هم از بازار گرفتم هم از چند سایت فارسی هم امتحان کردم همشون عین هم شدننقل قول:
از کجا باید بدونم سازگاری نداره؟اخه برا همشون زده بود برا نسخه 2 به بالا که مال من 4 هستش
کرک شده احتمالا هستش یعنی نمیتونم کرک شده نصب کنم؟
Printable View
هم از بازار گرفتم هم از چند سایت فارسی هم امتحان کردم همشون عین هم شدننقل قول:
از کجا باید بدونم سازگاری نداره؟اخه برا همشون زده بود برا نسخه 2 به بالا که مال من 4 هستش
کرک شده احتمالا هستش یعنی نمیتونم کرک شده نصب کنم؟
از مارکت بلکمارت ، بگیریدنقل قول:
برنامه های پولی گوگل پلی رو هم گذاشتن
لینک دانلود Blackmart
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروس dr.web هم خوبه ها
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
متاسفانه باز همون مشکل پابرجاس :n03:
خب یک انتی ویروس دیگه تست کنیدنقل قول:
با سلام من وقتی یه برنامه رو میخام نصب کنم دکمه نصب غیر فعاله !! قبلا گوشی رو خاموش و روشن میکردم درست میشد ولی الان درست نمیشه...xperia L
اینم توضیح با عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم کمک کنید
منوی گوشی رو انگلیسی کن ، حالا مجدد اقدام به نصب کننقل قول:
دوستان یه برنامه مشابه bludict معرفی میکنید...این برنامه رو آنتی ویروس آواست نمیذاره نصب بشه
نمی تونم همچین چیزیو پیدا کنمنقل قول:
اسم دقیق تر نداره ؟
درباره چی هست ؟
دوست عزیز برنامه های دیکشنری زیاد هستن!نقل قول:
ولی بهترینش همین هست!
شما بیخیال آواست شو!!!
خب آواست رو چطوری از کار بندازم گیر نده موقع نصبِ بلو دیکت؟نقل قول:
نقل قول:
Bluedict برای اندروید..هستش یه برنامه هستش که دیکشنرهای مختلف رو میریزی تو پوشه اش این برنامه نشون میده و قابلیت سرچ زدنه کلمات رو داره
یا خدانقل قول:
جل الخالق
یعنی دیکشنری های مختلف رو در چه قالبی میریزیم توو پوشه این برنامه /؟
دیکشنری fastdic رو امتحان کنید
البته اون ازین کارا بلد نیست
دیکشنری هایی که با پسوند MDX هستن....همینطور تلفظ رو هم اگر داشته باشی به پوشه تلفظش کپی میکنی وتلفظ کلمات رو هم دارینقل قول:
پس یک برنامه uninstall نصب کننقل قول:
بعد بزن کلا آنتی ویروس پاک شه
اندروید خیلی کم ویروسی میشه
من یک و نیم ساله که روو گوشیم انتی ویروس نصب نکردم و ویروسی هم نشده
کلی هم نرم افزار رووش نصب کردم ، کلی هم رام تعویض کردم ، اصلا ویروسی نشده
بچه ها سلام
گوشی من htc one x هست میخوام مدت زمان کل تماسهامو ببینم چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید
میخواستم یه برنامه معرفی کنین که بشه نرم افزارای اندروید رو به صورت یکجا از روی کامپیوتر به روی گوشی نصب کرد
نرم افزار APK Batch Installer Tool هست که خب اصلا درست کار نمیکنه
اگه این مورد هم نشد لااقل یه انستالر واسه خود گوشی(مثل اینستالرهای گوشی های هواوی) که نرم افزارا رو یکجا نصب میکنه توی خود گوشی معرفی کنید
دیگه نیازی نباشه هی واسه هر برنامه دکمه نصب رو بزنیم
با تشکر
نقل قول:
با کمک این نرم افزار
Android injector
روت کردن با یک کلیک!
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی فوروم دیگه معرفی شده. من گوشیم را بدون مشکل روت کردم.
