرا این اسم را روش گذاشتند .
:11:
به هیچ کس اعتماد نکنید. هیچ کس جز پدر و مادر.
محتوای این مطلب برگرفته از تجربه است. تصور کنید دو فرد، مثلاً دو جوان، دارای مشکل بیکاری مشابه هستند ولی خصوصیات و ویژگیهای متفاوت و حتی متضادی دارند، به طور خلاصه آنها را به دو دسته یا قسم تفکیک کردهام؛ برای تصور آسانتر برخی خصوصیات احتمالی که کمابیش این افراد میتوانند داشته باشند را بازگو میکنم، این افراد به هر دلیل و بهانهای مدت طولانی بیکار هستند و به هر دلیل و بهانهای در آینده نزدیک نیز کار درست و حسابی پیدا نخواهند کرد! شما، نگاه و احساستان را بدون هیچگونه پند و اندرز و سفارش و نصحیت بگویید، برای هریک فقط نگاه و احساس خود را در حد یک جمله و یا یک پارگراف و بند کوتاه بفرمایید. این درخواست نظرخواهی و مشارکت دستهجمعی برای بیان تجربه است چرا که همه ما کمابیش چنین تجربهای (نگاه و احساس) را نسبت به موضوع بیکاری داشتهایم!بیکار ناهنجار: بداخلاف، پرخاشگر، استعمال مواد مخدر و دیگر مواد مضر، گرایش به خلاف (دزدی و...)، مزاحم ناموس مردم،کینهتوز، بدبین، مخل آسایش دیگران و...
بیکار بهنجار: این فرد ضمن تلاش از آلوده نشدن به ناهنجاریی که برخی را در مثال نخست آورده شده، فردی خوش اخلاق، دوستار دیگران،احترام به دیگران بویژه بزرگان خانواده، آماده کمک و یاری دیگران بویژه خانواده، پرکردن اوقات فراغت با تفریحات سالم و مطالعه و ورزش و..، یادگیرنده،تلاش برای اینکه کمترین دشواری و هزینه مادی را به دیگران تحمیل کند و به عبارتی سربار نباشد و...
اگر دوست داشتید نگاه و احساستان را به این دو بگویید.
اگر فرزندتون به شما بی احترامی و توهین می کنه , گذشته رو به یاد بیارین . گذشته ای که حالا داره تکرار میشه .
بهترین روزهایت را به کسانی هدیه کن که بدترین روزها در کنارت بوده اند.
حتما كتاب :چه كسي پنير مرا جابه جا گرد رو بخونيد خيلي تاثير گذاره
همیشه غمگین ترین و رنجورترین لحظات توسط کسی ساخته میشه که شیرین ترین و شاد ترین لحظات را برای او ساخته ای.
خشمگین شـــدن ، انتقام خطاهای دیگــران را از خــــود گرفتن اســـت ..
شما یه بشقاب غذای خوشمزه رو بیشتر دوست داری یا یه قابلمه غذای بد مزه .
این یه مثاله که من همیشه موقعی که دارم موهامو اتو میکشم و تافت میزنم به بقیه میگم . یارو میگه موهات میریزه نزن .
حالا جوابش :
دوست دارم موهام کم پشت باشه ولی خوشگل و به سلیقه خودم باشه تا اینکه بخواد پر پشت باشه و یه مدله درست درمون نداشته باشه . . .
:11::40: