یه ذره که نه یه یک ساعتی(بستگی داره چقدر sneak ت خوب باشه شاید تا 2 ساعت هم طول بکشه.) طول میکشه.مراحل بعدیش انچنان سخت نیست ولی تراژیکه!:41::41: تازه اگه بری با catwoman بتمنو نجات بدی اگر ندی که به گفته شما تموم میشهنقل قول:
Printable View
یه ذره که نه یه یک ساعتی(بستگی داره چقدر sneak ت خوب باشه شاید تا 2 ساعت هم طول بکشه.) طول میکشه.مراحل بعدیش انچنان سخت نیست ولی تراژیکه!:41::41: تازه اگه بری با catwoman بتمنو نجات بدی اگر ندی که به گفته شما تموم میشهنقل قول:
من با catwoman بیشتر حال میکنم ...خیلی باحال میزنه!
بازی رو تموم کردم...آخرش خیلی باحال بود...گیم پلی روهم که همه میدونن فوق العاده و وجود کتوومن و open world شدن که دیگه واقعا قشنگش کرده بود.....فقط نسبت به نسخه ی قبل صحنه های سینمایش کمتر شده بود که از این جهت خوب نبود....
شما که بازی رو تموم کردین یه سوال دارمنقل قول:
این mister freeze کیه؟
کجا باید پیداش کرد؟
اول سر اونجایی که پنگوین تفنگ یخی میگیره به سمتتون وشما رو میزنه شما نمیتونید باهاش بجنگین...برمیگردین عقب و یه جایی همون دور ورا چند تا ادم و یه ادم یک دست رو میزنین بعد مستر فریز رو از تو اون اکواریوم مانند ها در میارین ...بعد بهتون اسلحه مقابله با پنگوین رو میده....نقل قول:
شما که بازی رو تموم کردین یه سوال دارم
این mister freeze کیه؟
کجا باید پیداش کرد؟
آقا اين نسخه ريليز گروه FightClub بازي، DLC ها رو هم داره يانه؟ ميخوام بذارم رو دانلود، اگه كه نه همون نسخه ريتيل رو بذارم بره.
به خدا من هم با همون مشخصات شما بازی می کنم ( البته جزییات گرافیکی ماله من تا آخر است ولی DX9 ام ! )نقل قول:
ولی گرافیک خیلی بهتره !
یه چیزی تو مایه های عکس های آرین ....
چرا ؟
قسمتی از قابلیت های فیزیک در بازی :
محتوای مخفی: ...
نمیدونم دوستان یجوری گفتن گرافیک بازی روی کنسول قابل مقایسه با نسخه PC نیست ، که من منتظر یه بازی جدید بودم . اما بطور کلی جز در بخش فیزیکس بازی تفاوت فاحشی در بازی ندیدم . ( این که فرق دو بازی در فیریکس باشه چندان روی گرافیک کلی بازی تاثیر نخواهد داشت(نمونش هم مافیا 2))
بعد از تجربه بازی رو سه کنسول میتونم بگم قطعا نسخه PC بازی بهترین نسخه هست و بعدش هم نسخه های کنسولی میشه گفت تفاوت چندانی ندارن ، اما بنظر خودم نسخه 360 بازی کمی نرم تر اجرا میشه .
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در این شرایط خود بنچمارک بازی میانگین 40 فریم رو گرفت .یه سوال برام پیش اومد از کجا میشه فهمید بازی ما در حالت DX11 اجرا میشه یا DX9 ?
+
یه سوال هم داشتم ، موقع بازی یه نوشته میاد بالای دسکتاپم که نوشته فیزیکس بعد یه خط GPU ,چیکار میتونم بکنم که این نوشته بره ؟
آره میدونم ...خوب عکسو من حجمشو آوردم پایین کیفیتش اومده پایین....تو بازی ک اینجوری نی....نقل قول:
آرمین این لانچر رو از کجا گیر آوردی :31: !!نقل قول:
اصلا تنظیمات DX11 رو نداره ! نکنه کارتت DX11 پشتیبانی نمی کنه؟ ( بعد میگی تفاوت کم بوده P: )
این لانچر من و تنظیماتی که باهاش بازی می کنم.
وقتی اون 5 تا مرحله ی اموزشی رو رد میکنیم تنابی که باهاش از لبه ها میگیرم اپگرید میشه و برا انجام حرکت مربوط به طناب این راهنمایی میاد:
space-space (hold) - grapnel boost ( while grappling )a
این حرکت رو چه جوری انجام بدم ؟
موقعی که Grapple میکنی و داری با طناب میری بالا ، یه بار space رو بزن ، بار دوم که میزنی نگه دار .نقل قول:
( جای space واسه هرکسی ممکنه یه چیز دیگه باشه )
وقتی طناب میزنی مثلا از یه پشت بوم میخوای بری پشت بوم دیگه،زمانی که رو هوا هستی دوبار spaceو بزن اون موقع سریع خودشو میرسونه به پشت بوم دیگه و در ضمن اگه spaceو نگه داری دیگه رو پشت بوم نمیره بلکه دوباره پرواز میکنه.نقل قول:
به عبارتی اگه قبلا از یه بامی میرفتی به یه بام دیگه 3 ثانیه طول میکشید با این حرکت 1.5 ثانیه طول میکشه
چی شد :دی گرفتی :دی ؟
:31: از بقالی سر کوچموننقل قول:
آرمین این لانچر رو از کجا گیر آوردی !!
نمیدونم ، GTX 580M پشتیبانی میکنه یا نه ؟
اقا پس یکی لانچر خودشو بی زحمت اپ کنه بزاره اینجا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصولاً باید پشتیبانی کنه!
راستی با لب تاپ بازی می کنی؟ شاید برای اونه!
نمی دونم والا :31:
یا این قفسای کوچیکی ک توش علامت سئوال هست(ریدلر) باید چیکار کرد ؟
باید با اون تفنگ برقی به اون ژنراتورها تیر بزنی تا قفسه هارو به سمت در خروجی هدایت کنه.:20:نقل قول:
بیا همینه میگم برو سر کار دیگه میشینی جای کار اینا رو حفظ میکنی:31:نقل قول:
عرض شود که DELL هستش ( ALIENWARE) + از اینجا نگرفتم ، کلا ایران دنبال این چیزا نگرد ( لپتاپ 1500 دلاری میاد ایران میشه 3.5 تومن !!! لپتاپ MSI ام قیمت جهانیش 1800 دلار بود اینجا 3.5 تیغیدنم !! این ایلینور قیمت مدلشیو که من اپتمایز کردم برا خودم حدود 4500 دلار در اومد بیاد اینجا احتمالا باید پول یه ماشین بابتش بدی !!!)
+
برای اینکه به تاپیک ربط پیدا کنه این پست !!یه جمع بندی بکنیم امتیازای بازی رو :
میانگین نمره بازی بر روی 3 پلتفرم به صورت زیر هست
PS3 : 96/100 XBOX 360 : 94/100 PC : 92/100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد نقد های نسخه PC سیزده عدد ، نسخه PS3 چهل و یک نقد و نسخه XBOX 360 هشتاد و شش نقد هستش .
نسخه PC تا الان 2 نمره کامل گرفته ، نسخه PS3 تا الان 24 نمره کامل و نسخه xbox 360 تعداد 16 نمره کامل رو تا الان نصیب خودش کرده !
(سایت ها و مجلاتی مثله GAME INFORMER ، 1UP، GAMEPRO،OFFICIAL PLAYSTATION MAGAZINE،VIDEOGAMER،OXM و GUARDIAN بازی رو لایق نمره کامل دونستن )
IGN به هر سه نسخه امتیاز عالی 95 رو داده .GameSpot هم به هر سه نسخه امتیاز 90 رو داده .
