ممنون، بنا به پیشنهاد شما بهران تکتاز خریدمنقل قول:
یکی می گفت هر روغن موتوری که اولش میریزی، همیشه دیگه باید همون رو بریزی!!! آره؟
Printable View
ممنون، بنا به پیشنهاد شما بهران تکتاز خریدمنقل قول:
یکی می گفت هر روغن موتوری که اولش میریزی، همیشه دیگه باید همون رو بریزی!!! آره؟
گارانتی داره. تازه بردم سرویس اولیه. اونجا هم گفتم. که مسئولش گفت از لنتهای جلو بازدید میکنیم. اما الان کماکان اینطوریه. صداش اینطوریه که مثلا شما میری رو دست اندازه یا ترمز میکنی شروع به حرکت میکینی آروم تو کوچه مثلا که ناهمواره داره با دنده 1 یا 2 آروم میری اگه خلوت باشه و ضبطم روشن نباشه جیر جیر از عقب ماشین میاد. تقریبا مثل اینکه چرخت مثلا روغنکاری نشده باشه. صدا از کم زیاد میشه دوباره کم میشه زیاد میشه. یکنواخت نیست. همیشه هم نیست. البته ممکنه باشه من به دلیل شلوغی و یا صدای ضبط ماشین متوجه نشم. بعد از سرویس اولیه بهتر شده بود. شما چی فکر میکنی؟نقل قول:
بله. این بهترین کار ممکن هست ولی مشکل خاصی پیش نمیاد اگه از روغن های دیگه استفاده کنید.نقل قول:
برای خودروهای با موتورهای تکنولوژی روز و گران قیمت حتی اگه بخواین نوع روغن رو عوض کنید قبلش باید از روغنهای معروف به فلاش به مدت چند دقیقه استفاده کنید تا بقایای روغن قبلی پاک بشه و بعد نوع روغن جدید رو استفاده کنید.(مخصوصا روغن های فول سنتتیک)
ولی برای پراید نه خودش خیلی تکنولوژی داره نه روغنش! خیلی حساس نباشین.
پراید همکارم موتورش خوب کار نمیکرد کاپوتو زد بالا گیج روغن کشید گیج کاملا خشک بود!1.5 لیتر روغن ریخت توش از همین بشکه ایها موتور عین ساعت راه افتاد بدون کوچکترین مشکلی!
به احتمال زیاد از جنس لنت ترمزه.نقل قول:
از کمک فنر هم میتونه باشه ماشین رو ببرین نمایندگی از کارشناس فنی خواهش کنین(همون درخواست کنین!) برای چند دقیق با ماشین دور بزنه. دقیقا تو جاهایی که ماشین صدا میده رو هم بهش بگین. مشکلتونو حل میکنن.
پیشنهاد میکنم نمایندگیهای کوچیکتر ببرین نه نمایندگیهای معروف و تو جاهای شلوغ تا کارشناس براتون وقت بزاره
اخرین قیمت این ماشین رو کسی داره؟ از نمایندگی منظورمه. جریان موتور hp چیه که روی 111 سوار شده! ؟ شنیدم قدرت موتور شده 69 اسب بخار مصرف هم کمی بهتر شده.
؟
اگه منظورتون 131 هست اخرین قیمت فروش نقدی با یک ایربگ برای راننده و فرمان هیدرولیک یا به عبارتی پراید ex برابر 1440000 تومان و نوع el که فقط فرمان هیدرولیک نداره برابر 1140000 بوده. قیمت بازار آزاد هم حداقل 1 میلیون بالای قیمت شرکت. فعلا شرکت قیمت نقدی جدید اعلام نکرده.نقل قول:
موتورهای نوع hp+ با تغییراتی که من نمیدونم دقیقا چی بوده قدرت موتور رو حدود 5 اسب بالا بردن. به گفته خود شرکت مصرف این نوع موتورها هم کمتر شده باید از کسایی که دارن سوال کرد.
توی دفترچه راهنمای خودرو که نوشته توی هر 100 کیلومتر 8.8 بنزین می سوزونه!نقل قول:
مقایسه با موتور قبلی
موتور قبلی 62.5 اسب
موتور HP+ شده 69.3 اسب
مصرف بنزین قبلی 6.89
HP+ شده 6.31
hp+ دوگانه سوز
قبلی 53.8 اسب
فعلی 60.5 اسب
مصرف گاز متر مکعب در 100 کیلومتر
قبلی 7.49
فعلی 6.85
اینا اطلاعات کاتالوگ سایپا، لینک منبع هم بعدن میزارم.
سلام
دوستان فرق بین 131 le با ex در چیه؟
و اینکه 131 le از sx چه امکاناتی بیشتر داره ؟
سبز باشید
نوع le = ای بی اس + ایربگ رانندهنقل قول:
نوع ex = ای بی اس + ایربگ راننده+ هیدرولیک
نوع sx = ای بی اس + هیدرولیک
نوع sl = ای بی اس
وتي تو سندش زده sx يعني تقويت شدس،اواخر 89 به بعدنقل قول:
دوست عزیز. اینی که منظور شما است پروژه x100. در این پروژه بدنه پراید تقویت شد و یه سری تغییرات تو موتور دادن. اما منظور از ارتقا یافته همون بحث HP+ که روی خود موتور هم بصورت برجسته حک شده. در این نوع خاص از موتور تغییرات زیر صورت گرفته که برای اطلاع کاملتر میتونی فایل پیوست رو بخونی. پراید 131 اس ایکس ارتقا یافته حدود 200 تومن گرونتر از اس ایکس معمولیه. در موتور ارتقا یافته پراید تغییرات زیر اتفاق افتاده:
1. تغییر سر سیلندر
2. تغییر سر سوپاپ
3. تغییر در سیستم سوخت رسانی
4. تغییر دسته سیمها
موردی که هست همینه. خیلیا به اشتباه فکر می کنن منظور از ارتقا یافته بودن همین پراید های جدیده 131 اس ایکس یا 132 . شاید به نوعی بشه گفت این پراید یه جورایی نسبت به پراید های قبلی ارتقا پیدا کرده اما بحث HP+ کلا یه بحث جدا است. در این موتور با این تغییرات کوچیک قدرت موتور حدود 5 اسب بخار افزایش یافته. همین. فایل پیوست دانلود کن. توضیحاتش کاملتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به. گل بود به سبزه هم آراسته شد. بالاخره سازمان حمایت از تولید کننده !!! ببخشید مصرف کننده با افزایش قیمت خودروهای تولید سایپا و ایران خودرو موافقت کرد. راستش چون این خبر یه جورایی مربوط به همه خودروهای سایپا میشه من نمی دوستم کجا بزارم. گفتم لینک خبرو اینجا بزارم حالا اگه ادمین صلاح دید جابجا کنه. ممنونم.
مثل اینکه سایپا راضی کرده پلیس راهور رو تا بدون ایربگ فعلا تولید کنه.
من زنگ زدم نمایندگی می گفت بکوب دارن تحویل میدن.
وای چه خوب. من دیروز رفتم نمایندگی وضعی بودا، دعوا شده بود سر همین ندادن ماشین ها. دیروز صبح دختره میگفت هنوز خبری از پلاک نیست. این خبر مال امروزه؟نقل قول:
بدن این ماشین رو ما از برزخ در بیایم بعد هر کاری می خوان بکنن
سلام. یه ایراد خنده دار ماشین پیدا کرده. وقتی فرمون میپیچونی بوق کار نمیکنه.!!! دیشب متوجه شدم. جالبه. کسی مشابه این ایرادو داشته ؟ آخه چه ربطی داره بوق به فرمون؟؟ دیشب متوجه شدم بوق چه نعمت ارزشمندیه. یه سوال دیگه، چطور میشه بوق ماشینو عوض کرد؟ راستش این بوق پراید خیلی نازک نارنجیه. میخوام یه بوق ببندم برای بعضیا باید بوق نگه داری که یه ذره رعایت کنن.تعویض بوق راحته؟ یا ببرم جایی بدم ببندن.
احتمالا صفحه ی بین فرمان و صفحه ی زیرینش کثیف شده ، این مورد در 206 هم زیاد پیش آمده بوده .نقل قول:
بوق پراید بسیار افتضاح هست ، من خودم عاشق بوق سمند هستم ، کپی BMW هست ، پرقدرت و صدایی که تو دل آدم رو خالی میکنه . شما از بیرون تهیه کنید 20 تومن میشه ، نصبش هم روی پیچ کمک فنر سمت راننده به راحتی انجام میشه ، یک عدد رله هم نیاز منده .
نصبش هم میشه 7 تومن . حالا شما یک بوق عالی دارید .
موفق باشید .
هفته پیش از میدان ونک اومدم توی مدرس و همینجوری رفتم تا نزدیک های بازار، اونجا بازار شلوغ شده بود و مسیرم رو تغییر دادم و رفتم پیروزی!
امروز برادرم بهم گفت که کُل مسیرت توی طرح ترافیک بوده و الان کلی جریمه شدی!
از طریق sms استلام کردم اما تاهفته اول مهر بیشتر نشون نمیده، اینترنتی هم جایی رو پیدا نکردم بشه خلافی خودرو گرفت.
چند تا مسئله
اول اینکه کسی می دونه اینترنتی میشه ریز خلافی مثلا تا دیروز ات رو بگیری؟
دوم اینکه نقشه آنلاینی چیزی سراغ دارید من این طرح ترافیک ها رو ببینم و سری بعد از این شکر ها نخورم؟
سوم یکم به من بی نوای دانشجوی خنگ امیدواری بدید که مکنه دوربین ثبت نکرده باشه و جریمه ام نکرده باشن! بعد جریمه طرح ترافیک چقدره و اگر پرداخت نکنی یا دیر پرداخت کنی چی میشه و ازین حرفها که تازه راننده ها نمی دونن :D
در مورد اولی غیر از همون راهی که گفتید من چیز دیگه ای نمیدونم غیر از مراجعه به پلیس +10نقل قول:
محدوده طرح ترافیک رو میتیونید توی لینک زیر "سایت شهرداری" مشاهده کنید
یکی از دوستان این بلا سرش اومده بود ,اگه شانس داشته باشی ممکنه
سبز باشید
من که از این سایت چیزی نتونستم در بیارم، ثبت درخواست هم زدم شاید محدوده ها رو نشون بده اما چیزی نیومد (به 3 مرورگر کروم، فاکس و اکپلورر) اما یه چیز بهتر پیدا کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی نقشه اش طرح ترافیک رو مشخص کرده، یه کم رفتم توی طرح :31:نقل قول:
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ببنید، بد نیست! این خودرو ساز ها ملت رو چیز گیر آوردن!
چه ساعتی رفتی توی طرح؟نقل قول:
هر 1 ساعت که داخل طرح موندی 20 تومن ناقابل برات کنتور میندازه!
البته امیدوارم دوربین ها متوجه باشن که شما محدوده طرح رو نمیدونستی و زیرسیبیلی این یک بار رو جریمت نکنن!
دوست عزیز. اصلا نگران نباش. حالا رفتی تو طرح که رفتی. فدای سرت. نهایت 20 تومن جریمه میشی اونم فدای سرت. در مورد خلافی بهتره بری پلیس +10 خلافیتو بگیری. خیلی به این سیستم پیامک نمیشه مطمئن بود. نمونش دوست خود من 160 تومن برگه جریمه دستش بود که فعلا پرداخت نکرده بود. جالبه پیامک میزد خلافی 0 . تاریخ جریمه هاشم مربوط به شهریور و اواخر مرداد بود. در مورد نقشه طرح ترافیکم راحت برو سایت زیر سمت راست صفحه بالای اون میتونی هم زوج و فرد و هم طرح ترافیکو ببینی. فقط یه مقدار کنده که با صبر و حوصله حله. اما خدایی این طرحم جز مسخره بازی هیچی نیست. دقت کردین اکثر ماشینهای مدل بالا برچسب طرح دارن؟؟ این طرحم فقط واسه آدمای بی پوله.کلا طرحی که بشه با پول خریدش چه دردی از مشکل ترافیک تهران حل میکنه؟؟ جای این بحث اینجا نیست. منم دیگه ادامه نمیدم. موفق باشی.
داشت یادم می رفت. اینم سایت:
مرسی، خوب اون محدوده شاید یک ربع بیشتر نبودم، نگه که نداشتم که :31: داشتم رد می شدم یه قسمت از مسیرم طرح بود!نقل قول:
ممنون، دوستم میگفت بالای 50-60نقل قول:
باز 20 بهتره :31: بجاش دیگه یادم نمیره :31:
ما که کم بی عدالتی نداریم، ماشینی که 1 میلیون نمی ارزه می خریم 12 تومن، این بی عدالتی ها برامون عادی شده!
این فروش طرح یه جوری اجاره ی خیابون به پولدار تر هاست!
بعد از گذشت 60 روز از ثبت نام من الان شرکت معظم سایپا لطف کرده اس ام اس داده که ببخشید دیر شد، اگه نمیخوای باز منتظر بمونی بیا ماشینت رو تبدیل به ex یا le بکن. واقعا این یعنی چی؟:41:
چه خودرویی ثبت نام کردی؟؟ به احتمال زیاد به دلیل عدم شماره گذاری شما مجبوری مدل با ایربگ بخری. یعنی مابه التفاوت اونو بپردازی. فکر کنم مجبوری قبول کنی یا اینکه پولتو پس بگیریو تو بازار آزاد دنبال ماشین باشی که با این وضع بازار و گرون شدن همه خودروها از جمله پراید مظلوم و مهمتر از همه خواب پولت همون از سایپا بگیری به نفعته. البته خودت باید تصمیم بگیری. باز بهتری به نمایندگی مراجعه کنی و اونجا با مسئولش حرف بزنی. اما بعید میدونم پلیس به این زودیا از خر شیطون پیاده شه و پراید بدون ایربگ پلاک کنه. موفق باشی.
