با سلامنقل قول:
بله اگه آدرس و پسورد آی دی رو داشته باشه میشه دسترسی پیدا کرد به آرشیوها.
شما میتونید که آرشیو مسنجرتون رو غیر فعال کنید
یعنی چیزی رو ذخیره نکنه.
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
بله اگه آدرس و پسورد آی دی رو داشته باشه میشه دسترسی پیدا کرد به آرشیوها.
شما میتونید که آرشیو مسنجرتون رو غیر فعال کنید
یعنی چیزی رو ذخیره نکنه.
موفق باشید.
دسترسی اش چجوری هست؟مگه روی سیستم ذخیره نمیشه آرشیو؟نقل قول:
خب راه حل غیر فعال کردنش چه جوریه؟
دوباره بخوام فعال کنم چجوری هست؟
درود بر دوستان
من عضو چندتا گروه اینترنتی هستم،می خوام بدونم میشه ایمیل های هر گروه رو توی یه پوشه ی جداگونه دریافت کنم
لطفا یه نفر راهنمایی کنه
ممنون
شما باید فیلتر تعریف کنید، با یک جستجوی ساده در گوگل آموزشهای زیادی برای اینکار پیدا میکنید اگر مشکلی داشتید همینجا مطرح کنیدنقل قول:
با سلامنقل قول:
بله در ورژن های قدیمی یاهو مثه 9 روی سیستم ذخیره میشد.
اما توی ورژن جدید یاهو 11 روی وب ذخیره میکنه.
اگه شما از ورژن قدیمی استفاده کنید که روی سیستمتون ذخیره میشه و به قول خودتون دسترسی بهش نیست.
اما اگه ورژن جدید باشه فرقی نمیکنه.
برای غیر فعال کردن هم در ورژن جدید میتونید مسیر زیر رو برید.
از منوی messenger گزینه ی preferences رو انتخاب کنید و سپس conversation history رو بیارید و در پنجره ی سمت راست غیر فعالش کنید.
موفق باشید.
11 هستنقل قول:
ببین وقتی صفحه چت بازه
F3 رو که میزنی میاد
میشه فقط آرشیو یه سری آدم هارو غیر فعال کرد؟
با سلامنقل قول:
آره همون روی وب ذخیره میشه.
نه نمیشه برای بعضی فعال کنید و بعضی غیر فعال
اما میتونید هر چند وقت یه بار حذف کنید اونایی رو که نمیخواید.
موفق باشید.
ببخشید میشه همین جا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم؟
توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
ببخشید میشه همین جا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم؟
توی گوگل سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
دوستان میشه اینو رو فهمید که ایمیلی که میفرستی رو طرف باز کرده یا نه؟
ممنون
سلام
وقتی من با firefox میرم ایمیلامو چک کنم با این پیغام مواجه میشم
Not Found
The requested URL /dc/launch was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny9 with Suhosin-Patch Server at us.mg5.mail.yahoo.com Port 80مشکل از کجاست؟
با سلام
یه دور کوکی و هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید.
موفق باشید.
بابا این ارور لعنتی چیه آخه:
Your password cannot include any part of your name
کوکی و هیستوری رو هم پاک کردم.
با دو تا مرورگر هم امتحان کردم،فایده نداره
(معنی اش رو می دونم ها،راه حل ارائه بدین لطفا)
فک کنم میگه پسوردت با نام کاربریت شبیه به همه یا گاهی کلماتش شبیه به همه نه ؟ من که فک میکنم اینجوریه اگه اینجوریه عوضش کن شاید درست شد.نقل قول:
موفق باشی.
صد در صد همونیه که Ghaioom گفتند یعنی شما باید پسورد دیگری انتخاب کنید تورک اوغلان. انشاالله این باران نمک هم پیش نمیاد.
دکاتُر!!!عارض شدم خدمتتون که معنی اش رو میفهمم و بالطبع با پسووردهای مختلف امتحان کردم!نقل قول:
(معنی اش رو می دونم ها،راه حل ارائه بدین لطفا)
سلام. چند روزیه وقتی می خوام ایمیلم رو چک کنم با پیغام Invalid ID or password.
Please try again using your full Yahoo! ID, and type the text you see in the picture below.
همه اکانت های یاهوی من همین جوری شده، (لطفا نگید یوزر پسوردتو با دقت وارد کن:13:)
سلام
من توی یه سایتی عضو شدم و از طرف سایت یا کاربرانش واسم ایمیل میاد ... زیادم میاد...
بصورت اتوماتیک واسه کاربراشون میفرستن...
چطوری قطعش کنم؟میخوام دیگه برام ایمیل نفرستن...
1- برای اینکه وقتی یک میلی میزنیم به کسی چیکار کنیم که همیشه به یک ادرس دیگه هم بره اوتوماتیک وار بدون این که اون ادرس رو تایپ کنیم؟
2- برای بازگشت به نسخه کلاسیک چیکار باید کرد؟ از این نسخه بنفش جدیده
برای رهایی از این وضع و لغو عضویت در گروه یاهو به آدرس http://groups.yahoo.com بروید.نقل قول:
روی Sign in کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید.
در کنار My Groups در سمت چپ صفحه که لیست گروه هایی که عضو آن هستید قرار دهید
روی Manage کلیک کنید.
سپس در صفحه ای که می آیدروی Edit myGroups در بالای سمت چپ صفحه کلیک کنید.
از هر گروهی که میخواهید خارج شوید، Leave Group را در مقابل آن علامن بزنید.
