با سلام
از کجا میشه صحت مدار را تست کرد؟
:n27:
Printable View
با سلام
از کجا میشه صحت مدار را تست کرد؟
:n27:
دوست عزیزنقل قول:
تست کنترول دست ساز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیر
سلام مدار رو ساختم اما ناحیه جغرافیایی روی ۰۴ اروپا قفله تنها میشه قسمت عربی را فعال کرد که باز هم در زیر نویس اعمال نمیشه فقط و فقط منو عربی میشه چکار کم کمک:n28:
راستی من فقط با لپ تاپ میتونم برم به منوی مخفی هم با موبایل هم با ام پی ۳ هم با تبلت تست کردم نمیره
قدرت خروجی این وسایل کم هست
Sent from my LT22i using Tapatalk
سلام.
تورو خدا کمکم کنید.
من با گوشی n900 که ریموت کترل داره کنتر سرویس منو رو دانلود کردم و راحت وارد منوی مخفی میشم. فقط گزینه Country Grroup و نداره.
چطوری باید دیجیتال رو بیارم براش؟
سلام منظورم با باطری قلمیه؟نقل قول:
سلام من هم مشکل دوستمون رو دارم باروش دو تا دیود هم میخام وارد بشم کد میخواد.نقل قول:
در ضمن دلیل این که من میخوام وارد منوی سرویس بشم این هست که پسورد خود تلویزیون رو فراموش کردم و میخوام این گذینه رو غیر فعال کنم ممنون میشم راهنمایم کنید.
مدل تلویزینم هست lg ln 575s
دوست عزیزنقل قول:
کد ۰۴۱۳ یا چهار صفر 0000 را امتحان کنید.
دوست عزیزنقل قول:
صحبت در رابطه با ما-هوا-ره در این سایت ممنوع است
سلام این دو تا کد رو امتحان کردم جواب نداد.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این را هم تست کنید
"0-3-2-5"
مستر کد یا کد مادرLG تلویزیون: 5-2-3-0. برو به نوار "منو". > "قفل". سپس رمز عبور 0325 را وارد کنید.
سلام
امروز با روش دیود ها موفق شدم وارد سرویس منو یک تلویزیون LG بشم و دیجیتالش رو فعال کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوب بگید من چطور میتونم دیجیتال (:n10:) این 66000 رو فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
برای ورود به منوی مخفی و ساختد کنترول دست ساز از روش ساخت بستن دو تا دیود استفاده کنید که نیاز به کد ندارد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا دانلود کنید
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroupعدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroupبه IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را بهIR (در برخی مدلها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته:در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه:به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد IN START
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر مثل تصویر زیر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید
حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما به شکل زیر تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.
علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره
[QUOTE=matinpour;8240804]دوست عزیز
این را هم تست کنید
"0-3-2-5"سلام باتشکر از راهنمایی ها تون ولی بازم نشد .
مستر کد یا کد مادرLG تلویزیون: 5-2-3-0. برو به نوار "منو". > "قفل". سپس رمز عبور 0325 را وارد کنید.
این قسمت منطقه جغرافیایی چجور
ی تغییر بدم آخه غیر فعاله
سلام به استادان عزیز برای من یک مدل LG 47 LA9600 بدون گارانتی از بانه میاد . چیزی که برام عجیبه خود سایت سازنده اصلیش گفته که اسکایپ مسنجر داره ولی من از سایت ایرانی که درخواست دادم . توی فرم سوال و جوابش گفته که اسکایپ مسنجر نداره .بنظر شما اگه من این محصول را بخرم برای امیتونم اسکایپ مسنجرش را فعال کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر این برنامه در تلویزیون تان نصب باشد می توانید از طریق اینترنت با ایجاد حساب از آن استفاده کنید.
روخودش وبکم داره و اگر اسکایپ مسنجر روش نصب نباشه میشه نصبش کرد؟ برنامش گیر میاد؟ .اصلا سیسنم عاملش اندروید هست؟(سیستم عاملش برمبنای چی هست؟)
دوست عزیزنقل قول:
اگر برنامه آن در سرور سایت باشد از طریق تلویزیونتان می توانید نصب کنید و سیستم عامل آن هم لینوکسی است و فقط تلویزیون دوو سیستم عامل آندرویدی دارد.