سلام. 131 SX ارتقا یافته ثبت نام کردم.نقل قول:
واالا امروز رفتم مسئولش گفت یه چند روز صبر کن شاید دادن اگر ندادن باید 500 بریزی:41: خیلی زوره
واقعا خیلی زور دارهنقل قول:
آخه باز ایربگ اش ایربگ باشه، آدم بدونه موقع تصادف کمک اش می کنه یه چیزی، من می ترسم توی این تصادفات اگه راننده نمیره با این ایربگ های پراید خفه میشه!
یکی با یه واسطه می گفت از شخصی پراید ایربگ دار خریده بوده، نمی دونم چی شده بوده ایربگ اش باز شده بوده یه قسمت از پلاستیک فرمون هم باهاش اومده توی صورت طرف زخمی اش کرده بوده!
امیدوارم صحت نداشته باشه ولی به من بگید 1 دونه ایربگ می خواد چیکار کنه؟
خودروهای خارجی دهها ایربگ دارند!
تازه یه بنده خدایی می گفت پراید اگه تصادف کنه کار به ایربگ نمیرسه، از وسط نصف میشه :31:
دقیقا ، حتی یکی از اساتید دانشگاه علم و صنعت تهران هم در این زمینه مصاحبه کرده بود که نصب ایربگ روی پراید هیچ سودی نداره و ...نقل قول:
یا خدا، اینجا رو ببینید، هنوز ثبت نامی های تیر رو هم ندادن.
نظرات رو بخونید
سلام.دوستان.دوروز پیش یه 131exیعنی فول ثبت نام کردم.میخواستم بدونم این ضبط های 131مثل132 کول دیسک هم میخورن یافقط سیدی
اصولا پرایدها رو بدون پخش می دن و بجاش پولشو می دن.(بهتر))نقل قول:
رو تیبا که تیباست اکثرا بدون usb هستن....
مرسی مهرداد خان....نمیدونستم....ولی سوارماشین اژانس شدم 132داشت جدید گرفته بودضبطش کپی 131هست ولی یو اس بی میخورد....الانم داداشم یه131گرفته ضبط روشه ولی فقط سیدی میخوره....
بازم ممنون از جوابت.یاعلی
کاملا رندومه !!! اصلا تا روزی که به سلامتی تحویل نگیری نمی فهمی که ضبط داره یا نه. اما هیچ ربطی به 131 بودن یا 132 بودن نداره. مثلا من خودم 131 اما فقط سی دی می خوره. دوستم 131 ارتقا یافته داره اون فلش هم میخوره. یکی تو نمایندگی بود که اصلا ضبط نداشت. خلاصه از ما گفتن بود. خیلی تو فکر ضبط نرو ماشینو درست تحویلت بدن ضبط کاری نداره درست کردنش.
دوستان من دنبال یه سری کارهای تزئیناتی هستم. البته اصلا نمیخوام ماشین جواد شه. یا حتی اسپرت.هدفم بیشتر راحتیه خودمه. مثلا فرمان قبلا خیلی خوب بود اما الان با سرد شدن تو دستم سر میخوره. دوست ندارم برم یه روکش ساده بندازم. میخوام بدونم میشه فرمون پراید چرم دوزی کرد؟؟ یا نه؟ اگه جایی میشناسین معرفی کنید. سوال دوم در خصوص نصب نمد زیر کاپوته. چون چیز خیلی خوبیه و کلی فایده داره. مثلا گرم شدن موتور تو تابستون و یا سرد شدن سریع تو زمستون و یا کاهش سر و صدا. دوام رنگ کاپوت. جایی میشناسین که بفروشه؟؟جنس خوبش که آتیش نگیره. در خصوص تعویض چراغ های جلو با چراغهای زنون. اینکار کلا خوبه یا نه؟؟واقعا نور چراغ خیلی کمه. من جدا دارم اذیت میشم نمیبینم.میترسم کار دستم بده. دیشب یه پیرمرد با دو تا بچه وسط خیابون بود تا 4 5 قدمیش که رسیدم اصلا ندیدم. البته مشکل بینایی ندارم. دیدمم بزنم به تخته خوبه. اما نورش کمه. مقایسه میکنی مثلا با سمند یا پارس انگار شمع روشن کردی.