Save changes را علامت بزنید تا تغییرات مورد نظر شما ذخیره شوند.
اگر هم می خواهید عضو گروه باشید ولی ایمیلی دریافت نکنید، می توانید Delivery Message را در لیست بالا به No Email تغییر دهید.
با سلامنقل قول:
برای بازگشت به ایمیل کلاسیک به تاپیک زیر مراجعه کنید
و اما سوال اولتون رو متوجه منظورتون نشدمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502556
موفق باشید.
مثلا شما میخواین کاری کنید که هر بار یک میلی رو برای کسی میفرستید یک کپی از این میل به ادرس خاصی که مشخص کردید از قبل بره..منظورم بدون این که ادرس رو توی to یا bcc یا cc نوشت..
متوجه شدید؟
سلام ودرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت چه طوری میتونم ایمیل هامو بر اساس سایز بچینم ؟ گزینه شونداره...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
به صورت کلی ایمیل ها حجمی ندارن. مگه اینکه فایلی ضمیمه داشته باشن. نه اینکه ایمیل تبلیغاتی باشن و داخل خودشون عکس و متن ها باشه. ایمیلهایی که ضمیمه هستن فقط محاسبه میشن. که میتونید بر اساس فایلهای ضمیمه این چیدمان رو مشخص کنید. و روی اون عکس گیره کلیک کنید و بر این اساس چیدمان رو داشته باشید.
موفق باشید.
سلام
دوستان من مي خوام كاري كنم كه هيچ كسي برام ميل نده نه ياهو نه جي ميل و كلا همه
بايد چي كار كنم؟
نقل قول:
با سلام
به صورت کلی ایمیل ها حجمی ندارن. مگه اینکه فایلی ضمیمه داشته باشن. نه اینکه ایمیل تبلیغاتی باشن و داخل خودشون عکس و متن ها باشه. ایمیلهایی که ضمیمه هستن فقط محاسبه میشن. که میتونید بر اساس فایلهای ضمیمه این چیدمان رو مشخص کنید. و روی اون عکس گیره کلیک کنید و بر این اساس چیدمان رو داشته باشید.
موفق باشید.
سلام ممنون
چرا توحالت کلاسیک این امکان بود و حتی ایمیلی با 1 کیلیو بایت رو هم نشون میداد من دنبال همون گزینه سایزم.............
میخوایم یاهو ایمیلمو برگردونم به همون حالت کلاسیک.امکانش هست.یه بار اینکارو کردم اما دیگه نشد؟
تو همین صفحه پاسختون هست، (پست 461 رو نگاه کنید)نقل قول:
آدرس Mail Classic :
کد:http://au.mc1214.mail.yahoo.com/mc/welcome?ymv=0
با سلامنقل قول:
ورژن جدید این قابلیت رو از داخل دسته بندی هاش خارج کرده.
حالا شاید هم بازم داشته باشه. اما من ندیدم جایی
موفق باشید.
pمن قبلا توی حالت کلاسک یه گزینه ای بود که میرفتم اونو انتخاب میکردم و ایمیل هایی که به spam میومد و تبلیغاتی بود و بدون خوندن یک راست میفرستاد trashیه جورایی فیلتر میکرد.من م راحت trash و پاک میکردم.اما الان هر چی گشتم توی حالت کلاسیک پیداش نکردم.راهی غیر این میشناسید؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
این پست رو هم دیدید؟
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6442122&postcount=469
من تونستم ایمیلم و به حالت کلاسیک در بیارم الان مشکلم اینه اون گزینه ای که قبلا بود و پیدا نمیکنم.من توی فولدر اسپم ها که وارد میشدم کلیک راست که میکردم یه گزینه بود میزدمو از اون به بعد اون اسپم تبلیغاتی نخونده وارد Trash من میشد و من لازم نبود هر بار فولدر spam خالی کنم.الان اون گزینه رو میخوام.یا راهی که جلوی ارسال این spam ها رو بگیره.:10:نقل قول:
ایا کسی میتونه بگه چطور پسورد ایمیل دیگری را می توان ه ک کرد؟؟؟
با سلامنقل قول:
این کار برای کابران عادی غیر عملی هست.
مگه اینکه هکــر باشید یا باهاش آشنایی داشته باشید.
موفق باشید.
سلام دوستان
مسنجرم از وقتی که با فیسبوک ست کردم
دیگه باز نمیشه
حتی دوباره تنظیمات فیسبوکم حذف کردم ولی باز نشد
برنامه هم دوباره نصب کردم فرقی نکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
مسنجر ياهو فعلا از طرف مخابرات بسته هست و ربطي به فيسبوك شما نداره.نقل قول:
دوستان ايميل html را مي خواستم از طريق ايميل yahoo بفر ستم چيكار كنم؟ ممنون مي شوم راهنمايي بفرماييد
با سلامنقل قول:
بهترین کار این هست که فایلش رو کلا rar کنید. و به صورت فشرده ارسالش کنید.
موفق باشید.
1- من چون چندین ای دی دارم و میخوام کاری کنم که اگه روزی پسوردم یادم رفت یا -- شد پسورد جدیدمو برام به یک میل بفرسته چون حفظ کردن اون همه اطلاعات مثل تاریخ تولد و سوال امنیتی برام مشکله ایا راهی هست؟
2- امکان فوروارد کردن یک میل وجود داره زمانی که میل رو خودت میفرستی..یعنی وقتی یک میلی رو میفرستی همزمان به یک ایدی از قبل تعیین شده فرستاده بشه؟
ممنون