Wow Original ! :18::31:
به نظرت این بهتر هسش یا قبلیه ؟
Printable View
Wow Original ! :18::31:
به نظرت این بهتر هسش یا قبلیه ؟
من که فعلاً اولاشم ولی به نظرم این یکی بهتره!نقل قول:
دوستان بازی با کرک سالمش بالاخره اومد یا نه؟
و سوال بعدی اینکه بین این بازی و top gun : hard lock کدومش بهتره؟
واقعا بیشعوره !یعنی از صبح که بات حرف زدم تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم برا اجراش :دینقل قول:
منم کنجکاومنقل قول:
منم بعد جور تو کفه این بازی هستم . اخه فک کنم تنها بازی هست که تغریبا به سبک ace combat تو ps هست .
سلام
دی وی دی این بازی رو گرفتم ولی ظاهرا پورت شده از یه کنسول هست ، هنوز نصبش نکردم
دی وی دی 2 هم hawx 1 هست:18:
جدی جدی نسخه پی سی پیدا نمیشه توی بازار؟
یک درخواست از دوستان دارم اینکه خیرات امواتتون این تاپیک رو بالا نیارید مگه اینکه خبری از نسخه کرک شده PC اش داشته باشید که بریم دانلود کنیم.هر سری این تاپیک میاد بالا میگم جان اومد دیگه باز که میبینم هیچ خبری نیست با حالت خسته صفحه رو میبندم
یادمه وقتی این بازی کرک نشد گفتم پایان دوران عشق و حال و بازی های کرک. ولی فقط همینیکی از دستشون در رفت. کلا معلوم نشد چرا این هیچ وقت کرک نشد
دوستان تویکی از سایت های خارجی برای این بازی یه کی گان دیدم اما هرچی صعی کردم دانلود نشد تو یو تویوب هم فیلم کی گان هست که کد میده برا بازی انلاین سالم بدون هیچ مشکل
دوستان من این کرک رو پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی که میخوای خارجش کنی یه پسوورد میخواد که فایل پسووردش رو باید ازینجا بگیری درحالی که اصلا نمیتوان فایلو دانلود کرد
اگه تونستید این فایل رو دانلود کنید به ماهم بگید چجوری دانلود کردید :n28:
يک خبر بسيار خوب دوستان بازي hawx 2 را فراموش کنيد بازي بسيار معروف Ace Combat: Assault Horizon Enhanced Edition براي pc با کرک سالم آمده
و بالاخره سري بازي ace combat را ميتوانيد روي pc بازي کنيد.
با يک google کردن لينکهاي دانلودش را ميتوانيد پيدا کنيد.
خب اینطور که معلومه هم یه کرک از این بازی اومده و هم ace combat . کدومشون قشنگتره ؟ از نظر گیم پلی و تنوع هواپیماها؟
H.A.W.X 2 میگن قشنگ تره,شما کرک از کجا اوردی؟نقل قول:
همین دوستمون که اول صفحه گفتن . :دینقل قول:
تونستی اجرا کنی خبر بده.ولی محاله بعد این همه وقت کسی برای این بازی که قشر خاصی هم طرفدارشه کرکی بیرون بده
نه فک نکنم اومده باشه. اونی هم که گفتم معلوم شد فیک هست. میریم تو کار ایس کمبت
خوشم میاد این تاپیک رو به خاطر کرکی که هنوز نیومده تا 46 صفحه کشش دادید:n02:
نه رفقا تا این یوبی بی پدر مادر:31: اون پج آفلاینی رو مخصوص این و چند تا بازی دیگه قول داده نده بیرون این بازی کرک بشو نیست!!!!!!
اگر هم مثل من عاشق این سری بازی هستید برید سراغ ace combat: assault horizon که از نظر هیجان دست کمی از این بازی نداره:46:
موافقم!!
منم ace combat را گذاشتم برای دانلود
به نظرم یکی از دوستان زحمت بکشه اگر نیاز هست تاپیکش را بزنه تا این تاپیک هم بره پایین
Ace Combat واقعاً فوق العادست!! به نظر من از H.A.W.X 2 قشنگ تره!
کسایی که به بازی های این سبکی و اکشن و آرکید علاقه دارن حتماً Ace Combat رو تجربه کنن!
این بازیم مثل 2 H.A.W.X اوریج خورش کردیم با یکی دیگه از بچه ها... Co-Op و آنلاین خفنی باید داشته باشه D:
از چه سایتی؟ من از دانلودها میخوام بگیرم تو رایگان سرعتم میاد پایین. سرور بهتری کسی سراغ نداره؟نقل قول:
این بازی با سیستم من اجرا میشه؟
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9500 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0640&SUBSYS_00000000&REV_A1
Display Memory: 2543 MB
Dedicated Memory: 1007 MB
Shared Memory: 1535 MB
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (85Hz)
Operating System: Windows 7 xDark™ v3.4 RG Deluxe 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_ldr.130104-1431)
Language: Persian (Regional Setting: Persian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: M52L-S3
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor (3 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3584MB RAM
Page File: 1343MB used, 5822MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
System DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16418 32bit Unicode
عزیز جان ما میگیم نره تو میگی بدوش!!!
این بازی هنوز کرک نشده که بخواد روی سیستم شما اجرا بشه یا نه!!!
اگر هم منظورت ace combat هست بله اجرا میشه..اصولا این بازی سنگین نیست چون اصلش مال یه سال یشه!!
پیشنهاد می کنم Ace Combat و بازی کنید، خیلی باحاله. فاز میده اساس
یعنی واقعا چه دوران طلایی شده
هم ace combat و هم hawx
فقط حیف که این روزا سرم واقعا شلوغ شده
من الان دارم ace combat بازی میکنم. خیلی عالیه. نسبت به hawx 1 که قبلا داشتم واقعا قابل مقایسه نیست. جلوه های ویژه هم زیاد داره حین بازی . hawx 2 چطوریاس؟ مث ایس کمبت هست یا نه؟
دوستانی که دارن ممنون میشم بگن .
والا من که دانلودش کردم و توی همون مرحله اول انقدر که کنترل بازی مذخرف بود سر درد گرفتم و پاکش کردم!نقل قول:
شما با دسته بازی میکنید؟
نه با کیبورد بازی میکنم.نقل قول:
اولش منم نتونستم با گیم پلی بازی کنار بیام. گیم پلی هاکس برام جالبتر بود. ولی یه مقدار که بازی کردم ایس کمبت رو خیلی باهاش حال کردم. به گیم پلی بازی هم عادت میکنی. همون داگ فایت ایس کمبت میارزه به کل هاکس. البته هاکس2 رو هنوز بازی نکردم .
اشتباه نکنیدنقل قول:
والا من که دانلودش کردم و توی همون مرحله اول انقدر که کنترل بازی مذخرف بود سر درد گرفتم و پاکش کردم!
شما با دسته بازی میکنید؟
بازی کنترل فوق العاده ای داره
میشه گفت کنترلش کمی با hwax متفاوت هست
اول اینکه باید در تنظیمات کنترل اولین گزینه را که اسمش را نمی دونم غیر فعال کنید تا کنترل کامل دست خودتون باشه و به اصطلاح به هر شکل که خواستید پرواز کنید
نکته بعدی اینکه حتما assistance را غیر فعال کنید ولی در این حالت در صورتی که قدرت را خیلی کاهش بدین هواپیما وارد stall میشه
کنترلش خیلی به هواپیمای واقعی نزدیک هست شما درزمان هدف قرار دادن دشمن نه تنها باید مثل hawx لاک کنید بلکه باید دشمن را دز محدوده مشخصی نگه دارید بدین شکل دشمن هیچ راه فراری بعد از شکلیک نداره
کنترل هواپیما ها کاملا براساس فیزیک واقعی پرواز آنها هست
اما ایرادش :
-در hawx قبل از هر میشن یک اطلاعات به شما میده و شما را راهنمایی می کنه که حدعقل چه هواپیمایی بهتر هست و کدوم مهمات را نیاز دارید ولی در این کاملا به خود شما مربوط میشه که چه هواپیمایی را انتخاب کنید و مهماتش چی باشه مثلا به دلخواه می تونید مهماتی انتخاب کنید که با مامیوریت در ارتباط نباشه و بازی هم هیچ یادآوری به شما نمی کنه که خیلی خوب نیست و مثلا جایی که باید مهمات atg استفاده بشه از مهمات ata استفاده کنید. متاسفانه چند مورد برای من پیش آمد
ace combat برای PC ??
بازی ACE Combat عجب گرافیکی داره، مرحله دوبی خیره کننده بود، کل شهر و با جزئیات کامل ساخته بودند عالیه بازیش
منم بازیش کردم بالاخره
باید همون موقع(2010) یوبیسافت قفل بازیو برمیداشت.چون اصلا قابل قیاس با ace combat و top gun نیست
دوربین بازی بسیار بد طراحی شده ،آدم سرگیجه میگیره.حالا شما بیاین دوربین این بازیو با Ace combat و top gun مقایسش کنید.
یوبیسافت هم نمیخواست حالا حالاها این قفلو برداره ولی وقتی دیده Ace combat اومده گفته قفلو برمیداریم که ما هم طرفدار پیدا کنیم
که به نظرم این کارش باعث شد طرفدارش نه تنها زیاد بشن بلکه کمتر هم بشن.گفتم اگه 2 سال پیش میذاشت بازی کرک بشه الان تو ذهن خیلیها hawx میموند
دوستانی که ایس کمبت بازی میکنن یه تاپیک هم براش بزنن لطفا. البته خب من خودم نمیدونم برای بازیا چطور تاپیکی باید زد تا جامع باشه اگه نه درست میکردم.
ممنون
من که ace combat را تمام کردم
واقعا بازی خوبی بود
بسیار جالب طراحی شده و نمیشه ایراد خاصی ازش گرفت تنها تنوع هواپیما ها توش کم هست
حالا hawx2 را گذاشتم برای انلود ببینم چی میشه!!
خدا کنه زاویه دوربین از درون کاکپیت هم داشته باشه وگرنه من اصلا نمی تونم بازی کنم
راستی یکی از دوستان زحمت ایجاد تاپیک ACE COMBAT را بکشه
:exclamati دوستان! لطفا مباحث نصب و اجرای این بازی رو در تاپیک
دنبال کنید... ممنون از توجه!
ویرایش:
راستی... اون دوستانی هم که برای تاپیک Ace Combat: Assault Horizon بی تابی میکنن...
با یه نقد مثلا ده سطری و یه چند تا شات تاپیکشو ایجاد کنن... :n01:
با سلامنقل قول:
دوستان من یه پست اموزش کرک فرستادم ولی خوب به دلایل بالا جابه جا شده.
افرادی که نتونستن بازی رو کرک کنند ببینن با این اموزش من میتونن کرک رو انجام بدن یا بازم مشکل پابرجاست.
موفق باشید
یکی از ارزوهای من بعد از رها کردین پلی استیشن بازی ace combat و GT روی pc بود . واقعا اگه GT هم واسه PC بیاد جه بشه
با سلام
خوب من همین الان بازی رو تموم کردم البته مرحله ایش رو نه سینگلش!
بازی باحال بود خیلی وقت بود بازی هواپیمایی بازی نکرده بودم.
قبلیش تاپ گان بود که من چندین ماه پیش بازی کرده بودم و تو یکی از مرحله ها گیر کردم و نتونستم پیش برم البته شاید بازیش مشکل داشت و مرحله تمووم نمیشد!!!
بریم سراغ hawx2
خوب اگه بازی رو از دید این که این بازی برای 2 3 سال پیشه ببنید واقعا عالی بوده ولی برای امروز بازی کمی ضعیف بود البته خیلی نه ولی از لحاظ افکت ها و یا تکستچر ها یا متریال یا سایه زنی اگه دقیقتر و کامل تر از اینی که الان هست می بود تو اون زمان هیچ پی سی این بازی رو اجرا نمیکرد بماند که همین الانشم خیلی بازیه سبک و روونی نیست.
کلا بازی هایی که حرکت سریع جزئ لاینفک اون هاست مثل ریسینگ , سیستم خوب برای اجرای روون میخواد یا اگه سیستم کمی ضعیفه نباید ازش انتظار معجزه ای تو گرافیک رو داشت.
این بازی نسبت به hawx 1 بهتر شده بود مثلا تیک اف و لندینگ ولی در اون حدی نبود که بخواد یه برتری اساسی نسبت به hawx1 باشه.
و این که نمیدونم من اشتباه میکنم یا این که این جور بود که من فهمیدم که تعداد هواپیماهایی که توی مراحل کمپین به کار رفته بود(همون هایی که میروونی شون) و هم اون هایی که بهشون شلیک میکنید کمتر شده بود و هم تنوع شون کم شده بود.
و نکته دیگه این که توhawx1 میتونستی اون 1 یا 2 3 هواپیمایی که به عنوان یارات بودن رو بهشون بگی که دنبال هدف تو کنن یا خودشون برن و به هدف های دیگه حمله کنن.
البته من با دسته بازی کردم شاید اونایی که با کیبورد بازی کردن تونستن این کار رو انجام بدن؟؟؟
خوب خیلی نوشتم معذرت میخوام اخه خیلی تو کف بازی بودم راستش جمعه 4 اسفند یکی از فامیل از اون ور اب اومده بود که میخواستم بهش بگم که این بازی رو انلاین خرید کنه و بازی رو دانلود کنم و اورجینال بازی کنم که قیمتش حدود 60 تومن میشد ولی در کمال تعجب همون شب یکی از بچه ها دیدم زده که بالاخره بازی کرک شد!!!!!
و این گونه بود که 60 تومن موند تو جیبم و اخر به ارزوی بازی hawx2 رسیدم
هورا
ممنون که این همه رو خوندین.
موفق باشید
تمام شد
جالب بود
امکانات مناسبی داشت و میشه گفت به پرواز های واقعی شباهت بیشتری داشت
کیفیت موتور گرافیک هم در مقایسه با نسخه اول پیشرفت قابل قبولی داشت و میشه گفت حتی برای حال حاضر هم گیم مناسبی هست
اگر بخوام مقایسه ای با ace combat داشته باشم می تونم بگم که از نظر خط داستانی و نبرد هوایی ace combat یک سرو گردن بالاتر از هاواکس عمل کرده و مراحل بسیار طولانی و فوق العاده سخت هست حتی در حالت ساده
ولی از نظر شباهت پرواز میشه گفت هاواکس بهتر عمل کرده
دیگه.... همین