بله، اون مسیر رو باید از داخل بازی برین؛ (یعنی اینکه قبلش تیم ساخته باشین...)نقل قول:
Printable View
بله، اون مسیر رو باید از داخل بازی برین؛ (یعنی اینکه قبلش تیم ساخته باشین...)نقل قول:
نقل قول:
ببین من میخوام برم کافی نت دانلود کنم آخه با ۱۲۸ که نمیشه ۸ گیگ رو دانلود کرد:31:
بدش ببین یه جا باشه که سرعتش خوب باشه و قابلیت resume رو داشته حتما
و اینک ماندگاری هم یه یک ماهی باشه
ممنون :46:
بدش این کرک که میگن چیه
این که شما میزاری کرک هم داره دیگه؟؟؟
آقا سیستم چجوریه این بازی ؟ من تیم اسپانیول رو با اتلتیکو 2-0 بردم بعد رفتم تو جدول برام باخت 3-0 زده ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
---------- Post added at 07:12 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------
همون لینکی که دادم دانلود کن.کرک هم داره.نقل قول:
ای پچ ها قضیشون چجوریه ؟ دیروز بازیمیکردم مشکلی نبود.امروز نمیره تو بازی میگه ورژنش به اینی که نصبه نمیخوره !
به نظرم سوالم تکراریه..ببخشید دیگه:
1. من الان بازیو نصب کردم بقلش زد update2 available، با حجم 443mb. من الان اینو دانلود کنم باید update1 رو هم بگیرم؟
2. این آپدیتها کرک داره؟ اگه بله لطفا یه لینک تست شدشو بزارید، ممنون.
شاید مشکل از کرکته!نقل قول:
1-نه اجباری نیستنقل قول:
2-کرک هم هست ولی بگیر نگیر داره
من خودم فقط آپدیت دیتابیس رو نصب کردم و آپدیت 2 رو نصب نکردم ولی خب فعلا با مشکلاتش ضدحال زده بهم
چه عجب اینجا یه سر و سامونی گرفت و بچه ها فعال شدن
امیدوارم دوره ای نباشه که یه دفعه دوباره سوت و کور بشه
سلام.من الان فصل دوم هستم.چجوری میشه درجه سختی بازی رو زیاد کنم ؟
این مسیرُ برو:نقل قول:
Options--Game Options--Difficulty Level
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون دوست من.میبینم که حسابی واردی تو این بازی.
من بالاخره تونستم بعد مدتها بازی رو بدون مشکل بازی بکنم و فعلا که اون باگ امتیازشماری توش نیست
با آینتراخت فرانکفورت دارم میرم و هفتم هستم تا اینجای کار و البته امیدوارم بتونم به رتبه پنجم برسم تا توی لیگ اروپا شرکت کنم.
فقط یه سوال
چرا توی قسمت ترنسفر سرچ،فقط بازیکنای شاغل توی لیگی که توش هستی رو میاره؟
به طور مثال من سرچ میکنم بازیکنای فری ایجنت یا بازیکنایی که یه سال از قراردادشون مونده و یا هرجوری که سرچ میکنم فقط بازیکنای شاغل تو بوندسلیگا رو میاره.
شاید فقط یک لیگ رو موقع ورود انتخاب کردین
نه بابا
من همیشه حداقل با 10تا لیگ بازی میکنم.ولی هیچوقت توی سرچ کردن واسم نتایج لیگای دیگه رو نمیاره.فقط توی ترنسفر مارکت هست که بازیکنای تیمای دیگه رو میزنه که تو اونم نمیشه سرچ با شرایط خاصی کرد
بردیا جان اگه نتایج سرچ بالای 250 تا باشه، اولویت با بازیکنای اون لیگی هست که توش بازی می کنی؛ (اونا رو نشون میده...)
سعی کن پارامتر های سرچ رو یه جوری تنظیم کنی تا زیر 250 تا نتیجه بیاد و اون وقت دیگه همه رو نشون میده...
حتی بازیکنایی غیر از اون مثلا 10 تا لیگ انتخابی رو هم میاره؛ (البته بستگی به قوی بودن scout هم داره...)
یک چیز این بازی جالب نیس و اونم اینه بیشتر گل ها در اون به سانتر از جناحین بستگی داره
درسته؛نقل قول:
این باگیه که تو آپدیت اول برطرف شده...
نقل قول:
Number of heading goals reduced
کد:http://www.shacknews.com/file/24732/fifa-manager-2011-update-1
من الان یک تیم بدون آپدیت دارم.اینو نصب کنم بازم میتونم با همین تیم بازی کنم ؟ کرک نداره این پچ ؟ شما خودتون نصب کردین ؟
معمولا وقتی آپدیت بکنی سیوای قبلی بازیت قابل اجرا نیست
فیفا هم با این کارای مسخرش.این چه وضعشه آخه.