ولی بوت لودر را آنلاک نمیکنه. فقط برای روت کردن خوبه.
بصورت پرتابل اجرا میشه.
(نوشته ویروس نداره. ولی احتیاط شرط عقله)
بچه ها اگه کسی میتونه Polaris Office 3 رو روی گوشش نصب کنید ببینه بدون مشکل اجرا میشه؟ :
من N9005 Note3 اندروید 4.3 دارم وقتی باهاش فایل متنی اجرا میکنم یه واترمارک وسط صفحه میاد.
سلام
ببینید لطفا کمکم کنید
یه رام4.1.1انداختم رو گوشیم مدلش galaxy Y s5360هست
حالا تا می یاد رو علامت Sدیگه گیر می کنه و هی دوباره پخش می کنه
به نظرتون چیکار کنم؟
:n28:
سلام
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم با Viber هرکاری میکنم Activation code رو برام نمیفرسته چه به صورت مسیج چون به صورت تلفنی . یه غلطی کردم پاکش کردم که دوباره بنصبم حالا بازی در میاره (قبلا اینطوری نبود . انواع ورژنهاشو نصبیدم درست نشد با نرم افزارهای دیگه همچین مشکلی ندارم (Line رو پاکیدم دوباره نصبیدم راحت کد رو مسیج کرد) لطفا راهنماییم کنید ممنون .
گوشیم Galaxy SII
سلامنقل قول:
این مشکل از برنامه نیست!
شما تنها کاری که میتونی بکنین همین هست که ه تست کردن ادامه بدین تا کدو براتون ارسال کنه
اگه از همراه اول استفاده میکنین یه بارم سیم ایرانسل بندازین و تست کنین!
نمیدونم والا فعلا دو روزه هیچ کار خاصی انجام نمیده پس مشکل از خود برنامس . بزا با یه سیم کارت دیگه تست کنم ممنون ;-)
برا دریافت کد فعال سازی به اینترنت هم باید وصل باشید!نقل قول:
سلام
من يه كاري كردم الان همچين موندم كه نگو.
گوشيمو برداشتم ريست فكتوري كردم. حالا هواسمم نبود از برنامه هام بك آپ بگيرم ...كلش پريده....مهمترين هاشو از اينترنت گرفتم اما مشكلم اينه بيشتر از 10 مدل نرم افزار براي office و pdf گرفتم اما هيچ كدوم روي گوشيم run نميشه....اصلا فرمتش رو نميشناسه...گوشيم huawei y300 هست. ...راهي هست روي كامپيوتر run بشه من بعدا روش بريزم...يا نرم افزار خاصي ميخواد...يا مشكل چيه؟
ممنون.
:n16:
گوشی موبایل سامسونگ گالکسی اس مدل gt-s5830i چگونه به کامپوتر وصل میشه
من از طریق تبلت میخوام به کلاس درس وصل بشم با برنامه adobe connect که برای چت در کلاس است ولی با فونت فارسی مشکل داره و حروف رو جدا جدا و از اخر به اول نشون میده چی باید نصب کنم درست بشه کمک
کمک
کمک:n12:
سلام من برنامه BlueStacks
رو لپتاپم ریختم ،وقتی اجرا میکنم مشکل connection میده و خیلی از برنامه ها از جمله wechat که میخام install کنم نمیتونه دانلود کنم چی کار کنم ؟
رو گلکسی مینی من آدوب فلش پلیر نصب نمیشه
سلام
دوستان من نرم افزار 1100 واژه ضروری (Essential Words) رو گرفتم، روی اندروید 2.1 استوک به راحتی نصب و اجرا شد
روی گوشی خودم هم با رام کاستوم اما Stable فرالب (FeraLab) ورژن 30.3، نصب میشه، ولی وارد Week های برنامه نمیشه و ارور Stopped Unexpectedly میده ...
مشکل از کجا می تونه باشه ؟!
رامی که رو گوشیم (X10) نصبه کاملاً پایداره و همه نرم افزارا به راحتی روش نصب میشن ...
احیاناً چیز خاصی لازمه ؟!
