مرسی دوست مننقل قول:
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
Printable View
مرسی دوست مننقل قول:
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
سلام دوستان
یه سوال که ممنون میشم جواب بدید
من شدیدا نیاز به یک گیگ رمی که کارت گرافیک از رم گرفنه دارم . چطوری مینونم اونو به رم برگردونم .
چون الان 3 گیگ از رم من قابل استفادس و یک گیگ رو یا کارت گرافیک گرفته با سون 32 بیتی ساپورت نمی کنه.
ممنون
دوستان٫ از وايرلسش جطورى ميشه استفاده كرد؟ آخه من تا حالا با وايرلس كار نكردم. :31:
سلام سون 32 فقط از سه گیگ رم استفاده میکنه.و فقط با 64 بیتی میتونی از 4 گیگ رم استفاده کنینقل قول:
ممنون که جواب دادیننقل قول:
راستی نمی دونم کسی این لپ تاپ رو با vmware تست کرده یا نه.
ولی من تست کردعالیه . همه سیستم عامل ها رو با سرعت بالا اجرا میکنه . تازه من با 32 بیتی تست کردم که رم 3 استفاده میکنه وگرنه 64 بیتی حتما بهترم میشه.
همزمان 2 تا ویندوز 2003 server enterprise , یک windows xp رو رو 7 نصب کردم. یعنی با خود 7 میشه 4 تا سیستم.
عالی بود واقعا
منم همزمان ubuntu روش نصبه مشکلی هم نداره
ولی sp3 رو خواستم نصب کنم پیغام داد واسه سخت افزارات مشکل پیش میاره البته وین 7 روش بود خواستم به جای 7 بنصبم
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
اینم واسه منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب چرا ویندوز نصب میکنی .. از برنامه acronis true image استفاده کن , راحت بک آپ ریستور کننقل قول:
بچه ها میخوام از تو سایت دل مشخصات لپ تاپمو نگاه کنم
کسی میدونه از کجا باید نگاه کنم
کسی لینکشو داره؟
نقل قول:
خودم پیداش کردم
ببخشین حذف پست ندارم
خوب ویندوز من یه بار باید خوب نصب شه که بتونم بک آپ بگیرم:31:نقل قول:
البته من از نورتن استفاده میکنم ، از همینم یه ایمیج گرفتم
راستی دستگاه های ناشناختم و به 4 تا رسوندم:31:
4 تا bluetooth peripheral device :31:
راستی وقتی رو dell wireless 365 blutooth module مشخصات رو میزنم ورژن درایور نوشته 6.3.0.2501 :27: در صورتی که ورژنی که من نصب می کنم پایین تره:13:
اگه یکی آموزش بده خوبه ها! :31: منم تا چند روز دیگه مودم وایرلس میگیرم این آموزش لازمم میشه. مطمئنا دوستان دیگه ای هم هستند که خواستار یادگیری استفاده از وایرلس این لپتاپ اند!!:11:نقل قول:
کار زیاد سختی نیست اگه اطرافت شبکه وایرلس باشه و وایرلس لپ تاپ روشن باشه خودش پیداش میکنه کافیه که روش کلیک کنی تا بهش کانکت بشه . واسه کانکت شدن هم بستگی به شبکه وایرلس داره که طرف روش پسورد گذاشته باشه یا نه که بتونی بهش کانکت بشی یا نه؟نقل قول:
راه های دیگه ای هم داره و اون تنظیم دستی واسه کانکت شدن به شبکه مورد نظر که پسوردش رو بلد باشی
ماله تو هم مثل ماله منه تقریبا:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
من نمیتونم درایور وایرلسشو نصب کنم !!! کمک!!!!eror :41:میده
اسم درایوری که میخوای نصب کنی چیه؟نقل قول:
باید این درایور رو نصب کنی
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
ارورش چیه؟
شیطونک جون راست میگه واسه من که قبلا R252544 (فکر کنم مال 1564بود)رو نصب میکردم ارور میداد تا اینکه 1501 رو نصبیدم حل شد راحت نصب شد دم بچه های تایپیک گرم اینا 1501 رو معرفی کردن.اگه نداریش لینکش تو صفحات قبل هست اگه پیدا نکردی بگو بذارم. یه عکس از ارورت رو هم بذار بچه ها یه نظر بدن.:10:نقل قول:
بجه ها من همیشه با خودم میگفتم حیفه که 5010 تشخیص اثر انگشت نداره تا اینکه یه چیز جدید کشفیدم به جاش میتونیم از تشخیص چهره واسه ورود به سیستم ویندوز استفاده کنیم خیلی فاز میده. البته بگم رو وین 7 32 بیت کار میکنه 64 نیومده تا جایی که من اطلاع دارم تا 2 ماه پیش رو میگم شاید تا الان اومده باشه . قبلا هم این رو گفته بودم . من خودم درم ازش استفاده میکنم. راحت میشینی جلو مانیتور به جای اینکه پسورد بزنی خودش چهرت رو تشخیص میده میره تو سیستم. کس دیگه ای تا حالا استفاده کرده؟:27:
آقا تورو خدا یکی منو کمک کنه..من//intel/ n5010 i3//2gig//250gig دارم...1ماه خریدم...هنوز نتونستم گرافیکش رو به دست بیارم تو سایت دل هم همه درایور هاشو دانلوئو نصب کردم...اما نشد...media acclator hd ..همه رو من نصب کردم...نه وایر لس و نه گرافیکش نصب نشد...خواهش میکنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
زیر لپ تاپ نوشته service tag بعد جلوش یه کد نوشته مثلا 5ge6uj اونو بدهنقل قول:
بعدش هم شماره درایور های وایرلس و کارت گرافیک رو بده ببینم مشکلت چیه
سرویس تگ:bxwkzg1
منظورتو از شماره درایور وایر لس و گرافیک نفهمیدم
سرویس تگ:bxwkzg1
عزیز سرویس تگ من هستش:bxwkzg1 ..دمت گرم کمک کن...دهنم سرویس شد بی کارت گرافیکنقل قول:
آقا سرویس تگ:bxwkzg1
منظورم اینه که مثلا واسه وایرلس شمارش اینه R252544نقل قول:
منظورم این بود فهمیدی یا نه؟
اگه فهمیدی شماره درایوری که مینصبی و ارور میده رو بزار
پستت خیلی دیر میاد اگه اذیت میشی اینجوری این id yahoo منه off بذار سریع جوابت رو میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این درایور وایرلستنقل قول:
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
درایور گرافیکتکد:http://ftp.us.dell.com/network/R258276.exe
Intel Graphics Media Accelerator HD
درایور بلوتوثتکد:http://ftp.us.dell.com/video/R266261.exe
Dell Wireless 365 Bluetooth
کد:http://ftp.us.dell.com/network/R273948.exe
فکر می کنم باید نرم افزاری مثل Luxand Blink نصب کردنقل قول:
نقل قول:
آره من همونو نصب کردم
سلام
آقا این وایرلس لپتاپ من روشنه ولی چیزی سرچ نمیکنه به نظرتون اشکال از کجاست ؟
بعد واسه میکروفن هم باید درایور خاصی نصب کنیم ؟
ویندوز ۷ ۶۴ بیتی نصب دارم، لپتاپمم n5010 - corei5
ممنون
درمورد وایرلس نمی دونم اما به نظرم با روشن کردنش اگه شبکه ای پیدا کنه ، داخل قسمت NETWORK که آیکونش کنار ساعته نشون میده و یه گزینه connect هم زیزش هست که میتونی یه اون شبکه متصل بشینقل قول:
بعد از اتصال هم با باز کردن یرنامه DW WLAN از داخل control panel میتونی جزییات بیشتری رو ببینی:46:
نه میکروفن درایور خاصی نداره فقط درایور صدا که اینه رو باید نصب کنی (IDT 92HD79B1) ، تو control panel قسمت sound از سربرگ recording میتونی میکروفن رو تست کنی
کسی می دونه این درایو OEM که در حد چند مگابایته برا چیه؟
من شنیدم اطلاعاتی در مورد سیستم عامل مثلا همین اکتیو شدنش توش ذخیره میشه درسته؟
دوستان من یه مشلی دارم
وقتی با لپ تاپم ویدئو نگا میکنم به صورت شطرنجی ریز نشون میده
رنگ مشکی رو هم شطرنجی بزرگ نشون میده
همون ویدئو رو با مانیتور pc نگا میکنم شطرنجی رو نداره
درایور گرافیکم نصبه چیز دیگه ای لازمه بنصبم؟؟
منم این مشکلو دارم. متاسفانه یکی از معدود مشکلات این نوت بوک کیفیت نه چندان خوب صفحه نمایششه. ولی این مشکل بیشتر با ویندوز مدیا پلیر اتفاق میوفته و من فیلمهایی که باهاشون همچین مشکلیو دارم با KM Player نگاه میکنم و مشکلم رفع میشه، البته به مقدار خیلی کم کیفیت فیلم میاد پایین ولی دیگه شطرنجی نمیشه.
ویدئو پلیرتو عوض کن!!نقل قول:
تو مدیا پلیر و km player اینجوریه.
با چی نگا کنم؟
چی برنامه ای پیشنهاد میکنین؟
jet audio رو امتحان کننقل قول:
اما من با همون مدیا پلیر هم این مشکل رو ندارم
رزولوشن رو روی 1366x768 گذاشتی دیگه؟
البته یه سری کدک نصب کردم
راستی وقتی لپ تاپ به شارژ هست هم امتحان میکنی دیگه؟ آخه برا بازی ها وقتی به شارژه کیفیت خیلی بهتره و افت فریم نداره
نقل قول:
بله رزولوشنم 1366x 768هستش
به شارژ هم وصله همینجوریه
وقتی فول اسکرین میکنم اینجوری میشه
درسته حق با شماست اما با همه فیلم ها این مشکل رو ندارهنقل قول:
مشکل از پلیر نیست
اگه راهی پیدا کردم اعلام میکنم:10:
راستی ویندوز کامپیوترتون هم مثل لپ تاپ 7 هست؟
راستی بچه ها مشکل افت فریم بازی ها در حالتی که با باتری بازی می کنین از همون راهی که قبلا برا یکی از بچه ها توضیح دادم رفع میشه:5: اگه خواستین اعلام کنین تا دوباره بگم:46:
قربون دستت، ميشه دوباره بگينقل قول:
حب شاید ریزولوشن اون فیلمی که نگاه می کنی پایینه.مثلا شما فیلم 3gp نگاه کنید با ریزولوشن hd معلومه که شطرنجی میشه.چون باید پیکسلها رو بکشه.شما با یه فیلم کیفیت نسبتا بالا مثل فرمت vob یا یه فیلم با کیفیت hd بذار بببین باز هم مشکل داره یا نه؟
اقا رو این نوت بوک نمیشه ویندوز xp نصب کرد؟