بچه ها سلام کسی میدونه واسه دخترا رشته تجربی کدوم خوابگاه های سراسری ورود و خروجشون راحت تره؟ توروخدا یکی جواب بده ساعت 10 حبسمون نکنن اون تو!!!:n04:
Printable View
بچه ها سلام کسی میدونه واسه دخترا رشته تجربی کدوم خوابگاه های سراسری ورود و خروجشون راحت تره؟ توروخدا یکی جواب بده ساعت 10 حبسمون نکنن اون تو!!!:n04:
من پزشکی میخوام برم ایشالا اگه رامون دادن وضعیت خوابگاهاش فرق داره؟ جاشو اینا؟ ورود و خروجش چی؟:n02:
برا دخترا محدودیت زمانی داره...حتی پرونده هم تشکیل میشهنقل قول:
بعضی شهر ها خب طبعا امکانات بالاتری داره!
خب کدوم شهرا مثلا؟ با رتبه ی حدود 1000؟ فقط پزشکی؟نقل قول:
این دیگه سلیقه ایه....باید برید ببینید من شخصا از خوابگاه شیراز خوشم اومده از خوابگاه تبریز واقعا بدم اومدهنقل قول:
خودم کوی دانشگاه تهران هستم بد نیست
ولی کودوم آدم سالمی معیار انتخابش امکانات خوابگاه:n02:
مطمئن باشید خوابگاههای دخترانه ساعت 9 یا حداکثر 10 باید خوابگاه باشین.نقل قول:
نیمه دوم سال که عمرا بزارن تا 10 بیرون باشین ، نهایت 8.5 یا 9 ! نیمه اول حالا شاید تا 9.5 ، 10 !نقل قول:
فک کنم هر جایی هم که میرید باید بگید به مسئول خوابگاه !
البته اگه پزشکی بخوایید بخونید که کلا سرتون تو کتابه ! هر جایی برین زودی برمی گردین !
بچه ها من اگه شبانه ی شهر دیگه بزنم قبول بشم خوابگاه های خودگردان اینا دارن؟ اخه مامان بابا میگن برو اسپانسیون خود دانشگاه داره فلان ولی من خوشم نمیاد از این جاها.ایا برای پسرا هم ساعت ورود خروج دارن ؟ :|
راجع به خوابگاههای دانشگاه کردستان توضیح بدم شاید به درد کسی خورد:
شما اگر حتی رشتهی مهندسی قبول شده باشید ترم 1 و 2 باید برید یه خوابگاهی به اسم جهاد که قبلاً گاوداری بوده و وسط یه بیایونه! اتاقهای 6 نفره و 12 نفره داره. اتاق تلویزیونش اکثراً درش قفله و وضعیت حموم و ایناش هم خیلی بده. و سالهای بعد به خوابگاههای توی شهر یا نزدیک دانشگاه میرید که 6 و 8 نفره هستن و خیلی بد نیستن. سال آخر هم میندازنتون خوابگاه داخل دانشگاه که همهچیزیش خوبه و اتاقهاش 4 و 6 نفره است. هیچکدوم از خوابگاهها وایرلس ندارند. البته گفتهن که از سال بعد خوابگاه داخل دانشگاه وایرلسدار میشه. خوابگاههای بیرون دانشگاه همه هر دو ساعت یکبار سرویس دارن.
شبانهها معمولاً خوابگاه خودگردان میدن که شهریهش از خوابگاه دولتی بیشتره. البته بعضی از دانشگاهها هم کلاً به شبانهها خوابگاه نمیدن. و برای پسرها هم معمولا ساعت 12 شب در خوابگاه بسته میشه و 6 صبح باز میشه. و اگر هم شب خوابگاه نیاید کسی باهاتون کاری نداره!نقل قول:
دوستان خبری از خوابگاه های همدان ، رشت ، اصفهان ، تبریز و شیراز دارید ؟(رشتم پزشکی)
توی تهران باحالترین خوابگاه کجاست ؟
سوالم حالت نظرسنجی داره !
منظورم از نظر امكاناتو اينجور چيزاست اگه كسي ميدونه راهنمايي كنهنقل قول:
چون دانشگاه ازاد به پسرا خوابگته نميده ملت بايد دنبال خوابگاه هاي ديگه باشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوابگاه اصفهان خیلی خوبه داخل خود دانشگاهشه تمیزم هستنقل قول:
دوستان من چهار سال پیش تو این تاپیک اومدم ، استفاده کردم از نظرات دوستان .الان فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی بابل هستم . برخودم واجب دونستم که بیام و اطلاعات خوابگاهیم و دانشگاهیم از دانشگاه صنعتی بابل رو براتون بذارم .
براتون چندتا عکس از خوابگاه پسرانه امینیان ک مال دانشگاه بابله میذارم ... این عکسارو همون ترم یک گرفتم ... کلا 3 تا خوابگاه دخترانه داره ...ی دونه تازست ک کنار دانشگاه باز شده ...خوابگاه پسرانش هم 3 تا بلوکه دوتاش واسه کارشناسیاست و یکیش واسه ارشد و دکترا ...اتاقاش امسال یخچال دار شدن قبلا فقط تو اشپزخونه بود ..امینیان ی زمین فوتبال بزرگ هم توش داره ... دوتا کتابخونه داره ک موقع امتحانا شلوغ میشه ... س تا نماز خونه داره ک کولر دارن و LED و ... درکل اوایل خوابگاه رفتن سخته .... حتی اگه جاش خوب باشه ... شبانه شهر خودتون خیلی بهتره ...رشته درست و حسابی خیلی خوب اگه قبول شدید برید غربت .... البته نه اینکه من ناراضی باشم ... به هرحال برخودم واجب دونستم بیام اینجا ی توضیحاتی بدم :n01:
این اتاقه اتاقه 4 نفرست ..اتاقاش 4 نفره و 6 نفره و 2 نفره داره ... فکر کنم reply کنید و سوال داشتید بپرسید برام ایمیل میاد و متوجه میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی به من کمک کنه :n30:
خوابگاه علم و صنعت واسه ارشد چند نفرست ؟ خوارزمی چطور ؟
خوابگاه تبریز که واقعا افتضاح هست...اینترنت در حد مرغ! یعنی تو سال 2017 شما محدودیت سرعت دانلود 50KB دارین! اتاق هاش 4 نفری هست و اکثر اتاق ها مشکل گرمایش هم دارن! دخانیات آزاده:n02: غذاش هم از گشنگی بهتره....
دانشگاه فردوسی مشهد خوابگاهاش محیط خوبی داره، بزرگه و استخر و بدنسازی مجهزی داره. حراست خوابگاهش خوب نیست. کلا حراست دانشگاه فردوسی بی ادب هستند و به دانشجو احترام نمیذارن. غذای فردوسی افتضاح محض هست. تمامی ممنوعیت ها در این دانشگاه به صورت حداکثری اعمال میشه. منتها سرعت اینترنتش خوبه. 2 سال پیش که من سال آخر لیسانس بودم تا 40 مگ می داد.
سلامنقل قول:
جسارتا از پارسال تا به امروز غذای دانشگاه فردوسی خیلی خوب شده. برای صبحانه و شام سیستم آفرینشگاه داره که واقعا غذاهای متنوع و خوبی داره.
کلا از زمانی که دکتر کافی رئیس دانشگاه شده وضعیت از هر نظر بهتر شده، زمان ما اگر کارتت همراهت نبود باید تا ساعت 2 صبر میکردی تا بتونی با وارد کردن شماره و رمز غذا بگیری.نقل قول:
کیفیت غذا هم فاجعه بود، چند بار از دم سلف تا جلو نگهبانی فجر غذاها رو روی زمین چیدیم:n02:
الان من میخوام ارشد اراک رو انتخاب کنم اما تو دفترچه نوشته به روزانه ووشبانه ارشد خوابگاه نمیدم حالا موندم چه کنم!/!
این رو هر سال مینویسن ... ولی روزانه ها خوابگاه دارن (برای اطمینان با یه نفر که اونجا درس میخونه یا خونده صحبت کنید) و شبانه بهتره روی خوابگاه هیچجا حساب نکنید!نقل قول:
ممنون بهم بچهای اونجا گفتن روزانه رو میدن اما شبانه و تکمیل ظرفیت نه!این نوشته دفترچه یکم ترسوندمنو...بازم ممنوننقل قول:
سلام شما دانشگاه تهران هستید؟نقل قول:
اطلاع دارید دانشگاه تهران در مقطع دکترا به دانشجویان خوابگاه تعلق می گیره یا نه؟ یا فقط برای کارشناسی و کارشناسی ارشد هست
رشته هم ویروس شناسی (روزانه) / البته اگه قبول شد
خواهش میکنمنقل قول:
جالبه که برگردید به پست اول تاپیک که مال من هست (موقع قبولی کنکور کارشناسیم یعنی 8 سال پیش حدودا!) که دقیقا با سوال مشابه سوال شما بهونه شکل گرفتن تاپیک شد :n31:
سلام ... بله. دانشجویان دکتری روزانه همگی خوابگاه میگیرن، کوی دانشگاه که فقط ارشد و دکتری هستن.نقل قول:
سلام
کسی میدونه تهران علوم تحقیقات قبول بشیم باید برای خوابگاه چیکار کرد؟ اوضاع خودگردانای ارشد چطوریه؟
درود دوستان، کنکور ۹۶ هم نتایجش اومد انتظار داشتم الان اینجا بحثش داغ داغ باشه D:
من منطقه ۲، کرمان، رتبه ۳۸۰۰ شدم (زیرگروه ۱: ۳۷۳۶)
یه کم احتمال داره شیراز قبول شم، در واقع بعد از اصفهان و مشهد که شانس کمی دارم اولویتم شیرازه ولی یه چیزی منو نگران کرده...
دفترچه نوشته که به ۴۰۰ نفر (۲۰۰ پسر) خوابگاه تعلق میگیره، به نظرتون اگه قبول شم با این رتبه که خیلی هم خوب نیست، بهم خوابگاه میدن؟ چون اگه ندن اصلا نمیتونم از پس مخارج بر بیام.
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید، اگر کسی هم هست که الان داره شیراز میخونه به من پی ام بده، خیلی به مشورت نیاز دارم.
سلام
از دوستان کسی اطلاعی از خوابگاه های سمنان داره؟ چه دولتی چه خصوصی؟
اسم وهزینه ی ترم هم اگه میدونید راهنمایی کنید
ممنون
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان شدیدا نیاز به راهنمایی دارم. یکی از همکلاسی هام که اتاقی هاش تو خوابگاه انتقالی گرفتن و رفتن و خودش تنها مونده الان اومده به من (که بومی شهر هستم و خوابگاهی نیستم) میگه که میخواد با کمک من و جند نفر دیگه شبیه من کاری کنه که تو اتاق خودش تنها باشه. یعنی من بیام بگم مثلا احتیاج به خوابگاه دارم ولی در واقع خوابگاه نرم و اینجوری این همکلاسیم فقط تنها خودش تو اتاق باشه؟ بهش چی بگم؟ نمیخوام بعدا برام دردسر ایجاد شه خواهشا راهنمایی کنید.
سلام. ما سال آخر دوره کارشناسی در یکی از دانشگاههای دولتی این کار را کردیم.نقل قول:
اسم یکی از دوستان که ساکن شهر بود و خوابگاه نمیخواست را دادیم و او فقط بعضی شب ها برای درس خواندن پیش ما می آمد. در نهایت، در آخر سال و موقع تسویه حساب، هزینه ی خوابگاه ازش گرفتند که پرداخت کرد و بعد من و دوستم که در اصل ساکن خوابگاه بودیم، عین این هزینه را به او پس دادیم.
دردسری براتون به اون معنی نداره جز اینکه اینکار اخلاقی نیست و من توصیه میکنم اینکارو نکنید [دانشجویانی هستن که به خوابگاه نیاز دارن و با اینکار اونهارو از این حقشون محروم میکنید]. اگر مسئولین دانشگاه قبول کنن که شما نیاز داری بهتون خوابگاه میدن و برخی از خوابگاه ها هم قانونی دارن که اگر بفهمن کسی اتاق ثبت کرده ولی خوابگاه نمیاد کارت ورود خوابگاهش رو باطل میکنن (اگر الکترونیکی باشه) و پولی رو هم بهش برنمیگردونن. در این حد میدونم ولی بازم ممکنه دانشگاه های دیگه رویه های سختگیرانه تری هم داشته باشن.نقل قول:
به نظرم اگر دوستتون اخلاق رو میفهمه توضیح بدید که کار درستی نیست. اگر به هر دلیلی نمیخواید میونتون خراب بشه به نظرم بهش بگید که با درخواست خوابگاهتون موافقت نشده. خب مشخصه شما برید درخواست خوابگاه بدید اگر اطلاعات درست بدید رد میشید چون بومی هستید.
یکی از فامیلامون که دوست منم هست تو ترکیه با بورسیه دندونپزشکی میخونه
خوابگاهشون عالیه و هیچی نمیگم ولی یه چیز دیگه اینه که تو شهرشون تقریبا مشکل خوابگاه ندارن به جز اینکه دانشگاه خوابگاه میده تو شهر افراد زیادی هستن که سمتی از خونه یا اپارتمانشون رو به دانشجوها اجاره میدن اونم به قیمتهای خیلی کم ولی با تمام امکانات
دوستم چون بورسیه شده رایگانه براش ولی خوابگاه خود دانشگاه ماهی حدودا صد هزار تومنه برا دانشجوها اونم یه اتاق کامل ولی تو شهر میشه راحت حتی اپارتمان مبله رو با این پول اجاره کرد
بعضی وقتا باید صد درصد تو قسمت فرهنگی کار کنیم
الان تو شهر خودمون بگی دانشجو هستم دنبال خونم نه تنها جواب سلامشو نمیدن چندتا توهینم بهش میکنن
چون همه گفتن بره دانشگاه فاسد میشه بره دانشگاه فلان میشه مقصر خودمونیم
تو همین پست نمونه هاشو شاهدیم به رفتارهای اجتماعی کاملا طبیعی انگ فاسد بودن میزنن
امیدوارم که امسال سال خوبی برای پیشرفت تو همه زمینه ها باشه منجمله این قضیه ی خوابگاه
اگر روزانه باشید وظیفشون هست که خوابگاه رو بدن. الکی مینویسن.