expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه
Printable View
expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:xboy_majid@yahoo.com
هرکی میخواد بفروشه
قیمتش + کانفیگش + محل سکونتش رو برام بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرییدار باشه می فروشیم.
فرستادم به ایمیلت؟ok؟
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh cor i7 740 qm vga:5870 ram:8gig 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:
xboy_majid@yahoo.com
+ کارت ویستا تفافقی 2300 می دم
یکی دیگه از مدل g73jw-3de با کانفیگ فول و استاندارد دیشب رسیده.
این شخص 6-7 روز دیگه باید برگرده. و رو قیمت یکم بیشتر میشه مانور داد و مناسبتر از قبلی حساب میکنه.
اگر کسی طالب باشه میشه روش کار کرد.
[QUOTE=farzad4;5821312]یکی دیگه از مدل g73jw-3de با کانفیگ فول و استاندارد دیشب رسیده.
این شخص 6-7 روز دیگه باید برگرده. و رو قیمت یکم بیشتر میشه مانور داد و مناسبتر از قبلی حساب میکنه.
اگر کسی طالب باشه میشه روش کار کرد.
آقایون محترم JW نگیرید که پشیمون می شید از گرافیکو اجرای بازیش چون 460 GTX همین جوریش فرم خوب نمی ده برا بازی ها چه برسه بخواهیم 120mhz بازی 3D بکنیم ینی در آن واحد دو کار انجام بده طبق بنچمارکایی که گرفته شده عمری به 5870 نمی رسه.:10:
[QUOTE=mkh.mkh;5822215]باید به الین وار بگیم بیاد از مهندسای ایرانی برای انتخاب قطعات کمک بگیره.نقل قول:
اون الین وار که با این همه کبکبه واسم ورسمش تو دستگاههای گیمینگ میاد جدیدترین ورژن لپ تاپش رو تو معتبرترین نمایشگاه جهانی کامپیوتر بر مبنای 460 و 3 بعدی ارائه میکنه و کلی هم آوارد و جایزه میگیره نمیدونسته که بدرد نمیخوره و به پای 5870 نمیرسه.
من یکساله دارم با این مدلی که شما تازه 2-3 هفته هست کار میکنید کار میکنم و میدونم 5870 خوبه.
اما از تکنولوژی روز عقب افتاده. آینده مال فیزیکس و کودا و از همه 3 بعدی هستش.
حالا اسوس و ام اس ای و مخصوصا الین وار که تو همه کشورها به عنوان پیشرو محصولات گیمینگ میشناسنش از روی اشتباه تولید لپ تاپ با 5870 رو قطع کردن و اومدن لپ تاپ با 460 تولید میکنن.
دوست عزیز ضعیف شدن یک لپ تاپ فقط در یکی دو عنوان بازی و اونم فقط در مواردی مثل اون چیزایی که خودتون قید کردید مثل زمان بارانی بودن و یا روشن بودن چراغ تو شب دلیل قوی یا ضعیف بودن یک کارت یا لپ تاپ نمیشه و بیشتر میتونه مشکل در نرم افزار اون بازی باشه و به احتمال زیاد اگر بگردید پچ اصلاحیه اون گیم یا موجوده ویا در اینده میاد. خیلی از گیمها مشکلات و باگهایی در نرم افزارشون دارن که به مرور زمان و با پیدا کردن مشکلات نرم افزاری اونها به مرور از طرف سازنده گیم بر طرف میشه.
من به قیمت ۱,۷۰۰تومن میخرمش.نقل قول:
اگه راضی هستی بگو تا قرار بزاریم.
اون قیمتی که خودت میگی نمی ارزه لپ تاپی که ۱ساعت هم باهاش کار کنی ۳۰ درصد قیمتش میاد پایین.این لپ تاپ هم بالای ۴ کیلو وزنش هست و افت قیمت بعد از خریدش بسیار بالاست.
فروشی
لپتاب مدل g73jwکامل
با گارانتی امرتات فروشی
cpu:core i7 740 qm
ram:8gb
vga:460 gtx nvidia
h.d.d:1tb-2*500
blue ray reader
win 7home
bag+mouse orginal
فقط 3 روز استفاده شده.
لطفا قیمت پرت ندین چون اصلا قیمت پرت نمیفروشم.قیمت پایه رو همه میدونن!:5:
بز خری ممنوع! فقط پی ام لطفا!:8:
اينجا تالار بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها هست نه تالار خريد و فروش
نميدونم چرا مديري نمياد اين پستهاي اسپم رو پاك كنن
دوستانی که خریدن چرا میفروشن؟نقل قول:
عیب و ایرادی داره که میفروشن یا وزن زیاد لپ تاپ قابل تحمل نیست؟
لطفا راهنمایی کنید چون الان دو نفر تو این انجمن گذاشتن واسه فروش.
به هر حال من با قیمت 1.700 میخرم.هر کی خواست پ خ بده.
ممنون.:46:
من به قیمت ۱,۷۰۰تومن میخرمش.
اگه راضی هستی بگو تا قرار بزاریم.
اون قیمتی که خودت میگی نمی ارزه لپ تاپی که ۱ساعت هم باهاش کار کنی ۳۰ درصد قیمتش میاد پایین.این لپ تاپ هم بالای ۴ کیلو وزنش هست و افت قیمت بعد از خریدش بسیار بالاست.
سلام بر همه ی اعضا گروه اصلا من هیچی نمی گم برین مدل JW بگیرین که گرافیکش 460 است بعد پشیمون شدید اونوقت متوجه می شید حرفمو با مدرک می زنم یه سری به این دو سایت بزنید
در ضمن دوست عزیزی که گفت 1700کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
عزیزم مدل من با مدل asus g73jh-b1 که بهترینشه فرق نداره شما a1 دو میلیون گیر نمیاری چه برسه من که دارم با cpu 740 رم 8 1333 دارم بهت می دم یه سری به کانفیگ a1 بزن راستی من کارت گارانتی2ساله و 1 سال شارژر وباتری درم بهت می دم در ضمن من پول لازمم همه ی وزنش فدای کانفیگش من از روز اولی که می خواستم اینو بگیرم از همه چیزش اطلاع داشتم.
زرشک:grrr:نقل قول:
دوست عزیز شما لطف کن پولاتو خرج نکن قبض
اب وبرق قراره بیاد !
قیمت 2150 و فاکتور خرید داره و از این سرهای تعمیری که همه جا پره و کارت گرافیک قدیمی روش هست نیست/تاریخ ساخت دستگاه و ویندوز و همه چیزش معلومه!ضمنا کسی خواستش یکسری اشانتیون هم روش میدم که اون سورپرایزه.
من عمرا این قیمتها بدم!اگه شده کادو به کسی بدم این قیمت نمیفروشم!
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!:18:
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
کسانی که گیمر هستند میدونن که hawax 2 رو کدوم سری کارتها فریم بیشتری میده!
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.:21:
cuda وphisiyqse که به کنار لطفا تحقیقاتتونو کامل کنید بعد اظهار فضل بفرمایید!!:5::13:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
[زرشک:grrr:
دوست عزیز شما لطف کن پولاتو خرج نکن قبض
اب وبرق قراره بیاد !
من عمرا این قیمتها بدم!اگه شده کادو به کسی بدم این قیمت نمیفروشم!
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!:18:
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
کسانی که گیمر هستند میدونن که hawax 2 رو کدوم سری کارتها فریم بیشتری میده!
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.:21:
cuda وphisiyqse ;i fi ;kh!:5:[/QUOTE]
همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟
نقل قول:
همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟ [/QUOTE]
آقا جون شما نگرفتی چی شد!مطلب منو قشنگ بخون و لطفا تحقیقاتتو کامل کن!شما درست میگی اما توجه کن تو چه گیمهایی!:18:دایرکت ایکس 10 ساپورت بله اما دایرکت ایکس 11(dirt 2مثلا) اونم فول ساپورت 460 قوی تر هست/من خودم اون لیستو حفظم که شما میگی ریویوهای نوت بوکهای گیم رو هم اکثرا خوندم.:21:
ببین باید ببینی اون برندی که میگیری آیا خوب هست یا نه و خرابی و رضایت یوزر هاش چطوره.
حالا چرا ناراحت میشی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
شما از همون مغازه ای که خریدی ببر و قیمت بگیر و ببین چند تومن ازت میخرن؟
مطمئن باش با اون پولی که خریدی دیگه نمیتونی ردش کنی بره.خوب لپ تاپ گرون قیمت و سنگینی خریدی و مشتری خاصی داره که تو ایران زیاد طرفش نمیان.بخصوص وزنش خیلی زیاده و افت قیمتش هم طبیعتا بالاست.
منم واسه خودم نمیخوام چون یه لپ تاپ با وزن 5 کیلو به دردم نمیخوره بجاش میرم یه دسکتاپ با امکانات خفنتر میگیرم.موقع حمل میدونی اینجور لپ تابها چه دردسری دارن!!!!1:2:
یکی از دوستام خواسته و اونم پولش تو رنج 1.700 تومن هست .هر کی خواست به من بگه تا من براش مشتری رو جور کنم.:46:
از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!:2::2::2::18:من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!:21:که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!:41:نقل قول:
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!:21:
شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq
دوسال گارانتیش مونده خواستی اونم هست.:11:
[QUOTE=hithd;5825767]از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!:2::2::2::18:من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!:21:که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!:41:
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!:21:
شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq
دوسال گارانتیش مونده خواستی اونم هست.:11:
کسی گیم باز باشه نمیگه وزنو ... من وقتی این لپ تاپ از دبی برام رسید داشتم بال در می آوردم و بعد از اون که GTA LIBERCITY که محصول تکمیلی 2010 هستش که دقیقا 5 تا DVD شو ریختم و با بالا بردن کانفیگه گرافیکاش تا خود صبح یه کله بازی کردم حالا برو این بازی رو بریز تو GX660 که ماتریکس 2900 گذاشته برا فروش یه 3 ساعت بازی کن بعد بگو چی میشه یا qosimio x500 ,x505 توشیبا هیچ کدوم اندازه این سری asus روی سیستمه تهویش خوب کار نشده.در ضمن من نمی دونم اگه این دوست 1700ی ما خانوم هست من یه مدل با 14 روز کارکرد دارم که بازی های الانو تقریبا خوب جواب میده گرافیکشم 5740 است با دو سال گارانتی :21::31::31::31::31::31:
[QUOTE=mkh.mkh;5826132]من نمیدونم شما هر مدل لپتاپی که داری چرا همش 14 روز کارکرده!!!نقل قول:
واقعا از اطلاعات دقیق وتکمیلی که دادی /خیلی ممنونم(قسمت آخر با دقت گفته بشه)!
بچه های فروم بدونن که ای تی ای کارت جدید زده اونم تو خفا!5740 گیم روز رو هم جواب میده :31::5::8::46::41::41::41:
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها با داشتن اینترنت و و وقت وپول بازم گیج میزنیم و به کپی کردن از رو دست دیگران عشق میورزیم!!!:41::13:
از همه عذر می خوام 5730 بود که به اشتباه 5740 تایپ شد.در مورد گیمم باید بگم بله بعد gta iv نوبت black ops رسیده که این لپ تاپمون جواب داده.14 روزه دیگه اگه خریداری فاکتورشو موقعه فروش بهت نشون میدم الان شد 16 روز.تو سلصان g73jh بازیblack ops بدونه توربو 5 ساعتی پاش بودم بازی رو تنضیمات گرافیکشو می بری بالا(یعنی حدش که فکر می کنی:ultra) با لبات بازی می کنه.ولی رو این 5730 باید تنضیماتو رو حالت medum بازی کرد:31:
راستی دوستی که گفت ما ایرونی ها فلانو....99% نرم افزارها و بازی های که داری بازی می کنی کپیه بعد می گی ........اگه این طور نبود ماکروسافت از ایران این همه مدت شکایت نمی کرد.:27::18:
من خریدار نیستم!اما گرافیک خودمم همینهنقل قول:
شایدم گرافیکش 5470 بوده!میشه مدل و کانفیگ دقیقو بگی تا همه بدونن!
خوب معلومه باید با حداکثر اجرا کنه!چشم بسته غیب میگی!!!:8: چون چیپ ست گرافیکت از اون سی پی یوت قوی تره!حدودا 1میلیارد و خورده ای ترانزیستور داره!!!
واقعا متشکرم از اطلاع رسانی دقیق و به موقع ات!!!:21:آخه من مطلع نبودم که اینا کپی اند!!!:41: من منظورم این بود که ما ایرانی ها کار ها رو نصفه نیمه انجام میدیم/یعنی با داشتن امکانات بازم به اطلاعاتی که از دهن دیگران میشنویم اطمینان میکنم و خودمون کامل و جامع تحقیق نمیکنیم!!!:18::41:
در رابطه با 4پله پایین تر 460gtx از 5870ati هم باید بگم اون 3 تا کارتی که بین این 2 هستند/دوتاشون کارت گیم نیستند و کارت طراحی هستند که اونها حساب نیستن/و اون یکی هم کارت جدید ati6850 هست که اونم فعلا رو هیچ نوت بوکی نیستش پس عملا اختلافی نیستش یا خیلی خیلی جزعی هست.:13:
شما اگه کارت 460gtx رو میشناختی هیچوقت اینطور راجع بهش صحبت نمیکردی!دیروز یکیشو واسه سیستم بستم فول اچ دی چه فریمی میداد تو کرایسیس/کال اف دی یوتی که خیلی شاخ نیست!!!:5:اگه مردی کراسیس رو حداکثر اجرا کن /رو 460 نوت بوک اجرا میشه/با حداکثر تنظیمات.
:21::46:
بچه ها قدرت این سی پی یو Intel i7-2630QM چقدره ؟ از 720 کیو ام بیشتر یا کمتر ؟
نقل قول:
بله قوی تر هست!حتی از 740 هم قویتر!اما فعلا به هیچ عنوان نه مادر بورد و نه نوت بوک با این سی پی یو نخرید/چون مشکل داره تو چیپ ست مین بوردش!در قسمت ساتا 3 و یو اس بی 3!!!:41::2:
سلام به همه عزیزان.خوب گرافیک 5730 هست.5870 به این دلیل می گم که فریم بیشتر می ده دیگه تو اکثر بازی هاش.تو پی سی هم باید گرافیک 5870 2میلیاردو 13 میلیون ترانزیستور داره ولی 460 1 میلیاردو خورده ای که فکر کنم 1.200 میلیارد باشه حالا در رابطه با کرایسیس بگم شما بذار تو 5870 3 تا مانیتور مچ کن با هم ولی اینم در نظر بگیر که 5970 با اون بزرگیش میانگین فرمش 55 بود.
دوستانی که اطلاع کافی ندارن مجبور نیستن جواب بدن.نقل قول:
صحبت و سوال اون دوستمون در رابطه با سی پی یو های جدید سندی بریج هستش و مدلی که سوال کردن 2630 هست که نامگذاری سی پی یو های جدید سندی بریج یک 2 به اول مدلها اضافه شده که منظور اینتل معرفی نسل دوم سری سی پی یو هاش هست و 2630 چهار هسته ای یا 6 گیگ کش و پایه فرکانس 2 گیگاهرتز و بوست تا 2.9 گیگاهرتز.
که دوست عزیزمون hithd جواب سوال کننده رو دادند و توضیح مهم و بجای اینکه فعلا تا 3-4 ماه اینده نباید از مین برد و لپ تاپهای مبتنی بر این سی پی یو ها بدلیل وجود مشکل سخت افزاری در چیپ ستهای پشتیبانی کننده این نسل از سی پی یو مانند hm67 , pm 6 ,.... خرید و استفاده کرد و اینتل کل محصولات رو داره جمع اوری میکنه و کلیه برندهایی که از این چیپ ستها استفاده کردن و مین برد و یا لپ تاپ تولید کردن شروع به برنامه ریزی برای برگشت محصولات از خریداران کردن. و اینتل گفته از اواخر فوریه چیپ های اصلاح شده رو شروع به پخش میکنه و از اواخر مارچ محصولات موجود در بازار رو جایگزین میکنه.
من اگه اطلاع غلط دادم معذرت می خوام ولی حرف من رو CPU های بود که سری 6 i7بود که رو بعضی لپ تاپها سفارش مبنی بر اون کشور مثل ژاپن یا کانادا و... سوار می کردند.یعنی چی یعنی 6gig در ثانیه ساپورت می کنه چه قیمتی هستند این cpu ها.
یعنی این لپ تاپ سامسونگه ایراد داره ؟ مگه میشه لپ تاپ با ایراد وارد بازار بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU & Chipset: Intel® Core™ i7-2630QM Processor, 2.0GHz
Display: 17.3" WXGA LED, Gloss, 1600 x 900
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
Storage: 1TB SATA (2x500GB)
Memory: 6GB
vga :540m 2gig ddr3
مهیار جان بحث یک مارک و برند خواص نیست.نقل قول:
هر مین برد و لپ تاپی که بر مبنای سی پی یو سندی بریج ساخته شده باید از سوکت جدید 1155 استفاده کنه و برای استفاده از این سوکت و سی پی یو جدید باید از چیپهای جدید ساپورت کننده اینا که میشن pm67 , hm67 ,... باید استفاده کرده باشن.
این چیپهای جدید با مشکل سخت افزاری تولید شدن و کانال ارتباطی ساتا رو بیشتر از 2 پورت 0 و 1 ساپورت نمیکنن و غاطی میکنن. برای همین اینتل در حال انجام فراخوان هستش. و در نتیجه همه مین بردها و لپ تاپهای ساخته شده و فروخته شده مبتنی بر این سی پی یو و چیپ ستها همه به مرور زمان فراخوان و تعویض میشن و این شامل تمام برندها میشه.
تایپیکو اشتباه گرفتی اینجا که بحث CPU نیست.
شما مثل اینکه قوانینو خیلی خوب خوندی فکر کنم امتحان بدی قبول می شی ....نقل قول:
یه مطلبی برای سی پی یو ها گفتند که میتونه برای خیلی ها مفید باشه اگه دقت کنی زرتی نیومدم بگم این سی پی یو چیه ؟ از اونجایی که من جی 73 رو خیلی دوست دارم اومدم گفتم 2630 از 720 سرعتش بیشتر بعد بحث به اینجا کشیده شد جناب آقای ..... :13:
این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.
من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟
مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.
مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.
بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و فروم رو به مسیر نا درست میکشونن!:41:
بچه های فروم زیاد خودشونو درگیر نکن/طرف بالاخره خودش متنبه میشه!:13:
:20: نه من منظور این بود که مثلا تاپیک جی 73 هستش حالا درباره سی پی یو بحث میشه نمیشه گفت تاپیک منحرف شده .. من فقط خواستم یه مقایسه ای بین اون سی پی یو و جی 73 انجام بدم . در کل بی خیال رفیق ...:10::11:نقل قول:
یعنی شما میخواید بگید که اون دوستمون اشتباه میگه که سی پی یو 2630 خوب نیست و ایراد داره ؟!!:46:
نقل قول:
نمیدونم منظورت کیه؟!
اگه منم که باید بگم مطلب در رابطه با سی پی یو های جدید درست هست/و فعلا ایراد داره!:18:
احسنت بچه ها من متنبه شدم......عزیز دل چه خوبه که شما و دوستانت بخندی ایشالله همیشه خنده بر لباتون جاری باشه بحث من g73 هست نه چیز دیگه دوست عزیزی که گفت فهم شعور خواننده...عزیز دل من طبق بنچمارک هایی که دوستان گرفتن دارم صحبت می کنم.من چرا باید جنس خودمو ببرم بالا جنس من تا 2.150 مشتری داشته ندادم چون همش 18 روز کارکرده و گارانتی + کارتون داره و زیر 2.200 نمی دم چرا چون آسفالت شدم تا اومد.جنس من 5870.اصلا بی خیال جنس من.شما تبلیغات برا کی میکنی.من به بچه های فروم می گم:بچه ها تو خریدتون دقت کنید اگه خواستید jh بگرید سعی کتید با 5870رو ور دارید.صرف جنس من نیست من می گم چون اینقدر پول میدید بعدا پشیمون نشید.دوست عزیز مدل JW به این علت از JH-A1 گرونتره که CPUمدل jw 740 رمش 1333 است.a1 مدل cpuوش 720 و رمش 1066 هست بعد عزیز سایت xoticpc قیمت ها رو زده مدل JH-B1 سرچ کن تو گوگل ببین قیمتش چنده اگر باشه! چون best تو این مدل jh معرفی شده.مدله منم beste حالا شد؟با کارتون با گارانتی الماس دبی که ویستا تایید کرده.تو پایتختم از دیجیتال بگیر تا امرتاتو و نوینو,پانوس همه منو می شناسن صرف همین جنس(JH). :5:
مهیار جان اون دوستمون درست میگه.نقل قول:
سی پی یو 2630 و کلا تمام سی پی یو های سندی بریج که 2630 یکیشونه همه خوب هستن و مشکلی ندارن.
2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره.
مشکل سر چیپست هستش. مثلا تو مدلهای فعلی مثل همین g73 jh , g73jw روی مین برد از چیپست hm55 استفاده شده . در سی پی یو های سندی بریج چیپست های ساپورت کننده میشن hm65 , hm67 ,p67 ,h67 ,...
که این چیپست ها تو ادرس دهی برای درگاههای ساتا مشکل سخت افزاری دارن و باید تعویض بشن.
سی پی یو ها عالی هستن و مشکلی ندارن. اما بخاطر چیپست ها و اینکه چیپست کلا تو دسکتاپ و لپ تاپ روی مین برد فیکس هستند باید کل برد تعویض بشه. برای همین هر مین برد دسکتاپ یا هر لپ تاپی که بر اساس این چیپست ها ساخته سدن باید تعویض بشن.
تا الان توشیبا و اسوس و چند برند دیگه این مسئله رو تو وبسایت هاشون ذکر کردن و به دارندگان این مدله گفتن منتظر زمانبندی برای تعویض باشن. اما چون ما تو ایران کمتر با این طرحهای تعویض برخورد میکنیم فعلا باید تا 3-4 ماه دیگه از خرید این مدلها پرهیز کنیم.
لینک اینتل رو میزارم خودتون مطالعه بفرمایید:
نقل قول:
کد:http://www.intel.com/en_UK/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_AE_chipset+gg_headline
cpu های سندی بریج مشکل دارند
اینتل در حال جمع اوری اونهاست
سر همین مسئله لپتاپهایی که cpu سندی بریج داشتند دیگه تولید نمیشن
alinware m17x r3
asus n53 sw
asus g73 sw
همگی دیگه تولید نمیشن
خیلی عالیه . از این سی پی یو خوشم اومد . پس خوراک رندر . حالا یه سوال دیگه سی پی یو این لپ تاپ ( جی 73 ) که حالا مثلا 740 ش رو فرض کنیم . بخوایم به سی پی یو دسکتاپ مقایسش کنیم مساوی با کدوم سی پی یو ؟ مثلا به آی5 دستکاپ میرسه یا کمتر یا بیشتر ؟نقل قول:
2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره
در کل با سی پی یو دسکتاپ مدل core i7 920 میشه مقایسه کرد. البته 920 حدود 2-3 درصدی قویتره اما نزدیک ترین سی پی یو دسکتاپ نسبت به 2630 هستش.نقل قول:
برای رندر مسلما عالیه. اگر رندر برای شما اهمیت داره حتما با جی پی یو انویدیا لپ تاپ رو انتخاب کنبد که به خاطر فیزیکس و کودا تو رندر کمک بزرگی به پردازنده اصلی میشه.