اگه میخوای کاندید کنی تا فردا واستا ....کنفرانس htc
به نظر من دیزایر اس خوبه : اندازه معقول / باتری خوب / پشتیبانی خوب/ دیزاین عالی و ....
این دیگه فکر کردن نداره فقط واستا بکشه پائین ..همین .
Printable View
اگه میخوای کاندید کنی تا فردا واستا ....کنفرانس htc
به نظر من دیزایر اس خوبه : اندازه معقول / باتری خوب / پشتیبانی خوب/ دیزاین عالی و ....
این دیگه فکر کردن نداره فقط واستا بکشه پائین ..همین .
آخه تصور می کردم دیزایر اچ دی بهتره! غیر اینه؟
به نظر من تنها عاملی که باعث میشه کسی دیزایر اچ دی رو به دیزایر اس ترجیح بده اندازه نمایشگر اونه و لاغیر :31:نقل قول:
قراره کاندید کنید؟
بعد فقط آندرویدا رو یا نه کلا؟
فقط اندروید! ویندوز موبایل بدرد نخوره
من خودم طرفدار آندرویدم ولی خوب وین موبایل هم طرفداران خودش رو داره!
و اینکه شما ازش خوشت نمیاد دلیل نمیشه که به درد نخوره!
در مورد گوشیهای اچ تی سی هم اگه به موجودی بازار فکر میکنی منهم دیزایر اس رو توصیه میکنم ولی اگه میتونی منتظر بمونی در بین گوشیهای این شرکت Evo 3D میتونه گزینه ی بهتری باشه!
منم منتظرم این evo 3d بیاد وگرنه دیزایر اچ دی رو میخیریدم.
این اوو واقعا اگه مشخصاتش واقعی و هماهنگ و بدون اشکال باشه و ++++ قیمتش خوب باشه منفجر میشه!!!
در کل صبر کن اوو بیاد اگه مشکل مالی نداری بگیرش.
راستی دوستان کسی میدونه تو ایران کی evo 3d میاد؟
هنوز که کلا ریلیز نشده بزار ریلیز بشه بعد پیش بینی میکنیم که چقدر طول میکشه به ایران برسه!
دوست عزیزم!نقل قول:
فقط در مورد اینکه فرمودی چون از ویندوز موبایل خوشم نمیاد پس بدبد نخوره، اینو خودتون تنهایی به این نتیجه رسیدین؟:31:(شوخی کردم) دوست عزیز من اندروید دوست دارم و این تاپیک رو هم من ایجاد کردم تا شما دوستان بزرگوار طبق نظرات و خواسته های من به من کمک کنید! ویندوز موبایل جای خود داره اندروید هم جای خود! وقتی یک دنیا اندرویدی شدن میشه یه نتیجه گیری کلی کرد که بهتر عمل کرده.
ممنونم
HTC Sensation
Evo 3D گوشی خوبیه ، ولی فعلا 3دی به جاهای خوبی نرسیده و امتحانشو پس نداده... هنوز هم دقیقا مشخص نیست که جی اس ام هست یا نه... جی اس ام آرنا زده که هست ، ولی سری اوو کلا نبودن تا حالا...
فکر می کنم سنسیشن بهترین باشه... Desire S هم خوبه... ولی سنسیشن بیشتر توصیه میشه...
آره خودمم به این فکر می کنم ولی دیزایر اچ دی که لبه هاش زیاد قوس نداره به نظرم خوش دست تره ولی سنسیشن از خیلی لحاظ بالاتره
در حال حاضر بهترین گوشی HTC ، محصول جدیدشون یعنی Sensation هست.
اینجا در موردش بحث شده.
محتوای مخفی: لینک خبر Sensation
خب بجای ..... ،Handheldusers بزارید !!
hTC بطور رسمی رام فارسی واسه گوشی های خاورمیانه میزنه؟ که گچپژ داشته باشه؟ فقط واسه پیامک نه منوها
سلام امروز از يكي از مغازه دارا كه از دبي جنس مياره پرسيدم كه اگه گالكسي 2 بخوام ميتونه برام بياره يا نه و گفت كه من پسفردا ميخوام فاكتور كنم و اگه بخواي ميتونم برات سفارش بدم از اونجايي كه تو يه سايت ديده يودم كه قيمت 16 گالكسي دو رو زده بود كه تو دبي تقريبا 880 تومنه گفتم مثلا اگر اين قيمت اونجا بخري چند ميدي به من گفت كه 940 يعني تقريبا 10 درصد
به نظر شما اين قيمت خوبه واسه خريد؟
آقایون ببخشید من میخوام یه گوشی بخرم برندش زیاد مهم نیست دوستان ولی حتماً بشه ورژن های جدید رو روش نصب کرد یا به عبارتی ورژن جدید اندروئید براش بیاد حتماً
حدوداً 200-250 تومن میخوام هزینه کنه تا 300 هم شد مشکلی نیست
سلام
من يه گوشي داراي سيستم عامل اندروئيد مي خوام كه باتريش هم قوي باشه يعني با روزي 2 تا 3 ساعت كار كردن تا دو روز حداقل جواب بده بعد كيفيت صفحه نمايش خوب باشه بقيه چيزا مهم نيست با بودجه تا 250
با تشكر :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
نقل قول:
بهترين انتخاب واسه بودجه 250نقل قول:
SAMSUNG Galaxy Gio S5660
هست
كلوپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا واسه وايلدفاير پول ندين چون كه واقعا واقعا كيفيت صفحش مزخرفه... :2: باور كنين اولين گوشي هاي صفحه رنگي هم كيفيتشون بهتر از صفحه نمايش وايلد فايره. و اصلا تجربه ي كار با آندرويد توش لذتي نداره
من بین گلکسی اس 2 و ارک موندم.