پایین ترین نمره به هر سه نسخه بازی نمره 80 هستش .
Arkham asylum برای PC امتیاز 91 برای نسخه xbox 360 امتیاز 92 و برای نسخه PS3 امتیاز 91 رو بدست اورده که نشون میده این نسخه نسبت به نسخه قبلی علاوه بر اقبال بیشتر مخاطبین ، نظر منتقدا رو هم بیشتر جلب کرده.
دوستان این علامت سوالها رو مثل Arkham Asylum میشه تا انتهای بازی گرفت یا حتما تو مرحله خاصی باید بگیریمشون ؟
ضمنا آیا به غیر از این علامت سوالها ، آیتم های مخفی دیگه ای هم موجوده ؟
کلا بازی چه جوری 100 درصد میشه ؟
این کت وومن باید یه دوره چجوری از دیوار بالا رفتن و پریدن رو به الطایر و ازیو وبرو بچ یاد بده لا مذهب:31:
راک استیدی هم اموزش ساخت بازی به اینفینییتی وارد و راک استارویوبی سافت و کلیه سازندگان مزخرفات اول تا چندم شخص :5:
دیگه شما خیلی تو جو بازی رفتی ها.نقل قول:
1- اتزیو یا الطایر مثل ادم از دیوار میرن بالا نه مثل یک گربه. مطمئنا روش بالا رفتن گربه و آدم از دیوار کاملا متفاوته و نمونش رو هم تو بازی میبینیم. cat woman میپره ولی اونو باید هی لبه های مختلف رو بگیرن برن بالا.
2- اینکه بتمن بازی خوش ساختیه درست ولی این دلیل نمیشه باقی شرکت ها ضعیف باشن. مخصوصا راک استار که اگر گیمر باشی میدونی که هیچوقت بازی معمولی پخش نمیکنه همیشه شاهکار پخش میکنه.
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بازی چون open world هست میتونی توی هر مرحله اگه علامت سوالی دیدی اسکن کنی بعدا بیای بگیری.نقل قول:
ماموریت جانبی زیاد داره بازی. به مثال من بعضی جاها میبینم تلفت زنگ میخوره یا حتی با یک نفر اشنا شدم اسمش watcher هست هر وقت بهش میرسی میاد رو زمین علامتی میزاره و در میره:46:
من منظورم اینجور قفسای کوچیک بودا:نقل قول:
خیلی جاها ازین هس...:41:کد:http://up9.--------.com/images/6d7ffmx34klcgi1fksm.jpg
امروز بعد اینکه بازی رو تموم کردم داشتم برای خودم تو آرکام میگشتم و کوئیست های جانبی و معماهارو حل می کردم که به چنین صحنه ای بر خوردم...
رفتم جلوتر صحنه ی زیر رو دیدم! (عکس از جسد 2 نفر، یک زن و یک مرد به همراه یک دسته گل و یک گل رز )
بعد از برداشتن یه نوار رفتم کنار اون گل و اسپیس رو زدم!
بتمن نشست رو زمین ( زانو زد ) و دوربین هم برای خودش شروع به حرکت کرد، تو همین لحظه یه آهنگ فوق العاده زیبا و احساسی پخش شد که واقعا روحم رو نوازش داد! : )
کلی لذت بردم...
-------------------------------
اینم 2 تا عکس از بتمن و نایت وینگ...
---------------------------------
اینم یه عکس همین جوری :31:
حمید جان برو تو حالت Detective بعد میبینی یک یا چند تا سیم به این قفسه وصل شده، اونارو دنبال کن خودت متوجه میشی داستان از چه قراره. در واقع باید یه سری معامارو حل کنی تا قفسه ها باز بشن...نقل قول:
آرین منم به این عکس برخورد کردم ولی گلی ندیدم کنارش.اگه میتونی جاشو تو نقشه برام بذارنقل قول:
راستی این dlcهای که گرفتی،لینک دانلودشو برام بذار.