در سرور سایت سازنده یا سایت خودتون؟ و آیا میشه مثلا از یه سایتی اسکایپ مسنجر را دانلود کرد و با یو اس پی به الجی زد و اینستالش کرد؟غیر از این تاپیک تاپبکی دیگه هست که برای پروگرام کردنش لازم باشه من یاد بگیرم؟و فرق made in kora و by kora در چیه؟ (سخت افزاری یا نرم افزاری؟ )
دوست عزیزنقل قول:
معمولا غیر از دانلود از طریق تلویزیون و از اسمارت آن شما نمی توانید برنامه ای را نصب کنید و برای پرگرام کردن از همین تایپیک استفاده کنید و فرق آن ها هم در کاربرد واستفاده کاربری های تلویزیون بسته به کشور استفاده کننده دارد نه در سخت افزاری آنها چون تمام تلویزیونها در سراسر دنیا و در هرجا که تولید شود تحت لایسنس خود آل جی و با همان قطعات تولید می شود.
یعنی من اگر الجی را با گارانتی از شرکنهای ایرانی بخرم خیالم راحت باشه که کیفیت سخت افزارهایی که درونش بکار رفته فرقی با اصلشان ندارد؟ و از نظر نرم افزاریشم میشه پروگرامش کرد ؟مثلا اسکایپ را درونش نصب کرد .چون چیز عجیبی هست در ایران اسکایپ مسجر را از الجی حذف کرده اند.تنظیمات وی پی ...ان داره برای ورود به سایت فی.یس.بوک؟
دوست عزیزنقل قول:
از لحاظ کیفیت قطعات خیالتان راحت و از نظر نرم افزاری و پرگرامش آن چه که شما نیاز دارید فعال است. و شما نمی توانید نرم افزاری در تلویزیون v-p-n فعال کنید و تا آنجا که من می دانم در برنامه های اسمارت آن اسکایپ موجود و یا قابل نصب است
دوستان یه سوال? بهترین نرم افزاری که باهاش بشه به منو مخفی رفت البته با گوشی اس4 چیه ممنون
دوست عزیزنقل قول:
این روش فقط کار ساز است این فایل را دانلود و استفاده کنید
چرا قسمت منطقه جغرافیایی مدل 540v-za نمیشه تغییر داد تا فارسی شه
سلام من کد رمز تلویزیونمون ال جی رو فراموش کردم کد پیشفرضش چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
چهار تا صفر
اگر رمز تلویزیون LG LCD تان را فراموش کرده اید این رمز را وارد کنید"0-3-2-5"موفق باشید.
چطوى ميشه روى فلش ضبطكرد خيلى گشتم پيدا كنم ولى نشد همش تو حافظه داخلى ضبط ميكنه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نقل قول:دوست عزیز
در ال جی به غیر حافظه داخلی فقط می توانید روی هارد و یا فلش با گیگ و سرعت بالا ضبط کنید
سلام دوستان من یک عدد LED LG به مدل 32LN541U دارم
ومیخوام به منو مخفی اون وارد بشم و زیاد بلد نیستم اگه میشه
راهنمایی کنید خیلی ظروری هست.
نقل قول:دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل را دانلود و استفاده کنید
سلام
یک اپلیکیشن اندرویدی پیدا کردم که در تلویزیونهای lg دارای کارت شبکه میتوان با گوشی اندرویدی به منو دسترسی پیدا کرد.تلویزیون من کارت شبکه ندارد.نتوانستم وارد منوی تلویزیون بشم.
دانلود اپلیکیشن:
فیلمی از روش انجام در یوتیوب:
لینک برنامه در گوگل پلی:
سلام دوستان عزیز
من یک تلوزیون led LG LN54 از بانه خریدم که ----- داخلی داره ولی شبکه سه قفله و بیس کد نیاز داره
اما نه دارم اونو و نه بلدم که وارد کنمش حتی ! ضمنا نمید.نم کجا باید این بحث رو مطرح کنم
لطفا منو راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون این قابلیت را ندارد که شما به مانند ریسیور کد شبکه 3 را باز کنید باید از دستگاه جدا استفاده کنید .
سلام دوستان من از طریق کابل هدفن و 2 تا ال ای دی وارد منو مخفی می شم قسمت country group که میرم الان کدش 4 هست و به هیچ عنوان تغییر نمی کنه گزینه زیرش هم رو Eu هست و خاموشه
چه باید بکنم؟
سم دوسان
تلویزیون ما مدل lg 47la620va-za هست منوی فارسی نداره میشه فعالش کرد؟
کانال های دیجیتال هم وقتی خاموش کردم حذف میشن هربار، چیکار کنم؟
درلیست ----- هم قابلیت حذف کانال وجود نداره فقط جابه جایی و اسکیپ داره که با زدن شماره کانال میاد و در وقع حذف نمیشن
ورژن نرم افزار 04.00.21
ممنون
دوستان عزیز یه ال ای دی مدل ln540v دارم که بعد از فعال سازی رسیورش شبکه 3موقع پخش فوتبال قطع میشه ایا راهی هست که بازش کنم و ایا اصلا این مدل قابلیت در یافت گیرنده دیجیتال رو داره یا نه اگه داره ممنون میشم یه توضیحی بدید