حدودا کی میادنقل قول:
برای برج 5 ساله دیگه میاد ؟
Printable View
حدودا کی میادنقل قول:
برای برج 5 ساله دیگه میاد ؟
دبير انجمن قطعهسازان در گفتوگو با فارس خبر داد:
مذاكره با وزارت صنايع و رنوپارس براي افزايش قيمت قطعات تندر
خبرگزاري فارس: دبير انجمن قطعهسازان از انجام مذاكره بين توليدكنندگان قطعات تندر 90 و مسئولين وزارت صنايع، رنو پارس و خودروسازان به منظور افزايش قيمت قطعات اين خودرو خبر داد.
محمدرضا نجفي منش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: در حال حاضر برخي از قطعهسازان داخلي در توليد قطعات تندر ضرر ميكنند و به همين دليل امكان كاهش قيمت تمام شده و همچنين قيمت فروش تندر به هيچ وجه امكانپذير نيست.
وي با بيان اينكه خودروسازان داخلي در توليد تندر ضرر ميدهند، افزود: رنو پارس پس از دريافت اسناد و مدارك قطعهسازان، موضوع افزايش قيمت تمام شده قطعات را ميپذيرد ولي اين پذيرش به سختي است..
وي ثبات نرخ ارز را طي سالهاي گذشته عاملي براي ضرر توليدكنندگان عنوان كرد و گفت: نرخ ارز در حالي ثابت است كه تورم سيري صعودي داشته و همين مسئله باعث افزايش قيمت تمام شده توليدكنندگان داخل شده است.
وي با بيان اينكه درخواست توليدكنندگان ايراني براي افزايش قيمت قطعات تندر به صورت يك آناليز قيمتي ارايه شده است، افزود: در اين آناليز، قيمت مواد اوليه، دستمزد و ساير هزينههاي توليد در نظر گرفته شدهاست.
نجفي منش در پاسخ به اين سوال كه با وجود شرايط فعلي تا چه زمان امكان ادامه توليد براي قطعهسازان داخلي فراهم است، گفت: اين مسئله به خودروسازان داخلي بستگي دارد كه تا چه زماني زيان توليد داخل را تحمل كنند.
وي در واكنش به اين مسئله كه آيا كاهش قيمت جهاني مواد اوليه توليد خودرو تاثيري در قيمت تمام شده قطعه در كشور ندارد نيز اظهار داشت: برخي از مواد اوليه مورد نياز قطعهسازان كه طي سالهاي اخير افزايش قيمت داشتهاند، اين روزها دچار كاهش قيمت شدهاند ولي اين قيمتها هنوز به رقم اوليه بازنگشته است.
وي با اشاره به بروز بحران اقتصاد جهاني گفت: برخي ناراحتند كه چرا صنعتگران ايراني دچار بحران نشدهاند كه در پاسخ به اين افراد بايد گفت كاهش قيمت جهاني مواد اوليه و افزايش قيمت دلار يكديگر را خنثي كردهاند و به همين دليل بحراني براي توليدكنندگان داخلي ايجاد نشده است.
وي پيشبيني كرد: در صورتيكه در آينده قيمت دلار بالاتر رود، كاهش قيمت مواد اوليه خنثي خواهد شد هرچند باز هم احتمال افزايش قيمت قطعات داخل وجود دارد.
دبير انجمن قطعهسازان افزايش تورم داخلي، دستمزدها و هزينه حمل و نقل را از جمله عوامل موثر در بالا رفتن قيمت تمام شده توليد داخل دانست و گفت: بين تورم و ركود بايد يك راه را انتخاب كرد كه توليدكنندگان داخلي ترجيح ميدهند تورم را تحمل كنند ولي توليدشان متوقف نشود.
وي در ادامه با بيان اينكه دولت طي سالهاي گذشته به واردات كالا يارانه پرداخت كردهاست، گفت: نرخ ارز در سال 78 حدود 800 تومان تعيين شده و تا به حال حدود 400 درصد تورم داشتهايم، در حاليكه نرخ دلار فقط 25 درصد افزايش يافته است.
وي افزود: اين تناسب به معني كاهش رقابتپذيري توليدات داخل با محصولات خارجي شده و در نتيجه ضرر توليدكنندگان را شاهد هستيم.
