بچه ها یه سوال.مگه بازی مثل مافیا توی زمان قدیم انجام نمیشه؟
پس این سالن ورزشی مجلل چیه تو این عکسا؟:18:
Printable View
بچه ها یه سوال.مگه بازی مثل مافیا توی زمان قدیم انجام نمیشه؟
پس این سالن ورزشی مجلل چیه تو این عکسا؟:18:
دهه 40 آمریکاست (لس انجلس)، خیلی هم قدیمی نیست، فقط حدود 70 سال:46:، بالاخره آمریکاست،افغانستان که نیست:31:، کدوم سالن ورزشی؟ مطمئنی ورزشیه؟:27:نقل قول:
شرمنده یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای پی سی هم قراره عرضه بشه؟ اگه آره تاریخش لطفا؟
دشمنت شرمنده:31::40: فعلا قرار نیست برای PC عرضه بشه...نقل قول:
اونجا که یک ماشین از رو تپه پرت شده پائیین باید چیکار کرد . من همه جا گشتم یه دونه پلاک دیدم و .روی کاپوت ماشین ....... و یک کیف هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی چجوری متن مخفی بنویسیم ؟؟؟؟ من ندونستم
میزان سختی بازی چطوره؟
چند تا دی وی دیه؟( 360)
(وقتی داری پستت رو مینویسی،اون بالا یه گزینه آبی SP هست،وقتی نوشتت تموم شد،انتخابشون کن و SP رو بزن.:46:نقل قول:
محتوای مخفی: رو رفتن داستان :خطر
3 دی وی دی، پرونده های اول تا Vice Desk آسونه،طبق همه بازی ها آخر بازی نه اینکه سخت بشه،یکمی فکر بیشتر+حوصله+دقت بیشتر میخواد و پیچیده تر میشه....نقل قول:
ولش کن بابا بلد نیست.:31:اگه بهش بگی هم استفاده نمیکنه!:31::31::31:نقل قول:
نه مطمئن که نیستم ولی همین عکسو میگم دیگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یکی بگه گیم پلی این بازی چند ساعته؟در مقایسه با مافیا 2 چطوره؟
این استودیو موشن کپچر بازی هست.نقل قول:
اونهمه دوربین هم از تمام زوایای صورت فیلمبرداری میکنن،برای همین حرکت چهره در بازی اینقدر طبیعی هستش.(یه بار حرکات بدن جداگانه ثبت میشه،بعد بازیگر روی صندلی میشینه حرکات چهره اش ثبت میشه.)
برادر این اتاق اسمش یه اتاقیه که 32 تا دوربین توش هست،اون روبرو یه دریچه ای هست که Mr. Brendon با هنرپیشه ها حرف میزده،این تو بازی نیست که!فقط برای Motion Scan یا همون Motion Capture هستش....نقل قول:
نقل قول:
: نظرت درباره ی Motion Scan technology چیه ؟ نمی ترسیدی ؟ می دونی که چی می گم , یه اتاق سفید با یه تی شرت نارنجی و یه پنجره در طرف دیگه ( آدم یاد سلول انفرادی میوفته البته از نوع فوق پیشرفتش ) ؟
Aaron :خوب چرا . اون اتاق خیلی روشن بود که حتی چشممو می زد . علاوه بر اون هیچ کس هم داخل اتاق نبود به جز 32 تا دوربین . تنها کسی که می دیدم Brendon در پشت شیشه بود که دستورات رو با میکروفون به من میداد ! در ابتدا احساس تنهایی می کردم ولی کم کم بهتر شد .
توی street crime ها ، فقط میشه اونا رو کشت؟؟؟؟ نمیشه بدویی جلوشون دستگیرشون کرد؟ اونوقت چه فرقی می کنه؟
خب بعضی از Street crime ها رو باید دستگیر کنی،مثلا دنبالشون با ماشین یا پیاده بری و دستگیر کنی،ولی بعضیا که تیر اندازی میکنن رو باید بکشی دیگه مبین جان:دی تو اگه پلیس میشدی خیلی مهربون بودیا:دینقل قول:
اون استریت کرایم ای که چند تا گانگستر بودن ، میرفتم جلوشون تا مثلا بزنمشون ، تا دستگیرشون کنم ، ولی نمی شد ، یک تیر شاتگان حرومم می کردن :دی
بعضی هاشم که نمیشه تفنگ در آورد ، اونا باید حتما دنبالشون کرد.
ولی بعضی ها تفنگ میارم روشون یک نواری پر میشه ، سریع بعدش در میرن ، اونا رو میشه نکشت؟؟
یا اون پرونده :
قتل اون مرده ، که زنش اونو جلو ماشین پرت کرد. اونجا هم اونو کشتم ، میشد زنده گرفتش؟؟
وقتی رفت نشونه روشون،نگه دار aim رو، تیر هوایی میزنی:دی دستگیر میشن:دینقل قول:
خب اون پرونده که گفتم چی؟ میشد اونو زنده دستگیر کرد؟
نه نمیشه،هنوز من هنوز واسه دفعه سوم به اونجا نرسیدم،ایشالله رسیدم میبینم شاید بشه دیگه:دینقل قول:
___دیشب داشتم بازی میکردم،این ماشین سیکرترو تازه پیدا کردم،از همون خونه ای که پیداش کردم عکس گرفتم با دوست شفیقم این پسره:دی اسمشو نمیدونم تو Vice desk....فقط به سایه منو این همکارم دقت کنید،این چه سایه بیخودیه:دی از نظر علمی هم درست نیست:دی بزار همین عکسو با ps3 بگیرم:دی تفاوت را احساس کنید:دی
والپیپر های بسیار زیبایی گذاشتید شما برادر:دی
__
ديسك 1 رو تموم كردم تازه داره اعتياد آور ميشه :31:
اين R هم بازي رو خيلي جدي درست كرده حال كردم مخصوصا دوتا پرونده آخري انگار داري فيلم بازي ميكني
منم پریروز دیسک 1 رو تموم کردم. بعدش همه غیر از اون آخرین پرونده ی قسمت رانندگی رو دوباره رفتم تا 5 ستارشون کنم. و بعدشم به طور اتفاقی سیو رو پاک کردم! مجبور شدم باز برای دفعه ی سوم دیسک 1 رو تموم کنم!!!
اچیومنتاشم نگاه کردم دیدم چیز خیلی خاصی نداره !! راحت میشه 100 % اش کرد. حدود 250 تاش که باید تمومش کرد. بقیه اچیومنتاشو هم 70% اشونو توی بازی بدست میاری. فقط می مونه اچیومنت هایی مثل پیدا کردن همه ی فیلم ها و یا سوار شدن همه ی ماشین ها که روی هم رفته 3 یا 4 ساعت وقت می گیرن. کلا میشه خیلی راحت اچیومنتای بازی رو صددرصد کرد.
الان کار ترجمه دارم ، تا شب که تموم شد ایشالا اگه وقت شد achivement guide بازی رو براتون ترجمه می کنم . شاید شما هم با دیدن اونا به فکر 100% کردن اچیو هاش باشید
این سایت هم سایت خیلی خوبیه ، ویکی بازی هست ، حتما 1 نگاهی بهش بندازید :
کد:http://lanoire.wikia.com/wiki/L.A._Noire_Wiki
سلام
من بازی رو تازگیا گرفتم
راستش در حالت کلی گرافیکش خوبه...یه چیزی توی مایه های RDR...و توی فضاهای بسته بهتر از فضاهای بازه
از یه چیزش که خوشم نیومد اینکه دکمه های کنترل رو نمیشه تغییر داد
کنترل ماشین هم خیلی غیر واقعیه....نه اینکه بشه گفت چون ماشیناش قدیمی هستن اینطوریه بلکه منظورم اینه که کلا فیزیک توی بازی درست و واقعی حس نمیشه...مثلا ماشینها یکدفه 90 درجه تغییر مسیر میدن و اصلا نیروی گریز از مرکز حس نمیشه...مثلا توی GTA و RDR خیلی فیزیک بازی ملموس تر بود
از اینکه توی بازی حالت چهره و لبهای آدمهاش درست مثل ادمهای واقعی تغییر میکنه خیلی خوشم میاد ولی انگار تموم زنهای داخل بازی شبیه همدیگه هستن!
فیزیک ماشین ها و تکسچر هاش میشه گفت فقط نکته های بد بازی هستن.
اگه روی تکسچر هاشم مثل صورتش کار می کردن و با انواع دوربین ها عکس می گرفتم واقعا عالی تر میشد!
اینا همه تنبلی هستش! آخه نمیشه گفت که امکانات نداشتن!!! راک استار هرکاری بخواد می کنه. ولی عجله داشتن برای ریلیز بازی ، چون کار ساخت بازی دیگه بیش از حد زیاد شده بود!!
