با Socks هم هر کاری میکنم امروز Login نمیکنه ( دیروز میکرد ) / با V p N هم که پینگ میره روی 500 /''
حالا چیکار کنیم ؟
Printable View
با Socks هم هر کاری میکنم امروز Login نمیکنه ( دیروز میکرد ) / با V p N هم که پینگ میره روی 500 /''
حالا چیکار کنیم ؟
من الان با ساکس تو بازی هستم شما هم بیاید راستی یه نگاه هم به عکس زیر بندازید:نقل قول:
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش بازی کردن هنگامی که Login نمیکنه !
فقط به یه v P n نیاز هست ( از این سایت های موزیک رایگان میدن من استفاده میکنم
با وی پی ان میشه لوگین کرد ولی پینگ خیلی میره بالا پس این کار رو بکنید :
با وی پی ان لوگین کنید / هیرو رو انتخاب کرده و وارد بازی بشید / Alt + Tab کنید و وی پی ان رو خاموش کنید / بازی رو بدین بالا و چند لحظه صبر کنید / Reconnect که میاد رو بزیند و بازی رو ادامه بدید ...
من خودم اینطوری بازی میکنم , فقط یه مشکل داره که وقتی بازی تموم میشه باید دوباره این کار ها رو انجام بدید .
من اصلا نميتونم به بازي لاگين كنم. چه ساكس و چه *و ي پ ي ا ن* :41:نقل قول:
اين ارور رو ميده : unable connect to pvp.net و الي آخر كه فكر كنم ارور معروفي باشه.
به سرور خاصي بايد لاگين كرد يا كار خاصي قبل لاگين لازمه؟
بچه ها همه پرت ها باز شد زود بیایید تو بازی :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من Log In میشه ولی پروفایلم نمیاد
RP و IP رو صفر نشون می ده و ID م رو هم نمینویسه
برای من ارور Server Busy میده , در حالی که با vPn لوگیــن میکنه /
منم همین طور :|نقل قول:
مال من Log In میشه ولی پروفایلم نمیاد
RP و IP رو صفر نشون می ده و ID م رو هم نمینویسه
برا من با وی پی ان لوگین نمی کنهنقل قول:
برای من ارور Server Busy میده , در حالی که با vPn لوگیــن میکنه /
اون دو دفه ای هم که شانسی لوگین شدم بی وی پی ان بود
الان 4 روزه بازی نکردم اصلا اصاب ندارم :13:
من قلقش دستم اومده اول VPN رو روشن می کنم بعد لوگین می کنم بعدش که کاملا لود شد VPN رو قطع می کنم بعدش دیگه می تونید راحت بازی کنید البته یه 5 دقیقه وایستید تا کملا به PVP وصل بشید!
موفق باشید!:40:
اينجا كسي HoN بازي ميكنه؟ ميارزه برم دانلودش كنم؟ به پاي LoL ميرسه؟
اين بازي هم كه درست كار نمي كنه. گفتم اگه HoN خوبه برم سراغ اون
پولی بودنقل قول:
اينجا كسي HoN بازي ميكنه؟ ميارزه برم دانلودش كنم؟ به پاي LoL ميرسه؟
اين بازي هم كه درست كار نمي كنه. گفتم اگه HoN خوبه برم سراغ اون
گفتن مجانی شده
نمیدونم راس می گن یا نه
یه تحقیق بکن قبلش
:دی
بله F2P شده. اما نميدونم چطوريه. اگه كسي بازي كرده بياد در موردش توضيح بده لطفا. ظاهرا تاپيك هم براش نداره يا اگر داشته باشه من نديدم.نقل قول:
من پارسال بازیش میکردمنقل قول:
بله F2P شده. اما نميدونم چطوريه. اگه كسي بازي كرده بياد در موردش توضيح بده لطفا. ظاهرا تاپيك هم براش نداره يا اگر داشته باشه من نديدم.
کپی محض DoTA هستش یعنی همون دوتاس ولی با گرافیک و زیبا حالا رو دیگه نمی دونم(یجا خوندم الان شبیه لول شده)
----------------------------
منکه یدونه بتا کی برنده شدم چند روز دیگه هم صبر می کنم اگه درست نشد می رم DoTA 2
ظاهرا بازي از امروز صبح داره بدون مشكل كار مي كنه. بدون چيزپي ان و چيزاي اضافه ي ديگه
براي من store باز نميشه. فقط يه صفحه سياه مياد :41:
نه به اون وصل نشدنا نه به الان پینگ زیر 150 میده برای من!:31:نقل قول:
پینگ من شده بالایی 450...نقل قول:
یه ذره پینگ بهت قرض بدم؟
البته سرعت دانلودم شده 1.5 MB می ترسم 2 روزه کل اینترنت تموم بشه!!!!:18:
نه به این و نه به آن!
