فکر نمیکردم کدو هم برای کشک بادمجان مناست باشه واجب شد یکبار امتحانش کنم:20:نقل قول:
Printable View
فکر نمیکردم کدو هم برای کشک بادمجان مناست باشه واجب شد یکبار امتحانش کنم:20:نقل قول:
حاج خانمهاي محترمه كسي ميتونه طرز تهيه ي سس سفيد(مايونز)رو به ما ياد بده؟
مي خوام تجربه ي آشپزيمو با اين شروع كنم(البته فكر كنم خيلي به آشپزي مربوط نشه)
دوستان عزیزم سلام
یه سوال اساسی دارم کسی می دونه پپرونی یعنی چه منظورم این است که این واژه اولا مربوط به چه زبانی است و معنی اون چی می شه ؟
سخت ترین گردو رو برای شکستن انتخاب کردی!! خرید مایونز از مارکت خیلی باصرفه تر و تمیز تر از درست کردنش تو خونس.نقل قول:
برای شروع از رب گوجه و سس فلفل و سس انبه و سس فرانسوی شروع کن که راحتتره
ما رفتیم!!
توضیحات بیشتر با maria42 :31:
سلامنقل قول:
البته با خود کدو هم می شه
که می شه کشک کدو..به همین روش کشک بادمجان هم درست می شه و اتفاقا خیلی هم لذیذه
این تایپیک و تا حالا ندیده بودم.شاید چون دنبالش نبودم.ولی سر صبحی چقدر گشنم شد اینحا اومدم.
خوب حالا که اومدم اگه میشه طرز تهیه یک غذای لذیذ با ماهی رو بگین ممنون میشم.
حاج اقا شما هم توی پیامبرها جرجیس رو انتخاب کردی:18:نقل قول:
این سس خیلی زحمتش زیاده و تو خونه هم معمولا خوب درنمیاد اشپزهای حرفه ای هم این سس رو از بیرون میخرن
اگه دوست دای اشپزی یاد بگیری باید از غذاهای ساده شروع کنی
پپرونی در اصل نوعی سوسیسه که از ترکیب گوشت خوک و گوساله درست شده و البته بسیار پرادویه است. ادویه های به کار رفته در این سوسیس اون رو کمی تا قسمتی تند می کنه. پس یه جورایی کلمه Pepper یا همون فلفل خودمون تو تعریفش نهفته است.نقل قول:
تو کشورهای اسلامی مثل امارات گوشت خوک رو از این سوسیس خوشمزه حذف می کنن.
ولی در کشور خودمون وقتی بگی پپرونی میخوام یه پیتزابهت میدن پراز فلفل
غذا تو مایه های خوراک ماهی یا کتلت ماهی میخوای یا ماهی که با پلو خورده بشه:20:نقل قول:
كي ميدونه خرچنگ رو چه طور بايد درست كرد ؟
سلام
آهان.پس ميگيد كه اينطور
پس حد اقل طرز تهيه ي سس گوجه فرنگي رو ياد بديد.
