سلام
میخواستم بدونم چطوری صدای دوربین گوشی سایلنت میشه؟ (اندروید 2.3 )
مرسی
Printable View
سلام
میخواستم بدونم چطوری صدای دوربین گوشی سایلنت میشه؟ (اندروید 2.3 )
مرسی
بچه ها دستم به دامنتون
سرویسم کرده
گوشیم SE live with walkman
رو اندروید 4 پسورد گذاشتم،یعنی pass code ک،نه پترن
الان کد رو درست میزنم،اما باز نمیکنه
کلی کارام مونده رو گوشی و موندم چی کار کنم ؟؟؟
کاشکی مثل پترن بود که بعدش Security question میپرسید،اما فقط پسورد میخواد ،که قبول نمیکنه
سلامنقل قول:
اگر مدتها از همین پاسوورد استفاده کردین و مشکلی نداشته پس گوشیتون یه مشکل سافت وری پیدا کرده و گمونم راهی جز هارد ریست نداشته باشه.
اما اگر یه پاسوورد جدید هست ممکنه باید با حروف بزرگ یا کوچیک پاسوورد رو وارد کنین تا عمل کنه .
اگر هم در شک و تردید هستین که دقیقاً چی هست پاسووردتون , باید همه ی پاسووردهائی رو که به فکرتون میرسه روی یه کاغذ بنویسید و همه رو امتحان کنید .
راهِ حلِ نهائی هارد ریست هست به نظر بنده
سلام
من نوت2 خريدم(مباركم باشه!!!)
در اتصال به واي فاي دايم مشكل داره در حالي كه ديروز وصل بود ولي امروز همش توي حالت obtaining ip adressميمونه
:n03:
دوستان من یه برنامه گالری لاک رو گوشیم نصب کردم ک تو اون عکسا و فیلمای شخصیمو توش بایگانی کردم و خب رمزم گذاشتم کسی نمیتونه واردش شه ولی اگه کسی برناممو بخاد پاک کنه دوباره همون برنامه رو نصب کنه براحتی به فایلای مخفی شده دسترسی پیدا میکنه ...بطور خلاصه من دنبال برنامه ای هستم که unistall کردن برنامه هام مدریت کنه و برای پاک کردن برنامه هم ازم اجازه بخاد و درخاست پسورد کنه آیا همچین برنامه ای وجود داره؟
سلام من یه گوشی هوشمند هوآوی دارم که اندروید 4.0.4 روش نصبه یه مشکلی دارم اونم اینه که من شماره هایی رو که از گوشی قبلیم به این گوشی منتقل کردم اولش +98 نیست و مثلا با 0915 شروع میشه و وقتی طرف زنگ میزنه گوشی شمارشو تشخیص نمیده و دیگه اسم طرفو نشون نمیده فقط شماره رو نشون میده
بايد از برنامه number fixer استفاده كنيد
Sent from my GT-I9100 using tapatalk
با سلام.
من یه شبکه وایرلس با add hoc لپ تاپم ساختم .با دو تا گوشی htc one v و xperia x10 mini شبکه رو پیدا نمیکنه و اما با یه corby II samsung میشناسه شبکه رو.
دوستان اگه راهی به نظرشون میرسه راهنمایی کنن
مشکل عدم شناسایی شبکه بیسیم add hoc در Xperia و htc
..........................................
مدیریت :
فارسی تایپ کنید
لطفا قوانين رو رعايت كنيد و پارسي تايپ كنيد
بله تاييد ميشه، هم وايبر و هم واتس آپ بدون استفاده از قندشكن كانكت نميشن!!
Sent using Tapatalk
یه سوال اگه یکی پترن گوشیتو 20 بار اشتباه بزنه بعد گوشیت دیگه اکانت جیمبلو بخواد و به نت هم وصل نباشه چیکار میشه کرد؟:n02:
دوست عزیز شما zd box رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
گوشی خواهرم s3mini رو دزدیدن
یه چیزایی در رابطه با تشعشعات باتری و پیگیری از اون طریق شنیدم
عملیه واقعا؟
نقل قول:
جعبه گوشی رو همراه با سریال و کد IMEI ببرید پلیس و درخواست بدین
معمولا دزد های حرفه ای یا گوشی رو اوراق میکنند و یا IMEI رو تغییر میدن
ولی در صورتی که با گوشی تماسی برقرار بشه(با هر سیم کارتی) بلافاصله قابل شناسایی هست
در مورد تشعشعات باتری هم چیزی نشنیدم ..
سلام
میگم چطوری میشه از مارکت گالاکسی اس دانلود کرد
چطوری دورش بزنیم که نفهمه ما تو ایران هستیم
۱.نصب نرم افزارهای فیک کننده سیم کارت مثل market enablerنقل قول:
۲.چی پی ان یا چیزهای مشابه
دومی رو کانکت میکنی،برنامه اولی رو ران میکنی تا خودش پیام بده به مارکت وصل شی،اوکی میکنی و تمام
sent from JB xperia x10
اگه گوشی خودم بود 100% تا حالا اوراق شده بود ولی مینی رو خیلی کم دارن تازه هم اومدهنقل قول:
فکر میکنید بشه اوراقش کرد؟
تغییر دادن IMEI از عهده هر کسی برمیاد؟
پلیس و اینا هم که درخواست دادیم ولی خب دنبال راهیم که عملی تر باشه
نقل قول:
بله IMEI رو میشه تغییر داد ، کار هر کسی نیست ولی میشه
یه آموزش توی انجمن XDA در موردش هست.
این تشعشعات باتری چی هست ؟ تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
پس گوشی رو از دست رفته باید دونست :n18:نقل قول:
والا اطلاعات دقیقی نتونستم بگیرم
از یکی شنیدم که سری گلکسی سامسونگ اونقدر باتریش قوی هست که حتی در حالت خاموش بشه پیجش کرد
ولی خب باید آشنا هم داشته باشی تا کارتو راه بندازن و اینا
در هر صورت فکر نمیکردم عملی باشه :n27:
اگه بخوان اوراق کنن قطعات فقط رو s3mini جواب میده یا مثلا میشه صفحش رو , رو گوشی دیگه انداخت؟
سلام
من یه گوشی وایلدفایر A3333 دارم با اندروید 2.2.1. باهاش می تونم زنگ بزنم و با بیرون تماس بگیرم اما هر کس بهم زنگ بزنه اول یه بوق آزاد و بلافاصله بوق اشغال می شنوه. یعنی کلا incoming call تعطیله. خیلی روی نت گشتم. توی فوروم های خارجی هم کسانی همین مشکل رو عنوان کردن ولی راه حلی ندیدم.
لطفا اگر کسی راه حل رو می دونه ارائه کنه. ممنون.
سلام
تو تاپیک نکسوس گفتم - اینجا هم میگم شاید زودتر به جواب برسم
گوشیم نکسوسه
دوستان این 4.2.2 مشکل خاصی نداره؟
من خودم رسمی نمیزنم فقط کاستوم داشتم ولی پنجشنبه گوشی رو فروختم صبحش یه فلش زدم به 4.2.2 حالا امروز رسیده دست بنده خدا میگه
نصف صفحه به قرمزی میزنه!!:|
مشکل چیه؟ تا روز قبلش دستم بود اوکی بود ولی الان خریدار میگه نصف صفحه اینطوریه
سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
امکان داره مشکل از رام باشه؟
من flipboard رو نصب کردم وقتی فید یه سایت رو وارد میکنم صفحه اولش میاد ولی وقتی میزنم رو مطلب تا تمامش مطلب بیاد بخونمش دیگه نمیاد و صفحه اش نشون میده که همینجوری داره لود میشه و اصلا ادامه مطالب نمیاد؟
سلام من برنامه های مربوط به ایجاد و خواندن فایل های office رو نصب کردم ولی وقتی میخوام یه
فایل جدید ایجاد کنم کار نمیکنه یعنی فارسی نمینویسه چیکار کنم؟
راه حلی داره؟
اگه گوشيت كيبرد فارسي نداره يه كيبرد فارسي بگير و برنامه ColorNote رو نصب كن! آفيس گوشي رياد جالب نيست !
مال من تبلت منوی فارسی هم داره ولی توی برنامه های king soft office و office suite
که براحتی میشه فایل جدید ایجاد کرد. ولی کیبورد همه جا فارسی میشه الا تو این برنامه ها
برنامه Document to go هم برنامه خوبی هست.
دوستان سلام
من تو برنامه google talk گوشیم(گوشی آرک اس) یه ایمیل وارد کردم حالا میخوام عوضش کنم، هرکاری میکنم عوض نمیشه
میشه کمکم کنید؟
چرا نمیشه ؟نقل قول:
در قسمت Setting برید و اکانت خود رو مدیریت کنید...
منم همین مشکلو با گلکسی نکسوس دارم، آدرسهای جیمیلی که وارد کردمو نمیتونم حذف کنم.نقل قول:
گزینه مدیریت جیمیل رو نداره.
سلام . بنده رو اندروید 2.3.6 خواستم اکانت عوض کنم خودش گفت نمیشه باید هارد ریست کنینقل قول:
وقتي براي اولين بار به گوگل ايملت رو ميدي نميشه اون اكانت رو پاك كرد .فقط با ريست فكتوري ميشه پاك كرد !
برای حذفش برو تو setting بعد روی account and sync بعد روی بزن روی اکانتی که میخوای حذف کنی تا داخل بشه بعد گزینه remove رو پاینش میبینینقل قول:
کسی جواب منو نمیده!نقل قول:
Remove نميشه- حداقل واسه من كه نميشه (گوشيم i9000)ميگه تنها واسه حذف بايد ريست فكتوري بشه !نقل قول:
واسه منم اجازه نمیدهنقل قول:
پیام میده که باید ریست فکتوری کنی
هیچ راه دیگه ای نداره؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
نمیشهنقل قول:
هرکاری ميكنم نمیشه
میگه باید واسه حذف این ایمیل(البته بقیه رو میشه حذف کرد) باید ریست فکتوری کنی
خواهشا اگه راه دیگه ای بلدین بگین
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
گوشی من i9001 میشه کهنقل قول:
سلامنقل قول:
از مسجها شماره ها بک آپ بگیرید و ریست کنید .
خدا هفت جد و آباد ویندوز رو رحمت کنه .
گوگل دیگه تو انحصار طلبی و کنترل و اجبار و ردیابی و دخالت در مسائل خصوصی شورش رو درآورده
يه راه ميگم ببين كار ميكنه :نقل قول:
پسورد ايميلت رو عوض كن - بعدش Google Talk رو باز كن و اكانتت رو Refresh كن .يه پيغام ميده ميگه يه پسورد جديد بزن يا يه اكانت ديگه بده !
دوستان من الان گوشیم خود بخود خاموش میشه و وقتی می خوام دوباره روشن کنم یا روشن نمیشه و صدای کم بودن باطری رو میده و یا اگر هم روشن بشه درصد باطریش خیلی پایینه و دوباره خاموش میشه. کرنل philz و اسپید رو هم ریختم تفاوتی ایجاد نشده. باطری رو هم کالیبره کردم باز هم درست نشده. به نظرتون چیکار باید بکنم ؟؟ (الان رامم jelly Bean هست)
زمانی میتونم راحت با گوشی کار کنم که به برق وصل باشه. گوشیم Galaxy S II هست.