چه وضعیه تو ایران!!!!
سرعتم ولی خیلی کم شده مال مننقل قول:
وسط بازی هم هی پرت می کرد بیرون مارو با dc
واقعا چه وضعیه!:13:
بچه ها کسی اینجا تو گارنا بازی می کنه لول رو؟
من ........
[QUOTE=avator20002000;6844396]بچه ها کسی اینجا تو گارنا بازی می کنه لول رو؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ه من فکر می کردم این که تا حالا بازی می کردیم مال garena هست :21::21::21::21: حاله هم من کلا میرم اون که مال garena هست بازی می کنم :27:
بازم مشکل ...
این مشکل رو کسی در آپدیت جدید بازی نداره ؟
w w w.i m g 9 8.net/out.php/i216792_untitled-1.jpg
( فاصله رو بردارید ...
چیکار کنم ؟ از صبح تا حالا دارم تست میکنم / نمیشه که نمیشه ...
ping?:31:.........نقل قول:
جیگر!نقل قول:
حجم درایوت پره! خالیش کن مشکل حل میشه!
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
خواهشا اینجا رو به چت روم تبدیل نکنید که همین یه صفحه رو هم نداشته باشیم...نقل قول:
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
[QUOTE=ali722;6845202]سرور مجزا است فکر کنم...نقل قول:
چرا می خوای اونجا بازی کنی؟
هم ایرانی ها کمترن! هم ساپورت بدتری داره! هم دیرتر آپدیت میشه و حتما هم یه 8 9 تا هیرو عقب تره!
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
برای Hon یا Heroes Of Newerth یه تاپیککی زدن که سریع بساطش جمع شد!نقل قول:
خودت ببین که حاضری بری Hon?
[QUOTE=Witcher6610;6845605]
خواهشا اینجا رو به چت روم تبدیل نکنید که همین یه صفحه رو هم نداشته باشیم...
باشه!خواستم پینگ ایرانیا رو تو گارنا بدونم.نقل قول:
به خاطر پینگ!یه سال عقبتر هم باشه بازیشون حاضرم فقط پینگ بهتر بشه!(حالا این اصغر سه دست هم نداشتن من راضیم!viktor)وگرنه سرور امریکا از همه سرتره.
من خودمم هم زیاد تو این فکر نبودم دیدم تو فروم lol درو دیوار نوشتن پینگش برای یه سری کشورهای دور تر از اروپا خیلی بهتره.منم دلم خواست!:31:ساپورت که اره خیلی داغون به نظر میاد.
تاپیک های hon:
ولی کیفیتش خیلی پایینه hon.
می خوام یه هیرو 3150 ای بگیرم.(فقط mage)نظرتون درباره karthus چیه؟RRRRRR!:31:
محتوای مخفی: karthus 1
محتوای مخفی: karthus
راستی نظرتون درباره ی هیروهای جدیدی که به قالب می کنن چیه؟به نظرم بهتره به جاهای دیگه لول برسن تا هیرو جدیدای الکی.
مثل بچه brand+:5:tristiana=:31:ziggs:27:
عجیبه از حجم نیست منم 2 روزه که این مشکل رو دارم دقیقا هم رو همون فایل گیر میکنه...نقل قول:
ببینم ممکنه مشکل آنتی ویروس باشه؟ مال من Nod32 هست...
-------- 5 دقیقه بعد!
ایول به ساپورت RIOT GAMES!
(ببخشید که جواب اشتباه دادم)
من مشکلم حل شد ( نمیدونم چطور ) / چند بار دیگه تست کردم Ok شد .
فکر کنم به اون کلمه ولنتاین نت ایران گیر میده ... !!!
ماله من هنوز درست نشده...من هم همین فکر رو می کنم ولی با چیز پی ان نمی تونم آپدیت کنم راه حل داری؟نقل قول:
یه چیز های دستگیرم شده...
Hunters Hunter --> Me
برای منم این مشکل بود 3 بار از اول اپدیت کردم تا درست شد.فکر نکنم مشکل اسم اون ولنتا ین بوده باشه.
منم این مشکلو دارم! دیروز نزدیک 200 مگابایت دانلود کردم آخرش یهو اینو دادنقل قول:
بیچاره من با این محدودیت حجمیم :(
نمیدونم چرا برا من آپدیتش ریزیوم نداره!
نکته بسیار ظریفی بود!نقل قول:
من مشکلم حل شد ( نمیدونم چطور ) / چند بار دیگه تست کردم Ok شد .
فکر کنم به اون کلمه ولنتاین نت ایران گیر میده ... !!!