در ضمن دوستان نظرتون راجع به گوشت گراز چيه؟من يه بار خوردم خيلي حال داد ولي انگار ميگن از نظر شرعي مشكل داره!:13:
:11:
نقل قول:اگر اشتباه نکرده باشمنقل قول:
حکم خرچنگ ( خرچنگ با میگو فرق داره) و گراز ( از نظر احکام با خوک فرقی نداره) یکیه
خوراک یا کتلت فرق نمی کنه.نقل قول:
ممنون:11:
سلام
میخوام اموزش یک غذلی استثنایی بدم:تخم مرغ:31:
1.ابتدا تخم مرغرا شکسته ودر طاوه می اندازیم:27:
2.سپس ان را میخورید (نمک فراموش نشه):16:
عزیز جون چقدر اواتارت وحشتناکه اینقدر چندشم شد که حواسم از اشپزی پرت شد میشه لطفا عوضش کنینقل قول:
سس سالادنقل قول:
مواد لازم:
سس مایونز: ۲ فنجان
تخم مرغ سفت: ۲عددد
خیار شور رنده شده ریز آب گرفته: یک سوم فنجان
پیازچه ریزشده: یک سوم فنجان
مغز کرفس ریز شده: یک دوم فنجان
سس تند: ۲ قاشق مربا خوری
سرکه: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخم سفت شده را از رنده ریز رد کرده و همراه با خیار شور، پیازچه، مغز کرفس ریزشده، سس تند، سرکه، نمک و روغن زیتون و سس مایونز مخلوط می کنیم. سس آماده مصرف می باشد، باید دقت کنید تمام مواد این سس کاملا ریز خرد شود یا رنده شده باشد. این سس یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس ها می باشد که به مصرف سالادهای سبز و غذاها می رسد
من فقط نفهمیدم تو چرا کلید کری روی سسها
درباره گوشت گراز تا حالا چیزی نشنیدیمنقل قول:
جلل الخالق
فعلا از غذا بگذر بگو اواتار وامضاتو چطوری درست کردینقل قول:
ماهی میدمنقل قول:
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=500 گرم
تره=500 گرم
شبت=1 کیلوگرم
ماهی=1 کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
پیاز متوسط=3 عدد
روغن=200 گرم
گرد لیمو عمانی=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
نمک=بقدر کافی
طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با 100 گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو
عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم
می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم
داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که 50 گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت 45 تا 60 دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم
ممنون بابت سس ولي اگه ميشه سس گوجه رو ياد بدين
من كاري باهاشون ندارم اونا كليد كردن رو من:31:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز.:11::11: در رابطه با امضاء به انحمن فتوشاپ یه سری بزن.نقل قول:
راستی اگه طرز تهیه یه غذا که فقط ماهی باشه یعنی برنح نداشته باشه رو بدی ممنون میشم.
مواد لا زم ( براي 4 نفر) :فرني
نيم ليتر
شير
2 قاشق سوپخوري يا 100 گرم
آرد برنج
4 قاشق سوپخوري يا 100 گرم
شکر
1 تا 2 قاشق سوپخوري
گلاب
طرز تهيه :
آرد برنج را در شير حل مي کنيم و شکر و گلاب را اضافه مي نماييم . سپس مايه را در ظرف لعابي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب به هم مي زنيم تا جوش آمده و کمي غليظ شود. بعد در ظرف مي کشيم و وقتي سرد شد ، مصرف مي نماييم.
من از همين تاپيك حدود 160 صفحه آشپزي مرتب و منظم تحت ورد جمع كردم .اساتيدي كه مي خوان پي دي اف بدن بخوان مي تونم كمكشون كنم
فیله ماهی کبابینقل قول:
این فیله ماهی با سس ریحان، از خوراکهایی است که مزه آن فراموش نشدنی است و هر از گاهی باید تکرار شود.
ماهی را می توانید با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.
این فیله ماهی با سس ریحان، از خوراکهایی است که مزه آن فراموش نشدنی است و هر از گاهی باید تکرار شود.
ماهی را می توانید با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.
مواد لازم
• 750 گرم فیله بدون استخوان و پوست گرفته تون، ماهی آزاد یا هر ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت 1.5 تا 2.5 سانتیمتر بریده شده باشد
• 3 ق.س. آب لیمو
• 2 حبه سیر ریز خرد شده
• 2 ق.س. ریحان تازه خرد شده یا یک ق.چ. ریحان خشک خرد شده
• 1 ق.س. روغن
• 1 ق.س. سس سویا
• ¼ ق.چ. فلفل
• مخلوط سبزیجات کباب شده
• برشهای لیمو (دلخواه)
روش تهیه
1. ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید. آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.
2. ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید. اگر فیلمه ها حدود 1.5 سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت 4 تا 6 دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید. در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.
3. ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.
نقل قول:
کتلت ماهی
ماهـی چرخ شده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و به ترتیب پیاز رنده شده، سیر،سیب زمینی پخته و خام رنده شده،آبلیمو،پیـازچه
مواد لازم برای چهار نفر
ماهی چرخ کرده 1 کیلوگرم
سیب زمینی پخته و رنده شده 2 عدد متوسط
سیب زمینی خام و رنده شده 3 عدد
پیاز رنده شده 1عدد
سیر رنده شده 1 قا شق سوپخوری
آبلیمو یک چهارم پیمانه
پیاز ساتوری شده یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
ادویه 1 قا شق چایخوری
طرز تهیه
ماهـی چرخ شده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و به ترتیب پیاز رنده شده، سیر،سیب زمینی پخته و خام رنده شده،آبلیمو،پیـازچه ساتوری شده،تخم مرغ ها و نمک و فلفل را بیفزایید . این مخلوط را خوب ورز دهید تا تمام مواد به صورت کامل با هم مخلوط شوند. روغن را داخل تابه ریخته روی حرارت قراردهید تا گرم شود.از مخلوط آماده به اندازه یک نارنگی کوچـک برداشته به کمک دست آن را به صورت بیضی فرم دهید و در روغـن سرخ کنید.
کتلتهای سرخ شده را در دیس مناسب قراردهید و اطراف آن را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین نمایید
اینم چند تا سس گوجه حالا ببینم اینا رو میخوای خالی خالی بخورینقل قول:
اموزش اینا یه شرط داره اینه که باید سسها رو با غذاهای دستپخت خودت بخوریشون :20:
وگرنه ..........................................
سس مخصوص پيتزا
مواد لازم:
گوجه فرنگي 1 کيلو سير تازه 3تا4 حبه
روغن زيتون 2 تا3 قاشق سوپخوري جعفري يا ريحان 1تا2قاشق سو پخوري
شکر 1 قاشق سوپخوري نمک وفلفل به مقدار لازم
سرکه 3تا4 قاشق
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را رنده ميکنيم ميگذاريم بجوشد و کمي آب خود را از دست بدهد.بعد از صافي رد ميکنيم تا يکنواخت شود ، سپس تمام مواد به جز سبزيجات را به گوجه فرنگي صاف شده اضافه ميکنيم ،ميگذاريم تمام مواد با حرارت ملايم بجو شد و سس جا بيفتد و کاملاً غليظ شود در آخر سبزيجات را اضافه ميکنيم و ميگذاريم سس کمي خنک شود و بعد مصرف ميکنيم. سس فوق را پيش از تمام موادي که در پيتزا مصرف خواهد شد در روي خمير ميريزيم
سس گوجه فرنگي مخصوص گوشت هاي قرمزمواد لازم:
گوجه فرنگي 1 کيلو آرد سفيد 5/1قاشق سوپخوري
پياز ريزشده 1عدد درشت کره 50 گرم
جعفري خرد شده 1قاشق سوپخوري شکر 1قاشق سوپخوري سر خالي
هويج رنده شده 1عدد متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
کره را آب ميکنيم . پياز و هويج را با کره سرخ كرده تا طلايي شود بعد آرد را ميريزيم تفت ميدهيم تا خامي آن گرفته شود سپس گوجه فرنگي رنده شده را اضافه و هم ميزنيم تا آب آن کشيده در آخر شکر و نمک و فلفل را اضافه و ميگذاريم چند جوش بزند ، صافي ريزي را در نظر ميگيريم و سس را از صافي رد ميکنيم تا يکنواخت شده و مجدد به حرارت دادن ادامه ميدهيم تا سس غليظ شود درآخر جعفري را اضافه ميکنيم .
موارد مصرف:انواع گوشت هاي قرمز و پاستا با گوشت و همبرگر.
سس گوجه فرنگي با قارچ
مواد لازم براي 6 نفر:
قارچ 500 گرم قارچ هميشه بهار روغن زيتو ن 4 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي 500 گرم شکر 4/1 قاشق سوپخوري
پياز 1عدد نمک و فلفل به اندازه کافي
سير 2 حبه ريحان خرد شده يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
براي پوست کندن گوجه فرنگيها آنها را چند ثانيه در آب جوش بيندازيد و سپس زير آب سرد بگيريد و پوست بگيريد و نصف کنيد و جوانه آنرا دور بريزيد و خرد کنيد . قارچ را زير آب سرد بشوييد و خشک كنيد ، آنگاه آبليمو زده و خرد نموده پياز را نيز پوست كنده ريز خرد و روغن را در تابه بريزيد و سير و پياز را بمدت مدت 5 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد به شکلي که رنگ نگيرد، سپس قارچها را اضافه و حرارت را تند کنيد و مدت 6 تا 8 دقيقه هم بزنيد تا آب قارچ بخار شده و در اين مرحله گوجه فرنگيها را اضافه کنيد، شکر و نمک و فلفل را به آن بيفزاييد و خوب هم بزنيد و بگذاريد مدت 20 دقيقه روي آتش تند بجوشد. سس آماده است. آن را درظرف بريزيد و ريحان روي آن بپاشيد.
سس سالاد
مواد لازم:
سس مايونز يک استکان
پودر کاري 1قاشق غذا خوري
سس گوجه فرنگي 1قاشق غذا خوري
آب ليموي تازه 2تا3 قاشق غذا خوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
درظرفي سس مايونز، پودر کاري ، سس گوجه فرنگي ، آبليموي تازه ، نمک و فلفل را با هم مخلوط و هم بزنيد تا سس يکدستي حاصل شود.
ممنون maria آموزشتون خيلي جامع بود.در اولين فرصت ميرم تو كارش(منظورم اينه كه سس درست ميكنم)
به مادرم كه گفتم گفت قضيه چيه؟چي شده كه حالا تو واسمون آشپز شدي؟:21:
:10:
تعداد تلفات رو هم حتما اعلام کن بدونم چقدر حلوا درست کنم:31:نقل قول:
راستی یه پیرهن هم تن این پسره بی حیا بکن(اواتارت)
خیلی ممنون maria.
:11::11::11:
احسان حالا تو هم مثل رویس میخوای خودت بپزی یا مامانت یا همسرت
همسر که نداریم.حالا فعلا مامانم بعدش چندوقت دیگه که تنها شدم خودم.آخه من دانشجویم.نقل قول:
راستی ماریا دقت کردی از همون روز که از امضام تعریف کردی دیگه نیست.نمی دونم چرا یدفهی پاک شد.:31::31::46::46:
راست میگی تا حالا نمیدونستم چشمام شوره :18:برم یکم نمکشو کم کنم:31:نقل قول:
هروقت رفتی زندگی دانشجویی بگو برات غذاهای دانشجویی بزارم حالا کدوم شهر قبول شدی:20:نقل قول:
سلام.اگر اشتباه نکنم به این می گن حلیم بادمجان:5:نقل قول:
درسته؟
اگر بدون گوشت باشه میشه کشک و بادمجان
اگر اشتباه میگم پس لطفا بگین حلیم بادمجان دقیقا چه جوریه؟ مر30:10:
دوست محترم شما درست میگید معمولا کشک بادمجان گوشت نداره ولی در بعضی از نقاط کشور این کار را میکنندنقل قول:
این هم طرز تهیه حلیم بادمجان
حلیم بامجان
ـ مواد لازم:
بادمجان: ۱۱ عدد
گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم
پیاز داغ : ۳ قاشق سوپخوری
کشک: ۲.۵ فنجان
روغن: ۳۵۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم کاملاً بپزد بادنجان ها را پوست میکنیم سر آنها را میگیریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ میکنیم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی آن را بههم میزنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود.(بجای لوبیا سفید ازعدس هم استفاده میکنند)
ممنون از لطفتوننقل قول:
از royceخبری نیست نکنه با این سسهایی که بهش یاد دادم خودشو خفه کرده باشه? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعيد هم نيست چون آموزشش مال شما بوده:39:نقل قول:
من صحيح سالم در خدمت شما-------------------مثل اينگه اينجوريه قسمت خدا:27:نقل قول:
سلام ماريا
اصلا يه سوال كلي تر كه فكر كنم به درد خيلي ها بخوره:
وقتي كبابو ميكنيم تو سيخ و ميگيريم رو آتيش بايد چي بهش بزنيم كه از هم وا نره؟
در ضمن اين چند روز هي توخونه ازم ميپرسن چي شده تو به آشپزي علاقه مند شدي منم قيافمو اينجوري ميكنم:21:
خدارو شکر هنوز زنده ای ترسیدم به بلایی به سر بچه مردم امده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن مبارکه اواتارتو عوض کردی این یکی خیلی خوفه اوکی اوکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]