سوال آخر در خصوص واسکازینه. آیا نیازی هست که تعویض کنم؟ ماشین 6000 تا کار کرده. یکی از دوستام میگفت عوض میکنی یه چیزی بریز که زمستون سفت نباشه تابستون شل. اولا لازم هست که عوض کنم؟ اگه لازمه چه مارکی به چه مشخصاتی بریزم که مشکل ایجاد نشه؟ الان موردی نداره. دنده هم به جز دنده عقب که گاهی خوب جا نمیره کلا بد نیستو خوب جا میرن.ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش اگه چرم دوزی کنه اتفاقا خیلی هم قشنگ میشه. حدودا 50 تومن خرجشه. فرمونت رو میگیره یه فرمون برات میبنده میگه برو چند روز دیگه بیا.
در مورد نمد داخل کاپوت هم من انداختم. چیز خوبیه. همه جاهایی که لوازم پراید می فروشن دارن.
زنون رو هم من میگم بی خیال شو که خیلی جوات بازیه.
ممنون. تو نت سرچ کردم. پیدا کردم. سمت بنی هاشم یکی هست که کارش خیلی درسته. اما خب یکم 50 تومن واسه پراید گرونه. حالا هنوز تصمیم نگرفتم. اما بدجوره رو مخمه. راستش طرحاشو تو سایتش زده خیلی خوشگل درمیاد. حتی تودوزی کامل چرم هم انجام میده. اما خب برای پراید و قشر کارمند خیلی زیاده حدوده 1 تومن خرجشه... من همیشه شاکرم که ماشینو خودم با زحمت خودم خریدم . خدارو شکر. پرایدم ماشین خوبیه. اما وقتی می بینم اونایی که 206 دارن چه کارایی میتونن با ماشین انجام بدنو نمیکنن واقعا حرصم میگیره. چون بعضی چیزا هست آدم سوای پولش رو پراید انجام بده به قول بچه ها گفتنی جواد میشه. اما همون کارو با 206 انجام میدی فوقالعاده زیبا مشه.تو نت سرچ میکردم. توی سایت تیونینگ یه عکسهایی از گذشته پراید پیدا کردم که میخواستم با سر برم تو دیوار از دست این سایپا. مثلا اینکه پراید یا همون فورد چه امکانات رفاهی داشته که شرکت معظم سایپا قبول زحمت کرده همه رو حذف کرده. یکی نیست بگه نامرد حداقل حذف نمیکردی میذاشتی آپشن باشه شاید یکی خواست براش میزدی. مثلا
1. روی داشبورد یه چیزی به اسم cool box بوده کا جریان هوای کولر از اونجا رد میشده و شبیه یخچال عمل میکرده.
2. آینه برقی
3. چراغ پارک
4. شاسی تنظیم نور صفحه کیلومتر
5. چراغ مطالعه و نقشه خوانی البته از نوع حرفه ایش
6.نمد زیر کاپوت
7. عایق کاری کل قسمت داخلی کاپوت که موتور قرار میگیره.
8. حتی ایربگ در مدلهای سفارشی !!!
عکس همشون هم ذخیره کردم. باور نمیکردم. نه فوتوشاپه نه تخیلات ذهنی. واقعیت محضه. مثلا نمونه میذارم ببینید. البته از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برداشتم.
در مورد واسکازین عرض کنم 5000 تا عوض کنین خوبه.برا تیبا توصیه شده مارک ادینول 75w90 استفاده بشه.نقل قول:
می دونین گیربکس ایندو شبیه هم هستند.دوستانی که تعویض کردن از کم شدن صدا و راحتتر جا رفتن دنده ها صحبت می کنند.
سلام دوستان.
میشه لطفا بهترین زمانها برای تعویض روغن موتور ، روغن گیربکس، شمع، فیلتر هوا، روغن ترمز، صافی بنزین، تسمه تایمینگ ، فیلتر روغن رو برای پراید بفرمایید؟
این موارد برای پراید با سمند و خانواده پژو فرق میکنه؟
راستی اگه جای این سوال اینجا نیست بگید که باید کجا بپرسم؟
واقعا که آدم میمونه چی بگه آخه اینا چه جوری دلشون میاد با ملت اینکارو بکنن
سلام
ببخشید سوالم شاید خیلی پیش و پا افتاده باشه
ببینید من بخاطر ورود به طرح ترافیک جریمه شدم، می خوام بدونم تا کی وقت دارم پرداخت کنم؟ اگر پرداخت نکنم چطور برام مشکل ساز میشه؟ آیا دیر پرداخت کردن اش جریمه مضاعف داره؟ اینترنتی میشه پرداخت کرد؟