سلام و تشکر از شما
بنده از ایرانسل استفاده میکنم از طریق گوشی مشکلی نداره و کانکت میشه و خود گوشی هم اینترنت داره ولی از طریق این مودم ارور 734 میده و کانکت نمیشه.:41:
Printable View
سلام و تشکر از شما
بنده از ایرانسل استفاده میکنم از طریق گوشی مشکلی نداره و کانکت میشه و خود گوشی هم اینترنت داره ولی از طریق این مودم ارور 734 میده و کانکت نمیشه.:41:
ببخشید میشه یکی توضیح بده که با گوشی چه طوری باید وصل بشیم؟
بايد شماره هاي اتصال رو عوض كنين
مثلا 99 رو بكنين 98
يا #1*1*99
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
شما گوشيتون چيه.نقل قول:
ببخشید میشه یکی توضیح بده که با گوشی چه طوری باید وصل بشیم؟
يكم توضيحات توي صفحه اول هست.
ببين كمكت ميكنه!
من گوشیم Sony Ericcson G900 هست.
میخواستم بدونم که باید یوزر نیم یا پسوردی از همراه اول بگیرم یا نه؟
اصلا با نرم افزار گوشی چه طور باید رفت تو اینترنت؟
منم از گوشی راحت وصل میشم ولی از کامپیوتر هرکاری میکنم ارور 734 ..خواهشا کمک
كسي هست كه با اين سرويس از V-P-N استفاده كنه.
ميخوام ببينم خوب جواب ميده يا مثل نرم افزارهاي دور زدن ... سرعت كم ميشه و قطع و وصلي داره
دوستان يكي ميخواد براي شركت از اين مودم هاي edge بگيره
اين مودم ها چطورين ؟
معتبرن ؟
يكي ميده 60 تومان ؟
بعدش سرعت و هزينه اين Edge براي همراه اول چطورياست ؟
مي ارزه براي يك شركت و اون همه كارمند ؟
ظاهرا قطعي و افت سرعت هم زياد داره
نقل قول:
كانكشن بساز شماره هم بده ولي تو قسمت پراپرتيز مودم رو همون دانگل كه سيم كارت توشه يا گوشي موبايلت انتخاب كن. درست ميشه
به خدا همه این کار ها رو میکنم ولی بازم ارور میده...بعد راستی دوستان با همراه اول میشه به v-p-n وصل شد؟l2tpنقل قول:
بعد تنظیمات اینترنت همراه اول رو کامل میدید تا تو گوشی بزنم؟؟الان خالی میزارم و. فقط mcinet میزنم تو گوشی میره ولی کامپیوتر هرکاری میکنم نمیشه..
كسي نبود جواب ده تا خودم مجبور شدم يك اكانت بخرك و تست كنم.
PPTP جواب نميده ولي L2TPجواب داد.
راستش من قبلش جواب یکی از دوستان رو داده بودم.نقل قول:
كسي هست كه با اين سرويس از V-P-N استفاده كنه.
ميخوام ببينم خوب جواب ميده يا مثل نرم افزارهاي دور زدن ... سرعت كم ميشه و قطع و وصلي داره
من الان یه هفت هشت ماهه دارم و از چیز پی ان هم استفاده میکنم هیچ مشکلی نیست.
سرعت هم هرگز و هرگز افت نمیکنه. البته اون شرکت یا سایتی که ازش خرید میکنی یه بخشی داره که سرعت یا پینگ آدرس آی پی ها رو توش زده که بهترینش امریکا و انگلیس هست. شما همیشه از امریکا استفاده کن اگه چند تاییه!
PPTPواسه من جفتش وصل میشه ولی L2LP سریع تر وصل میشه. دردسرش هم کمتره.هیچ فرقی نداره شما با همون L2TP استفاده کنید هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
جواب نميده ولي L2TPجواب داد.
البته سرعت بعد از استفاده از چیز پی ان کاملا بستگی به اون سرورها داره که دارین ازش سرویس میگیرین.