بعد اینکه لباسای بتمنو چجوری آزاد کردی؟
اینجاست:نقل قول:
--------------------
DLC رو برو تو پروفایلم لینک دانلودشو گذاشتم (چون از منبع فارسی هست یکم ناجوره اینجا بزارم)
بازی رو که تموم کنی اسکین ها باز میشن و می تونی با اونا تو ارکام بگردی...کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=94909
تو قسمت چلنج و ... هم هستن.
آقا این DLC ها دقیقا چه چیزهایی اضافه می کنند به بازی ؟!
چیز هایی مثل MAP های جدید یا مثلا اصلحه های جدید و ...
دوستان من هر کاری که میکنم توی مرحله موزه نمی تونم با آسانسور بالا برم
هر چی با این تفنگه بشون شارژ می دم بازم آسانسوره تکون نمیخوه !
هر دو تاشون رو هم شارژ میکنم ولی سریع خاموش میشن ... لطفا راهنمایی کنید .
لینک مستقیم از dlc میدید؟
وقتی کلیک چپو میزنی باید این غلتک موسم فشار بدی...نقل قول:
مراحل جدید باز نمی کنه ؟!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این کارم کردم ولی باز هم هیچ اتقاقی نمی افته یعنی 10 تا تیر هم میزنم اصلا تکون نمی خوره .
یعنی شما هر تیری که میزنین اون غلتک موسم می چرخونین برای هر کاری ؟ قبلا کل در هارو باز کردم ولی این آسانسور اصلا کاری نمی کنه .
اگه اینجوریه ...شاید کرکت ایراد داره!نقل قول:
عزیز با بالابر برو بالا بعد روی سقف از ژل انفجاری اسفاده کن منفجر که شد میری بالاتر.:46:نقل قول:
بچه ها جریان این نسخه fightclub چیه ؟ چند گیگه؟
یکی دست یاری به ما بده جون عزیزش:41: رسیدم به Steel Mill همونجایی که وارد تونل میشه و باید یه چیزی بزنه به اب که یخ بزنه وسوارش بشه بره اونور(از Youtube دیدم) ولی من نه اون ماده رو دارم نه هیچ اسلحه دیگه ای فقط Batclaw , Batarang دارم.چه کنم؟
اینم Soundtrackـهای بازی، دلم نیومد اینجا نزارم! واقعا و واقعا فوق العادست! خیلی حیفه اگه کسی اینارو از دست بده!
Batman: Arkham City Soundtrack (by Nick Arundel & Ron Fish)l
کد:
Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: M4A
Quality: 256 kbs
Playtime: 49:46
01. Arkham City Main Theme
02. Sorry, Boys
03. A Monument To Your Failure
04. Have You Got My Location
05. This Court Is Now In Session
06. It Was The Joker
07. I Think You Should Do As He Says
08. Refusal Will Not Be Tolerated
09. Wham. Gotcha!
10. Let’s Hear Him Squeal
11. I Know What You Guys Are Thinking
12. It’s Initiation Time
13. What’s He Doing Here?
14. How Does It Feel, Pig?
15. Call Him Off
16. You Should Have Listened To My Warning
17. You Need To Think This Through
18. Bring Her Back To Me
19. It’s Not Even Breakfast
کد:http://www.filesonic.com/file/2653951421/BArkhamCityScore.zip
نقل قول:
اصلا امکان نداره عزیز. شما باره اولته داری میری اونجا فکر کنم و بار اول هم باید راه درست رو بری که از بالای دود کش یک پالایشگاه(یه همچین چیزایی)میری تو و قبل از اینکه برسی به اتیش میری داحل یکی از دریچه ها.
خود این گجت رو که رو اب یخ میندازی رو
مستر فریز بهت میده در ادامه بازی