واااااایییییی:37:
واااااایییییی:37:
یکی دیگه هم خوردیم!!!!!!!!!!!!!!! :)
5-3 باختیم یعنی می بازیم
امید برگشششششششششت
یکی زدیم
5-4
گل رو زدیمممممممم
لینک رنکینگ فوتسال حتما نگاه کنید
کد:http://www.futsalworldranking.be/rank.htm
4-5 يكي زديم!!!!!
5-4
امید به تیم برگشت
فقط 2 دقیقه دیگه مونده:40:
تمام 5-3 میبازیم
6-4
ای بابا
6-4 بازهم خورديم
یکی دیگه خوردیم!!!!!!!!!!!! :)
اوه مای گاد 6-4 عقبیم
ای باب باب
خود حسین شمس ( سرمربی تیم ملی فوتسال ) هم گفت بچه ها به معجزه اعتقاد دارند و یعنی اینکه کار تقریبا غیر ممکنی است.
تو rank اگه نگاه کنید برزیل و اسپانیا با اختلاف بسیار زیاد در امتیاز ها در رده اول و دوم هستند.
ببينين اسپانيا چطور جريان بازي رو عوض ميكنه. اونا واقعاً زقيب واقعي برزيلن.
من بالشخصه به تيممون افتخار ميكنم كه تونسته تا اين حد بهش نزديك بشه كه فكر بردنش رو تو ذهنمون مياره.
چرا دوا کردن
باختیم بالاخره ولی شانس با اسپانیا یار بود ضمن اینکه اینجاست که وحید شمسائی به درد ایران میخورد:41:
همین اینکه بچه ها پرتقال و آرژانتین رو پشت سر گذاشتند خیلی خوبه ، تو گروهی اول شدیم که گروه مرگ بود و روسیه با اون rank نتونست بالا بیاد و ما تو اون گروه اول شدیم.
ان شالله بازی رده بندی با پاراگوئه رو می بریم و با افتخار بالاتر از ایتالیا و ... سوم می شیم. گرچه پاراگوئه هم این دوره خیلی قدرتمند ظاهر شده.
ولی کلام اخر اگه این تیم رو بها بهش بدن و خوب حمایت بشن به راحتی میتونن قهرمان جهان بشن:40:
تبریک میگم به این تیم خوبمون
ما واقا داشتیم میبردیم ولی نشد
بازی فردا ساعت چند هست؟
ایول به بچه های تیم خودمون. واقعا خسته نباشن.:33:
به راستی که همینطور هستن ولی اگر یه کم حرفه ای گری میکردن به راحتی با اختلاف 1 و نهایتا 2 گل میزدمشون ولی خب بالاخره یه طرفش برده یه طرفشم باخت:41:که این باخت نصیب ایران شد امشب:19:نقل قول:
واقعا خسته نباشن عالی بودن زدن 4 گل و بردن یه نیمه مقابل تیمی مثل اسپاننیا عالی هست اگه کمی شانس هم داشتیم(همون معجزه) :دی می تونستیم امشب برنده باشیم اما ایرادی نداره امیدوارم پاراگوئه رو ببریم و سوم بشیم و برزیل حال اسپانیا رو بگیره :دی اینطور که تو رنک امتیازها مشخصه هنوز جا داره به ایتالیا برسیم برزیل و اسپانیا که جای خودشون:دی
يادتون نره ميانگين سني ايران 25 ساله در حاليكه مال اسپانيا 30 ساله.
من كه اصلاً ناراحت نيستم. اميدوارم خسته نباشند. خيلي زحمت كشيدن.
شما اگر بازي هاي اسپانيا رو زماني كه عقب ميفته مي ديدين ميفهميدين چرا بردن اونا كار وحشتناكيه. اونا چند دوره پياپي برزيلي ها رو به زانو در آوردن تا اينكه در جام جهاني 2008 بازي فينال رو به دليل اينكه در زمين برزيل بود با سماجت تمام و بازي پاياپاي واگذار كردن اونم تو وقت اضافه.
البته تا يادم نرفته اينم بگم كه در تيم اسپانيا جند بازيكن برزيلي تغيير تابعيت داده هم مشاهده ميشه (طبق گفته عباس ترابيان).
