نقل قول:
من 512 دارم و فعلاً ازش خیلی راضیم.
دانلودم هم میانگین 60 هست در شبانه روز.
Printable View
نقل قول:
من 512 دارم و فعلاً ازش خیلی راضیم.
دانلودم هم میانگین 60 هست در شبانه روز.
دوستان مثل اینکه سایت مخابرات کرمانشاه خرابه ....واسه من سه چهار روزه که بالا نمیاد ....اگه ادرس سایت عوض شده ما رو هم مطلع کنید ادرس فعلیهست شما هم یه تست بکنیدکد:www.tck.ir
دوست عزیز برا من هم خرابه امیدوارم زود درست بشه.نقل قول:
شاهکار مخابرات؟!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256!:31::2:
سلام به همه دوستان برید 512 حسابگر بگیرید من الان 2 ماهه که 512 حجمی حسابگر دارم و سرعت دانلودم 230 هستش خیلی علیه هر گیگ اضافه هم که بگیری 3500 پولش میشه خیلی هم از این مخابرات بهتره پشتیبانی هم همه روزه تا 12 شب داره دیگه چی از این بهتر میخواین
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
من تست سرعت بلد نیستم بگید چجوری هست تا یه تست براتون بزارم
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
وانیش تو از کجا اینترنت گرفتی
دوستان اینترنتم قطعه
احتمال دادم که شاید قرار دادم تموم شده رفتم پول ریختم حساب مخابرات ولی هنوزم قطعه ؟
کسی مرکز ولیعصر هست اعلام وضعیت کنه؟
این صفحهبرام لود نمی شه ببینم وضعیت اکانتم چیه!!کد:http://46.100.176.200/IBSng/user/
دوست عزیز چیش قطعه ؟
چراغ ADSL خاموشه ؟ یا Internet ؟ ( یا همون ACT )
نقل قول:
این آخرین شاهکار مخابراته!!
من الان خودم با اینترنت گوشیم آن شدم!
روز دوشنبه رفتم شارژکردم و فیش رو تحویل دادم.... چهارشنبه رفتم پیگیری کردم که چرا قطعه؟ گفتن کارمندی که پروفایلتون پیششه رفته مرخصی!!!!:2: پنج شنبه و جمعه هم نیستیم... شنبه سعی میکنیم وصل کنیم! :18:
نتیجه اخلاقی:
یک هفته قبل از تموم شدن اکانت برید دنبال شارژ تا دچار قطعی نشید!
سلام دوستان.
آره منم همين مشكل رو داشتم :19:!!
البته براي من بعد از 24 ساعت وصل كردن :31:!
حالا تصميم گرفتم 2روز قبل از تموم شدن شارژم ، برم سرويسم رو شارژ كنم كه واسم مشكلي پيش نياد :31:!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلام
قرار دادم تموم شده بود
یه چیزی رو متوجه شدم مگه مدت قرار داد نباید سی روز باشه؟؟؟ اینا 29 روز حساب می کنن!!!!!
صبح که پولو ریختم حساب تا ساعت 2 منتظر بودم وصل نشد رفتم مخابرات یارو می گفت درخواست شما رو برای مرکز دیتا فکس کردیم تا 4 وصل می شه!!!!
اینا حتی سیستم شارزشون توی مرکز پیش خودشون نیست همش تو یه مرکز بیشتر بیشتر نیست پارک شیرین !!1!
خلاصه حدود ساعت 4 وصل شد
این صفحه چک کردن اکنت هم فقط با ای پی مخابرات باز می شه از بیرون نمی شه بهش دسترسی داشت!!!
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
این حرف دیگه خیلی شاهکارهنقل قول:
البته از این مخابراتی ها اصلا بعید نیست عمرا کار همکارشون رو انجام بدن(به نفعشونه)
اون اولین روزی که می خواستم سرویس رو وصل کنم درست ساعت 1:05 رسیدم توی امور مشترکین یارو برگه رو تحویل نمی گرفت می گفت باید قبل از یک میومدی!!!!!!!!!!!!!!! این حرفش از 100 تا فحش برای آدم بدتره حالا خودشون تا ساعت 2:30 توی مخابرات باید کار کنن یه قوانین عجیب غریبی دارن!!
من نمیدونم چرا حسابگر بعد از عید همیشه سرویساش داغون میشه! ببینین دیشب چقدر DC شده!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من 128 محدود 3.5 ghحسابگر دارم
دانلود تا 60 رو اکثر وقت ها می ده قیمتش هم 12500 حالا می خوام 256 مخابرات بگیرم سرعت دانلود مخابرات چنده؟
و ایا می صرفه؟
و برای ثبت نام اولین بارچقدر باید هزینه های جانبی بکنم؟
256 مخابرات تا 35 36 میرهنقل قول:
برای ثبت نام اولیه پول هم نمیخواد فقط پول ماهیانه رو میدی
اگه بخوایم یه میانگین برای سرعت دانلود 256 بگم حدودا 30.5 کیلوبایت برثانیهنقل قول:
اگه وب گردی داری مخابرات
اگه دانلود زیاد داری حسابگر
برای مخابرات چیزی به عنوان هزینه نصب نمی گیرن شما فقط همون پول ماهیانه رو میدی:31:
دانلود مخابرات خیلی از حسابگر بهترهنقل قول:
ولی اگه حسابگر تو اون مرکز مورد نظر مشکلی نداشته باشه برای دانلود کردن خیلی بهتره؟؟نقل قول:
چرا؟
چون با سرویس256 ماهی 14 تومن شما می تونی روزی 2.4 گیگ در طی 24 ساعت دانلود کنی هزینه برق رو هم در نظر بگیر
با سرویس 512 ماهی 22 تومن دو برابر قبل روزی حدود 5 گیگ در طی 24 ساعت دانلود می کنی به اضافه پول برق برای 24 ساعت روشن بودن سیستم
ولی با 1 مگ حسابگر (که 4 مگ بسته می شه) در طی 5 ساعت 7.2 گیگ دانلود می شه کرد(خودم قبلا دانلود داشتم)
پس اگه پول برق و استهلاک سیستم رو حساب کنی 5 ساعت بر 24 ساعت بسیار ارزش داره
ولی اگه وبگردی مد نظر باشه خوب معلومه مخابرات بهتره
دلیل اینکه سرعت دانلود 2مگ مخابرات روی 125 هست چیه؟؟؟
چرا بیشتر از این نمیشه؟؟؟
راهی هست که درست شه؟
سرعت دانلود 512 کیلوبایت روی 65 هست اونوقت چرا 2 مگ روی 125!!!!!!!!!!
شما 2 مگ گرفتین از مخابرات؟نقل قول:
به خاطر اینکه داون استریم مودم روی یه مگ بسته می شهنقل قول:
اگه سرویس 2 مگ داری برو مخابرات مرکز (پارک شیرین ) کارای دیتا رو اونجا انجام می دن برو بخش دیتا پیگیر شو تا درستش کنن:20:
اره پارتیه دیگه چیکار میشه کردنقل قول:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
با زنگ زدن درست نمیشه؟به دلایلی نمیتونم برمنقل قول:
ایمیلی چیزی ندارن که واسشون بفرستم؟
الان تلویزیون زیر نویس کرد که مخابرات اینترنت میده اخرش هم شماره 1899 رو زدنقل قول:
الان ساعت 11:30 شب زنگ زدم یه یارو ورداشت نمی شد حرف بزنم قطع کردم
توی نت که سرچ کردم زده این شماره برای پشتیبانی اینترنت adsl هست برای هر استان به صورت مجزا راه اندازی می شه
اگه پشتیبانی رو هم انجام بدن خیلی خوب می شه
شما الان زنگ بزن
مرسی داداش ممنوننقل قول:
زنگ زدم گفت واست پیگیری میکنیم
سلام
دوستان سرعت دانلود 256 چنده؟
همیشه یک هشتم یعنی 32=8/256نقل قول:
من واسه شرکت 256 نامحدود حسابگر دارم دانلودش به 30 هم نمیرسه . زیره 20 هست . واسه خونه هم 128 کیلو بایت 6 گیگ 3ماه از پارس آنلاین . سرعت باز کردن صفحات در پارس آنلاین عالیه. دانلودشم همینطور . شبا 1 به بعد مجانی هست 20 تا 30 میگیره روزا هم 60 تا 80 گاهی هم 100 . حسابگر یه مدتیه داره بد کار میکنه .
پست اول ویرایش شد(آدرس پشتیبانی مخابرات و تلفن اضافه شده):20:
دو سه روزیه سرعت روزها خیلی بده..... (اینترنت مخابرات 512) آدمو یاد سرویسهای حسابگر میندازه!
اگه همینطور پیش بره تا یکی دو ماه دیگه افتضاح میشه اوضاع!
باید دید چی میشهنقل قول:
این بار مسیرم به مخابرات بیفته حتما ازشون در مورد اینترنت ملی میپرسم (ببینم میدن یا نه)
سلام
مخابرات دوباره نرخ تعرفه ها رو پایین آورده؟!
از یه دوستم شنیدم که گفت پدرم رفته و 512 رو 16 تومن دادن
راستی هفته پیش نت هیچکدومتون قاطی نکرد؟!
من حدود 4-5 ساعت قاطی کرد و سرعت دانلودم رسید به 120
کلی کیف کردم:دی
سلام دوستان.نقل قول:
والا من بي خبرم :31: ...
آره مال من هم هفته پيش سرعتم دو برابر شده بود حدودا ساعت 12 ظهر بود تا 4/5 عصر :27::31:!
خيلي خيلي حال كردم :27::31: ...
كاش هميشه اينطوري شه :31:... هه هه هه :31: ...
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
16 512هزار :18:نقل قول:
نمیدونم چی بگم
اما فکر نکنم اینطور باشه
سری بعد برم شارژ کنم حتما قیمتها رو میپرسم
منم تا حالا چند بار سرعت رو 1 مگ رفته اما ای کاش همیشگی میشد :20:
بروبچ هم استانی
پینگتون معمولا چنده؟!
من 988ms بود:18:
نه پینگ 290نقل قول:
:31:
دوستان کسی قیمت سرویس های مخابرات رو داره ؟
صفحه اول هست قیمتانقل قول:
دوستان کسی قیمت سرویس های مخابرات رو داره ؟
سلام دوستان اینترنت مخابرات مشکلی با نرم افزارهای چیزشکن داره یا نه؟
در مورد قیمتها که چند نفر از دوستان گفتن قیمتها کاهش پیدا کرده
من تا چند وقت دیگه میرم مخابرات تا شارژ کنم اگه قیمتها تغییر کرده بود قیمتهای جدید رو جایگزین میکنم :20:
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز:20:
امروز دوباره اینترنت قطع شد حدود 2 ساعتی قطع بود زنگ زدم
پشتیبانی چه قدر خونسرد می گن سراسری قطعه(انگار برق قطع شده)
در مورد قیمت هم از بخش فروش سوال کردم تغییری نکرده