این مرتیکه ناتیلوس :27: همین که خواست ریلیز بشه بازی من ترکید و نمی تونه آپدیت شه :13:نقل قول:
راستی نظرتون درباره ی هیروهای جدیدی که به قالب می کنن چیه؟به نظرم بهتره به جاهای دیگه لول برسن تا هیرو جدیدای الکی.
مثل بچه brand+tristiana=ziggs
این هیرو های جدید میتونن تنوع خوبی به بازی بدن، یعنی هم به عنوان کسی که هدایت اونا رو بر عهده داره و هم به عنوان کسی که در مقابل اونا بازی می کنم شخصا لذت می برم
اما قضیه اینه که موقتی هستن! مثلا فیز چند روز اول تو همه ی بازی ها حضور داشت
اما بعد از یه مدت کوتاه همه بازیکنا برگشتن سر همون هیرو های قدیمی
کلا یه سری هیرو هستن که پای ثابتن مثل gp-tyrand-evelyn-nidalee-miss fortune-teemo ... و بقیه جنبه دکوری دارن! با این وضع اضافه کردن هیرو هیچ تاثیری در بلند مدت نمیذاره
و فقط مایه دردسر ما ایرانیاست که سرعت اینترنتمون پایینه و محدودیت حجمی واسه دانلود داریم... تازه کلاینت بازی هم گاهی قاط می زنه :13:
عزیزم! جیگر! برادر!نقل قول:
این هیرو های جدید میتونن تنوع خوبی به بازی بدن، یعنی هم به عنوان کسی که هدایت اونا رو بر عهده داره و هم به عنوان کسی که در مقابل اونا بازی می کنم شخصا لذت می برم
اما قضیه اینه که موقتی هستن! مثلا فیز چند روز اول تو همه ی بازی ها حضور داشت
اما بعد از یه مدت کوتاه همه بازیکنا برگشتن سر همون هیرو های قدیمی
کلا یه سری هیرو هستن که پای ثابتن مثل gp-tyrand-evelyn-nidalee-miss fortune-teemo ... و بقیه جنبه دکوری دارن! با این وضع اضافه کردن هیرو هیچ تاثیری در بلند مدت نمیذاره
چرا چرت میگی؟:31:
28 تا هیرو مثل 60 تا هیرو هست؟! واقعا فکر می کنی که حرفت درسته؟!:18:
با همه ی احتراماتی که برات قاءل ام که نمی دونم واسه چی و چرا ولی چرا حرف بی جا میزنی؟:27:
مثلا خود من هیرو Main ام Fizz هست ! خوب این هیرو که از اولی که من اومدم نبود! یا مثلا من عاشق Volibear هستم که فوق العاده است چون Combo ای داره که احتیاج به یادگیری داره...به هر حال هیچ کدوم از این هیرو ها قدیمی نیستن...
دلیلی که اونها زیاد دیده نمی شن اینه که هر دفعه با قیمت 6300 ظاهر میشن و ملت حوصله بازی کردن با اونها رو ندارن...بعدشا MF کی زیاد دیده میشه؟!
من GP Trynd Teemo Nid رو زیاد می بینم حالا Eve زیاد دیده نمی شه ولی اینها که خودت گفتی هیچ کدوم 6300 نیستن!
چه قدر حرف زدم! خسته نشدین؟!
اینم پیوست!
از بین این متاخرین فقط lee sin و brand هستن که موندگار شدن (چون توی صف رنکد اکثر مواقع بن می شن)نقل قول:
عزیزم! جیگر! برادر!
چرا چرت میگی؟
28 تا هیرو مثل 60 تا هیرو هست؟! واقعا فکر می کنی که حرفت درسته؟!
با همه ی احتراماتی که برات قاءل ام که نمی دونم واسه چی و چرا ولی چرا حرف بی جا میزنی؟
مثلا خود من هیرو Main ام Fizz هست ! خوب این هیرو که از اولی که من اومدم نبود! یا مثلا من عاشق Volibear هستم که فوق العاده است چون Combo ای داره که احتیاج به یادگیری داره...به هر حال هیچ کدوم از این هیرو ها قدیمی نیستن...
دلیلی که اونها زیاد دیده نمی شن اینه که هر دفعه با قیمت 6300 ظاهر میشن و ملت حوصله بازی کردن با اونها رو ندارن...بعدشا MF کی زیاد دیده میشه؟!
من GP Trynd Teemo Nid رو زیاد می بینم حالا Eve زیاد دیده نمی شه ولی اینها که خودت گفتی هیچ کدوم 6300 نیستن!
چه قدر حرف زدم! خسته نشدین؟!
اینم پیوست!
