این جا دیگه کجاش بود؟ ببین سمت چپ جلوی اون سفیده؟
درضمن اگه خیلی گیر می کنی و انگلیسیت خوبه بگو یک walkthroug بدم بهت...
Printable View
این جا دیگه کجاش بود؟ ببین سمت چپ جلوی اون سفیده؟
درضمن اگه خیلی گیر می کنی و انگلیسیت خوبه بگو یک walkthroug بدم بهت...
ممنون نه خیلی گیر نمیکنم بدون فکر کردن عکس میگیرم آپ میکنم :دی
البته با بوتوب فیلم رد کردنشو گرفتم
البته walkthroug رو بدین ممنون میشم
من نسخه یک این بازی رو بازی کردم خیلی جالب بود اگه نسخه 2 هم مثل 1 باشه حتما تا آخرش میرم ، بروبچی که بازی کردن بگن ارزش
داره ؟
به 50 صفحه داریم از بازی تعریف میکنیم تازه میگی توضیح بدید.نقل قول:
چقدر از کلمه البته استفاده کردی... واسه همین می خواستم لینکشو ندم بهت :دینقل قول:
بیا اینم واکترو کامل بازی :
کد:http://mycheats.1up.com/view/superguide/3168029/portal_2/pc
آقا من که کــــــــلا چون بازی نکردم سر درنمیارم از این بازی ؟؟؟؟؟ به نظرتون برم بگیرم ، میتونم پیش برم یا نه ؟؟؟؟ همش باید بیام اینجا درخواست کمک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:
یه کم که به فکرت فشار بیاری حله . . . اونقدرها هم که دوستان میگن غیر ممکن نیست . . . کافیه ریتم حل معماهاش دستت بیاد بعدش دیگه حلهههههههههه . . . از من میشنوی حتمن بازی کن, خیلیییییی قشنگه:46:نقل قول:
آقا من که کــــــــلا چون بازی نکردم سر درنمیارم از این بازی ؟؟؟؟؟ به نظرتون برم بگیرم ، میتونم پیش برم یا نه ؟؟؟؟ همش باید بیام اینجا درخواست کمک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خیلی عالیه فقط نا امید نشی داخل بازی یکم فکر کنی حله اما اینقدم آسون نیست که بگی با یک بار نگاه کردن همچی میاد دستت
تابستون اومد این استدیوش اعلام نکرده کی می خواد DLC رو برای دانلود بزاره؟(حتما 29 شهریور)
به نظرتون من ازین بازی خوشم بیاد؟؟
یا بتونم بازیش کنم؟
اگه خسته کننده باشه حوصله مو سر میبره
( برای راهنمایی به شما : دخترم 17 سالمه :31:)
ولی ذهنم میکشه دوس دارم فک کنم راجع به بازی
جنگی اینا هم اگه هست بگین نفرت دارم از کشت و کشتار
والا به سلیقه خودتون میربطه....شاید خوشتون بیاد....پست اول رو بخونید،توضیحات خوبی داده شده....خسته کننده نیست،کمی حوصله سربر میشه وقتی نمیتونید مثلا اون چپتر رو رد کنید....که البته میتونید همینجا بپرسید،سرچ کنید و یا یکمی فکر...(!)خب بازی فکریه دیگه...ولی نه اونجور فکری که هر کسی انتظار داره...با عکس های معلوم میشه....نقل قول:
(برای راهنمایی به شما : من پسرم،17 سالمه:دی:دی:دی)(واس این سنمو گفتم که بدونید مثلا تو این رنج سنی،این بازی جالب هست)
در کل بازی جالبیه...امتحانش کنید...البته فردا نیاید منو بزنید بگین این چه بازی آشغالی بود به من پیشنهاد کردید؟!!!
حتما بازی کنیدنقل قول:
با شرایط شما کاملا سازگاره
فقط اگه در مرحله ای گیر کردید حتی اگه شده 2 روز روش فکر کنید
وقتی که ردش کنید یک حس عجیبی بهتون دست میده :20:
وسطای مرداد میاد.نقل قول:
پس dlc هم داره ایول
راستی دوستان شما انلاین بازی کردید؟ مثل اینکه باید چند تایی با هم مرحله ها رو رد کنید
خیلی حال میده
اگه کسی بلده یاد ما هم بده
ممنون
دستتون درد نکنه بابت کمکتون
حتما میگیرمش :5:
:11:
میدونم که خوشم میاد
---------------------------------------
من میخوام اینو دانلود کنم
یه سایت میرم زده 4 گیگ
یکی 2 گیگ
یکی 7 گیگ
کدومشه باید کدومو بگیرم گیج شدم!
مگه همه یه چی نیستن؟
اصلا کسی لینک سالمی ازش داره
که خودش مطمئن باشه اینی که میگیرم درست باشه
ممنون
دوست عزیز من همیشه خودم از این سایت دانلود میکنم و واقعا کامل و بی نقصه.نقل قول:
لینک های دانلودشم عالیه:
[HTML]http://-------------.com/2011/04/دانلود-نسخه-سالم-بازی-Portal-2%20.php[/HTML]
منم میخواستم از همینجا دانلود کنم ولی متاسفانه لینک هاش برام جواب ندادنقل قول:
شمام یه امتحان کنین بی زحمت تا ببینیم مشکل از منه؟!
و همینطور حجم بازی رو میخواستم (نسخه ی قبل از نصب)
حجم بازی که حدود 6 یه 7 گیگه((چون 2تا dvdیه))اما راجع به لینک ها آره منم الان تست زدم کار نکرد.نقل قول:
نمیدونم چرا ولی این سایته هم بد نیست یکی دوبار ازش دان کردم خوب بوده در ضمن یکی اونجا هست به اسم حسین به همه ی سوالات راجع به مشکلات نصب پاسخ میده.سرورای دانلودشم خوبه:
[HTML]http://www.----------.com/1390/02/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-portal-2/[/HTML]
تست کردم دان میشه.
برای بازی کردن Portal 2 به صورت دو نفره از نرم افزار رایگان Fix soft Portal 2 Coop استفاده کنید.این کارو خیلی راحت و سریع می کند.از ویژگی هایش می توان ظاهر بسیار زیبا،حجم کم (یک مگابایت)،قابلیت جست و جوی نقشه ها،عوض کردن nickname که در موقع chat درون بازی نام شماست،پشتیبانی از نقشه های سفارشی و جدید و ... را نام برد.از این جا دانلودش کنید (لینک مستقیم):
به .Net Framework 3.5 هم نیاز دارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی دو نفره یک نفر client می شود و یک نفر host.کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند.host باید نقشه را از لیست نقشه ها انتخاب کرده و روی Start Hosting کلیک کند.
برای بازی کردن Portal 2 به صورت دو نفره از نرم افزار رایگان Fix soft Portal 2 Coop استفاده کنید.این کارو خیلی راحت و سریع می کند.از ویژگی هایش می توان ظاهر بسیار زیبا،حجم کم (یک مگابایت)،قابلیت جست و جوی نقشه ها،عوض کردن nickname که در موقع chat درون بازی نام شماست،پشتیبانی از نقشه های سفارشی و جدید و ... را نام برد.از این جا دانلودش کنید (لینک مستقیم):نقل قول:
به .Net Framework 3.5 هم نیاز دارید:
برای بازی دو نفره یک نفر client می شود و یک نفر host.کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند.host باید نقشه را از لیست نقشه ها انتخاب کرده و روی Start Hosting کلیک کند.
این یه تیکه رو یه توضیح درست حسابی میدی:
((کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند))
چطوري سيو ها رو جايي سيو كنم؟؟(منظورم اينه سيو ها كجان؟)
شما بگو ویندوزت چیه تا بهت بگم.نقل قول:
ممنون خودم پيدا كردم.
سلام دوستان.من تو chapter 8 يه جا گير كردم...سه تا ربات پشت شيشه هستن كه اگه از پشت شيشه تكون بخوري بهت شليك ميكنن...يه دكمه هم اونور شيشه هست كه بايد فشارش بدي...متاسفانه عكس نميتونم قرار بدم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
فکر کنم باید اون سر راه آبی یک پرتال بسازی تا به عنوان محافظ بشه... بعدش رد شی ...
walkthrough رو بگیرید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد
شما اول برو سمت اون دکمه که رو دیوار قرار گرفته و یک پرتال داخل اون موج درست کن و کل دیوار لوله مواد ابی رو رو بویسله موج , ابی کن و بعدش یک پرتال هم طوری درست کن که مواد ابی رو از جای دیوار منقل کنه به سمت جایی که اول بودی. دکمه رو تولید مواد ابی رو بزن و سریع تر از مواد ابی برو تو موج.بعدش سریع برو روی دکمه سطح زمین روش وایستا که موج قرمز بشه طوری مواد ابی رو زمین یا با دیوار برخورد نکنه.چون میخوای بالای سر ربات که که در هر دو طرفشون دیوار سفید مواد ابی روی اونا منتقل کنی.به محض اینکی مواد ابی رسید روی سر اونها پرتال دیگه درست کن و تمامنقل قول:
این مرحله سه روز کامل رفتم اعصابم خورد شد ولش کردم بعد یک هفته بازی رو اجرا کردم فقط فکر کردم حدود 2 ساعت تا اخر تموم شد:27:
بابا لذت بازی به اینه که خودت با فکر خودت تمومش کنی نه اینکه از یه جا ببینی بری مرحله ی بعدی تازه به خودتم افتخار کنی.نقل قول:
اقا من یه جایی گیر کردم ...
یه جایی مثل اسکله هست که رفتم داخل یه در و اونجا هم جلوتر ...
حالا رسیدم به جایی که همش زنگ زده اما هیچی نمیتونم بکنم ...اصلا نمیدونم کجا برمک ...
یه عکس بذار تا راحت بشه کمکت کرد.نقل قول:
احیانا اینجایی که الان هستی ژله ی سفیدی از لوله بیرون ریخته نمیشه؟
اینجاست ...
اصلا نمیدونم چکار کنم ...
میری جلو و خودتو میرسونی اون بالا, یعنی بالاترین نقطه... بعدش یه پرتال روی اون تنها سطح شیب دار دیوار رو به رو که وسط تصویرم مشخصه درست میکنی, یه پرتالم رو کف زمین ایجاد میکنی... حالا از اون بالا سقوط میکنی تو پرتال کف زمین و بعدش پرتاب میشی سمت راست تصویر...نقل قول:
اونم P رو می بینی؟ همون بالاش یک سکوی سفید همون بالاست... روی زمین پورتال نارنجی بساز ، اون بالا آبی...
حالا از روی زمینبرو تو پورتال نارنجی تا از بالا در بیای ، دوباره بدون این که به زمین بخوری از بالا بیفت توی پورتال نارنجی...
حالا شتاب می گیری از توی حرف O پرت میشی اونور... البته چند تا سکوی دیگه بالا هم هستا... ببین هر کدوم بلند تر بود روش این کار رو بکن...
اگه گیج شدی چیکار باید بکنی بگو فیلم واکترو شو بهت بدم... آخه درک اینجاش نیاز به بازی کردن نسخه ی یک داره...
اینجارو چی کار کنم؟
از یه زاویه دیگه عکس بذار
آهان حالا شد
از اونجایی که ژله میاد باید یه پورتال درست کنی یکی هم درست پشت سرت اونجایی که سطح شیبدار داره
باید ژله ها بپاشه رو سطح روبرو تا زمین ژله ای بشه
حالا از ارتفاع میپری رو ژله ها تا خیلی بری هوا بعدش رو زمین یه پورتال درست کن تا از او سطح شیبدار پرت بشی رو سطحی که ژله ایش کردی.بعدش دیگه تابلو هست
امیدوارم متوجه شده باشی
دمت گرم.:10:نقل قول:
بابا این بازی که از کنکور بیشتر فسفر میسوزونه !!!!!!!! :31: خیلی سخت به نظر میادا !!!!!!!!!!!!!!