کششه ایکس باکس و پی اس 3 هم باید در نظر گرفت!نقل قول:
واقعا خیلی قشنگه صورتاشون ....نقل قول:
اگه روی تکسچر هاشم مثل صورتش کار می کردن و با انواع دوربین ها عکس می گرفتم واقعا عالی تر میشد!
یه سوال بچه ها اون کیس لیپستیک مردر شوهر زنه شما رو یاد یه بازیگر نمی انداخت ؟ یکی از شخصیتای سریال Heroes ؟ ...
خیلی شبیهش بود ...
بازی های زیادی هستن که حتی چند سال قبل روی کنسول کشش خودشون رو نشون داده ...این بازی که چیزی نداره پس ربطی به کشش ندارهنقل قول:
بازی خیلی خوب بود فقط پر از مشکلات گرافیکی و باگ بود که واقعا رو مُخ بودن ! گیم پلی و داستان واقعا عالی بود . Crime Streetها هم همگی خوب بودن لذت بردیم فقط من هیچ فیلمی تو بازی پیدا مکردم : دی 64 ماشین یافتم 21 مکان قشنگ در شهر و همین دیگه . کلا بخوام امتیاز بدم 8.5 براش خوب است با توجه به مشکلات بسیاری که داشت !
باگ ؟ پس چرا من ندیدم! من فقط یک باگ دیدم که partner ام وقتی سوار ماشین شد یک لحظه ایستاد کلش از ماشین اومد بیرون!!! یا کلاه ها نوکشو از ماشین بیرون زدن. باگ دیگه ای ندیدم!
خدایا یه بوت دیسک برسون....
اینقدر تعریف کردین که آخر یه کنسول گرفتم.....:20:
اون بازی ها هم وسعت این بازی رو داشتن و همچنین OPEN WORLD یا SANDBOX بودن ؟نقل قول:
حافظه (رم ) 256 مگابایت کنسول ها قابلیت بیشتر از نشون دادن این گرافیک با ویژگی OPEN WORLD رو نداره !:46:
کلا اکثر شخصیتهایی که توی بازی صورتهاشون رو میبینید جزو بازیگر های هالیوود هستننقل قول:
من خودم شخصا چهره نقش اول خود بازی یعنی Aaron Staton رو خیلی دیدم اما یادم نمیاد توی کدوم فیلم بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما رو قبول دارم ...اگه کشش کنسول بیشتر بود مطمئنا تکسچر هاش رو بهتر از این میزدننقل قول:
خوب بازی های چند سال قبل که گرافیکشون از این بالاتر نبوده....اگر هم بوده open world نبوده...من خودم بارها پیش اومده که وسط شهر وقتی دوربین رو به یه سمت خاصی میچرخونم صفحه بلرزه...کاملا مشخصه که تقریبا از حداکثر توان کنسول داره استفاده میشه....منظور شما از اینکه این بازی چیزی نداره رو متوجه نشدم چونکه مساحت دنیای بازی بسیار زیاده و طبیعتا قدرت بیشتری رو برای نمایش میطلبهنقل قول:
=============
بازی خیلی جای کار داره و میتونست خیلی بهتر از این از آب در بیاد اگر کمی صبر میکردن و اشکالات و باگهای بازی رو کمتر میکردن
در کل به نظرم شایسته نمره بالاتر از 8.5 رو نداره
من اومدم اول دیسک سوم
بازی همون طور که خیلی از دوستان گفتن داره خسته کننده و تکراری میشه
حجمه بالای دیالوگ ها یکم داره خسته کننده میشه
بازی خیلی باگ داره
محیط ها و ماشین ها و همین تعقیب و گریز ها گاهی خنده داره
مطمنا موتو بازی و قدرت Developer تو چگونگی اجرای بازی و بافت هاش خیلی تاثیر داره
بازی های چند سال قبل دیگه نیازی به گفتن نداره ....به حد کافی توضیحات در مورد هر نسخه برتر گرافیک های کنسولی سال های گذشته بحث ،انتخاب و جوایز نفیس داده شده...نقل قول:
ولی در مورد این که اگر هم بوده Open world نبوده مثال RDR برای جواب شما هم صدق میشه...بحث وسعت رو این بازی تمام میکنه
همون وقت گذاشتن رو میشه دلیل دونست و این که میتونستند روی برطرف کردن برخی مشکلات جزیی کار کنن..
دلیل فقط و فقط همین خواهد بود.
مثال بارز براتون بازی RDR این که open world هستش...وسعتش دست کمی نداره ..نقل قول:
اون بازی ها هم وسعت این بازی رو داشتن و همچنین OPEN WORLD یا SANDBOX بودن ؟
حافظه (رم ) 256 مگابایت کنسول ها قابلیت بیشتر از نشون دادن این گرافیک با ویژگی OPEN WORLD رو نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L.A. Noire[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش بازی: 9.5 از 10
درجه سختی: سخت یا 7/10
تعداد کل آچیومنت ها: 40
اچیومنت های آفلاین: 40 [1000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اچیومنت های آنلاین: حالت آنلاین ندارد
ارزش کل آچیومنت ها: 1000
تعداد دفعات مورد نیاز برای گرفتن کل اچیومنت ها: 1 الی 2 بار
مدت زمان لازم: بستگی به تعداد گذراندن بازی برای 5 ستاره کردن پرونده ها دارد. 30 الی 40 ساعت
ایا درجه سختی در گرفتن اچیومنت تاثیر دارد؟ بازی درجه ی سختی ندارد
اچیومنت ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Asphalt Jungle15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chase down and tackle a fleeing suspect on foot as an LAPD Detective.
در هنگامی که کارآگاه پلیس لوس آنجلس هستید یک مجرم فراری رو با پریدن روش دستیگرش کنید.
این اچیومنت رو خیلی راحت توی جنایت خیابانی Cosmic Rays می تونید بدست بیارید. کافیه وقته دنبالش هستید تا جایی که می تونید میانبر بزنید. سعی کنید به دیوار گیر نگیرید و مسیر ها رو ببرید. اونجایی که متهم بین چند ماشین گیر می کند چند لحظه می ایستد ، اونجا می تونید بهش برسید. وقتی نزدیکش شدید سریع و تند تند A یا ضربدر را بزنید تا بهش برسه و روی اون بپره و دستگیرش کنه. این طوری این اچیومنت رو می گیرید. البته در کیس golden butterfly و یا driver's seat هم می تونید این اچیومنت رو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Traffic Stop
15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Disable a suspect vehicle with help from your partner.
در هنگام رانندگی ، به کمک همراهتون ، یک ماشین رو از کار بندازید.
توی پرونده The Fallen Idol وقتی از اون مغازه ی عتیقه فروشی بیرون می آیین ، دوتا ماشین دنبالتون می کنه. ماشین رو طوری کنار اونا ببرید که همراهتون بتونه به لاستیک اون شلیک کنه. این طوری این اچیومنت رو می گیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/Not So Hasty15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stop a fleeing suspect with a warning shot as an LAPD Detective.
یک متهم رو با گرفتن تفنگ روی اون تسلیم کنید.
توی خیلی پرونده ها و جنایت های خیابانی میشه انجامش داد. کافیه برای 5 ثانیه روی طرف نشونه ی شلیک رو نگه دارید تا تاته پر بشه نوارش. اون موقع اچیومنت رو می گیرید. توجه داشته باشید که در مراحل تمرینی که پلیس هستید نمی تونید این اچیومنت رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shamus To The Stars80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all story cases with a five star rating.
همه ی پرونده هارو 5 ستاره تموم کنید.
برای تموم کردن پرونده 5 ستاره باید بیش تر سوالات و مدارک یک پرونده رو بگیرید و خیلی به شهر آسیب نرسونید. باید توجه کنید که همه ی پرونده های بازی باید 5 ستاره بشن. تا این اچیومنت رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Brass30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Achieve maximum rank.
به بالاترین لول یا رنک برسید.
برای ارتقای رنک باید یا مدرک پیدا کنید یا مکان مخفی پیدا کنید ، یا ماشین پیدا کنید و یا به سوالات درست پاسخ بدید. از همه مهم تر هم همین سوال ها می باشد که با درست جواب دادن هر سوال 5 تجربه می گیرید. اگر نتونستید در طی پرونده ها رنکتون رو تا ته بالا بیارید می تونید بازی رو از اول شروع کنید. با انجام replay ها تجربه ای نمی گیرید ولی اگه از اول شروع کنید دوباره تجربه می گیرید. بازی 20 رنک داره که با رسیدن به رنک 20 این اچیومنت رو می گیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Plot Thickens15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Find and solve an inspection puzzle.
یک پازل رو حل کنید.
کافیه در پرونده ی اول برید پشت خونه و پازل لوله هارو درست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Golden Boy15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clear a case finding every clue as an LAPD Detective or Investigator.
در یک پرونده همه ی مدارک رو پیدا کنید.
اگه توی option بازی تنظیماتی رو عوض نکنید ، وقتی کنار مدارک برید دسته شروع به ویبره رفتن می کنه. وقتی که همه ی مدارک رو پیدا کردید هم آهنگ قطع میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Straight Dope15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Use evidence to prove a lie as an LAPD Detective or Investigator.
یک دروغ رو با مدرک معتبر ثابت کنید.
در هنگام سوال گزینه ی Lie رو انتخاب کنید و مدرک رو انتخاب کنید. این یکی از آسون ترین اچیومنت ها هست که در طول 21 پرونده بازی راحت قابل دسترسی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] One For The File15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Find and inspect a clue as an LAPD Detective or Investigator.
یک مدرک رو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The City Of The Angels80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reach 100% Game Complete.
بازی رو 100% تموم کنید.
برای اتمام بازی 100 درصد به موارد زیر نیاز دارید. شما می تونید به statistics قسمت منوی بازی رفته و درصد اتمام بازی رو ببینید :
- 21 پرونده ی بازی رو تموم کنید.
- 95 ماشین رو پیدا کنید و سوارشون بشید.
- 13 روزنامه رو پیدا کنید .
- 40 جنایت خیابانی رو تموم کنید.
- 30 محل زیبای نقشه رو پیدا کنید.
- 50 فیلم طلایی رو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Up And Up30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete a story case with a five star rating.
یک پرونده رو 5 ستاره تموم کنید.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Long Arm Of The Law30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all street crime cases.
همه ی 40 جنایت خیابانی رو تموم کنید.
در هنگام بازی و پرونده ها اگر سوار ماشین کارآگاهی یا پلیس باشید توسط رادیو این جنایت ها خبر داده میشه . با زدن A یا ضربدر می تونید اونا رو علامت گذاری کنید و برید و به اونا رسیدگی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A Cop On Every Corner15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete a single street crime case.
یک جنایت خیابانی رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Johnny On The Spot30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Respond to 20 street crime cases.20
جنایت خیابانی رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Public Menace30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rack up $47,000 in penalties during a single story case.
چهل و هفت هزار دلار به شهر خسارت بزنید ، در طی یک پرونده.
سه نوع خسارت توی بازی داریم :
- خسارت به شهر
- خسارت به ماشین ها
- خسارات و یا جراحت به انسان ها
از همه بیشتر خسارت به ماشین ها پول بیشتر به این مجموع اضافه می کند. هر ماشینی که خراب شود حدود هزار دلار خسارت به شما اضافه میشود. به طوری که با خراب کردن و آتیش دادن حدود 60 ماشین می تونید این اچیومنت رو بگیرید. دور خیز کنید و با شدت به ماشین بزنید. طوری که آن آتیش بگیرد. این کار را در عرض یک ربع روی شصت تا هفتاد ماشین انجام دهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Moose15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Follow Candy Edwards without using cover or incognito, except when starting or picking up the tail.
کندی ادواردز را بدون مخفی شدن یا کاور گرفتن دنبال کنید ، طوری که دیده نشوید.
در پرونده The Set Up وقتی دنبال کندی ادواردز می کنید ، مخفی نشوید و هیچ جا کاور نگیرید( به غیر از اول تعقیب که باید مخفی شوید ) . در ادامه نیز آروم و با فاصله ی زیاد اونو دنبال کنید تا این اچیومنت رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Star Map15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Discover all landmark locations around the city.
همه ی مکان های زیبا یا لندمارک های بازی رو پیدا کنید.
در بازی 30 لندمارک وجود دارد. وقتی رنک می گیرید جای آن ها مشخص میشود. هنگامی که از کنار آن ها عبور می کنید آن جا بازی می شود. با پیدا کردن همه ی آن ها این اچیومنت را می گیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Third Degree30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Correctly branch every question in every interview in a single story case.
در یک پرونده همه سوال ها را جواب درست بدهید.
شما می تونید پرونده ی اول بازی یا driver's seat رو بازی کنید و سوالات رو همین طور که در زیر اشاره شده جواب بدهید:
Nate Wilkey سوالات :
Purpose at scene - Truth
Knowledge of Adrian Black - Truth
Contents of wallet - Doubt
Bloodstained pipe find found - Truth
Margaret Black سوالات :
Slaughterhouse receipt - True
Cavanagh's bar matchbook - True
Location of Adrian black - True
Stenzel glasses case - True
Photograph signed Nicole - Lie, select برای مدرک به او امضای پشت عکس را نشان دهید.
Alibi for Mrs. Black - True
Frank Morgan سوالات :
Link to abandoned car - Lie, برای مدرک به او لیست خرید خوک زنده را نشان دهید.
Location of Adrian Black - Doubt
The Hunch30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Use four intuition points in a single interview session, correctly branching each question.
با امتیاز کشف 4 سوال را درست جواب بدهید.
شما با هر رنک جدید یک امتیاز کشف می گیرید . در هنگام بازپرسی وقتی یکی از آن ها انتخاب می کنید می توانید یکی از گزینه هارا حذف کنید.
ابتدا یک متهم 4 سوالی را انتخاب کنید. می توانید از نیت ویلکی که در اچیومنت بالا جواب درست سوالاتش نوشته شده است را انتخاب کنید. سپس در هر سوال از امتیاز کشف استفاده کنید تا یک گزینه حذف شود. سپس با توجه به جواب های بالا گزینه ی درست را انتخاب کنید. این کار را برای 4 سوال پشت سر هم تکرار کنید تا اچیومنت را بگیرید. بعد از اتمام می تونید از بازی خارج شید و دوباره وارد شید تا از آخرین سیو ادامه بدهید و امتیازات خودتون هم از دست نداده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Auto Fanatic30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Drive every vehicle in the city.
سوار همه ی ماشین های بازی بشوید.
این تقریبا سخت ترین اچیومنت بازی هست. در اصل سخت نیست بلکه وقت گیر است. ماشین های بازی تقریبا محله ای هستند و هر ماشین در محله ای خاص هست. با رنک گرفتن ماشین های مخفی نیز روی نقشه با علامت علامت سوال آزاد می شوند. می تونید این طوری همه ی 95 ماشین رو پیدا کنید. البته در سایت یوتیوب نیز یک فیلم کامل وجود دارد برای پیدا کردن ماشین ها که به علت غیلتر بودن سایت از گذاشت لینک معذورم ، ولی می تونید راحت سرچ کنید. توجه داشته باشید که وقتی سوارشون شدید حساب میشه. و در پایین سمت چپ هم می نویسه که چندمین ماشین رو سوار شدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hollywoodland30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Find and inspect all gold film reels.
همه ی فیلم های طلایی بازی رو پیدا کنید.
این اچیومنت رو هم می تونید با گرفتن 50 ریل فیلم طلایی کسب کنید. از سایت یوتیوب می تونید فیلم مکانشون رو بگیرید و همشون رو پیدا کنید. در آینده اگر نقشه ای پیدا شد قرار داده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Auto Collector15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Drive 40 different vehicles.40
ماشین مختلف رو سوار شده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keep A Lid On15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete a brawl without losing your hat as an LAPD Detective or Investigator.
یک نبرد تن به تن رو بدون از دست دادن کلاه تموم کنید.
با خوردن ضربه کلاهتون از سرتون می افته. شما در هر مرحله بدون این که کلاهتون بیوفته نبرد به ببرید این اچیومنت رو می گیرید. همیشه دفاع کنار و سریع حمله کنید . این کار رو 2 بار تکرار کنید تا طرف ناک اوت بشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Auto Enthusiast15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Drive 5 different vehicles.5
ماشین مختلف رو سوار شده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lead Foot15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Keep the needle above 80mph for more than ten seconds while driving.
در طول 10 ثانیه ، با سرعت بالای 80 باقی بمونید.
خیابان های بازی اکثرا صاف هستند و انجام این کار خیلی آسونه. کافیه یکی از بزرگ راه هارو با ماشین پلیس یا کارآگاهیتون که سریع هست برید و آژیرتون هم روشن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Miles On The Clock15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Drive more than 194.7 miles.194.7
مایل رانندگی کنید.
این رقم رو می تونید با رفتن به statistic بازی مشاهد کرد. کافیه یک دور نقشه ی بازی رو برید تا اچیومنت رو بگیرید. البته عجله نکنید ، اگه رانندگی هارو به همکارتون نسپرید می تونید تا وسط های بازی این اچیومنت رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Magpie80 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Find and inspect 95% of all clues.95
درصد مدارک بازی رو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Shadow15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tail a suspect without being spotted, in a single case.
یک متهم رو بدون دیده شدن دنبال کنید.
در پرونده ی The Fallen Idol طرف رو دنبال کنید. وقتی وارد کافه شد پشت دیوار کاور بگیرید. وقتی توی صف تلفن هست تکون نخورید تا وقتی که شروع به گرفتن شماره می کنه. اونوقت اروم برید و روی میز غذا خوری بشینید . حرکت نکنید تا حرف هایش تموم بشه و از کافه بره. اونوقت اچیومنت رو می گیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Roscoe And Friends15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kill at least one bad guy with every gun
با هر اسلحه حداقل یک نفر رو بکشید.
اسلحه ی شاتگان بازی در مرحله ی دوم پاترول وجود داره. همچنین می تونید شاتگانتونو زمین بذارید تا 7 تیرتونو بگیرید. دو نوع مسلسل هم که در طول بازیی زیاد وجود داره. توجه کنید که خشاب اسلحه ی تامسون با تامی فرق داره . این دوتا دو اسلحه ی جدا شناخته میشه. همچنین اسلحه ی ام1 که باز هم زیاد پیدا میشه. دو اسلحه ی برونینگ و فلیمترور هم در پرونده ی آخر بازی پیدا می شوند( به طور فراوان). پس دو اسلحه ی آخر در پرونده ی آخر پیدا می شوند. تفنگ 7 تیر هم در دومین مرحله ی پاترول که به دزدان بانک حمله می کنیم. بقیه ی اسلحه ها هم همه در آخر پرونده ی The Fallen Idol پیدا می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wooden Overcoats30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bring down a total of 30 bad guys with head shots.
30 انسان خلافکار رو با تیر به سر بکشید.
لیست تعداد هدشات ها رو می تونید توی statistics ببینید. اگه با یک تیر طرف رو کشتید بدونید هدشات کردید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dead Men Are Heavier15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shoot and kill a total of 100 bad guys.
صد انسان خلافکار رو بکشید.
این هم در طول بازی راحت بدست میاد. به هرجاشونم می تونید تیر بزنید. کافیه که بمیرن و شما اونا رو کشته باشید.
اچیومنت های مخفی Secret Achievement
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stab-Rite15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] At Ray's Cafe, find the bloodstained knife on your first sweep of the crime scene.
در ray's cafe چاقو رو در اولین بازدید از محل جنایت پیدا کنید.
در پرونده ی A Marriage Made In Heaven ، در اولین بازدید ، ابتدای پرونده ، وقتی به محل جنایت می روید به کوچه ی کنار کافه می روید یک سطل آشغال کوچیک می بینید. به آن جا بروید و چاقو را پیدا کنید. بعد از نتایج پزشک قانونی این اچیومنت رو می گیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] No Rest For The Wicked15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all cases on the Vice desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Vice Desk رو تموم کنید.
مربوط به داستان. جا افتادنی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Moth To A Flame70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all cases on the Arson desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Arson desk رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Simple Art of Murder15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all cases on the Homicide desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Homicide desk رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Police Academy15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all cases on the Patrol desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Patrol desk رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Paved With Good Intentions15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Complete all cases on the Traffic desk.
همه ی اچیومنت های قسمت Traffic desk رو تموم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Huckster15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] At Elysian Fields, outwit Leland Monroe when discussing his developments or advertising campaign.
در Elysian Fields آقای Leland Monroe رو گول بزنید.
در پرونده ی A Walk In Elysian Fields وقتی با آقای Leland Monroe صحبت می کنید از جواب های زیر استفاده کنید ( به نوبت از سوال 1 تا 4 )
1.Doubt
2.Lie-Flyers evidence
3.Doubt
4.Lie-Cement quality
Round Heels15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] At the Bamba Club, get Dick McColl to give up the license plate of Celine Henry's male companion.
در کافه ی بامبا از دیک مک کول شماره ی پلاک همراه مقتول ، سلین هنری ، رو بگیرید.
در پرونده ی The Red Lipstick Murder وقتی با دیک مک کول صحبت می کنید ، وقتی سوال Suspect seen with victim رو از اون می پرسید گزینه ی truth رو انتخاب کنید تا شماره رو بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Fighting Sixth15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] At the Bus Shooting, talk Felix Alvarro into giving up the Marines involved in the Coolridge heist.
در تیراندازی در اتوبوس ، با فلیکس آلوارو صحبت کنید تا اسامی مارین هایی که در دزدی کولریدج دست داشتند رو بگوید.
در پرونده ی Manifest Destiny بعد از تیر اندازی اتوبوس از فلیکس سوال بپرسید و جواب های زیر رو بدید :
1.Doubt
2.Lie, select Sniper pocketbook.
اینم از 1000 اچیومنت بازی. البته 200 اچیومنت هم مربوط به دی ال سی های بازی میشه که من اونا رو ننوشتم.
این مطلب رو توی چند فروم و سایت گذاشتم. تشکر و REP یادتون نره.
استفاده از مطلب هم فقط با قید نام نویسنده.
ممنون
مبین شاکری
شما دارید درباره چند سال پیش حرف میزنید در حالی که اون موقع گرافیک ها به اندازه این نبوده , گرافیک بازی ها داره پیشرفت میکنه در حالی که سخت افزار کنسول ثابت مونده بنابراین هر چه قدر که گرافیک ها بالاتر میره به دلیل ضعیف بودن سخت افزار کنسول نسبت به بازی های امروزه بازی ساز ها با محدودیت رو به رو میشن تا این که xbox جدید بیاد , یه مثال بزنم مثلا در چندین سال پیش پیکان ماشین خوبی بود و بهترین ماشین بازار بود ولی الان هم همین طوره؟نقل قول:
پ.ن:متاسفانه چون بعضی از دوستان متعصبانه نظر میدن نمیشه ثابت کرد که xbox دیگه داره ضعیف میشه بنابراین بهتره بحث این جا تموم بشه
من یه پرونده به طور کامل یکی از همکارام فقط یه گوشه خشکش میزد و اصلا دنبالم نمیامد . حتی بعد از Cut Scene هم به طور اجباری سوار ماشین میشد تا گاز میدادم پیاده میشد ! غیب شدن ماشین های داخل خیابون ! 1 بار یه بنده خدایی رو با ماشین زیر کردم بعد روش وایسادم یوهو دیدم ماشین پرید هوا آقا از زیر ماشین اومد بیرون : دی !نقل قول:
این عکس هم که داشتم گشت میزدم برا خودم دنبال مدرک میگشتم یوهو افتاد زمین به این روز افتاد !کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/hmmk6xfsww9xscq6x19.jpg
درسته که RDR از نظر وسعت دست کمی نداشت..نقل قول:
اما موضوعی که بهش دقت باید کرد اینه که محیط اون بازی به اندازه این شلوغ نبود
توی RDR درختها یا کاکتوس های شبیه به هم وجود داشت ولی ساختمون و آسمان خراش های با معماری متفاوت وجود تداشت
همینطور آدم و ماشین در حال حرکت در همه جای بازی نبود
تازه توی همون بازی هم گاهی اوقات پیش میومد که توی جاهایی که مثلا آتیش وجود داشت تصویر بلرزه و کمی افت فریم پیدا کنه
هرچند مشخصه که روی بازی زیاد کار نکردن و احتمال داشت که گرافیک رو از این هم بالاتر ببرن بدون اینکه تصویر دچار افت فریم بشه
ولی درکل این رو باید پذیرفت که توانایی کنسول محدوده و هرچه بیشتر میگذره فاصله بین گرافیک یک بازی بروی کنسول و کامپیوتر شخصی بیشتر میشه
دیسک دو هم تموم شد:31:
داستان بازی نسبتا قشنگ و جذابه، فقط گرافیکش یه کم تو ذوق میزنه، خیلی میتونست بهتر باشه، فیزیک اشیا هم به جز در مواردی که ضروری باشه خیلی بهش توجه نشده، از همه بدتر رانندگی ها هست، واقعا افتضاحه من نمیدونم واقعا یه ماشین دهه 40 چجوری میتونه در جا بپیچه یا اینجوری ترمز بگیره؟:18: من انتظار خیلی بیشتری از یه عنوان Rockstar داشتم، ولی به هر حال داستان جذاب و پرداخته شده ای داره...خوشمان آمد...:31:
به نظر من اگه این بازی رو برای PC میساختن خیلی موفق تر میشد. چون کنسول از همه لحاظ براشون محدودیت ایجاد میکنه حالا چه از نظر گرافیک و چه از نظر مولفه های دیگه مثل آپدیت هاش.
هنوز هم دیر نشده برای اینکه بازی رو به PC هم بیارن ولی به شرط اینکه مثل GTA IV مستقیما از روی کنسول به PC کپچر نکنن !!
فقط یادم بنداز که رفتم بیرون این نکته ی مهم که راک استار جا انداخته رو بهشون گوش زد کنم!!نقل قول:
عزیز دل خب دلیل های مهم تری حتما هست که راک استار بخاطر اون دلایل واسه پی سی ریلیز نکرده دیگه!
اینم صفحه ی آقای آرون در آی ام دی بی :
کد:http://www.imdb.com/name/nm1837590/