نقل قول:محتوای مخفی: ورجیل
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: ورجیل
کسی اون dlc رو که گذاشتم بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدومو میگی؟همین ورجیل؟آره من بازیش کردم.خیلی خوبه.یه حس دیگه ای داره بازی کردن با ورجیلنقل قول:
تو Devil May Cry 3 تو یکی از ویدیو های وسط بازی وقتی ورجیل و دانته و یکی دو نفر دیگه کنار هم قرار می گیرن برای چند لحظه شخصیتی با لباس Harley Quinn میاد همه رو میزنه و میره،کسی اسم این شخصیت رو بلده؟
اسمش Lady ـه ، بهش ماری هم میگن!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این نبود این اگه اشتباه نکنم باید دختر اون شیطانه باشه.این همونیه که بعد رفیق شدن با دانته سلاح خودش رو میده رو میده به دانته!نقل قول:
تو یه جمع هستند، یه دلقک (مذکر) میاد همه رو میزنه و میره!
تا حالا چه اپدیت ها و پچ ها و DLC هایی برای این بازی اومده
طبق تحقیقات که از همسایه ها بعمل آوردم:نقل قول:
اسمش Jester ـه،،همون آرخامه که بابای لیدیه و اونجا تغییر شکل میده واسه اجرای نقشش که بردن دانته و بقیه به برجه..
Vergil's Downfall رو میدونم اومده DLC دیگه ای فکر نکنم اومده باشه.نقل قول:
سلام دوستان .!
من بازی رو نصب کردم . کرک هم کردم . ولی موقع اجرا این ارور و میده :
چی کار کنم ؟
چرا ادمو مجبور می کنن برگرده مراحل قبلی رو بازی کنه ، اونم به شکلی که اصلا معلوم نیست وقتی سلاح های جدید را می گیری می تونی کدوم مراحل را پاک کنی ؟:n15:
جدیدا اینطور مسائل کوچیک اما رواعصاب باعث میشه حس بازی کردنم از بین بره:n27:
سلام خدمت تمامی گیمر ها.من تو قسمت آخر مرحله 12(وقتی که داداش ت میخواد اطلاعات رو برداره)گیر کردم.من وقتی اون سگ های شیطانی رو میکشم دیگه هیچ دشمنی برام نمیاد و همینجوری باید واستم.در صورتی که وقتی من راهنماش رو از توی سایتی خوندم بعد سگ های دوباره یه عالمه دشمن میاد.مشکل از چیه؟آیا نسخه بازیم مشکل داره؟یا بعد کشتن سگ های باید کار دیگه ای بکنم؟لطفا هر کی میدونه سریع تر جواب بده.یکی دو هفته که درگیرشم. لطفا...:n03::n30::n28:
درسته در اون قسمت باید کلی دشمن دیگه بیاد و مدتی طول میکشه تا داداشت اطلاعات رو بردارهنقل قول:
تنها چیزی که به فکر من میرسه برای راهنمایی کردن اینه که یک سیو دیگه پیدا کنی که اون قسمت رو رد کنی
یا یک نسخه دیگه از بازی رو تهیه کنی و از اول بری
سلام زبان بازی من روسی هست از وقتی که آپدیت ها رو نصب کردم
چی کار کنم انگلیسی بشه؟
خواهشا نگید برم کلاس زبان روسی
سلام دوستان 1. چرا با داداشش جنگید ؟ 2. چرا وقتی اونو شکست دادیم موهاش سفید شد ؟ ممنون
وقتی که موندوس کشته میشهنقل قول:
ورجیل تصمیم میگیره تا خودشون دنیا رو کنترل کنن و حکومت رو به دستشون بگیرن
اما دانته مخالفت میکنه و میگه که قرار این بود که فقط موندوس رو از بین ببریم و خودمون هم در یک گوشه ای از دنیا زندگی کنیم و کنترل دنیا رو به مردمانش بسپاریم
ورجیل میگه که این مردمان توانایی انجام همچین کاری ندارن و یکی قدرتمند باید بالاسرشون باشه که دانته به دختره کت اشاره میکنه و میگه که تا الان یک انسان به ما
برای رسیدن به این حد کمک کرده است
اما ورجیل قانع نیمشه و درگیر میشن.
موه های سر به تبدیل شدن حالت شیطانی برمیگرده که یعنی هرچه بیشتر به ذات شیطانیت خودشون برگشتن
تو شماره 4 وقتی CHANGE PLAYER میشه تو جنگل چکار باید بکنه گیر افتادم هر مسیری میرم مسیر تکراریه تو سه تا منطقه همش بازه که تغییر نمیکنه بتونم جای برم هر کاری به نظرم رسید کردم؟:n13:
اگه درست متوجه شده باشم اینجایی:نقل قول:
اون مجسمه وسط هست؟ اونو در نظر بگیر به سایه ای که پای مجسمه میفته دقت کن،سایه هرکدوم طرف بود جهت خلافشو برو.
تنها مجسمه جاییه که سه راه هست که وسط میدان یه مجسمه که سه تا لوح داره که هر مسیر میری یه رنگش فعال میشه صورتی ،بنفش،سبز از مسیر وسطی میرم دوباره برمیگرده اول مجسمه دو تا مسیر دیگم میارزه باید کردنقل قول:
میدونم،،به سایه ای که مجسمه داره دقت کن.نقل قول:
مثلا اگه سایه ی مجسمه افتاده سمت راستش شما باید بری سمت چپ!
ممنون درست شدنقل قول:
من تو مبارزه آخر بازی با ویرجیل موندم...
هی جونش پر میشه،خیلی سخته...
چه جوری باید زدش؟
هر وقت خونش کم میشه در حال پر کردن میشه به حالت شیطانی برو تا از بین برهنقل قول:
نقل قول:
اره.سعی کن جونش رو به اخر برسونی و وقتی داشت جونش زیاد مشود خودتو شیطان کن تا...:n24:
سلام.
من بازی رو تموم نکردم تو یکی از مرحله های پایانی ایکس باکسم عرور می داد و بردمش تمعیر حالا حوصلا نمیاد ادامش بدم چون فنونش از یادم رفته.2 ماه میشه بازیش نکردم.به نظرشما می تونم ادامش بدم؟:n13:
دوستان اگه اشکالی نداره می خوام داستان بازی رو بزارم همه بخونن.اگه شما اجازه بدین.
تو اسپویل بذاری مشکلی نداره:n01:نقل قول:
اسپویل کجاست؟نقل قول:
یعنی چی؟اصلا خوب توضیح نداده .
یکی کمک کنه.چظوری اسپویل بزارم؟
اول متنی را که می خوای اسپویل کنی انتخاب کن بعد روی SP که داخل عکس هم مشخص کردم کلیک کن در آخر هم ازت می خواد یک موضوع براش بنویسی همین.نقل قول:
چظوری اسپویل بزارم؟
ممنون از راهنمایی ها.شب داستان رو میزارم.
محتوای مخفی: سلام دوستان اینم از داستان
متشکر داستان جالبی بود در مورد بازی میشه منبع رو ذکر کنید؟نقل قول:
اینو از کجا در آوردن؟؟؟:n04:نقل قول:
بابا این که شبیه به فیلم هندی بود!
سلام.نقل قول:
تو گوگل بنویسید داستان بازی ... رد میاره.اره یکمی هندیه.
[SPOILER]اول متنی را که می خوای اسپویل کنی انتخاب کن بعد روی SP که داخل عکس هم مشخص کردم کلیک کن در آخر هم ازت می خواد یک موضوع براش بنویسی همین[/SPOILER]
با سلام
انگاری این تاپیک زیر خاکی بود :دی
دوستان یه سوال داشتم روی نسخه بلک باکس این بازی میشه DLC هاش رو ریخت و قسمت های جدید به بازی اضافه بشه یا نه ؟
تا حالا DLC روی بلک باکس نداشتم نمیخوام 3 گبگ دانلود از بین بره .
ممنون
DLC رو بلک باکس کار میکنه فقط بستگی به کرکش داره که همخوانی کنه ...!نقل قول:
کلا DLC فقط رو بازیهای پرتابل نصب نمیشه رو بقیه کار میکنه ...!
سلام،
میشه یکی از دوستان درمورد نحوه نصب DLC این بازی توضیح بده. نمیدونم چطوری نصب میشه و یا اینکه کجا باید ریخته بشه. :n03: (نسخه اصلی بازی فکر کنم بلک باکس باشه با حجم 5.5 گیگ)
ممنون