زياد ناراحت نشين.
بازی رده بندی فردا ساعت 12:30
---------- Post added 23-10-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 22-10-2010 at 11:58 PM ----------
بازی رده بندی فردا ساعت 12:30 شب
فکر کنم تو ضربات پنالتی برد برزیل و دروازه بانش هم بهترین دروازه بان شد ...نقل قول:
اونا چند دوره پياپي برزيلي ها رو به زانو در آوردن تا اينكه در جام جهاني 2008 بازي فينال رو به دليل اينكه در زمين برزيل بود با سماجت تمام و بازي پاياپاي واگذار كردن اونم تو وقت اضافه.
البته تا يادم نرفته اينم بگم كه در تيم اسپانيا جند بازيكن برزيلي تغيير تابعيت داده هم مشاهده ميشه (طبق گفته عباس ترابيان).
اون که آره ایتالیا پدرسوخته:دی هم کل تیمش جز دو سه نفر برزیلی هستند پس درود بر خودمون :دی
اینم یک لینک از تیم ایران حتما ببینید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Iran_national_futsal_team
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
اینم یک لینک از تیم ایران حتما ببینید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Iran_national_futsal_team
نقل قول:
12:30 به وقت ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
من حضور ذهن ندارم كه اون بازي دقيقاً چند چند شد ولي اون چيزي كه يادمه اين بود كه برزيل دهنش سرويس شد تا تونست قهرمان بشه.نقل قول:
پدر سوخته رو خوب اومدي:31:.
اين واقعاً افتخار بزرگيه كه خودمون رو هم پاي اونا بدونيم.
جدا از اين حرفها آيا اين سئوال براتون تا حالا پيش اومده كه چرا فوتسال رو به المپيك نميارن؟ آيا ارزشش رو نداره؟
يك بازي سراسر هيجان انگيز، پرحادثه، پر از صحنه هاي جذاب كه در فوتبال بايد مدتها حسرت ديدنشو بخوريم.
اگه بدونين چه ورزش هاي عجيبي در المپيك هستن كه هنوز فوتسال نتونسته بياد.
متاسفم
امتا واقعا زدن 4 گل به اسپانيا كم كاري نيست
دركل خسته نباشن
اميدوارم رده بندي رو ببرن
12:30 شب به وقت ایران
بازم تبریک .. عالی بود کار بچه ها
فقط این کارشون زشت بود مثل زمین چمن سانت میکردن :31:
نقل قول:
بله در بازی 2 2 شدن و تو پنالتی 4 3 برد و برزیل اول شد
اینم لینکش
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2008_FIFA_Futsal_World_Cup
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
ما که بردیم اونی که باخت صدا سیما بود نه ما حیف این بازی
نقل قول:
واقعا حیف
وقتی تیم فوتسال ما اینقد داره خوب بازی میکنه ، و تو دنیا اینقد مطرح شده و همیشه جزء 4 تیم اول دنیا بوده؛
چرا مسئولین اینقد بی تفاوت هستن و حتی بازی ها رو ساپورت نمی کنن
جای تاسف داره برای مملکت داران ایران ، از صدا سیما گرفته تا خود آقا ! .
پس هنوزم اونا در حد قهرماني هستن.نقل قول:
خاک بر سر صدا و سیما واقعا!!!:2:نقل قول:
ما که بردیم اونی که باخت صدا سیما بود نه ما حیف این بازی
دیگه کم مونده دستشویی رفتن بازیکنهای فوتبال رو هم پخش زنده کنن!!!!اونوقت بازی به این حساسی و زیبایی رو !!!...
من رفتم بخوابم از همه عزیزانی که در این تاپیک همراهی کردند تشکر می کنم باشد که یک روز نگاه مسئولین ورزش (و دولت)به همه رشته های ورزشی یکسان باشد(تکبیر :دی)
مملکت داران:27:نقل قول:
بابا اینا نمیدونند مملکت رو با چی مینویسند
صلوات ختم کنید بحث سیاسی شد الان میان جممون میکنند:27::40:
مخلص همه .. شب بخیر