نجفي منش با بيان اينكه قيمت تمام شده يك محصول در كشور از قيمت محصول وارداتي مشابه آن بالاتر است، تصريح كرد: بر اساس بند 9 اصل 43 قانون اساسي دولت مكلف است سياست خود را بر مبناي توليد داخل تنظيم كند كه در اين راستا بايد ابتدا نرخ ارز اصلاح شود.
وي افزود: به عنوان مثال اگر نرخ تورم داخل 15 درصد و تورم بينالملل 3 درصد باشد، بايد نرخ ارز 12 درصد افزايش يابد.
وي خاطرنشان كرد: براي رقابت پذير شدن توليدكنندگان داخلي بايد نرخ ارز 1900 تومان باشد نه هزار تومان تا در اين صورت واردات كاهش يابد و صادرات نيز با صرفه همراه شود.
87/11/05
دوستان قيمت فولش معلوم نيست ؟؟؟
اگه این ایرانی جماعت آدم شد من اسممو میزارم هندونه تخمگذار.کل دنیا داره ورشکست میشه اینجا قیمت میبرن بالا قمه میکشن چاقو میکشن تیزی درمیارن:31: .
به هر حال:
تحويل تندر e2 با شرايط خودروسازها
گروه خودرو- خودروسازها، دوميليون و 100هزار تومان به قيمت تندر e2 افزودند.
هرچند وزارت صنايع و معادن اواسط ديماه سال جاري دستور ثبات قيمت اين خودرو در دو مدل 0 e و 1 e را داده بود اما عدم تعيين قيمت تندر 2 e موجب شد كه شركتهاي خودروساز اقدام به تحويل اين خودرو با افزايش دو ميليون و 100هزار توماني كنند.براساس مصوبه وزارت صنايع و معادن كه 15 ديماه سال جاري ابلاغ شد شركتهاي خودروساز ملزم به تحويل تندر-90 با قيمت مصوب سال 85 شدند اما به اعتقاد خودروسازان اجراي اين مصوبه براي مدل 2 e كه به صورت آپشن به بازار عرضه ميشود امكانپذير نخواهد بود، به همين دليل تصويب قيمت جديد 2 e در دستور كار وزارت صنايع و شركتهاي خودروساز قرار گرفت. اما با گذشت يك ماه از ابلاغيه وزارت صنايع مبني بر ثبات قيمت تندر-90 و عدم اعلام نرخ جديد تندر 2 e موجب شد شركتهاي خودروساز اقدام به تحويل تندر 2 e به ثبتنام كنندگان با قيمت 13ميليون و 900هزار تومان كنند.افزايش قيمت تندر 2 e در حالي صورت گرفت كه طي هفتههاي گذشته مسوولين شركتهاي ايران خودرو و پارسخودرو تحويل تندر 2 e به ثبتنام كنندگان را منوط به اعلام قيمت جديد اين خودرو از سوي وزارت صنايع و معادن بخوانند.به گفته مسوولين دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو زمان تحويل تندر 2 e به ثبتنام كنندگان فرا رسيده و در صورت عدم تحويل، شركتهاي خودروسازي ملزم به پرداخت جريمه ديركرد به ثبتنام كنندگان خواهند شد به همين دليل اين دو شركت ناچار به تحويل اين خودرو به ثبتنام كنندگان شدند. از سوي ديگر شركتهاي خودروساز عرضه تندر 90 با قيمت مصوب سال 85 را به ضرر دانسته و حتي بارها تهديد به توقف توليد اين خودرو كرده بودند اما با اعلام ثبات قيمت از سوي اين وزارتخانه دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو هيچ مخالفتي با تصميم وزارت صنايع نكردند.به گفته يك منبع آگاه شركتهاي خودروساز براي سال آينده توليد 10 الي 15درصد از تندر90 را به مدل 0 e و 1 e اختصاص دادهاند و مابقي توليد به تندر 2 e اختصاص يافته به همين دليل ثبات قيمت در دو مدل 0e و 1e هيچ ضرري را متوجه خودروسازان نميكند، زيرا حاشيه ضرر اين دو مدل با افزايش قيمت 2 e از ميان خواهد رفت.
منبع خبر :
دنیای اقی جون(اقتصاد:31:)
قیمت مدل e1cp چی ؟ تا سال آینده زیاد میشه ؟ دیروز ما ثبت نام کردیم... الباقی قیمت خودرو زمان تحویل دریافت میشه که مطابق قیمت مصوب همون موقع (تیرماه ) محاسبه میشه...
فکر نکنم زیاد شه. چون وزارت صنایع نزاشته. البته تو ایران.... یهمو دیدی خروس تخم گذاشت تعجب نکنید.یهو دیدی دوباره گرون شد.
با تشکر
سلام
اینا رو از یه دفترچه اسکن کردم و آپلود کردم و الان هم در اینجا میگذارم.
سایز عکس ها رو کوچیک کردم و حجم هر کدوم حداکثر 200 کیلو بایته که خیلی کمه ولی عکس ها طوری که کیفیتشون مناسبه و میشه خوندشون.
امیدوارم مناسب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب رنگ شیکی داره این لوگانی که عکسش رو دفترچه هستش!
آقا این فضای قسمت سرنشین عقب در لوگان چطوریه؟ منظورم فاصله پا با صندلی جلو است یعنی فاصله صندلی عقب با صندلی جلو. آخه در دوو سیلو این فاصله خیلی کم بود و من هر وقت سوار پژو و یا پراید می شدم خیلی راحت تر از سیلو در عقب خودرو می نشستم و خیلی راحت پاها را جابه جا می کردم. ولی در مورد لوگان چی؟
بیشتر از دوو سیلو هستش! دوو تقریبا انداره 206 هستش ولی لوگان اندازش 1.5 برابر پژو 206 هستش!
خب چاره ای نیست ، توی این فروم لینک فعال با قابلیت کلیک رو برای کاربران غیر فعال کردندنقل قول:
آخه اگه بزارم تو این عکس لود میشه بعد باسه اونایی که مثل خودم اینترنت زغالی دارن تا صفحه لود شه صبح میشه .
دلیلش رو خیلی دوست دارم بدونم چرا !!!!!!!!!
جالبه فقط خودشون که مدیر هستند میتونند این کار رو بکنند
اعتراض هم کنی یا اخراج میشی یا اخطار میگیری
الان اون پست حاوی عکس ها خیلی سرعت لودینگ تاپیک رو پایین آورده
در ضمن تاپیک رو هم زشت و بی نظم کرده
اگه توی 405 احساس راحتی کردی مطمئن باش توی لوگان هم احساس راحتی میکنی و کمبود فضا رو احساس نمیکنی.نقل قول:
نقل قول:
برا قرار دادن این لینکها ، لینک مستقیم رو همینجا پیست کنید خودش میوفته توی کد.
:12:
سلام به همه لوگان دارای عزیز :)
بچه ها من حدود 2 ماه هستش که e2 full تحویل گرفتم و تاحالا حدود 850 تا باهاش رفتم
خیلی ازش راضیم ، چون واقعا ماشین خوبیه ، مخصوصا نسبت به پولی که براش هزینه کردم ، مطمئمنم که بقیه هم حرفم رو تایید می کنند. ت. این مدت 2 بار بنزین زدم دفعه اول معمولی و دفعه دوم سوپر اکثرا هم تو خیابون و ترافیک و یکم هم سربالایی بودم اما سعی کردم که زیاد فشار نیارم تا آب بندی بشه و بجز چند بار دور موتور رو بیش از 3000 نبردم
حالا مشکلی که هست اینه که اولا احساس می کنم موتور یکم تنبل تر و پر صداتر از روزای اولشه و دوم و محمتر اینکه مصرف سوختم خیلی رفته بالا و الان تا 9.8 و 10 می رسه در صورتیکه تو همین شرایط رانندگی قبلا و با باک قبلی حدود7 و یا دیگه نهایتش 8 لیتر می سوزوند . فکر می کنید مشکل کجاست ؟ شایدم مشکلی نیست و حساس بودن من کار دستم داده :)
سعي كنيد تا 3000 كيلومتر با ماشين مدارا كنيد .نقل قول:
حتي المكان در ترافيك و دنده هاي سنگين و نيز سرنشين زياد استفاده نكيد حتما راضي خواهيد بود
ممنون که جواب دادی ، به نظر شما با این وضعیت که من همیشه کارم و مسیرم تو ترافیکه ، چه کاری انجام بدم بهتره ؟ تو همین وضعیت اگه باشم ولی فشار به ماشین نیارم خوبه ؟ و یا اینکه توصیه می کنید که یه مسیر خارج از شهر انتخاب کنم و کیلومتر زیادی طی کنم ؟نقل قول:
