آخه شما ریس میخوای انتخابات محدود میشه هست نه که نباشه ولی باید بری بگردی برند معروفی نیست همین هایی هست که هر چند وقت میان تو میدون خیلی زود هم از تو بازار جمع میشننقل قول:
شاید بتونی یه مگلی کارکرده بتونی تو این محدوده قیمت بخری
Printable View
آخه شما ریس میخوای انتخابات محدود میشه هست نه که نباشه ولی باید بری بگردی برند معروفی نیست همین هایی هست که هر چند وقت میان تو میدون خیلی زود هم از تو بازار جمع میشننقل قول:
شاید بتونی یه مگلی کارکرده بتونی تو این محدوده قیمت بخری
اونوقت میشه باهاش تو شهر رفت یا نه فقط جمعه ها؟
نه cc 250 هست مجازه ولی فقط اگه گرفتی یک خورده بیش تر تو چشمی باید مراعات کنی
منظورت رو نگرفتم ؟؟تو چشمی!!
ماموران محترم موتور بگیر رو عرض میکنم:31: فکر میکنن حالا که تو سوار همچین موتوری هستی میخوای چی کار کنی اخه نه ما ایرانی ها با 125 cc پرواز میکنیم یک خورده مگلی ببینن با اون قیافش شک میکنن تو مبخوای جاده رو جر بدی همشون اینطوری نیستن ولی خوب بعضیاشون ...نقل قول:
(البته اگه همه مدارکت کامل باشه گواهینامه،بیمه،کلاه،و... کاریت ندارن )
گواهی نامه که دارم میمونه همون بیمه و کارت دیگه و کلاه دیگه به چی میتونند گیر بدن
گفتم که متفاوتن بعضیاشون یه دکمه لباست هم گیر میدن موتور میرن(حالا نه در این حد اما اگه بخوان ببرن میبره)نقل قول:
اما بعضیاشون خیلی با احترام باهات برخورد میکنن و وقتی ببینن همه چی کامله کاریت ندارن چیز دیگه ای نمیمونه همون چیزهایی هست که تو پست قبل گفتم
اقا ببخشید اینقدر سوال میپرسم این صدای موتور مثل همون ریس ها هست منظورم اون صدا نازه هست که ادم کلی باهاش حال میکنه:8:
سلام خوبید؟من میخوام یه موتور بخرم شغلم عکاسی طبیعت هستش.شبیه کراس باشه.اما ارتفاش کم باشه.قدم کوتاهه.قیمت تا 2تومن باشه.یه چیزه خوب.اگه ممکن هستش راهنمایم کنین.ممنونم
تا2ملیون تومان چه موتور سنگین پیشنهاد می کنید 400ccباشه بهتره.
سلام بچه ها
من میخوام یه موتور برای سر کار رفتن و برگشتن بگیرم....ترافیک صبح ها دیوونم کرده.....یه موتوری که نیازی به گواهینامه نداشته باشه......و خر کار باشه چی خوبه؟؟؟
لطفا سرعتی که میرن و قیمتشونم هم بگید........اصلا این کا کار خوبیه؟؟؟واقعا تو ترافیک دیگه نمیمونم........از لحاظ دزدی و اینکه موتورو ندزدند چی کار میشه کرد؟؟؟
اطلاعات من صفره.....
هیچینقل قول:
زیر 4-5 نیست
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
موتور گازی هستنقل قول:
ولی قطعاتش گرونه
قیمتش بالای 800 هست به نظر من اگه همتشو داری گواهی نامه بگیر یه پالس بگیر برو بیا
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
بهترین تریل که چینی هست و همه ازش راضین روان هست که صفرش از 2 میلیونه یه مدل جدید هم زده 2400 البته برای قدت باید سوار شی نمیشه اینجوری نظر داد قدت چقدره؟نقل قول:
سلام بـچـه هاي باحال ماحال
ببين داداش من ميخوام يه آپاچي سوسولي 180 بگيرم اما از كجا چي ؟ گفت .
چندتا مدل دارن ؟ قضيه اين ug4 ug3 چيه ؟
بعد پالس 220 چي ميشه ؟ اون چي ؟
كلا چقدر درميان ؟؟
بعد ميخوام سرعتي هم باشن زود برسم مقصد بعد برگردم سه سوت يه ريز برم جنگي بيام .