من یه دفه تو رنکد خواستم Urgot بردارم همه بهم فوش دادن :31:
ینی تا این حد
آقا اصن من یه تزی دارم:31:
این یارو پانتئون که برگرفته از فیلم 300 ئه اون کاسوپیا ام که تحت تاثیر فرهنگ یونانیه.. اولاف که وایکینگه! ژائو که چینیه، اهری که یه افسانه ژاپنیه، ناسس که مصریه! مالژاهار که عربه! این وسط چرا یه دونه هیرو ایرانی نداره بازی آخه؟ :31:
نقل قول:
هیرو ایرانی نمی خواد بابا میاد یه سوسک اضاف میکنه میگه این هم ایرانی :31:
این ها همه کار می کنند پس کلا ب خیال هیرو ایرانی شیم بهتره:27:
والا اسکین ایرانی هست ولی چمپیون ایرانی نمی دونم!نقل قول:
این یارو پانتئون که برگرفته از فیلم 300 ئه اون کاسوپیا ام که تحت تاثیر فرهنگ یونانیه.. اولاف که وایکینگه! ژائو که چینیه، اهری که یه افسانه ژاپنیه، ناسس که مصریه! مالژاهار که عربه! این وسط چرا یه دونه هیرو ایرانی نداره بازی آخه؟ :31:
شاید zilean
اگه بخوان هیرو بزارن یکی رو می زارن که یه دستان (!) دور پیچیده و هیچ وقت نمی میره (کنایه و شوخی!:27:)نقل قول:
یا مثلا اگه بخواد زن باشه حجاب اسلامی داره:18:
وای چقدر بخندیم اگه یه هیرو زن ایرانی بزارن!:27:(گلشیفته رو نزارن:31:)
اصلا بهتره اینی که میگی به عنوان اسکین کارتوس اضافه کنن :27:نقل قول:
اگه بخوان هیرو بزارن یکی رو می زارن که پارچه رو سرش پیچیده و هیچ وقت نمی میره (کنایه و شوخی!)
خدا می شه :31:
نمیدونم خبر دارین یا نه ولی zafina توی تکن ایرانیه :31:نقل قول:
وای چقدر بخندیم اگه یه هیرو زن ایرانی بزارن!(گلشیفته رو نزارن)
چند تا از اسکین ها به بازی پرنس او پرشیا اشاره دارن مثل vizier malzahar - dark prince malzahar - sand storm katarina -نقل قول:
والا اسکین ایرانی هست ولی چمپیون ایرانی نمی دونم!
perseus (pantheon)i هم طبق اساطیر یونانی جد ایرانیاست
اما خب... :31:
من فکر می کردم مصری هستش با عزازیل اون غولاخرهنقل قول:
نمیدونم خبر دارین یا نه ولی zafina توی تکن ایرانیه :31:
دوستان من تازه بازی رو شروع کردم، یه منبع آموزشی می خوام که بدونم هیرو چی بردارم. اینقدر هم هیرو داره آدم ... گیجه میگیره :31:! آموزشی که خودشون تو سایت گذاشتن خوبه؟ یا سایت بهتری هست؟ یه چیزی می خوام که بخونم بدونم کدوم هیرو واسم بهتره بردارم، تاکتیک هاش چجوریه، چه آیتم هایی بهتره براش بخرم و این حرفا.
اره مصری بودش:نقل قول:
=====
ولی من یه ایده عملی دارم که میشه!
تغییر صداها!
من قبلن کانتر فارسی شده داشتم تو گیم نت هم می رفتم داشتن خیلی خنده دار بودش جای هر کدوم یه چیز خنده دار گزاشته بودن!یا حداقل فارسی شده عادی!
این کار هم می تونه توسط خوده شرکت هم توسط p30world صورت بگیره
تو قسمت پروفایتون تو بازی برید قسمت هیرو ها روشون بزنید درجه سختیشون رو گفته اول با درجه سختی کم شروع کنید.همین ashe و ryze برای اول بازی خیلی خوبه به خاطر دور بودن از حریف.کم کم خودتون هیرو های اصلی تون رو با بازی کردن پیدا می کنید.خودشون هم خوب توضیح دادن ولی سایتای دیگه هم هستن:نقل قول:
Azrael تو خیلی فرهنگا هستنقل قول:
من فکر می کردم مصری هستش با عزازیل اون غولاخره
این زفینا هم اشاره مستقیم به ملیت اش نشده(طرفدارا می گن مصریه یا هندی اما سازنده ها می گن اهل خاورمیانه ست) اما چند جا دیدم با پرچم ایران نشونش دادن
میخواستم بگم راه داره هیرو ایرانی هم اضافه شه :31: