دوستان سار موبایل و امواج مضر گوشی فقط با مکالمه روی انسان اثر داره یا حتی با بازی کردن با گوشی هم عوارض داره ؟
دوستان سار موبایل و امواج مضر گوشی فقط با مکالمه روی انسان اثر داره یا حتی با بازی کردن با گوشی هم عوارض داره ؟
دوست عزیز متاسفانه من هنوز گوشی رو نتونستم بخرم ( البته به دلیل کمبود بودجه) ولی تا یکی دو هفته دیگه ایشالا مشکلم حل بشه حتما میخرم. من تبریزم اینجا فقط بدون گارانتیش رو یه جا پیدا کردم 440 . احتمالا همون رو بخرم. ولی تهران پاساژ علاالدین دور و بر 420 الی 430 قیمت دارن بچه ها. من چینیش رو دیدم فقط.نقل قول:
در مورد دزایر باید بگم به نظر من از دزایر قشنگتر و جمع و جورتر و ارزونتره و باتریشم اینطور که من از رویوهای مختلف توی سایتهای مختلف خوندم در حد خوبیه و از باتری دیزایر خیلی بهتره. در کل به نظر من دیفای بین گوشی هایی که تو این رنج قیمت قرار دارن بهترین انتخابه.:40:
موفق باشید
پ.ن: عکسایی که گذاشتم مال این سایت بود :مطالب و عکسهای مفیدی راجبه دیفای داره . حتما ببینیدنقل قول:
کد:http://www.infosyncworld.com/reviews/cell-phones/motorola-defy/11525.html
دوستانی که گوشی رو دارن made in کجاست ؟:31:
من ندارم ولی made in china هست ( کلا این روزا همه چی تو چین مونتاژ میشه )نقل قول:
کیفیت عکس گوشی رو ببین عجب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس در شب بخاطر فلش گوشی
آقا این عکسارو لینکشونو بزار ( صفحه خیلی سنگین شده بالا نمیاد )
تبریز کجا defy رو پیدا کردی؟؟؟نقل قول:
والا آشنای یکی از دوستامه. فکر کنم مغازه نداره خودش. اگه خواستی بخری پ.خ بده برات جور میکنمنقل قول:
دکینقل قول:
:3: تا حالا فکر کنم 5-6 بار کردمش زیر آب یا تویه سطل آب
آخریش دیشب بود مغازه یه دوستام که موبایلی هم هست اتفاقا" / گوشی رو بهش دادم گفتم بکنش تو آب جراءت نمیکرد :27: بالاخره راضیش کردم کردش زیر آب خودشو رفیقاش کف کرده بودن/ شده بودن این شکلی :18:
-
این گوشی رو هم با دیزایر و گالاکسی و... مقایسه نکنید که خوشم نمیاد :5:
از مسعود چه خبر !؟
جانم هادی جان والا منم باید تا فردا صبر کنم ببینم درستش کرده یا نهنقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر تمام گوشی های نوکیا موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و ال جی در کشور چین ساخته میشن ولی همچنان با تکنولوژِی و نظارت کشورهای اصلی تولید میشهنقل قول:
اگرم یه فروشنده به شما گفت مثلا گوشی نوکیا ساخت فنلاند داره بدون که دروغ میگه و گوشی رو ری مارک کردن یعنی فقط مارک فنلاند داره.
لطفا یه هدفن بلوتوس(فقط برای موزیک گوش کردن) معرفی کنید که با این گوشی کار کنه...
پخش موزیکش فکر میکنید خوبه؟؟نقل قول:
اینجوری که بچه ها میگن بد نیست...
سلام دوستان کیفیت فیلم برداری و بلندی صدای گوشی چطوره؟
کجای علائدین میتونم اینو گیر بیادم و کمترین قیمتی که دارین چنده؟
والا در مورد کیفیت صدا و ... گوشی من نمی تونم اظهار نظری بکنم چون ندارمشنقل قول:
ولی دوستان میگن طبقه 4 به بالا ی علاءالدین باید بگردی : 420 تا 430 حدود بیشترم گفتن نگیر :31:
البته من همیشه فکر میکردم و میکنم که سونی اریکسون تو صدا کیفیت بهتری ارائه بده ( لااقل تو هندزفری )
Xperia X12 رو بگیرید :31::46:
دوستان بلندی صداش در چه حدی هست میشه گفت موزیک فون هست و به بلندی کدام گوشی هست ایکس 6 یا دیزایر یا 5800
و مصرف باطریش چطور هست و سایت های فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر ؟
دمت گرم ! من دیگه تصمیمو گرفتم هادی جان.راستی دست دوم این گوشی رو سراغ نداری؟نقل قول:
یه چیز دیگه این قابلیت چیه: بدرد ایران میخوره؟
Wi-Fi b/g/n ، قابلیت استفاده به عنوان Access Point و مجهز بودن به DLNA
نقل قول:
عموما برای ارسال یک فایل از یک دستگاه به دیگری دو انتخاب پیش رو داریم. اولی استفاده از Wi-Fi است که اگرچه سرعت بالایی دارد اما استفاده ی آن چندان هم ساده نیست و دومی استفاده از بلوتوث که اگرچه استفاده از آن خیلی خیلی ساده است اما سرعت بالایی ندارد.
وقتی میخواهیم با استفاده از وای فای اطلاعاتی را بین دو device رد و بدل کنیم ابتدا میبایست یک شبکه بسازیم تا هر دو دستگاه به آن شبکه متصل شوند. اتصال این دو دستگاه در شبکه احتیاج به یک Wi-Fi Router دارد که در اکثر مواقع به آن دسترسی نداریم (اگرچه در خیلی از موبایل ها این مسئله را حل کرده اند و به آنها قابلیت استفاده به عنوان Router را افزوده اند) بنابراین این شیوه در اکثر مواقع بسیار وقت گیر و سخت است و گاهی حتی کاملا غیر ممکن است. اما از این به بعد با استفاده از Wi-Fi direct قادر خواهید بود بین دو یا چند دستگاه را به راحتی و بدون هیچ گونه ابزار اضافی ارتباط برقرار کرده و فایل هایتان را رد و بدل کنید.
البته پیش از این، تکنولوژی بلوتوث ۳.۰ هم سعی کرده بود این مسئله را تا حدی حل کند. همانطور که میدانید در بلوتوث ۳.۰ ارتباط بین دستگاه ها از طریق بلوتوث صورت میگیرد اما در حقیقا جابجایی اطلاعات توسط یک کانکشن ۸۰۲.۱۱ انجام میشود که سرعت انتقال داده ها را تا ۲۴Mbps میسر میسازد. اما برای استفاده از این تکنولوژی لازم است که هر دو دستگاه حتما از بلوتوث ۳.۰ بهره بگیرند.
دقیقا برعکس بلوتوث ۳.۰، برای استفاده از Wi-Fi Direct کافی است فقط یکی از دستگاه ها چنین قابلیتی را داشته باشد و دیگری صرفا از وای فای پشتیبانی کند. بنابراین device های قدیمی تر هم با نصب یک firmware به سادگی قادر خواهند بود از این تکنولوژی بهره بگیرند.
لازم است بدانید که Wi-Fi Direct در سه حالت ۸۰۲.۱۱/b/g/n به راحتی کار میکند و هر دو فرکانس ۵ گیگاهرتز و ۲.۴ گیگاهرتز را هم ساپورت میکند.
دستگاه هایی که از این تکنولوژی بهره میبرند قادر خواهند بود به راحتی در آن واحد با چند دیوایس دیگر ارتباط برقرار کرده و با آنها اطلاعات رد و بدل کنند. مثلا لپ تاپ شما میتواند هم زمان که به موبایل شما فایل ارسال میکند، یک ویدئو را هم برای پخش به تلویزیون شما بفرستد و همه ی اینها هیچ گونه امکانات اضافی را هم طلب نمیکند.
در زیر لیست ۵ تا از اولین device هایی که قرار است از این تکنولوژی بهره ببرند آمده است :
* Atheros XSPAN® Dual-band 802.11n PCIe Mini Card (AR928x)
* Broadcom BCM43224 Dual-Band 802.11n 2×۲ MIMO PCIe Half Mini Card
* Intel® Centrino® Advanced-N 6200
* Ralink MIMObility 802.11n 2×۲ PCIe Half Mini Card
* Realtek RTL8192CE-VA4 HM92C00 PCIe mini card
فکر نمیکنم لازم باشد برای استفاده از این تکنولوژی زیاد منتظر بمانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم تهران جواب سوال هامو لطفآ اس ام اس کنید با تشکر ؟
دوستان بلندی صداش در چه حدی هست میشه گفت موزیک فون هست و به بلندی کدام گوشی هست ایکس 6 یا دیزایر یا 5800
09382551026
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Serverنقل قول:
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance که به معنای فارسی اتصال شبکه دنیای دیجیتالی به هم می باشد یک استاندارد جهانی مورد استفاده بین شرکت های سازنده لوازم الکترونیکی است.
که اجازه می دهد تمام لوازم الکترونیکی منزل مثل کامپیوتر - لپ تاپ - پرینتر - موبایل - تلویزیون و حتی دستگاه های صوتی اطلاعات درونی خود را داخل یک شبکه داخلی خانه به اشتراک گذاشته و هر یک از این وسایل با هم در ارتباط باشند.
بعید میدونم کسی که این گوشی رو خریده باشه بخواد بفروشه که دست دوم گیر بیاری !؟ شاید 7-8 ماه دیگه که آتریکس دو هسته ای بیاد تو بازارکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942
یا شاید کسی بخواد با میلستون 2 عوضش کنه
در مورد باطری خوبه و مشکلی ندارم / تا 2- 2.5 روز رو میره با استفاده متوسط - با همین مقدار مصرف بیشتر آندرویدها تا 1.5 روز هم دوام نمیارن
کیفیت و بلندی صدای اسپیکرها خیلی خوبه و جزو 3-4 تا گوشی اول تو این زمینه هست . در کل کیفیت صوتی گوشی های موتورولا همیشه خیلی خوب بوده .
فیلمبرداری vga 30 فریم در ثانیه ش هم خیلی روان و زلال هست
فارسی هم میشه و مشکلی نداره
من اين گوشي رو از كجا مي تونم تهيه كنم ..
اگر تهرانی برو علائدین ظاهرن دارن گوشی رو !!نقل قول:
تبریز هم یکی از دوستان به نام احسان سراغ داره میتونید باهاش هماهنگ کنید .
من هم که اصفهان در خدمتم .
کسی چیزی نمیشناسه معرفی کنه؟؟؟نقل قول:
من مشهد هستم ولي يكي از دوستانم اصفهانه مي تونم ازش خواهش كنم بياد پيش شما فقط اگر لطف كني آدرس و تلفن تن رو برام بفرستيد ...نقل قول:
من رفتم تهران جواب سوال هامو لطفآ اس ام اس کنید با تشکر ؟
09382551026
جریان چیه ؟
کد:http://gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2256
به جان خودم اینا یا دیوانه هستن یا فکر کردن ما اینجا هیچی حالیمون نیست و از قیمتها خبر نداریمنقل قول:
انگار سر گردنست! میخوان 2 برابر قیمت جهانیش بفروشن! :2: نظارت نباشه همینه دیگه! میبینن گوشیه خوب و با امکاناتیه ولی کمیابه فکر میکنن میتونن گرون بفروشن. بر هر چی دزد و گرون فروشه لعنت! :13:نقل قول:
نمیدونم این وضع ایران کی میخواد درست بشه:41: واقعا دیگه شورشو در آوردن!
کلا این گوشی شاپ گرون فروش هست حتما چون داره نزدیک عید نوروز میشه اینا هم حال کردن گوشی رو گرون بندازن به ملت
حالا بخوام برم علادین بخرم میگن تو سایت زده 550 :41:
من که خوشم نمیاد بلایی که سر ایکس باکس 360 اومد سر دیفای هم بیاد :13:
این هفته میخوام دیفای بخرم اگه زیر 440 گیر نیومد دیگه نمیخرم صبر میکنم اتریکس بیاد یا شاید زوم
من خیلی تو خرید گوشی جدی ام اگه بگن 445 نمیگیرم :21: یادش بخیر دفعه پیش که رفتم گوشی بگیرم یارو گفت 400 منم گفتم نگه دار واسه خودت (قیمت اصلی گوشی 380 بود) یارو تا دم در علادین اومد تا 350 راضی شد:27:
چه بلایی !؟نقل قول:
صدای این گوشی استریو هست؟یعنی 2 تا بلندگو داره؟
نقل قول:
ایکس باکس 360 قیمتش تا 1 ماه پیش 220 تومن بود به محض اینکه فروشنده ها فهمیدن دیگه تولید نمیشه و نسبت به مدل اسلیم جدید خیلی بهتره در عرض 3 روز از 220 تومن رسید به 400 تومن ! الان هم زیر 350 گیر نمیاد!!! در صورتی که مدل جدید 200 دلاری هم دارن میدن 420 تومن !!!!:2:
اینجا ایرانه یعنی سر گردنه :40:
باور کنین اگه بفهمن دیفای هم خیلی خوبه و ضد آب و ضربه قیمتش میره بالا نجومی میشه .
کسی امروز از علائدین قیمت نگرفته؟؟؟
من که فردا میرم 420/430 گیر نیارم دیگه بیخیال خرید گوشی میشم...کلا...
دوستان گرونتر از 430 بود نگیرید... منتظر بمونید برای گوشی های جدید تر. :31:
منم پنج شنبه میخوام برم علائدین. نمیدونید کدوم مغازه اینو داره اخه دیروز دوستم رفته بود نتونست پیدا کنه آخرشم HD7 خرید.
محمد جان اینها رو هم نصب کردم / اون سنگینه رو هم که گفتی اجرا میکنه :20: این هم خبرش که منتظر بودینقل قول:
سایت موتورولا دیفای / البته رسمی موتورولا نیستکد:http://androidcommunity.com/motorola-defy-takes-a-swim-video-20101104/
کد:http://motoroladefy.com/index.php?/index
ممنون هادی جان
راستی حالا واقعا گوشی رو تو آب انداختی تا حالا ؟
یه عکس از صحنه ای که تو آبه بزار باور کنیم :31:
من گوشیم رو ریکاوری مد نمیره و یه علامت تعجب بالای عکس ربات میاد این طبیعی؟
مال شماها هم همینطوره