ممنون می شم که جواب بدید :)
دوست عزیز به نظر من اگه شما یه سفر کوتاه در حد 200 کیلومتر رو برید بهتر آببندی میشه. مثلا 200 کیلومتر رفت و 200 کیلومتر برگشت. سعی کنید تا 1000 کیلومتر مخصوصا تا 500 کیلومتر اول به هیچ وجه تو سربالایی نرید آدم زیاد سوار نکنید کولر روشن نکنید و تو ترافیک نرید. بعد از 500 کیلومتر جاهای خلوت برید و تا بعد از 1000 کیلومتر هر جا خواستید برید ولی بازم مراعتش رو بکنید تا 3000 تا و بعد بهش رحم نکنید.:21:نقل قول:
:10:
باتشکر:46:
نقل قول:
با سلام خدمت شما
دوست خوبمون اقا لوگان همه چیز رو گفتن
ولی یه موردی هم بگم که سعی کنید دنده ها رو هم تو دور خیلی پایین عوض نکنید که خود همین هم باعث فشار خیلی زیاد به موتور میشه
شما بهترین راه واسه ابندی اینه که سرعت خیلی کم باشه
مثل شما تو سربالای دنده 1 رو تا 3000 ببر و بعد برو دنده 2 و با سرعت ثابت حدود 40 سربالای رو طی کنید
یا تو کفی با دنده 3 سرعتی حدود 60 تا برو و سعی کن بیشتر از این هم نری
نکته بعدی به هیچ وجه تخته گاز نکنید تا مثلا دور موتور از 2500 تا 3000 بیاد چون همین هم فشار زیادی به موتور وارد میکنه
بعد توصیه دیگه اینکه بعد اینکه 1000 تا رو رد کردی شروع نکنی به فشار اوردن به ماشین
تو دوران 1000 تا 3000 بیشتر از 150 تا نرو و دور موتور هم به هیچ وجه بالای 5000 نبر
با تشکر
بايد بر کاهش هزینه تولید تندر 90 تمرکز اساسی داشته باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو ، مهندس احمد قلعه بانی رئیس هیأت عامل سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران در مراسم معارفه و تودیع دو عضو هیأت مدیره شرکت رنو پارس با اشاره به کاهش قیمت جهانی مواد اولیه و فلزات گفت : شرکت رنو پارس باید برای کاهش هزینه تمام شده تولید تندر 90 در سایپا و ایران خودرو برنامه ریزی نماید .
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، وی کاهش هزینه های تولید را در راستای تأمین منافع مشتریان ، خودروسازان و منافع دراز مدت رنو و سازمان گسترش دانست و گفت : حضور قوی ، دراز مدت و هوشمندانه و با سود آوری مناسب در بازار داخل و خارج ایجاب می کند که روی کاهش هزینه تولید خودرو تندر 90 تمرکز اساسی داشته باشیم.
مهندس قلعه بانی در این مراسم که کربل مدیر عامل فرانسوی رنو پارس نیز حضور داشت با اشاره به برنامه افزایش ساخت داخل تندر 90 گفت: همزمان با افزایش ساخت داخل باید کیفیت تولیدات و خدمات پس از فروش و تیراژ تولید ایران خودرو هم افزایش یابد. تولید تندر 90 در ایران خودرو و سایپا (پارس خودرو) در ده ماه گذشته به 47 هزار دستگاه رسید که 170% بیشتر از مدت مشابه سال قبل است.
در این مراسم مهندس قلعه بانی از خدمات و تلاشهای مهندس روشنی مقدم و دکتر زگردی اعضای سابق هیأت مدیره رنو پارس برای پیشبرد کارها و برنامه های این شرکت تشکر و با اشاره به مسئولیت های اجرایی مهندس تفرشی مدیر عامل پارس خودرو و معتمد مدیر تولید تندر 90 ایران خوردو گفت : با توجه به اینکه مهندس تفرشی و معتمد در شرکتهای پارس خودرو و ایران مسئولیت مستقیم خطوط تولید تندر 90 را به عهده دارند رشد کمیت و کیفیت تولید و حل مشکلات رنو پارس تسریع خواهد شد . شرکت رنو پارس دارای هفت هیأت مدیره است که 3 عضو آن ایرانی و 4 عضو فرانسوی است .
51% سهم این شرکت به رنو فرانسه و 40% به ایران (سازمان گسترش) تعلق دارد.
شنبه، 26 بهمن 1387
بنده يك خودرو ال 90 تيپ اي 2در تاريخ 15/11/87 به مبلغ 13 ميليون از محل اماني خريد كرده ام ولي حالا متوجه شده ام كه پارس خودرو گران فروشي كرده است به نظر شما به كجا بايد شكايت كنم؟
خوب همينكه از محل اماني خريدارينموديد فكر نميكنم جاي پيگيري داشته باشد .نقل قول:
بيخيال پولش بشيد و از ماشينتون لذت ببريد!
با سلام و تشكر از پست هاي مفيد دوستان
دو تا سوال داشتم كه اگه دوستان لطف كنند و جواب بدند ممنون ميشم.
1- امكان نصب پروژكتور جلو روي زير سپري e1cp وجود دارد؟ جائي در اينتر نت اين پروژكتورها رو با كابل و كليد فابريك پستي مي فروشه 85 تومن.
2- امكان نصب جلو پنجره e2 به جاي جلو پنجره e1cpهست و آيا به طور جداگانه اين جلو پنجره در بازار هست؟
با تشكر
به این آدرس مراجعه کنید حتما به نتیجه ای میرسید:نقل قول:
کد:http://logan90.blogfa.com/
lسلام دوستان من با این دیال اپ چرت نمیتونستم همه صفحه ها رو بخونم(شاید 10 سال طول میکشید)
بنظرتون هندلینگ تندر 90 بهتره یا 405
تو مانور های شهری که تندر 90 حرف اول رو میزنه
ولی تو پایداری در پیچ و... چطور
با عرض شرمندگی 100% اشتباهه!نقل قول:
ماشین هایی می تونن توی مسابقات رالی شرکت کنند که :
-خط تولید داشته باشند و بالای 100 هزار تا تولید کرده باشند(لامبورگینی و ... نمی تونن شرکت کنند)
-ماشین با سیستم و مکانیزم اصلی باید باشه یعنی نمی تونی موتورش رو باز کنی یکی دیگه ببندی!فقط می تونی تا یه حدی تیون اپ کنی و شاسی ماشین رو هم نمی تونی عوض کنی
اون هم که شما می بینی گارد کشی هست فقط به دلیل امنیت راننده هست
توی سیستم هندلینگ هم یه تغیرات جزیی می دن و
وسلام!
405 بهتره.نقل قول:
:11:
به این عکس نگاه کنید. من نمیخوام بگم هندلینگ 405 بده ولی هندلینگ لوگان اونقدر هم که میگن بد نیست.:10:نقل قول:
بازم سلام به همگی
بچه ها شما بنزین سوپر می زیند یا معمولی ؟
من 2 نوبت آخر که از سوپر استفاده کردم ماشینم مصرف بیشتر رو نشون می داد و در عین حال موتور ماشین هم سرو صدای بیشتری داشت جوری که نگرانم کرد ، حالا این سری دوباره معمولی زدم و فکر کنم اوضاع بهتر شده ، نظر شما چیه ؟ لوگان با معمولی بیشتر سازگاره و یا اینکه به جای بنزین سوپر به من آب فروختند ؟
کارکد ماشین 1400 کیلومترو مدل ای 2 فول
سلام به عزیزان
من 6 ماهه e2 full دارم از ایران خودرو گرفتم الان دراش به صدا افتادن (تو حرکت) از قسمت دریچه بخاری سمت راننده هم سروصدا میده میگین چیکار کنم. نمایندگی جوابی به من میده(فکر نکنم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یک سوال داشتم .
تو این چند صفحه ای که می خوندم همش سوال از این بود که با لوگان تازه خریداری شده چجوری مدارا کنیم تا درست آب بندی بشه .
