برو سایت PS3HACKESنقل قول:
آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .
ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /
Printable View
برو سایت PS3HACKESنقل قول:
آخرین ورژن نرم افزار رو دانلود کن .
ولی 90 درصد مشکل از همون ویندوز هستش /
دوستان من فرصت ندارم همه صفحات قبلی رو بخونم !!
فقط میخام بدونم واقعا پی اس 3 -- شده یا نه؟؟؟؟
یعنی من الان ps3 بگیرم میتونم بازی کپی اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
یکی یه توضیحات مختصر بهم بده ممنون میشم
آره رامتین جان مشکل همون ویندوز هست بد مسب. تازگی روی چند تا نرم افزار دیگه هم همین مشکلات رو میبینم.نقل قول:
مرسی.
دوست گلم هیچ نیازی به خوندن یک صفحه هم نیست !! نام تاپیک خودش بیانگر همه چی هست دیگه :31:نقل قول:
الان دانگل های بازیرایانه که از Atmel AT90 استفاده میکنن بهترین گزینه هست تو ایران.
طبق آموزش ها و لینک ها هم که دیگه جای سوالی فکر نمکینم بمونه.
فقط فعلا تا ورژن 3.41 این -- انجام شده و اگه ورژن کنسولت بالای این عدد باشه یا باید دانگرید کنی که اصلا صلاح نیست و یا اینکه صبر کنی تا فریمور های بعدی هم ه ک بشن.
دوستان یه سوال داشت این سایت معتبره؟ اخه الان یه اپدیت اومده واسه دانگرید که میگن فقط رو دانگلهای اصل جواب میده کسی تا حالا استفاده کرده ؟کد:http://www.dcinpc.com
والا این شرکت تو زمینه ی بازی خیلی قدیمیه و من تاحالا ازش چیزی ندیدم .نقل قول:
حالا دیگه مشکلی داشته باشه خدا داند و بقیه دوستان.
بچه ها pcsx Team هم یک HomeBrew برای PS3 عرضه کرد که توسط اون میتونید بازی های PS1 رو بازی کنید.
لینک :
منبع: PS3-Hacks (البته تو لینک تابلو دیگه :31: )کد:http://www.ps3-hacks.com/file/211
ویراش :
بچه ها تست کردین جوابشو بدین
دوستان من از زمانی که BAN شدم PS3 کلا قات زده .
من God of war III رو رو سیستم نصب کردم اجرا شد ولی چون یک فایل بازی مشکل داشت بازی گیر می زد .
من سیستم رو Format کردم و Default setting .
ولی اصلا روی HARD هیچی کپی نمی شه . بازی ها رو نمی شه ازشون Backup گرفت و خلاصه دیگه بازی ها اجرا نمی شه .
می خواستم ببینم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند .
گزینه Full format برای HARD DISK چیکار می کنه و چقدر طول می کشه ؟ ضرری به دستگاه وارد نمی کنه .
در سکتور نخست هر هاردی تا یک جایی ازش بسته به ظرفیت هارد یک چیزی هست به اسم MBR و Table ها که آدرس و مشخصات تمام فایلهایی که روی هارد هستند توی اونها نوشته میشه و سیستم عامل از روی اونه که میفهمه یک فایل کجاست یا کجاهاست و از کجا تا کجا شروع میشه .نقل قول:
فرمت های معمولی فقط اون جدول ها رو پاک میکنند ولی فایلها سر جاشون هستند تا زمانی که یک فایل جدید روش نوشته بشه . FullFormat سکتور به سکتور هارد رو پاک میکنه و هیچی روی هارد باقی نمیمونه .
در کل هم برای هارد ضرر نداره به شرط اینکه وسط کار دستگاه تکون نخوره یا برق قطع نشه .
ممنون میلاید جان
من چک کردن این کار 7 ساعت طول می کشه !!!
دانگلم رو شکوندم . الان احساس سبکی خاصی بهم دست داده بعد از 3 روز عذاب کامل .
من دلم نمیاد!!نقل قول:
چه طوری دلت اومد رامتین؟؟:31:
البته من احمق که تا حالا حتی یه بازی هم کپی نکردم!!!
فقط الکی 35 دادم!!:41:
به اسم و بهونه ی اینم که شده دیگه نمیشینم پای کنسول!!!:41:
-------
رامتین حرفم رو پس میگیرم دمت گرم که این کار و کردی!!
شاید منم کردم!!!:31:
فربد جان رامتین !!! :31:نقل قول:
بزن بشکون بره مسخره رو .
کنسول می خوان H A C K کنن مثل X360 . نه این مسخره بازی ها رو داره نه چیز دیگه .
هر روز یکی عشقی برا خودش Back up منیجر می ده بیرون هیچ کدوم درست نیستند .
البته یه ذره زود شکوندیا :31:نقل قول:
Earlier today the PS3Break PS3 Downgrader was announced, and now the x3Max Team has made available a video of their PS JailBreak clone PS3 modchip dongle in action running PlayStation 3 homebrew on Firmware 3.50 without downgrading!
To quote from kbx.org (linked above): I was talking to one of the support staff from x3max and they notified me about their new downgrader which they are going to release later today. They have provided me with a video which shows the x3downgrade. I will update the blog when they send me files.
Seems like they got an device which can run homebrew on 3.50 but i think they are releasing an downgrader as well as the support guy told me.
Finally, from the video's caption: The 3.50 firmware is now Jailbreaked, no more need to downgrade !
The dongle can launch homebrews on PS3 with 3.50 firmware, without downgrade !
خلاصه مطلب داره میگه که پیش تر دانگریردر پی اس تری بریکر معرفی شده بود اما الان تیم x3max توانستند بدون دانگرید فریمور 3.50 را -- کنند و Homebrew را بر روی آن اجرا کنند
خوب تبریک میگم
خبر دیگه حاکی از اینه که تونستن فایل eboot رو رمزگشایی کنن و این به این معنی ظاهرا ، که با پچ کردن بازی های جدید می شه بازی ها رو روی هر فریم وری اجرا کرد ! دقیقا مثل اتفاقی که برای PSP افتاده ...
منبع
کد:http://www.ps3-hacks.com/2010/12/04/ps3-master-key-found-game-eboot-bin-file-decrypted/
بچه ها کسی اینجا تونسته با BD-Rom از بازی ها Image بگیره ؟!
أوستانی که دستگاهشون رو از 3.50 به 3.41 دانگرید کنن قابلیت پخش فیلم های بلو ری از دستگاهشون حذف می شه ... البته گفته شده به زودی این مشکل رو برطرف می کنن فقط خواستم اطلاع رسانی کنم ...
دوستان این روش ه-ک 3.50 درز نکرده بیرون؟
دانگرید کنیم یا شیوه ه-ک 3.50 هم به زودی میاد؟
چه کنم من؟
روش که هنوز خبری نیست.ولی دانگرید چیزه جالبیهنقل قول:
به نظر من اگه میخوای چیزی یاد بگیری دانگرد کن اگه نه فقط واسه بازی کپی میخوای دانگرید کنی
یکم دیگه صبر کن همون 3.50 ه ک شد کپی بزن.چون دانگرید خیلی کاره خطرناک و پر دردسری هست
خیلی ها دستگاهشون رو فکتوری مد مونده و به حالت عادی برنگشته.
کلا به دردسرش نمی ارزه من دانگرید کردم دوباره یه ساعت بعد واسهgt آپ کردم دوباره ه کش پرید:31:
دانگرید کردم:31:نقل قول:
اما خیلی بم حال نداد..:13:
آقا من که آپدیت کردم به 3.55 کسی اینجا هستش که دانگل بازی رایانه بخواد؟
اگه آره به من PM بده!!
اسپوف 3.55 هم اومد ...
عجب کل کلی شده ها :31:نقل قول:
نقل قول:فقط جهت یاد اوری:31::31::31:نقل قول:
الان رو فرمور 3.50 کار نمی کنن؟
روی خود دانگل کار نمیکنن ، بلکه روی نرم افزار هایی که قراره روی سیستم نصب بشه کار میکنند .مثل Backup Manager . دانگل کار خودش رو میکنه و سیستم رو روی سرویس مود میاره بالا و همون طور که گفتم سونی با فرمور نمیتونه جلوی دانگل رو بگیره ولی میتونه جلوی نرم افزار Sign نشده رو بگیره که همین کار رو هم کرده .نقل قول:
منتها هکر ها همیشه دنبال ساده ترین راه هستند ، مثل Downgrade و یا پچ کردن بازی ها - در صورتی که کار به جایی برسه که اینها هم جواب نده میان Custom Firmware درست میکنند ، که کار سخت و زمان بریه .
همون طوری هم که خبر دارید میشه فرمور کنسول رو Downgrade کرد - یعنی عملا در هَک شدن کنسول فرقی نکرده ولی ملت هم خر رو میخوان هم خرما !
اسپوف؟؟؟؟؟نقل قول:
بعضب یازی ها اجرا نمیشن از کسی پرسیدم گفت که روش داره باید یه فایل خاص رو ادیت کنی کسی میدونه از کجا میشه آموزش گیر اورد؟مثلا من چطوری CoD:MW2رو اجرا کنم؟(یه سی دی هم گذاشتم توی دستگاه بازم نشد)
یه چیز دیگه...
این دانگل رو چطور میشه آپدیت کرد؟
اگه لینک آموزش دارید بدید
الن امکان اجرا کردن GT5 هست؟چون چنتا صفحه قبلی یکی یه آموزشی داده بود با فابل که کنسول با دانگل که لود میشد 3.50 میمود بالا اما بدون دانگل 3.41 بعنی با اون میشه GT5 بازی کرد؟
نه با اون میشه همشون رو بازی کرد غیر همین GT5!نقل قول:
یه لحظه صبر کن الان لینک آموزش آپدیت دانگل رو آپلود میکنم.
=========
اینم یه لحظه بیا:
اینم لینک دانلود آموزش آپدیت دانگل های AT 90 توسط بازیرایانه :
کد:http://deathlyofhallows.persiangig.com/Update%20Dongle.pdf
اون که با دانگل می زنه 3.50 همون spoof ه که 3.55 شم اومده واسه آنلاینه وقتی می خواید برید نت کنسول گیر آپدیت به آخرین فریم ور رو بهتون نمی ده ، ولی شما همچنان نمی تونید بازی که 3.50 می خواد مثل GT5 رو اجرا کنید چون فریم ور 3.41 فاقد فایل های کتابخانه 3.50 یا 3.55 ... اون فقط یه فایله که نوشته فریم ور دستگاه چیه رو گول می زنه و دستگاه توهم 3.55 می زنه همین !
الان کدوم یک از بازیایه زیرو میشه بازیکرد؟
GT5
Assassin's Creed 3
NFS Hot Pursuit
Yakuza 3
هر بازی که می خواید بدونید اجرا می شه یا نه از سایت زیر استفاده کنید ، که من قبلانم آدرسش رو داده بودمنقل قول:
کد:http://www.psjcl.com/
کسی mgs4 رو ه ک شدشو تا اخر رفته؟درسته میگن ه ک شدش مرحله 3 و 4 میپره بیرون؟
اینجا زده اجرا میشه.ولی از چند نفر شنیدم وسطش میپره بیرونکد:http://www.psjcl.com/matches.php?title_search=metal+
بله بازی متال گیر رو کپی یه جاش از بازی می پره بیرون !
سلام من بازی متال رو کپیشو ریختم تو ps3 اخر مرحله اول از بازی در اومد اما از دیسک اوریج بکاپ گرفتم دیگه مشکلی نداشت
من دیروز رفتم واسه -- دستگاهم، گفت دانگل از 20 تومن داریم تا 45 تومن!
میشه بگید کدوم دانگل بهتر از همه هست؟ از کجا بفهمم بهم نمیندازه؟!
بدون هارد اکسترنال هم میشه -- کرد؟
هر کدوم که قابلیت update دستی دارند بهتر هستند .نقل قول:
بله می شه .
آپدیت دستی یعنی چی؟ از کجا بفهمم دست سازه یا نه؟
نقل قول:
همش دست سازه
آبدیت دستی یعنی اینکه خودتون بتونید تو خونه up کنید و نیاز به پروگرمر و ... نباشه .
اگه قابلیت Up داشته باشه یک دکمه روش هست .
بهترین دانگل با قیمت مناسب که الان تو ایرانم یافت می شه ps3break ! که مغازه داران محترم هم لطف می کنن تقلبیش رو جای اصلش می فروشن !
کسی لینک دانلود Open Manger رو نداره؟(آخرین ورژن)
و خداوند یه نفر رو خلق کرد که گوگل اختراع بشه !نقل قول:
ورژن دوشکد:http://psx-scene.com/forums/f187/open-manager-now-updated-v1-17-kakaroto-support-67462/
کد:http://psx-scene.com/forums/f187/open-manager-v2-1-rev-i-2-elotrolados-version-69846/