سلام دوستان وقت شما بخیر
من به تازگی galaxy s4 خریدم و یک سری مشکلات عجیب و غریب دارم یکیش اینه که با هیچ برنامه ی واسطی مثل mobile go یا kies و... و یا حتی بدون برنامه هم نمیتونم هیچ فایلی رو تو گوشی بریزم . یکی دیگش اینکه بعضی از بازی هارو مثل subway run و pes 2013 روی گوشی نصب نمیشه به هیچ وجه و همه ورژن هاشون رو هم امتحان کردم و نشده و مشکل اساسی بعدی اینه که نمیتونم با یو اس بی گوشی رو به ویندوز 7 نصب کنم ولی تو ویندوز اکس پی مشکلی نداره لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
اول از همه مبارکتون باشهنقل قول:
آخرین ورژن رو نصب کنین نرم افزار Kies دو نسخه داره که اگه اندروید گوشیتون 4.3 باشه از Kies 3 باید استفاده کنین در غیر این صورت ورژن قبلی شو نصب کنین (در حال حاضر اس4 4.2 هست)
در هنگام اتصال به پی سی گوشی رو از حالت قفل در بیارید
درایورای مورد نیاز برای اتصال یو اس بی اتوماتیک نصب میشن
برای نصب هم دقت کنین که تیک Unknown sources رو بردارید تا اجازه نصب نرم افزار بتون داده بشه
سورس فایلاتون هم دقت کنین که ترجیا از سایت معتبر باشه تا از سالم بودنش اطمینان داشته باشید
سلام به همگی
من از طریق برنامه فروشگاه play حدود 30 تا برنامه دانلود کردم رو گوشی sony z
کابل وصل کردم به کامپیوتر که برنامه ها رو بریزم تو کامپیوتر
ولی هر چی میگردم نیستن اصلا !
مثلا از بازار که دانلود میکنیم تو پوشه bazaar میره
ولی اینا نبودن !
چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
اگه منظور گوگل پلی هست که میره تو پوشه دانلود.
آره گوگل پلی
تو پوشه دانلود نیست !
خالیه!
تو پوشه playstore چی؟ اولش نقطه داره. اول نقطه بعد خود کلمه.نقل قول:
متاسفانه اصلا این پوشه هم نیست !!!
تمام فایل ها رو دونه دونه میزنم
اونایی که با بازار گرفتم که همه هستن
ولی اینایی که از فروشگاه گوگل دانلود کردم هیچکدوم نیستن !
راستی ما با بازار که برنامه و بازی دانلود میکنم
گزینه نصب میاد و باید نصب کنیم
ولی این 30 تا برنامه و بازی که با فروشگاه گوگل گرفتم
خودکار خودش رو گوشی میومد و نصب میشد !
میشه از این باشه ؟!!
با سلام
دوستان من از نرم افزار AnkiDroid 2.01 رو به کار می برم. یه مشکل دارم تو کاربردش و اونم اینه که کارتها رو تنها می تونم به ترتیب حروف الفبا مطالعه کنم و این برام مشکل درست می کنه. مثلا من می خوام کتاب 1100 واژه رو بر اساس درس هاش بخونم نه بر اساس حروف الفبا. دکی هم که به کار می برم، کارتهاش داری تگ مربوط به هر درس هستند اما نمی دونم و نمی تونم کارتها رو بنا بر تگ هاشون مرتب کنم که مثلا نخستین کارتی که مطالعه می کنم دقیقاً نخستین واژه ی درس نخست رو بهم نشون بده و همینطور به ترتیب. کسی هست بدونه چطور میشه ترتیب نمایش کارتها رو بنا بر تگ هاشون مرتب کرد؟
خیلی سپاسگزار میشم اگه کسی لطف کنه و منو راهنمایی کنه
نمیدونم.نقل قول:
شاید همون برنامه های پیشفرض باشه. یعنی شما آندروید را آپگرید کردید؟
اگه اینطوره روی حافظه داخلی باید باشه. نمیدونم گوشیتون چیه.
نه همون آندرویدی که بود همونه
سونی z