حالا اگه کسی مثل من ، در اولین کیلومتر های استفاده ، با لوگانش زیاد مدارا نکرده باشه ( مثلاً دور موتورش رو گاهی تا بالای 3000 برده باشه یا از ماشین کولر گرفته باشه و سرنشین سوار کرده باشه ) باید نگران باشه؟
لوگان من حدود 10500 کیلومتر کار کرده. خیلی سالم و سرزنده نشون میده . صدای موتورش بعضی وقت ها بلند میشه ولی بعضی وقت ها خیلی کمه . تنها چیزی که یکم تو ذوق من میزنه کمک هاشه(یا شاید من فکر می کنم کمک هاشه) چون روی مانع ها می بینم که ماشین من خیلی بیشتر از ماشین های دیگه تلو تلو می خوره ، بالا پایین میشه و یه جورایی دست انداز رو خیلی بزرگ نشون میده .
با اینکه تو این یه مورد خیلی حواسم بهش بوده و همیشه به آرومی از روی موانع و دست انداز ها ردش کردم.
نمیدونم باید نگرانش باشم یا نه .
گارانتی هم نبردمش فقط روغن موتورش رو عوض کردم .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
مال من هم همینطور شد. تا بالاخره مصرف زیاد و شتابش کم شد. رفتم نمایندگی دیاگ زدن گفتن تو انژکتور یه قطره آب رفته گیر کرده به هر حال باسه این ماشین سوپر خوبه ولی نه سوپر ایران که انقدر داغونه.نقل قول:
من الان چند روزه معمولی میزنم فعلا که ماشین راحتتر راه میره. شتابش بیشتر شده ولی ومصرفش فقط 0.5 لیتر اومده پایین. نماینگی گفت همش سوپر نزن فقط یه یکی دو بار بزن تا این قطره آبه رد شه. حالا این یه بار رو هم سوپر میزنم اگه شتاب اینا خوب شد از این به بعد سوپر میزنم ولی اگه خوب نشد محاله سوپر بزنم.
به هر حال از جای مطمئن هم بنزین بزنید خیلی تاثیر داره.
در کل به نظر من معمولی ایران بهتره ولی سوپر برای ماشین بهتره و چون تو ایران آشغاله همون معمولی بهتره.
مال من یه صدا از طرف های وسط میداد دور و بر ضبط که انقدر با این ضبط ور رفتم تا آخر سرش از جاش دراومد(بدون پنلش) بعد کردم تو و صدا قطع شد حالا شما هم یه امتحان بکن ببین چی میشه. در ضمن اون زیر فرمون هم(سیاهه) ممکنه پات خورده باشه رفته باشه بالا با دست از طرف کلید بکشش پایین. یه ممکنه صدایی از اونجا بیاد که احتمالا با این کار قطع میشه.نقل قول:
اینم راهنمایی یکی از دوستان در مورد اولینقل قول:
باتشکرنقل قول:
با سلام
دوست عزیز موتور هر ماشینی در هنگام تولید هر چقدر هم که اندازه سیلندر و پیستون رو رعایت کرده باشن باز هم یه تلرانسی بین سیلندر و پیستون وجود داره که در دوران آببندی حین حرکت پیستون داخل سیلندر یه براد برداری بسیار کمی برداشته می شود تا سیلندر وپیستون داخل هم کاملا مچ بشن و همینطور در گیربکس
در موتورهای تازه تعمیر هم میگن که 500 تا 1000 تای اولو به موتور فشار نیارن
البته موضوع آببندی مربوط به همه ماشینها حتی فراری یا لامبورگینی هم می شود چه رسد به لوگان
بنابراین در دوران آببندی نباید به موتور فشار وارد اورد البته تاثیر اببندی خوب در دراز مدت مشخص می شود
شکیجات من نسبت به سوپر یا معمولی که خودمم توش موندم:
1-میگن توی سوپر گازوئیل قاطی میکنن.
2-میگن توش آب قاطی میکنن.
3-میگن اکتانش کمه.
4-سوپر تو بععضی پمپ بنزین ها خوبه.
5- بعضی از تندر ها با سوپر تنظیم شدن.
6-بعضی با معمولی.
حالا دوستان کسی در این زمینه اطلاعاتی داره؟
ببخشید دوست عزیزنقل قول:
ولی مثلا 206 و فورد فوکوس بصورت fwd در رالی شرکت میکردندو میکنند
موتور هاشون هم 1600 توربو که برای 206 201 اسب و فوکوس 200 اسب بود .
که اصلا این موتور ها و این تعلیق مخصوص رالی طراحی شده بودند!
و ربطی به نمونه خیابانی شون نداشت
دوست عزیز کاملا اشتباه شنیدینقل قول:
من کار اموزیم پالایشگاه تهران بوده (رشتم هم مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی)
مشکلات بنزین ایران مخصوصا پالایشگاه تهران که بنزین تهران رو تامین میکنه:
1 گوگرد بسیار بالا (نسبت به استاندار جهانی) چون پالایشگاه تهران از واحدcru استفاده میکنه و بعد از چند وقت این کاتالیست(بخش یونیفینر که گوگرد گیری میکنه)قدرت خودشو از دست میده در صورتی که تو پالایشگاه های جدید واحد بصورت ccr ساخته میشه و کاتالیست روزی 2 بار احیا میشه
البته دلیل این امر
1 قدیمی بودن تکنولوژی پالایش در ایران(اصلی ترین که حتی جدید ترین پالایشگاه ما تکنولوژیش واسه 20 سال پیشه 20 سال تو صنعت نفت معادل 100 سال صنایع دیگه هست!)
2 نفت ارسالی به این پالایشگاه از نوع نفت ترش بوده که عملیات تصفیه رو سخت کرده(که باز هم به قدیمی بودن تاسیسات مربوط میشه که نمیتونن خوب تصفیه کنند)
واحد کناری هم که ایزو ماکس نام داره وظیفش تولید بنزین و گازوویل از قیر(تعجب نکنید)هست که باز هم مشکلات واحد بالا رو داره
2 وجود ترکیبات فلزی بصورت ناخالصی هم کیفیت بنزین رو میاره پایین
جالبه بدونید در استاندارد جهانی حداکثر گوگرد مجاز در گازوییل 50 ppm هست ولی گوگرد گاز.ییل ایرانی 5000ppm
محصولات پس از فراوری به مخازن ارسال میشه که در اونجا کد های رنگی بهمراه سایر برش های نفتی مخلوط میشن (که کیفیت رو هم کم میکنه)
اکتان این بنزین که به دست من وشما میرسه 92 هست که طبق استاندارد باید 95 باشه
مخلوط شدن اب هم کاملا مربوط به پمپ بنزین هست که مخازنش فرسوده باه یا نه! که اب وارد بنزین میشه به همین دلیل هست که شما میگی بعضی پمپ بنزین ها بنزینش خوبه و بعضی ها بد!!
آیا کسی اینجا هستش که تندر ایران خودرو سند اسفند داشته باشه ؟
منظورم اینه کسانی که تاریخ ثبت سندشون در اسفند امساله آیا مدل 88 شده ؟
پارس خودرو که از اول اسفند مدل 88 میده ولی ایران خودرو رو دقیقا نمیدونم
شاید هم بعد از 15 اسفند 88 بدن
ببخشید پست بالا ادیت نشد
3نکته :
1ببخشید متن بالا مثل رساله شد ولی وجدانم حکم کرد بعضی موارد رو توضیح بدم تا دوستان اشتباه نکنند (حتما هم بخونید ضرر نمیکنید!)اگر هم کسی دوست داشت یه تاپیک بزنم و کل پروسه رو براتون توضیح بدم
2 در مخازن خود پالایشگاه بنزین خوب رو با بنزین حاصل از تقطیر و.. مخلوط میکنن تا حجمش زیاد شه ولی کیفتش شدیدا کم میشه!
ریه و سلامت مردم هم که به ...
3تندر بهترین بازده (105 اسب بخار ) قدرت موتورشو با بنزین سوپر میده
شما سوپر بزنی هم مصرفت نا خود اگاه میاد پایین(با همون حالت رانندگی که با معمولی داری)هم انژکتورت دیر تر کثیف میشه
هم عمر موتور بعلت گوگرد کمتر سوپر نسبت به معمولی کمتر پایین میاد
خیلی ممنون از راهتماییاتون.نقل قول:
من میدونم که دلیل علمی برای نزدن سوپر وجود نداره ولی بازم شکیجات:
-نمایندگی چرا همچین حرفی زده؟
-بعضی دوستان با این زدن بنزین معمولی با افزایش شتاب روبرو بودن.
-تو کاتالوگ نوشته که به برچسب سوخت ماشین مراجعه کنید. من که هر چی گشتم این برچسب رو پیدا نکردم. کسی میدونه کجا چسبوندن؟
خیلی ممنون
وظیفم بودنقل قول:
1 صاحبان نمایندگی ها معمولا کسانی هستند که فقط پول دارند که تونستن نمایندگی بگیرند
منشی هاشون که فقط خوشگلند و بلدن خوب صحبت کنند
مکانیک ها هم سواد انچنانی ندارند فقط یک دوره تعمیراتی گذراندن و تجربه دارند و در مورد مسایل علمی نمیتونند نظر بدند.
2 این امر محال هست زیرا این ماشین 105 اسب قدرتشو با بنزین سوپر میده و با بنزین معمولی این مقدار به حدود 99تا 101 کاهش پیدا میکنه دلیل اینکه دوستان مشکل داشتندشاید شرایط اب و هوایی بوده چون میدونید شرایط اب و هوایی تاثیر زیادی داره یا اینکه ماشینشون سنگین بوده یا بنزین رو بصورت مخلوط زدند!! یعنی مقداری بنزین معمولی تو باک بوده(حدود 15 20) بعد روش سوپر زدند!
3بر چسب سوخت فکر کنم منظورشون اون برچسب معروف مصرف انرژی هست که رو یخچال فریز ها و... هم میزنند
من خودم تندر ندارم ولی ماله دوستم رو در صندوق عقب یا کاپوت(از داخل) زده بودند
بنزین سوپر نه تنها ضرری نداره بدلیل اکتان بالا تر-قدرت بیشتر-استهلاک کمتر(بدلیل کمتر بودن ناخالصی گوگردی و فلزی) و همچنین مصرف کمتر(چون نیاز نیست تو رانندگی شهری زیاد زور بزنید و ماشین با فشار کمتر بهتر دور میگیره)و همچنین الودگی کمتربرای هوا مفید هست و فقط شما اختلاف 50 تومنی بنزین رو میدی
من برای اپل کورسا پراید و 405 مون فقط و فقط سوپر میزنیم
نه اون برچسب سوخت رو مال ما ور داشتن چسبوندن جلو چش و چالمون کم مونده دیگه بیارن رو صندلی راننده بچسبونن.نقل قول:
3بر چسب سوخت فکر کنم منظورشون اون برچسب معروف مصرف انرژی هست که رو یخچال فریز ها و... هم میزنند
من منظورم یه برچسب دیگس که روش باید نوشته باشه بنزین با چه اکتانی بزنید که البته کمترینش 90 تاست و با توجه به توضیحات شما دلیلی و نزدن سوپر نمیمونه.
بنزین سوپر ایران اکتان 92 با تولرانس 1 واحد!
و معمولی با اکتان 86 با تولرانس 3 واحد بدست مشتری میرسه!
نتیجه تست اکتان توسط ماشین اکتان عینا مشاهده شد! سمپل های مختلف اکتان های متفاوتی داشتند!
در مورد بالا باید بگم که من اصلا تجربه و سوادی در این زمینه ندارم ، چون رشتم این نبوده اصلا ، و فقط یه مصرف کننده هستم ، اما وقتی چیزی رو آدم احساس می کنه و به چشم می بینه خوب مجبور می شه که یکم به اون فکر کنهنقل قول:
وقتی که من ماشینم با سوپر و معمولی فرق می کنه ( صدای موتور و شتاب و مصرف) خوب تبیعیه که احساس کنم معمولی بهتره
حالا اینکه در درازمدت چه بلایی سر موتور می یاد رو نمی دونم ولی ترجیح می دم که ماشین جون داشته باشه وقتی بهش گاز میدی ، البته بازم می گم حرفایی که می زنم اصلا علمی نیست و فقط چیزی رو که دیدم و بهش برخوردم رو دارم می نویسم ، برای همینم سوال در مورد بنزین مطرح کردم که ببینم بقیه چی میگن
لطفا چند نفر دیگه هم تجربیاتشون رو در این مورد بگن تا بتونیم تصمیم بگیریم که کدوم بنزین (تو ایران !!!!) برای لوگان بهتره