ای بابانقل قول:
من فکر میکردم مشکل از خط دفاع و دروازبان منه که اینقدر از روی کرنر گل میخورن
فصل اول 45تا گل خوردم که بیشتر از نصفش روی کرنر بود
برای فصل جدید 29میلیون یوروخرج خریدن دفاع و دروازبان بهتر کردم و تاکتیکامو برای گل نخوردن از ضربات سر تنظیم کردم ولی بازم زیاد گل میخوردم تا دوزاریم افتاد که این یه باگ هستش.
حالا من چیکار کنم با این باگ؟
بخوام آپدیت کنم که تمام ادیتی که رو دیتابیس کردم میپره:41:
کاریش نمیشه کرد...نقل قول:
البته من کلا کم گل می خورم؛ (تیمم مارسی تو لیگ فرانسه) ولی تقریبا نصفش از رو سانتر و ضربه سره...
ولی این باگ، بیشتر تو گلایی که خودم می زنم می بینم؛ (بیشتر گل هام رو هِده؛ من از این باگ خبر داشتم و سعی کردم به نفع خودم ازش استفاده کنم؛ :21: یعنی crossing frequency بال هامو گذاشتم رو high)
تنها چیزی که به نظر من میرسه اینه که سعی کنی بازیتو بزاری رو مالکیت توپ و فرمیشن هجومی تری انتخاب کنی؛
از اون طرف هم خط دفاعتو very high کن و با آفساید گیری، و نزدیک کردن خط هافبکت به دفاع و ... یه کاری بکنی که توپ زیاد دست حریفت نیفته که ضدحمله یا سانتر بخوری و یا کرنر بدی؛
بهتره tackling دفاع کنار هاتم normal بزاری که خطا های احتمالی از کناره های زمین هم کمتر بدی...
البته همه اینا یه طرف، مهم تر تیم و بازیکنا و ابزاریه که داری که آیا بهت اجازه بازی هجومی میده یا نه...
فایل Iso بازیِ من تا گزینه License میره و بعد با زدن Next بسته میشه !
کســی میدونه چه مرضی داره ؟
آنتی ویروستو آف کن، بزن ببین درست میشه...نقل قول:
اینها رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5979664&postcount=328
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5981927&postcount=330
کلاً همه چی پیدا میشه تو سیستم به جَُز انتی ویروس :31:نقل قول:
آنتی ویروستو آف کن،
فایروال هم همیشه Off هستِ !
میرم داستان هاتو پشت سر بزارم ( آنتی ویروس پاک کنم ) :31: :27:
کلاً چه پستِ جلبی شد ( خط 1 + آخری ) :31:[2]
حل شد !
با تشکر از عماد خان :40:
تستش میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
من با فرانکفورت بازی میکنم و هنوز به سیستم دلخواهم نرسیدم
یه مدت 1-5-4 بازی میکردم یه مدت 2-4-4 دایموند و الانم فعلا 3-3-4 بازی میکنم
من از اولش با آپدیت 2 بازی کردم ولی باز گل با سر زیاد زده میشه. حالا نمیدونم کمتر از بدون آپدیته یا نه
تا حالا با این سیستم هایی که بازی کردم،3-3-4 دفاعی از همه بهتر جواب داده
نمیدونم چرا تو لیگ انقدر خوب نتیجه میگیرم و معمولا راحت قهرمان میشم ولی تو جام باشگاه ها اصلا نمیتونم اول شم:41:
توی Datebase تغییرات ایجاد کرذم ( Transfer ) ها رو ولــی کشتم خودمو تو بازی نیومد :31:
بردیا جان ، تغییراتِ Datebase اِت رو برام آپلود میکنی ؟
ویرایش : پیدا شد !
عجب احمقایی هستن این مدیرای باشگاه من:دی
یه سرمایه گذار نفتی روس میخواست بیاد تو باشگاه شریک بشه و 24میلیون یورو هم پیشنهاد اولیش واسه تزریق پول به تیم بود و به مرور مبلغ رو حاضر بود بیشتر بکنه ولی باشگاه پیشنهادشو رد کرد
دیتابیس رو که آپدیت ترنسفر میکنی تغییراتش توی بازی که قبلا سیو کردی انجام نمیشه هیچوقت.نقل قول:
توی Datebase تغییرات ایجاد کرذم ( Transfer ) ها رو ولــی کشتم خودمو تو بازی نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه سیو جدید رو شروع بکنی.
من تا 18 ماه جولای تغییرات ترنسفر تو بازیم اعمال هست ولی این ترنسفرای آخری مثل آگرو رو تو دیتابیس انجام دادم ولی توی بازیم نمیادش.