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
در مورد چیز پی ان بالا گفتم.نقل قول:
به خدا همه این کار ها رو میکنم ولی بازم ارور میده...بعد راستی دوستان با همراه اول میشه به v-p-n وصل شد؟l2tp
بعد تنظیمات اینترنت همراه اول رو کامل میدید تا تو گوشی بزنم؟؟الان خالی میزارم و. فقط mcinet میزنم تو گوشی میره ولی کامپیوتر هرکاری میکنم نمیشه..
شما گوشیت چیه؟؟ تنظیمات اولیه رو انجام دادی؟؟
من یه گوشی الترا سامسونگ داشتم همین دردسر رو داشتم.
شما در اولین کار ؛ آخرین ورژن از برنامه ی گوشیت رو از سایت مربوطه اش دانلود کن. خیلی وقتها با دانلود نسخه ی جدید مشکل حل شده.
خوبه. بگیر. اون که 60 تومنه احتمالا مدل قدیمیش هست و فقط EDGE ساپورته. البته مشکلی نیست.نقل قول:
واسه همراه اول که هزینه اش ماهی 10 تومنه. سرعتش هم باید حتما قبل از هزینه ی خرید مودم با گوشی یه تستس بگیری که بعدش پشیمون نشی که بگی سرعت کمه. حتما قبلش یه تست سرعت بگیر با گوشی. میتونی یه کلیپ یوتوپ رو با گوشیت ببینی . سرعت بافر کردنش نشونت میده که سرعت دانلود حدودا چنده.
هرگز و هرگز و هرگز نمیارزه . اصلا نباید جایگزین شبکه های سیمی و وایرلس و وایمکس بشه.
چون پهنای باندی خیلی خیلی کمی داره. یکم استفاده زیاد بشه و سرعت افت میکنه.
فقط واسه استفاده شخصی خوبه.
واسه همراه اول قطعیش خیلی کمه ولی اگه داشته باشه یا ده دقیقه ایه یا یک روز دو روزه.
ولی ایرانسل خیلی وقته چند بار در روز قطعی داره.
ولی قبل از هر چیز باید تست بگیری با گوشی .
:46:
از سرویس های تورنت می شه روی اینترنت همراه اول یا ایرانسل استفاده کرد؟؟ پورت مربوطه
باز است؟؟ ممنون می شم اگه می دونید از هر دوش بگید
روی هر دو اپراتور بازه. من کلی موزیک وفیلم دانلود میکنم و غیر این دیگر هیچ:31:نقل قول:
از سرویس های تورنت می شه روی اینترنت همراه اول یا ایرانسل استفاده کرد؟؟ پورت مربوطه
باز است؟؟ ممنون می شم اگه می دونید از هر دوش بگید
برای فعال کردن EDGE باید از لینک زیر استفاده کنیم..؟
سرعتش نسبت به GPRS معمولی چقدر بیشتر..؟کد:http://mci.ir/web/guest/345?p_p_id=GPRSPackages_WAR_MciProjectII10&p_p_lif
دوستان یک کمکی بکنید..
و اینکه تو جاده این سیتم راحت میشه ازش استفاده کرد..؟
خواهشا یکی کمک کنه بهم من بسته فعال کردم ولی کانکت نمیشه ؟ مودم جی پی ار اس تی موبایل خریدم -- با ایرانسل راحت
کانکت میشه ولی با همراه اول ارور 619 همش میده روانی شدم ؟ کمکم کنید چیکار کنم ؟
سرعت دانلودش حدودا چنده؟
من تی موبایل خریدم ولی به همراه اول وصل نمیشه ؟ چی کار کنم ؟ وی با ایرانسل کانکت میشه ؟
کمک میخوام ؟ ایا بچز نرم افزار خودش چیزی هستش که با اون کاکت بشم ؟
ایا توی کاکتشن ساختم باید برای همراه اول یوزر پسورد بزنم ؟ تا کانت بشه ؟
چون همینجوری تا میخواد وصل بشه ارور 619 میده ؟
رفقا من اینو تو گوشی فعال کردم sms تنظیم هم رسید یه بسته هم خریدم.
ولی وقتی می خوام وارد اینترنت و یا یه سایتی بشم این ارور رو میدهد Network unavailable.
فقط یک sms در مورد mms اومد که بله نزدم.
سلام
من داشتم قبض آخرین دوره رو چک میکردم
توش کارکرد اینترنت رو زده بود 41357 تومن وقتی جمع و تفریق کردم رسیدم به 20208 تومن در صورتی که من فقط یک دوره 1 ماهه و سه تا تک روزه استفاده کردم این 7000 تومن اضافه از کجا پیداش شده ؟
بدون تعرفه افزایشی هم استفاده نکردم .
اين سرويس تورنت چيه؟نقل قول:
از سرویس های تورنت می شه روی اینترنت همراه اول یا ایرانسل استفاده کرد؟
سلام. من از اینترنت همراه اول تو گوشی که استفاده میکنم مشکلی نداره ولی وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل می کنم و به اینترنت وصل می شم ارور میده(گوشی 2700 کلاسیک)!!!!! مشکل از کجاست؟
شماره اتصال همراه اول رو هم میخواستم
منم همین سوال رو داشتم. اگه میشه درباره این تورنت توضیح بدید.
کسی ادج مودم خواست پ.خ بده ....
60 میدم
بی زحمت یکی راهنمایی کنه، الکی رفتیم بسته رویایی خریدیم ولی اینترنت ندارم، اینجوری باید سر ماه پول بی خودی بدم.نقل قول:
میگه GPRS شما فعاله ولی اصلا تو اینترنت نمیره اون ارور بالا رو می دهد.
با سلام
من با سیم کارت ایرانسل که کانکت میشم علامت E میاد رو گوشی وبا همراه اول علامت G ! چرا سرویس EDGE توی همراه اول برای من فعال نیست؟ بسته نامحدود یک ماه هم خریدم.
با چه گوشي ميشه فهميد منطقه از E پشتي باني ميكنه يا G
معمولا در نوکیا های جاوا بالا پیش آنتن می زنه E یا Gنقل قول:
با چه گوشي ميشه فهميد منطقه از E پشتي باني ميكنه يا G
در هر گوشی خلاصه G رو نزنه E رو می زنه که اگر وصل شد و E نزد یعنی G است
samsung star هم من داشتم E مینوشت توی ایرانسل
اگه E بزنه سرعت دانلود چقدره؟
این همراه اولو چطوری فعال کردی؟نقل قول:
برای من میگه GPRS فعاله، ولی تو اینترنت نمیرود.
سلام . کسی راجع به این محصول نظری نداره ؟
موبایلشم همش خاموشهکد:http://digiran.biz/
اين مربوط به اون ليمكي كه دوستمون بالا داده واقعا واقعيت داره؟نقل قول:
از تلویزیون دیجیتال می توان برای :
دریافت 14 کانال تلويزيونی داخلی و ماهواره ای و 11 شبکه رادیویی ، اعمال افکت های دلخواه صدا بر روی برنامه های در حال پخش ، بزرگنمایی تصویر در هر نقطه و به میزان دلخواه ، مشاهده شبکه های تلویریونی به صورت دیجیتال ، تهیه عکس از برنامه های در حال نمایش ، مکالمه با موبایل از طریق کامپیوتر ، تهیه لیست کانال های مورد علاقه و ضبط و آرشیو برنامه ها استفاده کرد.
استفاده های اینترنت همراه :
اتصال به اینترنت در سراسر ایران تنها با یک سیم کارت ، استفاده آسان در منزل خیابان ، جاده ، مسافرت و ... اینترنت همراه را می توان در حال حرکت استفاده کرد ، اینترنت همراه قابلیت پشتیبانی از شبکه های EDGE,GSM,GPRS را دارا می باشد ، این محصول امکان مکالمه شما و دریافت و ارسال پیامک از طریق کامپیوتر را فراهم می کند.
از عیب یاب کامپیوتر می توان برای :
عیب یابی مشکلات کامپیوتر و ویندوز و ترمیم معایب آن ها استفاده کرد.
حافظه فلش :
حافظه فلش دیجیران دارای 8 گیگابایت ظرفیت می باشد.
از بلوتوث می توان برای :
اتصال کامپیوتر به اينترنت از طریق گوشی موبایل ، انتقال فایل از موبایل به کامپیوتر و بالعکس ، انتفال فايل بین کامپیوتر و لپ تاپ ، انتقال فابل بین دو کامپیوتر، ايجاد شبکه بين دو کامپیوتر و... استفاده کرد.
بالاخره این چیز ما وصل شد، فکر کنم از 5 شنبه تا حالا مسئولش نبوده این GPRS ش رو فعال کنه، ولی سرعت زیاد خوبی نداره، تقریبن مثل مال ایرانسل هستش.
برا منم با ایرانسل که میرم E روشن میشه با این یکی G روشن میشود.
برید توی سایتش(mci.ir) و در قسمت تنظیمات GPRS مدل گوشیتونو با شمارتون وارد کنید تا یک SMS برای تنظیمات بیاد.همین!نقل قول:
سرعت منم به طور میانگین 5KB هست!!
اين سرعت 5kb واسه شما E هست يا Gنقل قول:
سرعت منم به طور میانگین 5KB هست!!
اينكه با GPRS وصل بشيد يا با EDGE بستگش به دكلي داره كه ازش ديتا ميگيريد.
من روزها كه سركار هستم دكل نزديك EDGE داره ولي بعضي وقتها روي يك دكل ديگه هم سوييچ ميشه كه GPRS هست كه سرعت بدجور افت ميكنه.
شبها هم كه ميرم خونه دكل نزديكمون GPRS هست.
اوايل با همين وضع استفاده ميكردم ولي وقتي برنامه FieldTest رو پيدا كردم ديگه مشكلي از نظر سرعت ندارم.
تو پست اول همين تاپيك هم هست و توضيحاتش كامله.كار اين برنامه اينه كه دكلهايي كه ازش آنتن ميگيريد رو پيدا ميكنه و ميشه روي يك دكل قفل كرد و فقط از اون آنتن گرفت.
روزها روي دكل EDGE دار قفل ميكنم و سرعتم ثابته شبها هم كه ميرم خونه يك دكل ديگه نزديكمون هست كه اونم EDGE داره و از اون استفاده ميكنم.
فعلا سرعت دانلودم هم حدود 15-16 هست ولي بعضي وقتها بخصوص تعطيلات تا 28-30 هم ميره.
قبلا سرعت دانلود بالاي 25 بود ولي تو باز كردن سايتها مشكل داشت ولي الان همزمان 10 تا سايت رو هم به راحتي باز ميكنه ولي سرعت دانلود كم شده و به درد من كه بيشتر وبگردي ميكنم ميخوره
منططقه ما Edge هست ولی سرعت از 10 بیشتر نمیره..ولی سرعت باز کردن سایتش 10 برابر ایرانسله...ایرانسل در حالی که 25 دانلود میده...حالا راهی نداره اطلاع بدیم این دکل رو سرعتش رو زیاد کنند؟
سلام خدمت دوستان.
از تکنولوژی 3g خبری دارید که میگن همین ماه راه میفته.یا راه افتاده فکر کنم.
و حداکثر سرعتش تا 7 مگابایت هم میرسه.
نمی دونم چرا تاپیکی نداره.
چه جوریاس؟
من خودم adsl مخابرات دارم 128 نامحدود.
ببینم با توجه به شرایط من این برام بهتر نیست.که جایگزین adsl کنم.چون هم سرعتش بیشتره.هم قابل حمل.؟