سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
Printable View
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
سلام
یه اتفاق خیلی بد برام افتاد الان خیلی ناراحتم!!!
بدون هیچ دلیلی یک خط افقی رو led افتاده ، یعنی رنگشو از دست داده!
تصویرشو اینجا قرار دادم! به نظرم که مشکل خیلی جدیه حالا اهل فن بگن که چه خاکی باید بریزم تو سرم!؟؟
مدلش هم : NX-720
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_____ والا من لینکو همینجوری پیست می کنم اونطوری که شما گفتی هم پیست کردم ولی نشد!! اصلا نمیدونم چرا تو این سایت ننمیتونم عکس بذارم.
دوست خوبم عکس رو هر جا پلود میکنی تو همین فرم هم میتونی لینکش رو بزاری تا بقیه ببینند(بقل راست چین دکمه ای که عکس کوه و خورشید داره رو بزن و لینک رو داخلش پیست کن) شاید کسی بتونه کمکت کنه
هول نشو نگران نباش امید وار باش چیز خاصی نباشه
اینم از عکس ، تا حالا سایتی رو ندیدم که لینکی توش بذاری فیلتر کنه!!! عجبآآآآآآآآآآ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک عکس: من از یکی پرسیدم گفت باید قید درست شدنشو بزنی!!! چون گارانتی نداره! یعنی اصلا اون موقع با گارانتیش نبود تو بازار ، یا باید 2 ماه صبر می کردیم یا باید قاچاق می خریدیم:41:
والا فکر نکنم مشکل خاصی باشه !
این که هیچ تعمیر کاری تعمیرش نمیکنه چون بدون گارانتیه و قاچاقه یه حرف الکیه
اگه آشناداشته باشی تو همون شرکت سونی هم برات تعمیر میکنن
اما اگه نداری یه تعمیر کار خوب توی شهرتون پیدا کن برات درستش کنه
راستش یه پیشنهاد دیگه هم دارم
شما تی وی رو آبدیت کردی؟
پیشنهاد میکنم به آخرین ورژن آبدیت کن شاید درست شد خدا رو چه دیدی
راستی روی خود پنل نه رو یلبه ها بالا و پایین فشار نیاوردی؟
من به نظرم مشکلت خیلی ناجور و بد نیست
والا من خیلی سخت افزار بلد نیستم ولی اینی که میبینم فکر نکنم خیلی بد جور باشه (باور کن نمیخوام روحیه الکی بهت بدم ولی خدایی خیلی افتضاح نیست )
---------- Post added at 06:43 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------
راستی عکس رو توی یه پست بزاری کافیه
شما پست 445 رو ویرایش کن و عکس رو بردار
نقل قول:
ممنون بابت دلگرمی شما ، راستش نمیدونم علتش چی هست ولی همون طور که گفتی (فشار نیاوردی) دقیقا بالای اون خط جای یک اثر انگشت خیلی قوی پیدا کردم احتمال می دم این برادر من که از نظر شعور زیر خط فقر هست دستش رو اونجا گذاشته باشه زاویه بالا پایئن رو درست کرده باشه!
در ضمن آپدیت هم همین دیروز زدم و الان فول آپدیت هست (البته آنلاین آپدیتش کردم ، از طریق وایرلس) حالا برم چند جا بپرسم ببینم تعمیر می کنن یا نه، خدا کنه تعمیر بشه ، اگر نشه دیگه قید سینما خانگی رو هم می زنم چون دیگه ارزشی نداره واسش سینما خانگی 1 تومنی بگیری
نمیدونم چرا نمیتونم پستی که میزنم رو پاک کنم ، دلیل دو بار ارسال پست هم این بود که نمیدونم چرا به یک باره پست های من باید قبل از نمایش توسط مدیر تایید بشن.:41:
در مورد تی وی نگران نباش امید وارم زود خوب بشه حالش عین اولش
در ضمن برای پست هم آروم آروم همه چی خوب میشه و بدون نظارت میشی یه چند تا پست که بدی بهت اطمینان کنن ادب رو که رعایت کنی که میدونم بچه با حال ی هستی این نظارت رو هم ازت برمیدارن نگران نباش
برای حذف هم نمیشه حذف کرد ولی دکمه ادیت بقل دکمه نقل قول و تشکر هست اون رو بزن و عکس رو انتخاب کن و حذفش کن همین
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
اگه نشد هم طوری نیست خودت رو اذیت نکن حالا دو تا عکس باشه مگه چی میشه بی خیالش اصلا
نقل قول:
اطمینان که خوب آخه این ف-ی=لتر کردن 2 تا سایتی که من فقط اونجا آپلود می کردم اصلا اعصابمو به هم ریخت ، این خطم که افتاده بیشتر قاطی کردم :) سر همین کنترل کردن که الان دیگه کنترل برداشته شد؛ حالا شماره نمایندگی رو می خوام بدم بابام زنگ بزنه ببینه چی می گن ، اگر درست شدنی باشه حتما راضیشون می کنه با هزینه خودمون درستش کنن ولی اگر تعویض باشه که دیگه فاتحه ، 2.3 الان دیگه 1000 تومنم نمی ارزه.
در ضمن خودت باحالی :10: که پست منو جواب دادی ;)
برخی از مدلهای سونی مانند این مدل و EX-710 در کارخانه شهاب الکترونیک و با نظارت مدیر تولید ژاپنی مونتاژ میشه.
شنیدی یا خوندی یه جایینقل قول:
منبع هم داری
؟
عکسی مجله ای خبری؟
اگر منظورت NX-720 هست که 100% اشتباه می کنی چون ما اون موقع خریدیم اصلا نمایندگی سونی نداشتش! پشت دستگاه هم نوشته ساخت مالزینقل قول:
منبعم یکی از اقوامه که تو همین شرکت کار می کنه:20: خودمم یه EX-710 ازشون خریدم و خیلی راضیم.
سونی قطعات رو وارد می کنه و شهاب مونتاژ میکنه و شرکت بازرگانی ایران هم گارانتیش رو تقبل میکنه. تو کیفیتش هم اصلا شک نکنین برادر سرکارگر ژاپنیمون ماهی 12 هزار دلار حقوق میگیره که اسم سونی خراب نشه:31:
من در مورد سری NX اطلاعی ندارم و نظری ندادم. حالا دوباره دیدمش ازش میپرسم و اطلاعات دقیق رو به سمع و نظرتون میرسونم:31:نقل قول:
اگر بپرسی که ممنون می شم ؛ این مشکل منم ازش سئوال کن: که اگر پیکسل سوخته در ال ای دی به وجود بیاد ، که در تلوزیون NX-720 به صورت سری هست و یک پیکسل بسوزه یک خط سوخته میشه درستش کرد یا باید تعویض بشه؟نقل قول:
سلام برای راه اندازی گیرنده دیجیتال در این تلویزیون مشکل دارم اگه ممکنه راهنمایی نمایید
دوست عزیز متاسفانه به احتمال زیاد کل پنل باید عوض بشه. اگر گارانتیه که هیچ، سریع برو بده بشون تا عوض کنن برات. اگرم نیست که باش بساز جون واسه تعویضش باید به قدر کل قیمت تلوزیون باید هزینه کنی.
FAT32 که فایده نداره. چون محدودیت حجم هر فایل در این سیستم 3.2 Gb است. اکثر فیلمهای من بالای این مقدار حجم دارند. البته به خاطر نقطه ضعف بسیار بزرگتر این تلوزیون که عدم توانایی در پخش فایلای MKV هست، این ایرادش درجه اهمیت کمتری داره. هارد شما فقط یک درایو داره؟ اگر نه همه درایوها رو تلوزیون نشون میده؟ اگر فقط یکی از درایوها FAT32 باشه چی؟ اونو نشون میده؟نقل قول:
سلام دوست عزیز. در این تاپیک بسیار زیاد در مورد راه اندازی دیجیتال مطلب موجود هست.نقل قول:
اخیراً هم خود شرکت بازرگانی ایران در شمس آباد کارخونه زده و مونتاژ میکنه.نقل قول:
همین تاپیک رو بخونی مشکلت حلهنقل قول:
به شرطی از فردا همشو بریزن توی کارتن بگن خود مشتری سر هم کنه استفاده کنه مثله چرخ های کوهستان دیدید؟نقل قول:
نقل قول:
باسلام مجدد. شما قبلا زحمت کشیدید و فایل تلویزیون منو گذاشتید. فایل جدید اگه آمده لطفا برایم قرار دهید باسپاس فراوان
سلام
من مدل kdl-52ex700 دارم
بهش انتن مرکزی وصل کردم و شبکهای داخلی را خوب می گیرد
هر کاری که می کنم پخش دیجتالش کار نمی کنه سرچ می کنه ولی شبکه ای را نمی گیره در مشهد هم هستم
با اخرین نرم افزار ابگریت هم کردم
ممنون می شوم راهنمای بکنید
وقتی دکمه دیجیتال /آنالوگ رو ری کنترل میزنی شبکه عوض میشه یا نه هیچ اتفاقی نمیافته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6605182#post6605182
نقل قول:
هارد من 3تا پاتیشن داشت 2تا fat32 یکی هم ntfs که 2تا fat32 باز میکرد
البته موقعی که هاردم تازه خریده بودم این کار شد ولی حالا یه مشکلی پیدا کرده که دیگه روی ال سی دی باز نمیکنه .فکر کنم بخاطر اینه که درایو fat 32 باید پارتیشن اول باشه
ضمنا باید حجم درایو شظ 30gig کمتر باشه تا بشه با win7 فرمت بزنی
من به تازگی یک دانگل br 100 خریدم ولی هر کار میکنم ال سی دی با لپ تاپم کانکت نمیشه
وقتی با ال سی دی مرور میزنم شبکه لپ تاپم میشناسه و کد امنیتی وارد میکنم و اتصال میزنم ولی کانکت نمیشه.لطفا دوستانی که وصل شدند طریقه استفاده دانگل و شبکه شدن بگذارند
چند خرید کردید؟نقل قول:
از کجا؟
میشه یه دو تا عکس ازش بزاری
وقتی هارد ور خریدید یه سری فایل از قبل داخل هارد بوده که اونها باعث میشه داخل سیستمهای مولتی مدیا و سیستمهای قدیمی usb1شناسایی بشه احتمالا شما با فرمت هارد اون فایلها رو از دست دادیدنقل قول:
یه نفر که سر مارک هارد شما رو داره گیر بیارید فایها رو از هاردش کپی کنید درست میشه ضمنا فولدر آپشن و شو هیدن فایل و سیستمی ها یادتون نره
راستی در مورد ست آپ وایر لس و شبکه کردن کلا کار ساده ای
همه چی رو بزار رو اتوماتیک هم آی پی سیستم رو هم شبکه کردن از روی نت ورک ستینگ تی وی
یه چیزی رو می دونستید:
تلویزیون 46 اینچ شارپ کواترون سه بعدی مدل le8300 تو ایران به همراه یه بلوری پلیر و سینمای خانگی 2 میلیون و چهارصده که گیرنده دیجیتال داخلی هم داره ولی
همین مدل تو بانه بدون گیرنده دیجیتال، بلوری و سینما قیمتش 2 میلیون و 200 تومن هست. خیلی خوبه که قیمت ها رسیده به قیمت بانه. آفرین به شارپ
اون وقت چه ربطی داشت به فورم سونی؟نقل قول:
بحث همون شقیقه است دیگه
من به شخصه حاضر نیستم 1 تک هزار تومنی هم پول گارانتی تو ایران بدم و ندادم
خدایی بانه خرید کردن بهترین و عاقلانه ترین کاره
دوستان سلام
ما کل تاپیک رو خوندیم بالاخره ندوستیم کسی تونسته از این دانگل معروف کاربردی بگیره یا نه
اگر اره دقیقا چه کاربردی و اصلا ارزش خریدن رو داره یا خیر
ممنون
حتما با دقت نخوندی!نقل قول:
باهاش میشه فیلم و عکس وموسیقی رو به صورت بی سیم از روی لپ تاپ فرستاد به تی وی و تماشا کرد. البته اگر ویندوز سون باشه یک برنامه مدیا سرور باید نصب کنی. ولی با ویندوز ویستا خود مدیا پلیر (البه ورژن 12) هم این کار رو از گزینه send to انجام میده.
ضمنا تی وی هم اتوماتیک اپدیت میشه (گزینه اون باید فعال بشه تو منو)
اینترنت تی وی هم با چیز پی ان و سرعت دو مگ به بالا قابل استفاده هست.
قیمتش هم بین 60 تا 80 تومنه.
نقل قول:
از بانه به قیمت 45تومن با هزینه پست 50 تومنی شد
از سایت بانه ویترین[
روی اتوماتیک هم گزاشتم ولی موقعی که ال سی دی ای پی لپ تاپ پیدا میکنه اتصال که میزنم کانکت نمیشهنقل قول:
اگه میشه روشی که خودتون امتحان کردید کامل بگویید.فکر کنم مشکل از تنظیمات لپ تاپ یا ساختن ای پی باشه
خوب من اتصال وایرلس نوت بوک با پنلم یکم با شما فرق میکنه
خوب ما راستش اون مودم سونی رو نخریدیم و از مودم وایرلس ای دی اس ال برای استریم استفاده میکنم
و از اونجایی که مودم رو کانفیگ کردم بعد از اتصال وایر به مودم و پنل داخل تنظیمات پنل بعد از نت ورک ستینگ وارد وایر ست آپ میشم و همه چی روی اتوماتیک میرم جلو خودش آی پی رو روی 192.168.1.101(ممکنه از شما فرق داشته باشه) تنظیم میکنه،شما خود مودم رو که پورت یو اس بی هست مستقیم میزنی پس نیازی نیست وایر ست آپ بری جلو باید وایر لس ست آپ رو انتخاب کنی
بعد روی نوت بوک من آی پی رو دستی می زارم(توضیح امید وارم ناراحت نشی)
روی نت ورک اند شیرینگ کلیک میکنم
وارد ادونس شیرینگ میشم
روی کانکشن وایر لس رایت کلیک میکنم
پراپرتیس
تب نت ورک
روی اینتر نت پروتکل ورژن 4 کلیک میکنم دکمه پراپرتیس زیرش فعال میشه کلیک میکنم
حالا ای پی رو دستی میدم
IP Address: 192.168.0.102
Sub net Mask: 255.255.255.0
آی پی مودم ممکنه از شما فرق داشته باشهDefault gateway: 192.168.0.101
ممکنه از شما فرق داشته باشه Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باسلام
لطفاکمکم کنید چطورمیتونم ex-720 راآپدیت کنم ؟ باتشکر jafar01
کاری نداره که اینو داونلود کن بریز روی فلش و وصل کن به تلویزیون !نقل قول:
کد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS040741/sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
باسلام
ایا این فایل bin نیست چرا tv 40ex-720اورانمیشناسد؟ باتشکر فراوان ازدوستان و shamika