راستی کسی میدونه چطوری میتونم دیتابیسی که درست کردم رو به صورت پچ دربیارم که ملت بتونن نصب کنن؟
من که خودم باشگاه رو خریدم ! همه کارش خودمم :D
من اول فصل سرخیو رومرو رو خریدم از آلکمار هلند ولی تا حالا نتونستم توی لیگ اروپا بازیش بدم
هر دفعه که به مرحله بعد میرم برام پیغام میاد که همه بازیکنات قادر به بازی توی لیگ اروپا هستن ولی باز این رومرو رو نمیتونم بازی بدم.
مجبورم دروازبان رزرومو بزارم
وقتی نوبت بازی های جام باشگاه ها هست،جلوی اسمش تو ترکیب علامت ممنوع میاد؟؟؟نقل قول:
وقتی که اسامی بازیکن ها برای جام باشگاه ها رو ازتون پرسیده بود،کنار اسمش تیک رو زده بودی دیگه؟؟
تو تیم قبلیش حتما بازی کرده تو اروپا
نقل قول:از اون جایی که بردیا میگه اول فصل رومرو رو خریدتش، پس طبیعتا تو تیم قبلیش بازی نکرده؛نقل قول:
حق با اون دوستمونه، می بایست حتما انتخابش می کردی... (قبل از شروع فصل، یه پنجره pop-up میاد و ازت میخواد 25 تا بازیکن منتخبتو واسه بازی تو اروپا انتخاب کنی...)
من چون باید توی مرحله مقدماتی شرکت میکردم همون اوایل فصل که هنوز خریدام تکمیل نشده بود یه لیست دادم برای شرکت توی مسابقات اروپایی،بعد دادن اون لیست من رومرو+پاپیس سیسه و یه بازیکن دیگه رو خریدم که خب طبیعتا این 3تا بازیکن توی مرحله مقدماتی نتونستن شرکت بکنن.
وقتی صعود کردم به مرحله گروهی بدون اینکه ازم بپرسه کدوم بازیکنا رو میخواد بهم پیغام داد که همشون قابلیت بازی توی اروپا رو دارن و سیسه و اون یکی بازیکنم هم جزوشون بودن ولی نمیدونم چرا دروازبانم توی لیست نبود.
به مرحله حذفی هم که رسیدم باز همینجوری بود
با هزار بدبختی خودمو رسوندم به نیمه نهایی ولی کلی گل خوردم به خاطر ضعف دروازبانم و یه کلین شیت هم نداشتم ولی خب شانس اوردم مهاجمام رو فرم هستن.
بردیا ببین شاید رومرو هم با آلکمار تو اروپا بازی کرده باشه... (منظورم اول فصل و قبل اینکه بیاد تیمت، شاید تو پلی آف اروپا همراه با تیم قبلیش آلکمار...)نقل قول:
منم منظورم همین بود
اره الان رفتم چک کردم دیدم آلکمار توی مرحله سوم مقدماتی حضور داشته توی لیگ اروپا.نقل قول:
من بعد پلی آف خریده بودمش.
ولی خب اشکال نداره فصل بعد واسه cl میترکونم:دی
ببینم میشه استادیوم جدید ساخت یا فقط میشه استادیوم قبلی رو گسترش داد؟
من چون فصل بعد تو cl حاضر هستم به احتمال زیاد میخوام ورزشگاهمو گسترش بدم
بهتره توی استادیوم ادیتور بدم یه آرشیتکت اینکارو بکنه یا خودم همینجوری توی منوی استادیوم ظرفیت بخشای مختلف رو زیاد کنم؟
اون آرشیتکت هزینش خیلی زیاد بود انگار
استادیوم ساختن خرج داره لامصب... :31:نقل قول:
هم میشه اونی که داری رو گسترش بدی، هم میشه از نو بسازی...
اگه بخوای گسترشش بدی باید تو ادیتور، بری رو تک تک بخش ها، مثلا main stand، بعد به عنوان مثال 20 ردیف صندلی اضافه کنی و الی آخر...
اگه هم بخوای از نو بسازی، هم میتونی خودت تک تک قسمت ها و تعداد ردیف ها و صندلی ها، اسکور بورد، سقف، بخش vip، جایگاه خبرنگارا، ... تنظیم کنی؛ یا اینکه مشخصات کلی رو بدی به آرشیتکت و اون طرحشو بده که من دومی رو ترجیح میدم...
به نظرم خودت یه خورده باهاش ور برو، آپشن های زیادی داره؛ ببین چطوری بیشتر حال می کنی و مهمتر از همه پولت می رسه یا نه... :46:
ترجیحا همون stand رو افزایش بدم بهترهنقل قول:
خرجش خیلی کمتره نسبت به اینکه بخوام صندلی یا vip اضافه کنم فقط باید ببینم ملت حاضر میشن بیان 90دقیقه رو پا وایسن:27: