خوب حالا دوستان بگند مي تونم شبانه قبول شم يا نه؟نقل قول:
(21000 منطقه2 شبنه مهندسي قبول ميشم غير از شهرهاي جنوب؟من خراسان رضوي هستم)
Printable View
خوب حالا دوستان بگند مي تونم شبانه قبول شم يا نه؟نقل قول:
(21000 منطقه2 شبنه مهندسي قبول ميشم غير از شهرهاي جنوب؟من خراسان رضوي هستم)
از رشت منظورتون دانشگاه گیلانه دیگه؟نقل قول:
توی دانشگاه گیلان مکانیک تقریبا قوی ترین رشته ست.که رتبه های زیر 2-3000 هم میگیره.
ولی برق و به خصوص کامپیوترش زیاد قوی نیس.رتبه های بالا رو هم میگیره.
سلام دوستان
مثل اینکه تو دفترچه گرایش های مهندسی شیمی رو برداشتن !!!!الان چی میشه ؟مثلا صنایع غذایی با پالایش و نفت یکی می شه ؟؟!!
منی که مهندسی شیمی رو فقط واسه گرایشهای پالایش و طراحی فرآیند نفت می خوام باید پی کار کنم؟
ادیت شد !!!!
با سلام
یه مسئله ای منو گیج کرده ، اینکه تو انتخاب رشته های نیمه متمرکز اولویت معنا داره ؟؟؟
یعنی مثلا انتخاب اول نیمه متمرکز و انتخاب های بعدی متمرکز باشه اگه تو انتخاب ول قبول شی دیگه انتخاب های بعدی ( متمرکز ) قبول نمیشی ؟؟؟
تورو خدا یکی جواب سوالای منم بده !نقل قول:
سلام. با رتبه 1100 (منطقه سه هستم) ميتونم زيست مولكولى، تغذيه، شيمى و اينجور چيزا تهران قبول بشم ديگه؟ آخه توى سايت گزينه دو كنار صفحه اونجا كه كارنامه پارساليا رو گذاشته، منطقه سه ها رو نگاه ميكردم، با رتبه هاى بين 1000 تا 2000 تهران اين رشته ها رو قبول شدن. منم امسال ميتونم قبول شم اين رشته ها رو تهران؟
بچه ها من به یه مشکلی خوردم. رتبه من 2135منطقه2 هست. دیروز به اصرار دوستام انتخاب رشته سازمان سنجش رو انجام دادم ولی بهترین رشته ای که واسم زد دامپزشکی شبانه زابل بود:18:در صورتی که توی یادگار ماندگار این رشته رو با رتبه 17هزار اوردن!!!
بقیه رشته هایی که معرفی کرده بود اونقدر عجیب و غریب بود که راحت بخوام بگم پارسال با رتبه 30 هزارم اورده بودنشون
در صورتی که هم قلم چی هم یادگار ماندگار هم گزینه 2 رشته های دارو و دندون واسم میارن!!
حالا سوال من اینه که مشکل چیه؟انتخاب رشته سنجش مشکل داره یا بقیشون؟!واقعا جا خوردم:19:
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
نقل قول:
برو به سایت پایینی یادگار ماندگار رو دانلود کن چک کن ببین اوضاع چطوره:31:
کد:kanoon.ir
عمو سينا اصلا سنجشو بيخيال شو!:31: سنجش ميخواد بعدا حرف و حديثي به وجود نياد كه يه رشته پيشنهاد بده و طرف قبول نشه! واسه همين كف رو در نظر ميگيره.نقل قول:
براي انتخاب هاي اخرت ميتوني از رشته هايي كه سنجش داده استفده كني!
ببخشید این دانشگاه تربیت معلم تهران سراسریه یا فقط میگن معلمی.
تا چند میگیره ؟
سلام
دوستان با 25000 منطقه1 (بومی شیراز- رشته ریاضی) میتونم روزانه یا شبانه مدیریت بازرگانی جایی قبول بشم؟؟(توی گزینه 2 و گزینشگر برام آورده ولی سنجش و قلم چی نه!!)
ممنون میشم دوستان لطف کنن و من رو بی کمک نزارن!!
برای شبانه ها شانست تقریبا صفرهنقل قول:
ولی احتمالا پیام نور ها رو قبول می شی :11:
توی سنندج پارسال با 20000 قبول شدن به روزانهنقل قول:
سیرجان با 21000
بابلسر شبانه 21000
سمنان شبانه 39000
زنجان شبانه 21000
لرستان 24000
لرستان شبانه 27000
سیرجان شبانه 28000
:11:
سلامنقل قول:
توی یادگار قلم چی نوشته؟
سیرجان اصلا مدیریت نداره در واقع خیلی از رشته های باهنر کرمان رو این قلم زده سیرجان !!! اینم از شاهکارای قلم چیه دیگه!
این مدیریت احتمالا باهنره.
سلام
ببخشید میشه گفت گزینش دانشگاه سوره که دو مرحله ای هست مثل نیمه متمرکزه ؟ آخه توی رشته ها اگه نیمه متمرکز قبول شی کامپیوتر اونو ذخیره میکنه و انقدر میره تا یه متمرکز قبول شی..میدونین چرا میپرسم؟آخه نوشته اونارو از 1 تا 9 بذارین و من هم اگه یک تا نه بذارمش قبول میشم اونوقت اگه همونو قبولی بزنه دیگه جاهای دیگه رو نمیخونه.....
اگه کمک کنید ممنون میشم
نه دوست عزیز اینطوری نیست ! ...نقل قول:
همونطوری که توی دفترچه نوشته شده ، اون داوطلبانی که هم متمرکز و نیمه متمرکز رو انتخاب میکنند ، اول گزینش کد رشتههای متمرکزشون مورد بررسی قرار میگیره که چنانچه در یکی از کد رشتههای متمرکز پذیرفته شدند ، دیگر گزینش کد رشتههای نیمه متمرکزشون لغو میشه ، یعنی باید به رشتهی قبول شده در پذیرش متمرکز ادامه تحصیل بدن !
در غیر این صورت ؛ یعنی با اینکه هم متمرکز و نیمه متمرکز رو انتخاب کردند ، ولی اگر فقط توی کد رشتههای نیمه متمرکز قبول شده باشند ، باید برای مرحلهی بعدی که معاینه و اینجور چیزاست برن و بعد که مورد قبول واقع شدند به دانشگاه مربوطه معرفی بشن ... !!!!
( ایشالا درست گفته باشم !!!!)
من تهران و منطقه محل سکونت و مدرسمون 8 هست ولی فکر کنم از نظر کنکوری منطقه 3 باشهنقل قول:
آرش جان خدا خیرت بده از نگرانی درم اوردی واقعا گفتم احتمالا حق با سنجش باشه!نقل قول:
ولی چقدرم کف گرفته فکر کنم واسه رتبه 18هزار احتمالا هیچ رشته ای نشون نمیده:27::46:
خیلی واقعا دیگه قبولی دانشگاه روزانه و شبانه رشته های خوب سخت شده ولی تا دلتون بخواد می تونین پیام نور بزنید حتما هم قبولید.یکی نیست بگه چرا دانشگاه نمی سازید همش پیام کور اضافه می کنید!!!
این دانشگاه صنعتی چطور دانشگاهیه ؟ مدرکش چطوریه ؟ خوبه ؟
سخت نشده بنظرمنقل قول:
3 سال پیش خواهرم با 1400 منطقه 3 صنایع غذایی قبول شد ولی پارسال حتی با 3000 منطقه 3 هم پزشکی قبول شده بودن
رشته خودشم با 5000 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون پیام نور مهندسی صنایع خوبه؟! بهمون نمیخندن؟! :31:
سلام
من با اینا اصفهان چیا قبول میشم؟
مکانیک؟کامپیوتر؟یا برق؟ نمیارم؟
نمره ی کل:9432
رتبه ی زیر گروه 1 در سهمیه: 3995
رتبه ی زیر گروه 1 در کل : 7499
رتبهی کل در سهمیه:4110
سلام..شهر بومي من شيراز هست
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..
آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟
خواهش ميكنم جواب بديد
يه سوال ديگه !!
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟
لطفا اگر ميتونين كمك كنين!!
ممنون
این دانشگاه صنعتی چطور دانشگاهیه ؟ مدرکش چطوریه ؟ خوبه ؟
اگه منظورت صنعتی اصفهانه که باید بگم عالیهنقل قول:
مدرکشم خیلی معتبره
2 شهر هست که دانشگاه صنعتیش از اصلی بهتره 1 - تهران 2 - اصفهاننقل قول:
بقیه شهرا صنعتیاشون ضعیفترن
شبانه نرم افزار ملایر با39000 قبول شدهنقل قول:
آخه من خودم ملایرم میدونم
متاسفانه اشتباه گفتی!:31:نقل قول:
سیستم شروع می کنه از همون اول انتخاب ها رو بررسی می کنه. اگه به یک رشته ی متمرکز رسید، دیگه با بعدی ها کاری نداره و به عنوان قبولی اون رو اعلام می کنه و خلاص.
اما اگه از اول شروع کرد و هیچ کدوم رو قبول نشدی و به رشته ی نیمه متمرکز رسید و توی اون قبول شدی، اون رو بع عنوان قبولی اعلام می کنه، اما باز هم به ترتیب پایین می ره و اگر دیگه توی هیچی قبول نشدی که هیچی... اما اگه توی یه رشته ی متمرکز قبول شدی، هم رشته ی متمرکز و هم نیمه متمرکز رو به عنوان قبولی اعلام می کنه.
بعد می شه توی رشته ی متمرکز ثبت نام کرد و دانشگاه رفت و حدود دی ماه، مصاحبه ی نیمه متمرکزه. اگه توی مصاحبه شرکت نکنی، می تونی توی همون متمرکزی که رفتی ادامه ی تحصیل بدی.
اگه توی مصاحبه شرکت بکنی و قبول نشی، می تونی توی همون متمرکزه ادامه بدی.
اگه توی مصاحبه شرکت بکنی و قبول بشی، باید حتما دیگه بری نیمه متمرکز و اون یکی رو رها بکنی...
کسی نظری نداره؟نقل قول:
خواهشا کمک کنین
اگه بومت اصفهانه احتمال قبولیش هست.نقل قول:
========================
بچه ها اصلاحیه ی دفترچه ی انتخاب رشته رو حتما بخونید:
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1389/890514_01.php
آره.بومی اصفهانم.نقل قول:
به مکانیک و کامپیوترم علاقه دارم
مرسی دوست عزیزنقل قول:
پس فرقی نمیکنه که نیمه متمرکز رو جلوتر از متمرکز انتخاب کنیم .چون من انتخاب اولم نیمه متمرکز هست و انتخاب های بعدیم متمرکز . نمی دونم کدومو جلوتر بنویسم ؟؟؟
اقا این دانشگاه تهران خوابگاه میده یا نه؟
میگم این "فناوری اطلاعات" چه جوریه؟
در مورد چیه؟
کسی میدونه با چه رتبه ای میشه تو "صنعتی اصفهان" یا "دانشگاه اصفهان" یه رشته خوب قبول شد؟
با 4000 چطور؟
فرقی نداره، اما بهتره نیمه متمرکز رو خیلی جلوتر بزنی. چون اگه بالاش یه متمرکز قبول بشی دیگه سراغ نیمه متمرکز پایینش نمی رن...نقل قول:
صنعتی همدان منظورم بود.........
سازمان سنجش فک کرده مردم بیکارن؟!؟!؟:18::27:
دوساعت کدای انتخاب رشته رو زدم بعد از تایید نهایی پیغام داد:
داوطلب گرامي به منظور رعايت اصول انتخاب رشته لطفا تمامي پنجره هاي انتخاب رشته خود را بسته و عملياتي که قصد انجام آن را داشتيد يک بار ديگر و از ابتدا انجام دهيد
خوب یعنی چی این؟!!؟ اصلاً حوصله ندارم دوباره وارد کنم!!!!
چه عجله ایه حالا ؟ میذاشتی فردا پس فردا :31:
یه نفر میشه در مورد گزینش بومی از نوع استانی توضیح بده ؟
مثلا اگه یه رشته گزینشش بومی استانی باشه و اون رشته مثلا تو دانشگاه تهران باشه 80% فقط از خود تهران گزینش میکنند ؟ (برای شبانه)