میدونم اولی بهتره ولی حس میکنم برام امکاناتش زیادیه.
اگه بودجت میرسه galaxy رو بگیر خدایی اصلا قابل قیاس نیستن:5:نقل قول:
خوب هر کسی بسته به احتیاجش از گوشی استفاده میکنه!نقل قول:
در این که گالکسی اس2 بهتره هیچ شکی نیست منتها درباره ی مبلغی هم که باید براش پرداخت کنی فکر کن!
ببین که یه گوشی دو هسته ای چقدر کارت رو راه میندازه و چه کارهایی میتونی باهاش بکنی که با تک هسته ای امکان انجام اونها وجود نداره و بعدش هم تازه فکر کن چقدر انجام اون کارها برات مهمه!
بعد میتونی تصمیمت رو بگیری!
سلام دوستان
بنظر شما بهترین انتخاب با بودجه حدود 450 با الویت های زیر چیه ؟(خودم نظرم رو I9000)
سریع باشه
حداقل 3.5" باشه وکیفیت تصویرش برام مهمه
دوربین دوم و کیفیت دوربین اصلی خیلی مهم نیست
NOKIA نباشه!:21:
من حدودا 700 تا میوتونم بدم.
حالا چی؟
ببخشید منظور از S2 همین گوشی هستنقل قول:
Samsung I9100 Galaxy S II
اگه کسی میدونه این گوشی در بازار موجود هست یا نه بگه ممنون میشم خیلی برام مهم هست ؟؟؟؟؟
نه هنوزتوبازارنیومده
اومده.
ولی تو ایران نه.
به نظرم خیلی خیلی از قیافش خفن تر هست دوستان مشخصاتش رو میدونید دیگه چی هست
:18:
توی این قسمت میتونی مشخصاتش رو ببینی و در جریان اتفاقاتش باشی!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471342&page=77
من الان تصمیم گرفتم galaxy s بگیرم
حالا دوستان به نظرتون درسته که گوشی با پردازنده Hummingbird بگیرم ؟
این سوال رو به این خاطر پرسیدم که برای پردازنده های Snapdragon بسته ی اجرا کننده ی بازی های پلی استیشن میاد و از این لحاظ این پردازنده ها برتری دارند .
اصلا به نظرتون ممکنه برای پردازنده های Hummingbird این بسته بیاد ؟
این طور که خود سونی در ابتدای کار گفته بود این بسته هیچ ربطی به پردازنده ها نداشت و فقط باید گوشی دارای آندوی 2.3 و بالاتر باشه حالا چه تغییراتی انجام گرفته رو نمیدونم!
&نقل قول:
من الان تصمیم گرفتم galaxy s بگیرم
حالا دوستان به نظرتون درسته که گوشی با پردازنده Hummingbird بگیرم ؟
این سوال رو به این خاطر پرسیدم که برای پردازنده های Snapdragon بسته ی اجرا کننده ی بازی های پلی استیشن میاد و از این لحاظ این پردازنده ها برتری دارند .
اصلا به نظرتون ممکنه برای پردازنده های Hummingbird این بسته بیاد ؟
منظورتون بسته ی اجرا کننده ی بازی های پلی استیشن چیه!؟ پس برنامه ی FPse داستانش چیه!؟ من دارم این برنامه رو، ولی وقت نکردم از سی دی iso بگیرم و bios بریزم و ...! اصلا کسی از این برنامه کار گرفته!؟نقل قول:
این طور که خود سونی در ابتدای کار گفته بود این بسته هیچ ربطی به پردازنده ها نداشت و فقط باید گوشی دارای آندوی 2.3 و بالاتر باشه حالا چه تغییراتی انجام گرفته رو نمیدونم!
کلمه ی بسته رو صرفا به خاطر اینکه این اصطلاح رو دوستمون به کار برد به کار بردم و الا منظور باکس خاصی نیست!
نقل قول:منظورم از بسته ، بسته نرم افزاری بود که سونی ارائه میده برای اجرا بازی های پلی استیشن .نقل قول:
منم اطلاعاتم از قبل بود فکر میکردم برای پردازنده های خاصی قراره ارائه بده .نقل قول:
حالا سونی این بسته رو داده بیرون ؟ یا اصلا قراره بده بیرون ؟
چقدر عالی! اگه همچین چیزی اومد مارو هم با خبر کنید. راستی کسی با این برنامه ای که گفتم کار کرده!؟نقل قول:
منظورم از بسته ، بسته نرم افزاری بود که سونی ارائه میده برای اجرا بازی های پلی استیشن .
منم اطلاعاتم از قبل بود فکر میکردم برای پردازنده های خاصی قراره ارائه بده .
حالا سونی این بسته رو داده بیرون ؟ یا اصلا قراره بده بیرون ؟
اگه کسی میتونه کمک کنه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6096740#post6096740
دوستان یک سوال
تمامی گوشی که دارای اندروید هستن امکان اتصال موس و کیبرد بلوتوس بهشون هست ؟!
سلام
همه ی گوشی های اندرویدی رو نمیدونم ولی به شخصه ویدیو از گلکسی اس 2 دیدم که موس و کیبورد و هارد بهش وصل کرده !!!
پاسخ صحیح:
خیر.
i9003 این توانایی داره ؟
تا 350 تومن ؟؟سرش به تنش بی ارزه