خب، galaxy s از 3gs بهتره.نقل قول:
ولی به iphone4 نمیرسه.
در ضمن میشه دو تا از اون خیلی ایراد های iphone4 بگید ما هم مستفیض بشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب، galaxy s از 3gs بهتره.نقل قول:
ولی به iphone4 نمیرسه.
در ضمن میشه دو تا از اون خیلی ایراد های iphone4 بگید ما هم مستفیض بشیم.
سلام .نقل قول:
میشه لطف بفرمائید برتریهای i4 رو نسبت به G.S بفرمائید . البته سیستم عامل نگید که آندروئید فعلا اول راهه .
باز دوباره شروع شد!نقل قول:
آقا شما تو این تاپیک آندروئیی رو ول کن!
اون برای خودش تاپیک داره!برین اونجا بگین خوبه یا بده یا بهتر از آیفون 4 ه یا بدتر!
دو سوم صفحه های این تاپیک سر کل کل بر سر آندروئید و آیفون 4 نوشته شده!بسه دیگه!
مزیت هاشم تو تاپیک هست!فکر کنم دوستان گذاشتن!
با سلامنقل قول:
راستش اول از همه بگم که من هم خودم در ابتدا قصد خرید iphone 4 را داشتم ولی به علت مشکل آنتن از خریدش منصرف شدم. راستش یک گوشی در ابتدا باید بتونه مهمترین کار یعنی مکالمه را انجام بده.
به همین دلیل بین 3GS, GALAXY به شک افتادم. راستش از نظر سیستم عامل که مسلم است که Apple در حال حاضر از android قویتر است ولی فکر نمیکنم که بجز صفحه نمایش بهتر GALAXY چیز مهمتری داشته باشد. تازه من که یکی از دوستان آیفون نسل اول را داشته میدانم که چقدر کیفیت صفحه نمایش خوبی داره چه بررسه به 3GS یا 4 .
خودم نظرم بیشتر به 3GS استو راستی وقتی با iphone میخواهی یک فایل EXE دانلود کنی باید چیکار کنی؟
با سپاس
چیزی که استیو جابز درباره بقیه گوشی ها میگه عین واقعیته .. ما با همون Blackberry Bold امتحان کردیم و دقیقا همون اتفاق افتاد. کمی هم توی گوشیهای دیگه بگردیم اکثرا دقیقا چنین مشکلی رو دارن ..نقل قول:
Apple هم گیر دادن رو شروع نکرده .. تقریبا همه اون کمپانی ها توی تبلیغات یا مصاحبه ها یا Press هاشون به نوعی به این قضیه آنتن آیفون 4 تیکه انداخته بودن (RIM, NOKIA, Microsoft, HTC, ...) و خب، اپل گفت شما هم خودتون این مشکل رو دارین ! الان دارن می سوزن..
هر کدومشون اگه واقعا راست می گن و اسمارت فونهاشون اون مشکل رو ندارن، به جای اینکه بیانیه صادر کنن و جو تبلیغاتی بدن، برن از Apple شکایت کنن و تقاضای خسارت کنن برای دروغ نسبت دادن به محصولاتشون ..! هیچ کدوم نمی تونن! ... این حرف ها و این بحث ها فقط و فقط به خاطر تبلیغات ضد Apple ـه، کار دیگه ای از دستشون بر نمیاد! :46:
درسته اینجا جاش نیست دوست عزیز. Galaxy S تاپیک داره، iPhone 3GS تاپیک داره، انجمن مشاوره هم داریم.نقل قول:
سوالتون رو در جای مناسب مطرح کنید تا هم زودتر به پاسختون برسید و هم باعث انحراف بقیه تاپیک ها نشید.
مقایسه دو پلتفرم بدون در نظر گرفتن سیستم عامل خنده داره ... میشه لیست کردن چهار تا عدد که همون عدد ها هم عملکرد متفاوت در سیستم عامل های متفاوت دارن.نقل قول:
نقل قول:
برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه! :دی
درباره مقایسه 3GS و Galaxy S هم لطفا مراجعه کنید به محل مناسب. اینجا جاش نیست.
با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.
موفق باشید.
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟نقل قول:
برای بار n ام ، مشکل آنتن آیفون 4 به حدی حاد نیست که دربارش تبلیغ میشه. من الان تقریبا یک ماه هست آیفون 4 دارم، نه یک بار تماسی بهم نرسیده، نه حین یک مکالمه تماس قطع شده .. نه حتی یک بار اذیت شده باشم .. اتفاقا از نظر Reception کاملا نسبت به 3GS ام به طور محسوس بهتره. Case مجانی رو از Apple هم بگیرم هیچ وقت ازش استفاده نمی کنم، چون ظاهر بی نظیر گوشی رو زشت می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آیفون نمی تونید فایل EXE دانلود کنید.
سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.
با سپاس
دوست من تقریبا چیزی درباره آیفون 4 نمونده که من قبلا توی این تاپیک دربارش توضیح نداده باشم! :دینقل قول:
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز. راستش همین مسائل من را تا حد زیادی گیج کرده. من خودم خیلی از iphone 4 خوشم میاد و بی صبرانه منتظر ورود گوشی اون بودم ولی این خبرها در مورد آنتن آن من را تا حد زیادی ناامید کرده و اگر بدونم که واقعا مشکل به این حادی نیست شاید نظرم عوض بشه. هر چند هنوز نسبت به iphone 4 بدگمانم و هنوز 3GS را ترجیح میدهم. فقط هم بخاطر آنتن. اگر شما در این خصوص بیشتر توضیح بدهید سپاس گذار میشم. در ضمن این مکل آنتن در هنگام کار با Wi-fi هم ایجاد مشکل میکنه؟
قضیه آیفون اصلا حاد نیست، من که تا به حال کوچکترین مشکلی نداشتم.. دوستانم هم که آیفون 4 دارند نداشتند. مشکل آنتن (که من اصلا اسمش رو مشکل نمی گذارم) ربطی به Wi-Fi نداره. درباره اینکه قضیه آنتن چیه قبلا بطور کاملا مفصل در همین تاپیک و بقیه تاپیک ها توضیح دادم..
خیر راهی وجود نداره .. البته وقتی Jailbreak می کنید یک App هست برای چنین کاری، ولی فعلا خیر .نقل قول:
سوال دوم اینکه هیچ راهی برای دانلود فایل EXE ( فقط دانلود و نه اجرا) در Iphone وجود نداره؟ حتی با مرورگر opera ؟ چون بعضی جاها اینترنت پر سرعت است و آدو میتونه فیلم یا نرم افزار دانلود کنه.
بنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد.نقل قول:
حالا به نظر شما من به تجربه ی خودم توجه کنم یا حرف صد تا یه غاز چند تا ادم که نمی شناسم.؟!!!
فقط مشکل proximity sensor داشتن که خیلی حاد نبود ، تازه استیو گفته این موضوع هم حل می شود.
با تشکر از شمانقل قول:
بنده خودم iphone4 رو در تهران امتحان کردم ، و هیچ گونه مشکل انتن دهی یا قطع و وصل شدن صدا پیدا نکرد
آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟
در ضمن مدل آنلاک آن مشکل بلوتوث ندارد؟
موفق باشید
ببینید مشکل در محاسبات بوده ، یعنی وقتی گوشی رو میگرفتی خط های آنتن کم میشده ولی آنتن نمیپرده ، اپل آپدیت داده تا این مساله برطرف بشه ...نقل قول:
با تشکر از شما
آیا حتی هنگامی هم که گوشی را به همون شیوه خاص در دست میگیرید کیفیت مکالمه شما تغییر نمیکنه؟ در اینصورت چرا اپل چنین راه حلی پیشنهاد کرده؟
در ضمن مدل آنلاک آن مشکل بلوتوث ندارد؟
موفق باشید
بلوتوث کلا مشکلی نیست ، لاک و آنلاک نداره در تمامی مدل ها بلوتوث همینطوری هست که با ریختن برنامه می تونید بلوتوث کنید
سیاست اپل اینطوری هست ، شما می خوای بازی و برنامه و موزیک بلوتوث کنی ؟ خب کپی رایت داره ، ممنوعه ، طرف مقابل بره سایت اپل ، اونارو بخره
خواهش می کنم.نقل قول:
بنده خودم چپ دست هستم و دقیقا گوشی رو همون طوری که نباید بگیری ، می گیرم.
ولی واقعا مشکل خاصی نداشت. و کیفیت مکالمه مثل همه ی گوشی های دیگه بود.
در مورد bluetooth هم دوستمون گفت.
اگه بخوای مثل گوشی های دیگه bluetooth داشته باشی باید جیل کنی.
همه کسایم که iphone4 گرفتن مشکل نداشتن
احتمالا تو بعضی از گوشیا بوده
iphone4 کجا 3gs کجا
خیلی خفنتره
با سپاس زا شمانقل قول:
بنده خودم چپ دست هستم و دقیقا گوشی رو همون طوری که نباید بگیری ، می گیرم.
ولی واقعا مشکل خاصی نداشت. و کیفیت مکالمه مثل همه ی گوشی های دیگه بود.
راستش با صحبتهای شما آدم دلش گرم میشه ولی نمیدونم که این همه سر و صدا تو اینترنت برای چی است ؟ شما هیچ وقت نشده که هنگام صحبت یکدفعه قطع بشید و .... یا بگه که در دسترس نیستید؟ راستی برای کوچیک کردن سیک کارت چیکار کردید؟
با تشکر
ببخشید دوست من چون تو سایت GSM Arena اسمی از فایل های آفیس و PDF نبرده بود فکر کردم نمی تونه پشتیبانی کنه. به نظر شما میتونه فایلهای آفیس رو ویرایش کنه یا نهنقل قول:
شما الان فکر می کنی مثلا یک قابلیت خفنی ویرایش کردن فایل های آفیس ، من هم اینطوری بودم ولی الان گوشیم i900 هست قابلیت ویرایش فایل های آفیس رو هم داره ولی فقط یک بار به کارم اومده ، اونم باهاش یک فایل ورد فقط باز کردم دیدمنقل قول:
بازم خواهش می کنم:20:نقل قول:
من چون خودم سفیدش رو دوست دارم ،در حال حاضر این گوشی رو ندارم و فقط به اندازه ی یک مکالمه یکیشون رو تست کردم.
و مشکلی هم نبود ، ولی یکی از دوستانم الان داره چون از خودم خریده هر روز ازش می پرسم که مشکلی پیدا کرده یا نه:31: ، تا به حال الحمدلله که مشکلی نداشته .
اگه بخوای شمارش رو می دم با خودش حرف بزن.
برای تبدیل سیم کارت هم از micro cut استفاده می شه.
ولی واقعا کل گوشیهای اپل آیفون قیمتشون خیلی بالای همشون از 700 تومن به بالاست یعنی قیمت آیفون 4 پایین میاد؟
سلام دوست عزیز!
صد در صد از اینی که هست پایینتر می آد!ولی نه تا 700!آیفون تری جی اس که خیلی وقته تو ایرانه و آیفون جدید هم اومده شونزده گیگش 700 تومنه!نقل قول:
ولی واقعا کل گوشیهای اپل آیفون قیمتشون خیلی بالای همشون از 700 تومن به بالاست یعنی قیمت آیفون 4 پایین میاد؟
راستی آرش جان رفیقت ایرانه؟من یه چند وقت نبودم مگه آنلاکش اومده؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله.
بله.
حدود 30 تا شو خودم فروختم.
پس من می تونم الان زنگ بزنم؟آخ جان!
مگه اون جیلش نیست!فکر نکنم آنلاکش اومده باشه ها!آنلاک فکتوری نه!اون که خودش آنلاکه!گوشیم لاک ه!
چی کار کتم؟
من منظور شما رو متوجه نشدم.نقل قول:
ولی منظور من آنلاک فکتوری یا همون sim free هستش.
فکر کنم بتونی با نرم افزار آنلاک کنی.
چون الان خیلی مغازه ها لاک می فروشند و اونهایی که می خرند حتما می تونند آنلاک کنند که می خرند دیگه!!!
یه سر به پایتخت بزن .
سلام
من یه چرخی تو نت زدم به این نتیجه رسیدم که نرم افزار آنلاک اومده یعنی شما میتونی باسه آنلاک کردن اقدام کنی.
انگار نرم افزار جیل هم قراره تا آخر این هفته عرضه بشه.
با تشکر :40:
دوست من تا جایی که من بلدم و میدونم تا وقتی که جیل نکنی آنلاک نمیشه کرد میشه یه منبع بگی از حرفت؟؟؟
فعلا جیلبریک ایفون 4 و فریمور 4 نیومده
پس تا وقتی نتونی جیل کنی خبری از cydia نیست
وقتی cydia هم نباشه نمیتونی آنلاک کنی
ولی اومدنش دیر نیست
شاید حق با دوستان باشه.
من هیچ تخصصی در زمینه ی جیل و ... ندارم.
این موضوع رو هم از چند تا سایت خوندم.
سلام
آیتونز 9.2.1 عرضه شد.
کد:http://www.apple.com/itunes/download/
من یه سوال داشتم.البته شاید زیاد ربطی به این تاپیاک نداشته باشه.
راستش یکی از اقوام داره از آمریکا میاد بهم گت چی می خوای گفتم یه IPHONE 4 بیاره.حالا شاید پولشو نداشته باشم می خواستم ببینم اینجا چند ازم میخرن.و اینکه اصلا توی آمریکا چند دلاره؟
ممنون
آیفون در آمریکا به صورت لاک عرضه می شود و به صورت قراردادی به فروش میرسد که قیمت آن:نقل قول:
(16gig : 199$ + (30$ * 24 است. یعنی حدود 920$ می باشد. اینجا هم بستگی داره به کی بفروشی ولی از همین قیمت بالاتر فکر نمی کنم بر دارند چون لاک می باشد.
sim free ها که اصلا نیاز به این کارا نیست!سیم کارت و می ذاری و صحبت می کنی!
من لاک رو می گم!این دو دوست عزیز هم خودشون مخ جیل و آنلاک و .... هستند!
منم ازشون پرسیده بودم(اونا هم گفتن به زودی)!فقط متوجه نشدم که گوشی دوستتون آنلاک فکتوری ه!
ممنون
دوستانی که آیفون ۴ دارند ، کسی هست که با آنتن مشکل داشته باشه ؟
چون ، من یک مدت ، دستم بود ، با آنتن مشکلی نداشتم!
همشون این مشکلو نداشتننقل قول:
از 3 میلیون گوشیه که فروختن 16 هزارتاش اعتراض کردن
اعداد حدودی گفتما
سلام
می دونم ربطی به تاپیک نداره ولی چون جالبه می ذارم.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، استيو جابز كه يكي از بنيانگذاران شركت فنآوري اپل است، در رتبهبندي فهرست سالانه " يك صد مديا گاردين" از چهرههاي شاخص در رسانهها، كسب و كار رسانه، تبليغات و روابط عموميها، در جايگاه نخست قرار گرفت.
طبق اعلام اين روزنامه انگليسي، مدير اپل براي موفقيت آي تيونز و پلتفرمهاي آيفون و همچنين رايانه لوحي آيپد كه احتمالا بازارهاي رسانهيي چاپي را تحت تاثير قرار ميدهد، از رتبه چهارم به نخست صعود كرد.
برنامههاي آيپد در سه ماه نخست از عرضه اين دستگاه به بازار از مرز سه ميليون دانلود گذشتند و علاقه زيادي را از سوي روزنامهها و ناشران نسبت به اين دستگاه بهعنوان ابزار مناسب براي انتشار كتابها و نشريات جلب كردند.
جابز 55 ساله در پايان سال گذشته از سوي مجله فورچون "مدير اجرايي دهه" نام گرفت. اين مجله نوآوريهايي مانند MP3 پلير آي پاد، آي تيونز و آيفون را كليد كسب اين عنوان توسط جابز برشمرده بود كه موجب شدند سه بخش صنعتي كليدي موسيقي، فيلمها و تلفن همراه به طور اساسي متحول شود.
مدير اجرايي اپل كه براي درمان نوع نادري از سرطان لوزالمعده در سال 2004 تحت جراحي موفقيتآميز قرار گرفت، اوايل سال جاري ميلادي با وخيم شدن بيماري به مرخصي پزشكي شش ماهه رفت و پس از آنكه در طي اين مدت اقدام به پيوند کبد کرد، به سرکار بازگشت و در نخستين حضور عمومياش رايانه رايانهيي آيپد را بهعنوان جديدترين محصول اپل رونمايي كرد.
دومين نفر فهرست روزنامه گاردين، لاري پيج و سرگي برين، بنيانگذاران گوگل بودند كه تا اندازهاي بهدليل نگرانيهاي حريم خصوصي و مشكلات اخير اين شركت در چين از جايگاه نخست تنزل كردند.
همچنين ايوان ويليامز، بنيانگذار توييتر جز پنج نفر برتر بود؛ وي كه مدير اجرايي اين سرويس ميكرووبلاگنويسي ست با رشد آن بهعنوان يك ابزار ارتباطي و شبكه اجتماعي، موفق شد از جايگاه نهم به رتبه بالاتر صعود كند.
مارك زوكربرگ، بنيانگذار فيس بوك نيز جزء فهرست 10 شخص فنآوري برتر قرار گرفت. يكي از كساني كه در اين رتبه بندي بزرگترين تنزل را تجربه كرد، استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت بود. اين روزنامه كاهش نفوذ مايكروسافت در بازار و عدم توانايي در رقابت با اپل و گوگل در فنآوريهاي رسانهيي نوظهور را از دلايل سقوط بالمر در اين رتبهبندي از جايگاه پنجم به بيست و نهم عنوان كرد.
با سلامنقل قول:
شما هم این گوشی را میفروشی؟ میشه لطفا بفرمائید که قیمت چند است ؟ لاک است یا نه؟ در ضمن آیا موردی بوده که در خصوص آنتن مشکل داشته باشه؟
با سپاس
بله.نقل قول:
در تاپیک مربوط به قیمت گفتم ، اینجا نمیشه گفت.
انلاک می باشد.
تا به حال که کسی شکایتی نداشته.
سلام
شرکت اپل پول کسانی راکه bumper خریده اند را پس می دهد.:33:
طبق طرحی که از امروز صبح آغاز شده است ، اپل برای کسانی که bumper خریده اند با فرستادن یک پیغام از انها می خواهد تا اطلاعات خود را تکمیل کرده تا این شرکت پس از ارزیابی کل هزینه ها پول آنان را پس دهد.
لازم به ذکر است که این پیغام به صورت اتوماتیک برای تمام خریداران ارسال می گردد. :31:
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طرح اهدا رایگان case برای iphone4 آغاز شد.
هرکس که تا 30 september گوشی خریده باشه مشمول این طرح می شود.
برای این کار باید به سایت اپل مراجعه کرد.
هرکی bumper یا case بخواد فرق نمی کنه به صورت رایگان تقدیم می کنند.:31:
این طرح بدون دریافت هیچ گونه مالیات و هزینه ی دیگر انجام می شود.
با تشکر:40:
بچه ها دقیقا قیمتش چنده الان ؟؟؟
توی بازار موبایل من از نمایندگی اپل قیمت کردم گفت 1400 قیمت 32 گیگ.نقل قول:
اگه انلاک بودهنقل قول:
توی بازار موبایل من از نمایندگی اپل قیمت کردم گفت 1400 قیمت 32 گیگ.
خیلی خوب گفته
با توجه به قیمت 1 میلیون تومنی اش در uk
این قیمت لاک یا آنلاک؟16 گیگش چنده؟نقل قول: