امشب خیلی جالب بود صحنه اولش
خیلی ،
Printable View
امشب خیلی جالب بود صحنه اولش
خیلی ،
این قسمت فوق العاده بود. دیگه داشت اشکم در میومد.:37: ایشالله اجرشون با اباعبدالله
پس چرا اینطوری شد؟ پس صحنه های عاشورا چی شد؟ حضرت عباس ع چی شد؟
توی این هفته تکرارش را کی میزاره تلویزیون؟
سلام .
آقا خون چه کسی ریخته رو پای این ابن زیاد که به اون روز درش آورد ؟ خود امام حسین یا کس دیگه ای ؟!
راستی این فرهاد اصلانی عجب بازیگر محشریه . صحنه هایی که ابن زیاد رو منبر سخنرانی میکنه رو مقایسه کنین با نقشش تو آشپزباشی :18:. واقعا محشره :40:.
---------------------
- ضمنا من اخبار رو از طریق پستای جناب nar nia دنبال میکنم . فکر میکنم خیلیا مثل من باشن که حال و حوصله ی سر زدن به خبرگزاری ها و گشتن دنبال خبر جدید رو نداشته باشن . اینجائم باید تشکر کنم ازشون .
فکر میکنم با قرار گرفتن خبر و تحلیل، تاپیک کامل تر میشه و بحث کپی پیست و ... واقعا جالب نیس . فقط کاش اخبار رو گزیده تر انتخاب کنن برای گذوشتن تو تاپیک های مربوطه .
ممنون که به سخنرانی من گوش دادین :31:.
.
قسمتهاش رو طوری تدوین کردن که قسمتهای مریوط به وقایع عاشورا همزمان با محرم امسال پخش بشه بصورت فلاش بک فکر کنم چون امروز یه نمونش رو دیدیم صحنه شورش زندانیان که بعد از شهادت حضرت مسلم و قبل از عاشورا بود.
منم فک کنم اینجوری باشه...نقل قول:
یه لحظه که رد شد از عاشورا گفتم نکنه حذف کردن...
شایدم پیرامون حرام اعلام شدن پخش تصویر حضرت ابالفضل بوده!!
واقعا که!
چه مسخره بازیه آخه؟ یکی نیست بگه اون موقعی که داشتن سریال رو میساختن شما کجا بودی که بگی حرامه؟!
دیگه واسه همه روشن بود که این همه سال میرباقری داره چیکار میکنه!
این قسمت شروع فوق العاده ناگهانی ای داشت از دید من... خیلی ناگهانی و اون هم با واقعه کربلا! من فکر میکردم یه مقدار کلی تر از این، به وقایع کلی کربلا (جزئیاتش نه) با کلام راوی پرداخته بشه نه اینقدر کم و کلا کمتر از سه دقیقه!
اما طبق روندی که از سریال مختارنامه دیدم، این قسمت هم با رو به جلو حرکت کردن بهتر شد... ضمن اینکه انصافا با وجود کوتاه بودن، خیلی خوب عاشورا رو به تصویر در آوردن!
این قسمت سه مورده خیلی برام جذاب بود...
1- عکس العمل و حرفای عمره به جاریه پس از دیدن عمر سعد
2- فلش بک های این قسمت و صحبت های بن عفیف و مختار و پشیمانیشان از اینکه دیر میثم رو باور کردند...
3- بازی دیدنی فرهاد اصلانی
دیالوگ های میثم راجع به عشق به خدا و علی (ع) و خیبر معرکه بود!:20:
راستی... این قسمت به نسبت قسمت های قبلی حداقل یه پنج دقیقه ای کمتر بود... ممیزی شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی:11:
نقل قول:
نه عزیز من از اول هم تو رسانه ها اعلام شده بود که واقعه کربلا بصورت فلاش بک به تصویر کشیده شده
و ربطی به این چیز هایی که گفتی نداره .
در مورد پخش تصویر حضرت ابالفضل هم نکنه توقع داری خیلی راحت پخش کنن . :18:
تو اینهمه سال چه کسی خبر داشت که قراره میر باقری تصویر حضرت ابالفضل رو پخش کنه ؟
نزن این حرف رو ...نقل قول:
کلی مصاحبه و گزارش از نحوه ی ساخت بود و کلی هم با عوامل صحبت کردند.
یعنی نمیدونستند میرباقی با پول دولت داره چیکا میکنه اونجا و چی میسازه؟!
نزن این حرف رو ...
شاهکار بود تیر خوردن اسب امام حسین ( ع) ، در اوردن گوشواره های حضرت رقیه و اتیش زدن خیمه ها واقعا همه شاهکار بود من که دیشب تموم شد ضدوباره نشستم یه بار دیگه نگاه کردمنقل قول:
تو قسمت های اینده به صورت فلش بک صحنه هایی از عاشورا نمایش داده میشه همشو تو یه قسمت نشون نمیدننقل قول:
وقتی سر امام حسین رو به درگاه ابن مرجانه آوردند سر ایشان به روی نیزه حرف میزد(تمام منابع معتبر شیعه و سنی تایید کردند) و قاتلانش را نفرین میکرد. ابن زیاد چوب خیزران رو برداشت و بر لب های مبارک امام حسین زد تا بیش از این سخن نگوید.در همین حال قطره ای از خون گلوی سیدالشهدا به روی ران این ملعون افتاد و زخمی بسیار فجیه به وجود آمد که بوی بسیار بدی میداد.(البته من شنیده بودم که این اتفاق برای یزید افتاد نه ابن زیاد. به هر حال در این سریال پلید ترین شخصیت ابن زیاده نه یزید)نقل قول:
این قسمت هم واقعاً بی نظیر بود. من که گذر زمان رو حس نمیکردم.
نقل قول:موضوع اصلی و محوری فیلم قیام مختار هست .. کارگردان اگه وارد واقعۀ عاشورا میشد ، با توجه به وسواس شدیدی که کارگردان نسبت به کلیت فیلم دارن و همچنین وسواسی که روی خود واقعۀ عاشورا هست ، توی این اتفاق گیر میکرد و به اصطلاح، کارگردان اسیر فیلم میشد و افسار فیلم یه جورایی موقع ساخت از دستش خارج میشد .. ضمن اینکه شاید قیام مختار تحت تاثیر عاشورا قرار میگرفت..نقل قول:
ترفند خوبی بود گذشتن از عاشورا و پرداختن بهش به صورت فلش بک ..
ترسیم کردن عاشورا با توجه به فضا و تصویری که تک تک مردم از اون روز برای خودشون ساختن ، سخته ..
اما حالا اینجوری مخاطبِ تشنۀ دیدن عاشورا رو هر قسمت با چند فلش بک ( قطره قطره ) سیراب میکنه ..
عالی بود ..
ولی کلا این قسمت زیاد برای من راضی کننده نبود .. بصورت کلی ..
صحبت من راجع به این نیست که بیان یه قسمت کامل قیام عاشورا رو به تصویر بکشن... من میگم وقتی کارگردان قسمت نهم رو خیلی ناگهانی با حوادث کربلا و روز عاشورا شروع میکنه، باید بیش از سه دقیقه به اتفاقات اون موقع بپردازه... راوی نباید خیلی کوتاه بگه که سرانجام امام حسین (ع) دهم محرم سال 61 شهید شد... همین!:20:نقل قول:
خوب منم دارم کم کم بهتون میرسم
دیروز قسمت 6 رو دیدم...
خیلی قشنگه.از این که آب قاطیش نکردند خیلی خوشم اومد.تند تند پیش میره ....
این مسلم رو هم چرا اینجوری درست کردن؟ یه جوریه....
شب گذشته سریال «مختارنامه» با عبور گذرا از حادثه کربلا و وقایع روز عاشورا، تقریبا عده زیادی از مخاطبین خود را شوکه کرد.
به گزارش «تابناک» با آنکه از مدت ها پیش این گونه وعده داده شده بود که وقایع روز عاشورا در مجموعه بی نظیر مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد، اما عبور گذرا از آن شائبه سانسور را در ذهن مخاطبین ایجاد کرد که با توضیح عوامل این مجموعه روبرو شد.
بنابر این گزارش، سایت رسمی سریال «مختارنامه» در این باره نوشت:
در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند.
برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.
به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است.
در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است.
از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».
با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت.
توضیح ضروری روابط عمومی سریال مختارنامه درخصوص «صحنه های عاشورا»
در پی پخش صحنه هایی از واقعه جانسوز عاشورا در دقایق ابتدایی سریال مختارنامه، گروه زیادی از مخاطبان و علاقمندان این سریال طی تماس های تلفنی با دست اندرکاران و نیز ارسال ایمیل برای سایت مختارنامه در خصوص چند و چون این صحنه ها سوال کردند. برخی نیز به تصور اینکه این صحنه ها از سریال مختارنامه حذف شده و سکانس های مربوط به عاشورا اصطلاحا «قیچی» خورده خواستار توضیح در این زمینه شدند.
به اطلاع کلیه مخاطبان سریال مختارنامه می رساند همانگونه که در خبر هفته گذشته نیز اعلام شد، در قسمت نهم اولین بخش از صحنه های کربلا در سریال مختارنامه به تصویر کشیده شده است. در همان خبر تاکید شده بود که با توجه به این نکته که «سریال مختارنامه روایت زندگی و قیام مختار ثقفی است»، به دلیل ارتباط بخش هایی از زندگی این شخصیت با واقعه کربلا، کارگردان در مسیر روایت قصه اصلی خود با چند «تصویر» وارد کربلا شده و به شکل بسیار هنرمندانه ای به این رویداد پرداخته است. از نظر شکل روایی داستان نیز، این تصاویر در حالی در قسمت نهم سریال پخش خواهد شد که در این مقطع از داستان، مختار به زندان افتاده و درست زمانی که او در زندان عبیدالله بن زیاد است، واقعه کربلا رخ می دهد. البته پخش این صحنه ها در ادامه سیر طبیعی قصه است و روال فعلی روایت داستان با پخش این تصاویر قطع نخواهد شد».
با تاکید مجدد بر این نکته اعلام می کنیم ادامه صحنه های کربلا در قسمت های آینده سریال مختارنامه به تصویر کشیده خواهد شد که پیش از پخش هر یک از این قسمت ها، اطلاع رسانی درخصوص آن صورت خواهد گرفت
اونجایی که بن عفیف تو زندان به مختار میگفت که قاتلین امام حسین رو قصاص کن ولی نه از روی کینه و عداوت و هوس شخصی، بلکه از روی عمل به تکلیف. خیلی این صحنه برام جالب و تکان دهنده بود. یه لحظه یاد داستان حضرت علی(ع) و عمرو ابن عبدود تو جنگ خیبر افتادم :20: . صحنه ی اعدام میثم تمار هم خیلی طبیعی و جوندار ساخته شده بود. به خصوص اون زنهایی که اجیر شده بودند تا در پشت بامها هلهله راه بندازن :41:. صحنه ی کاروان اسرا و نمایی که از پای غل و زنجیر شده ی امام زین العابدین هم خیلی سوزناک و تاثیرگذار بود :37:. در کل این قسمت فوق العاده بود از نظر من.
در حاشيه مراسم تجليل از پيرغلامان اهل بيت در بوشهر؛
ضرغامي از خواننده مرثيه علي اصغر(ع) در تيتراژ «مختارنامه» تجليل كرد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداوسيما از خواننده مرثيه حضرت علي اصغر(ع) در تيتراژ مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» قدرداني كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، رئيس سازمان صداوسيما در ديدار با صديقه بحراني مداح اهل بيت و خواننده مرثيه لالايي علي اصغر(ع) كه در تيتراژ سريال مختارنامه از آن استفاده شده، با تجليل از ايشان گفت: اجراي هنرمندانه و با اخلاص اين قطعه، بيانگر ظرفيت ارزشمند و بيبديل مراسم آئيني در فرهنگ ديني و ولايتمدارانه مردم جنوب ايران است.
ضرغامي گفت: ميليونها نفر از عاشقان اباعبدالله الحسين(ع) پس از ديدن هر قسمت از اين سريال با اين مرثيه حزنانگيز و جانگذاز نوحه سرايي ميكنند.
صديقه بحراني نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه اجراي ايشان در سال 82 در كنار ديگر خوانندگان اين قطعه در صدا و سيماي مركز بوشهر بعنوان برترين اجراء شناخته شده، گفت: افتخارم روضه خواني و مرثيه سرايي در مجالس عزاي حسيني ويژه بانوان است كه سالهاست با لطف الهي توفيق آن را پيدا كردهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.
.
دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
پ.ن:
همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم!:18: اصلا خودتون ببینید!:31: به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید!:31:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5486843&postcount=75
:31:کد:http://www.mokhtarnameh.com/news/1-latest-news/357-1389-09-06-13-28-12.html
حسین جان من اون قسمت رو ندیدم میشه اونو بذاری؟! ممنون. البته با یه حجمی که با دایل آپ بشه دانلود کرد.نقل قول:
دوستان یه سوال! موقعی که عمر سعد رفت تو فکر و یه فلش بک کوتاه به کربلا زده شده، منظورش از اون فلش بک چی بود؟
خب دیوانه شده بود دیگه...توهم زده بود و صحنه عاشورا اومد جلوی چشمش....نقل قول:
فکر کنم مثلا میخواست یه بار دیگه خودش رو تو ذهن خودش از اتهامات تبرئه کنه. مثل کسی که خودش هم شک کرده بود که آیا واقعا دستش به خون کسی آلوده هست یا نه و انگار توهم داشت که نکنه همه ی کارها رو خودش کرده و یادش نمیآد:31::31: خب اینم یه جور توهمه دیگه :27:نقل قول:
بحرانی ، رحمانی ، محمد موسوی !! :18::18: بالاخره ما نفهمیدیم این صدای تیتراژ پایانی کار کیه؟ :13:نقل قول:
پ.ن:
همین الان تو سایت مختارنامه بودم، یه خبری رو دیدم که قبلا یه چیز دیگه ای تو همین تاپیک دیده بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا خودتون ببینید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قول یکی از دوستان انجمن خبر ورزشی تفاوت را احساس کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5486843&postcount=75
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.mokhtarnameh.com/news/1-latest-news/357-1389-09-06-13-28-12.html
موفق باشین.
89/9/6
اين قسمت خوب بود . من فكر ميكردم صحنه هاي كربلارو بايد همه رو نشون بدند ولي وقتي همون يك فلش بك رو ديدم گفتم كه خدارو شكر كه همه رو نشون ندادند حتي تصورش براي آدم سخته اشك آدم درمياد وقتي فكر ميكنه .
توي تيكه هايي كه براي قسمت بعدي بود نشون داد كه عبيداله از دست يزيد قاطي كرده بود جالب بود .
يك سوال مختار تمام قاتلين كربلا قصاص ميكنه (عمر سعد هم قصاص ميكنه) ؟
بله همشون قصاص میکنه از ابن زیاد و شمر و عمرسعد گرفته تا حرملهنقل قول:
پ.ن :قيامي كه به قصاص تمامي قاتلان كربلا و در نهايت تشكيل حكومتي شيعه و عدالت محور منجر ميشود.
این سر هایی هستش که مختار قراره تو این سریال ببره. خوب که دقت کنین سر فخیم زاده هم طراحی شده.:31:نقل قول:
گفتوگوي ايسنا با گوهرخيرانديش ـ دايهي عمر در «مختارنامه»
«چشم بسته اين نقش را قبول كردم»
گوهر خيرانديش كه در سريال «مختارنامه» نقش «حنانه» دايهي «عمر» را ايفاي نقش ميكند، دربارهي اين نقش گفت: داوود ميرباقري از من خواست در چند اپيزود از كارش حضور پيدا كنم و من هم با توجه به اعتمادي كه به او داشتم، چشم بسته اين نقش را قبول كردم و نقش «حنانه»، دايهي عمر را كه تنها واسطهي وصل خواهر «مختار» با «عمر» است را بازي كردم.
اين بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به تاريخي بودن سريال «مختارنامه» و تفاوت بازي در آن با سريالهايي كه به قصهاي روز ميپردازند، خاطرنشان كرد: در كارهاي تاريخي، شكل اجرايي كار، تعداد زياد عوامل، راكورد لباس و گريم، شايد كار را نسبت به سريالهاي ديگر سنگينتر و پرهزينهتر كند، ولي به لحاظ بازي، كافي است كه بازيگر نقش خود را بشناسد و بداند بايد چه طراحي براي نقشش انجام دهد و همان را اجرا كند.
وي ادامه داد: اگر اين طراحي با كمك نويسنده و كارگردان به درستي انجام شود، فرقي نميكند كه در كار تاريخي يا غيرتاريخي بازي كنيم، مهم اين است كه بازيگر درك درستي نسبت به نقش داشته باشد.
گوهر خيرانديش در ادامه گفت: برايم تفاوتي ندارد كه در يك كار تاريخي يا غيرتاريخي ايفاي نقش كنم، بلكه دوست دارم در همهي نقشها خود را محك بزنم و در نقشهايي كه بازي ميكنم تنوع ايجاد كنم. سعي ميكنم با كمك كارگردان، لباس و گريم، خود را به نقش نزديك كنم.
اين بازيگر سينما و تلويزيون خاطرنشان كرد: تا به امروز سعي كردم نقشهاي تكراري بازي نكنم. در حال حاضر ملاك من براي انتخاب يك نقش، متفاوت بودن آن است، البته هميشه سعي ميكنم اگر نقشي را ايفا ميكنم، ما به ازاي خارجي آن را در جامعه پيدا كنم و خودم هم چيزي به آن اضافه كنم تا نقشم باورپذير شود.
بازيگر نقش «حنانه» در سريال «مختارنامه» گفت: با اينكه چند قسمت از پخش سريال «مختار» گذشته است، به دليل مشغلهي كاري تنها توانستهام دو قسمت را به طور كامل ببينم، اما سعي ميكنم همهي نقدهايي كه در مورد «مختارنامه» نوشته ميشود را بخوانم و دنبال كنم.
گوهر خيرانديش تاكيد كرد: «مختارنامه» كاري پر زحمت است كه با استفاده از متن روان و بازيهاي درخشان توليد شده است و شايد در آينده به سختي بتوان سريالي مثل «مختارنامه» ساخت و گروهي با اين عظمت را كنار هم جمع كرد.
گوهر خيرانديش در پايان در پاسخ به پرسشي دربارهي حضور در سريال «تبريز مهآلود» گفت: حضورم در اين پروژه قطعي نيست و مشخص نيست آيا ميتوانم در اين پروژه و در كنار آقاي ورزي باشم.
من واقعابه خودم ميبالم كه دو سال منتظرشروع مختارنامه بودم.دوسالى كه ارزشش رو داشت.محشر كار كرده اين ميرباقرى.مخصوصا صحنه ى گوشواره هاى حضرت رقيه(س).اون دختره كه نقشش رو بازى كرده بود واقعا اون معصوميت مورد انتظارروداشت.اجرشون باامام حسين
فکر میکردم صحنه کربلا رو بیشتر کار کنه ... اون صحنه نمازخوندن امام حسین رو تو این قسمت قرار بود نشون بده ؟ یا اصلا مربوط به کربلا بود ؟!!! چون من اصلا ندیدم این صحنه رو .
بازی عرب نیا هم عالی هست ... اون کینه و حس انتقام جویی که درش هست کاملا منتقل میشه به بیننده ...
در صفحه های پیش هم گفته شد: صحنه های مربوط به کربلا در قسمت های بعدی به صورت فلش بک نمایش داده خواهد شد.نقل قول:
آره از بازیگران کم کار و خوش سابقه ی سینما و تلویزیونه. اگر هنر نماییش در فیلم من زمین را دوست دارم رو نگاه کنید بعد بیاید این سریال رو ببینید. متوجه بازیش میشید!
در مورد قصاصی که مختار می کنه باید بگم شمر را سردار ایرانی مختار می کشه همون کیان منظورمه(خود رویگری جایی گفته بود البته می گن در تاریخ هم اومده)نقل قول:
دیروز هم که خبر دار شدیم چیزی فعلاً از سریال حذف نشده و سریال روند عادی خودش را طی می کنه و مجدداً طی فلش بک هایی حادثه عاشورا نمایش داده میشه که فکر می کنم میرباقری گفته بود حادقه عاشورا در این سریال 40 دقیقه است.
حتی شنیدم که می خوان تصویر حضرت ابوالفضل(ع) را نشان دهند که به نظر من این کار اشتباهی است.
انسان در صورت ظاهری خود دارای نقصهایی است.مردم از حضرت ابوالفضل یک تصور ماورایی دارند.نمیشه این را انکار کرد وقتی بخواهیم چهره ایشان را با چهره شخصی دیگر نمایش بدهیم مطمئناً ناخودآگاه بیننده در ضمیر ناخودآگاه خود می گوید اه حضرت ابوالفضل(ع) این شکلی بوده یا شبیه این بوده؟!
به نظر من باید ذهنیات و تصورات مردم به خصوص اقشار کهنسال جامعه را دست نخورده باقی بگذاریم در این زمینه.
کاگردانی قدرتمند فیلم به همراه بازی استادانه بازیگران و موضوع اصلی فیلم وقتی با لالایی آخر فیلم درآمیخته میشه اشک بر گونه آدم جاری میشه
سریال واقعا عالی و خوبی.و جدا من منتظر آخر هفته هستم که پخش بشه
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
ولی دوست داشتم به واقعه عاشورا بیشتر پرداخته بشه!!!!و جوری شبکه یک پخش کنه که 26آذر شهادت امام حسین رو نشون بده که مصادف بود با عاشورا
خب هنوزم دیر نشده. مطمئنا بیشتر پرداخته میشه. قراره تو قسمتهای بعدی به طور فلش بک به حادثه ی کربلا گریزی بزنن. مشابه حالتی که تو همین آخرین قسمت دیدیم عمرسعد تو خیالاتش بعضی از صحنه های کربلا رو به خاطر آورد. احتمالا هم برنامه ریزی زمانی کارگردان اینطوریه که بیشتر فلش بکها به عاشورا، با دهه ی اول محرم امسال مطابق باشه.نقل قول:
بهتر از عرب نیا کسی دیگه نبود واسه این نقش! تو بیشتر کاراش هم واقعا بازیه زیبایی رو ارائه میده... اما از نظر شخصیتی ازش خوشم نمیاد! یادمه تو برنامه شب شیشه ای بود نمیدونم مثلث شیشه ای بود چی بود!!:31: آورده بودنش! اون برنامه به عنوان ضعیف ترین برنامه از دید نظرسنجی اس ام اس قرار گرفته بود...!:20:نقل قول:
ولی بازم میگم بهتر از فریبرز خان، کسی مناسب تر واسه نقش مختار نبود! میگن حمید فرخ نژاد هم گزینه ای برای ایفای نقش مختار بوده!! تصورش رو بکنید!:
عمره: مختار کجا میری!
مختار: دارم میرم بابای ابن زیاد رو درارم! مدارکش هم موجوده! نشون بدم؟!:27:
بهترین صحنه و تاثیر گذار ترین لحظه از این فیلم برای من لحظه خواب دبدن مختار بود به خصوص اونجایی که دیگه نه راه پس داشت نه پیش و فریاد یا علی زد به خصوص یا علی دومی
این تصویرشه:
سلام
این آیه اول اول سریال که با صدای ضربه شمشیرها بهم میاد چیه؟
و سیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبوننقل قول:
سوره ی شعرا آیه 227 (آیه ی آخر)
ترجمه: زود باشد کسانی که ستم کرده اند بدانند که به کجا بازگشت می کنند.
محتوای مخفی: نظر شخصی!
موفق باشین.
89/9/7
قسمتی از آیه پایانی (آیه 227) سوره شعراء هستش:نقل قول:
وَ سَیَعلَمُ الّذینَ ظََلَموا اَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ
و بزودی آنها که ستم کردند می دانند که بازگشت آنها به کجاست
سلام
تکرار اش رو از شبکه قرآن دیدم.
کی بود میگفت صحنه های کربلا خوب بود؟
دخترک آخر تصنع بود!
گوشواره کسیدن اش هم اصلا خوب نشده بود.
تصویر هیچ افکتی نداشت.
یه اسلوموشن ساده! با دوربین ساکن! یا روی ریل.
ناسلامتی صحنه ی درگیری هست ...
اون موقع درگیری تموم شده بود دادا! منظورم اینه که دیگه طبیعتا نیازی نیست به فیلمبرداری پر تنش برای صحنه هایی که همه از اسباشون میان پاین و شمشیر هاشون بیشتر برای خود نماییه تا جنگیدن...نقل قول:
به نظر من فیلمبرداری و طراحی صحنه برای صحنه های کربلا خوب و قوی بود! ولی نحوه تدوین این صحنه ها و کوتاه بودنشون تو ذوق میزد... نمیدونم تو همین تاپیک بود که گفته شد سی چهل دقیقه از سریال، صحنه هایی از دشت کربلاست... کسی که 3 دقیقه از این 40 دقیقه رو واسه ابتدای قسمت نهم جدا کرده بود، به نظر من ضعیف کار کرده بود...:20:
شرمنده دیر پاسخ میدم محسن جان... اینم از اون تیکه ای که می گفتم... حجمش هم فوق کمه!!:20:نقل قول:
یاعلی:11:کد:http://myp30forlife.persiangig.com/video/Mokhtarnameh-FB.wmv