همتش که هست منتها ....من هیچی موتور سواری بلد نیستم که برم گواهینامه اشو بگیرم.....من تو عمرم یه 3-4 باری ترک پیک موتوری سوار شدم!!!!!!!!!چجوری باید یاد بگیرم؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
آپاچ 160 داره و 180 و ای بی اس ( اطلاعات دقیق ذو برو persianmotor.net)
180 عقب جلو دیسکیه
کنسولش نور پس زمینش آبیه
سایت جهان رو (آپاچی)
کد:http://jahanro.com/portal/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=1&Itemid=205
220
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
180 ug4
پالس قدیمشاش یو جی 3 میشن
جدیداش که لاستیک هاش پهن تره
و ارتقا پیدا کرده میشه یو جی 4
الان صفر فقط 4 هستش
همشون هم 180 سی سی هستن
پالس 220 من دارم
موتور 220 سی سی
رادیات روغن
عقب جلو دیسکی
نور چراغ های خفن
فلاپ زیبا ولی کمی ویز ویز داره
درکل موتور خوبیه
ولی به نظر من 180 بگیری بهتره
دردسرش کمتره
سایت فارس موتور
دادش اگه میخای زیاد عمر کنی موتور سوار نشوکد:http://farsauto.ir/ViewMotorType.aspx?Id=60
سوارم میشی جنبه باید داشته باشی باید ریسکش رو به جون بخری داری رو 2 تا لاستیک میری بلاخره هم یه روز تصادف میکنی
هرچقدر هم اروم و با احتیاط بری یه خری میزنه بهت
والا آخرین باری که من قیمت ها رو دیدم تخیلی شده بود
فکمر کنم الان 180 یو جی 4 جدیده 2400 -2500
اپاچ رو نمیدونم ولی حدود 180
220 هم والا نمیدونم خودم دیدم 3100 بود
3700 هم شنیدم و همین طور 4100
ولی به نظرمن از همه بهتر 180 هستش
بیخیال شونقل قول:
موتور گازی خرجش دردسره
موتور معمولیم گواهی نامش دردسره
شما باید یه سی دی آی بگیری دستت یه چند ماهی سوار شی تمرین کنی خیلی آروم (ترمز سی دی ای افتضاحه ) باهش بری مانع تمرین کنی
البته قبل از همه بشین آئبن نامه رو حسابی بخون 5-6 بار
سلام
نظرتون در مورد موتور یاماها چیه؟ ارزش خرید داره؟ راستی این موتورا مثلا موتور اپاچی یا اینجور مدلا با سوییچ روشن میشن؟ یا هندل دارن مثل این متورای هوندای ساخت داخل؟
سلام /نقل قول:
یاماها یک نوع موتور مشخص نیست ، یک برند تولید کننده هست ، کدوم مدل یاماها منظورتونه ؟
آپاچی و پالس و اکثر موتورهای در این سطح و سبک ( به غیر از اکثریت 125 های وطنی-چینی) ، سیستم راه اندازیشون الکتریکی - هندلی هست ، یعنی هم با استارت الکتریکی روشن میشن و هم بوسیله ی هندل ، البته هستند مدلهایی نظیر پالس 220 که هندل ندارند و صرفا استارتی هستند .
+
نحوه ی روشن شدن این موتورها مانند اتومبیل نیست که با چرخاندن سوییچ در جهت ساعتگرد استارت بخورند ، بلکه برای استارت این موتورها یک کلید روی قلوه ای گاز تعبیه شده .
دوستان تا 1 میلیون چه موتوری رو پینهاد میکنید که مانوردهی خوبی هم داشته باشه زیاد هم سنگین نباشه ؟
سلام
تا 3 میلیون تومن بهترین پیشنهاد چیه ؟ تو رنج 150 تا 200 سی سی ؟
البته ظاهر موتور هم زیبا باشه
دوستان من میخوام یک موتور بخرم. تا حدود 1500 میتونم هزینه کنم. از موتور و موتور سواری هیچی نمیدونم. فقط دوچرخه سواری بلدم. میخوام یه موتوری بگیرم که مشکل تعویض دنده نداشته باشم. اهل گاز دادن زیاد و حرکتهای عجیب و غریب و ویراژ دادن نیستم. فقط میخوام مثل آدمیزاد تا سر کارم برم و بیام. حالا چند تا سوال دارم.
1. چطوری میشه موتور سواری یاد گرفت؟من هیچ کسیو نمیشناسم که یادم بده. کلا آدم تنهایی هستم. رفیق کم دارم.
2. چه موتوری برای من راحت تره؟؟ راسته موتور های اتومات هم داریم؟
3. گواهینامه خیلی سخته گرفتنش؟
4. قیمت موتورهایی که پیشنهاد میدین هم بگید؟؟ممنونم.
یه موتور CDI-125 مارک "انرژی" بگیر .
خیلی عالیه ، بین تمام cdi ها تـکـه ، البته الان گرون شده فک کنم 1.200 باشه .
چون موتورسواری بلد نیستی تا دو-سه ماه (خدایی نکرده) امکان زمین خوردنت یا تصادف زیاده برای همین اگه موتوری غیر cdi بگیری خیلی خرج رو دستت میذاره ضمن اینکه برای گواهینامه با همینا امتحان میگیرن و این مارک موتور رو میتونی راحت تا 2-3 سال ازش استفاده کنی .
روندن موتور اصلا سخت نیست ، فقط کافیه خودت یکبار بشینی پشت فرمون ، اونوقت قلقـش با همون بار اول دستت میاد .
بعد که گواهینامه گرفتی و قلق موتور کامل دستت اومد میتونی اونو بفروشی و یه موتور بهتر مثل آپاچی 180 یا پالس 220 بگیری .
من اول رفتم یه موتور دست دوم خریدم 300 تومن ، بعد که راه افتادم دنبال گواهینامه نرفتم ، کفی خوابوندش ، رفتم هم گواهینامه گرفتم و هم یه آپاچی 180 .
سلام. از لطف دوستان برای ایجاد این تاپیک واقعا متشکرم.
میخواستم یه موتور با مشخصات زیر بگیرم ؛ ولی هنوز موفق به پیدا کردن مدل مورد نظر نشدم. خواهش میکنم راهنماییم کنید.
مشخصات:
قیمت: حداکثر 5 یا 6 میلیون
انجین: 250 - 350
مدل: اسپرت . مثل (HYOSUNG GT249R - DAICHI GM248)
صدای موتور هم خیلی واسم مهمه که بیس داشته باشه....
تورو خدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم. :41:
سلام
جوانی هستم عاشق موتور :) بدون اطلاع از موتور و هزینه هاش و کلا همچیش ...
من 2200 دارم ، یه موتور پالس آبی می خوام 180 سی سی
گواهینامه هم ندارم :31:
به نظرتون چطوریه ؟
از این UG3 (چراغ گردا) خوشم میاد .....
دوستان میگن تو بازار نیست ؟ .....
نمی دونم چرت اصلا از این جدیداش خوشم نمیاد .... چراغ گرد به نظرم شیک ترو باحال تر تره ... :)
امکانات سری جدید نسیت به سری قدیم جه فرقای مهمی کرده ؟
ترمز عقب دیسکی شده ؟ یا فقط قیافشو عوض کردن ؟
ضمنا از قیافه آپاچی هم خوشم نمیاد .... دست خودمم نیست :)
ممنون از کمکتون ....
اگه حداکثر سرعت خیلی برات مهم نیست و کیفیت و نام و اعتبار شرکت غول هوندا واسط اهمیت داره بهت پیشنهاد هودای یونیکورن می دم که مونتاژ هنده ولی موتور با کلاسیه .
موفق باشی
سلام
با 1.800 چی میشه بگیری؟
دستت درد نکنه ولی من چراغ گرد دوست دارم :)
اینی که میگی چنده ؟ حداکثر سرعتش ؟
کسی پیشنهاد دیگری ندارد ؟
قیمتش حدود 3 تومنه سرعتشم نهایت 110 تا
چراغ گرد فکر کنم فقط پالس داشته باشه اونم جدیدا چینیش خیلی تو بازار زیاد شده باید از جای مطوئن اصل هندشو گیر بیاری
در ضمن آپاچی هم از موتورش چیزای بدی شنیدم
سلام دوستان ...میشه یه موتور طرح هارلی دیویدسون به من معرفی کنید ؟ بیشتر ایمنی و ترمز خوبی داشته باشه !
سلام
بین مارکهای مختلف cg125 کدوم مارک بهتره. لطفا همراه با برتریها و ویژگیها معرفی کنید.
ممنون
سلام /نقل قول:
مشابهش که کیفیت قابل قبولی داره بانام اونجر تولید میشه و تولید شرکت باجاج هند هست ؛ یعنی کارخانه ی تولید کننده ی پالس و پولسار ( که البته فارس موتور شیراز نماینده ی باجاج در ایران هست )
در دونوع 220 و 200 سی سی تولید میشه ؛ قیمت تقریبش نزدیک به 3 میلیون تومان هست ؛ ترمز جلو دیسکی هست و عقب کاسه ای / رادیاتور روغنی هم داره برای خنک کردن /
تصاویرش هم میتونید در اینترنت سرچ کنید و یا در سایت شرکت فارس موتور اطلاعات بیشتری در باره ی اون بدست بیارید و یا و در تاپیک عکس موتورسیکلت های اعضا در همین انجمن ؛ ناظر سابق این انجمن جناب پیرمرد همین موتور رو داشتند ( و شاید الان هم داشته باشن ) /
انجینش هم با پالس های موجود در بازار مشترک هست /
کیلومتر عقربه ای داره بدون نمایشگر دور موتور ، شاخص بنزین هم روی باک نصب شده و حالت کلاسیکی به موتور میده /
برای اطلاعات بیشتر :
سلام دوستان یه موتور اسپرت میخوام هم از لحاظ ظاهری خوب باشه هم فنی بودجه ام 1900 با تشکر
سلام خدمت دوستان
راستش قصد خرید موتور دارم.بودجم حدود 2000 تا 2500 هستش.
زیاد از موتور سر در نمیارم.ولی با توجه به اینکه من اگه موتور بگیرم بهش زیاد فشار میارم و همچنین مدت زمان زیادی هم تو جاده باهاش میخوام برم و سرعت های 110 الی 120 شما چه موتوری پیشنهاد دارین؟؟
من شنیدم اپاچی 180 موتور خوبیه ولی نباید به موتورش فشار بیاری چون شاتون میزنه و ...
الان بیشتر نظرم رو 200 و 220 پالس و پولسار هستش.ولی نمیدونم وضع موتور اینا چطور هستش.با توجه به اینکه اکثرا هم ترک سوار دارم.
راستی من خودم از پالس 220 خیلی خوشم میاد ولی الان قیمتش خیلی بالاس..ایا امیدی هست قیمتش پایینتر بیاد؟؟
سلامنقل قول:
پالس 180 سی سی رو پیشنهاد می کنم.
200 و 220 اش همون 180 رو برداشتن دست کاری کردن و 200 و 220 واقعی نیست و زود کارتون به تعمیرگاه می خوره ...(برای کسی خوبه که زیاد به موتور فشار نیاره و فقط بخواد پز 220 سی سی بودن موتورشو بده ....)
اصطلاح فنیشو نمی دونم ولی یه چیزی مثل اورکلاک کردن کامپیوتره.
این موضوع رو تو اینترنت و تو همین فروم خوندم.
با 2500 فکر نکنم کلا موتوری گیرتون بیاد...
آپاچی 180 سی سی 2900 است
پالس 180 سی سی 3100 است
من خودم دنبال پالس بودم ولی دیدم 3100 است و پولم کم اومد ...:37:
ضمنا مصرف سوخت آپاچی بیشتر از پالسه ... اینو هم از برچسب انرژی که روی موتور پالس و آپاچی دیده بودم ، میگم .... پالس A بود ولی اپاچی فکر کنم C بود
به نظر من موتور فقط پالس 180 سی سی
هر کی داشته راضی بوده.
بهترین کار اینه که مثل من هی پولاتو جمع کنی تا 3100 بشه و بری یه پالس 180 سی سی بخری
یه عمر حالشو ببری ...
من که عاضق رنگ آبیشم :)
توی هدر سایت باجاج هم عکس آبیشو گذاشته .... توپ:20:
بودجه رو میشه به 3 تومن یا 3300 هم برسونم ولی مشکلم اینه دوست ندارم زیاد تو خرج بیفتم.همونطور هم که گفتم به موتور فشار میارم.با این حال به نظرتون پالس 180 یا اپاچی 180؟؟
سلام
ارزون ترین مدل موتور گازی و ارزون ترین مدل موتور زیر 250 سی سی قیمتشون و مدلشون چیه؟
ممنون
سلام خدمت تمامی دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم و دلیل عضویتم هم بخاطر این موتور سابین بوده:12: دوست عزیز در رابطه با این موتور سوالاتی داشتم میشه لطف کنی و بهم جواب بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سوالاتی راجع به موتورت داشتم. . . . . .
میشه قیمت سابینsx125 رو بگید؟؟؟