من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم حدود 4 ماه وچیزی یادم نیستنقل قول:
ام تا اونجایی که یادم هست باید یه تعدای شون رو بکشی بعد خودش رد میشه البته بیشتر از نصفشون
Printable View
من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم حدود 4 ماه وچیزی یادم نیستنقل قول:
ام تا اونجایی که یادم هست باید یه تعدای شون رو بکشی بعد خودش رد میشه البته بیشتر از نصفشون
سلام عزیز
باید با چند تا از غول ها بجنگی تا یه در کنار تخته سنگه که توش الماسه ضاهر بشه
با این غول ها بجنگ
1)اون اسبه که پشتش ارابست
2)شکم ماهیه
3)اون یارو خون آشام خوش تیپه:31:
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
این ها رو بکش فکر کنم در باز بشه
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
رو که راست وسمت چپ هستن به هم وصل کنی(فکر کنم اون دو تا از همون اول روشن باشن)
من این بازی را یک بار تموم کردم و چون در آن مان از کمبوها استفاده نکردم دوباره دارم بازی میکنم:31: :31: :31:نقل قول:
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط faraz_n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من اون مرحله هستم که باید دوباره با تمام غولها مبارزه کنی یه جایی تو ابرا یه دیوار هم جلوته که توش الماسهای رنگی هست پله هاش هم به صورت عجیبی چیده شده
اون مرحله رو چطوری باید رد کنم؟
###############################################3
سلام عزیز
باید با چند تا از غول ها بجنگی تا یه در کنار تخته سنگه که توش الماسه ضاهر بشه
با این غول ها بجنگ
1)اون اسبه که پشتش ارابست
2)شکم ماهیه
3)اون یارو خون آشام خوش تیپه:31:
4)اون دو تا داداش ها
5)اون سگه اول بازی
این ها رو بکش فکر کنم در باز بشه
خلاصه منطقش اینه که هر غولی رو که میکشی یه الماس روشن میشه تو باید اون دو تا الماس
رو که راست وسمت چپ هستن به هم وصل کنی(فکر کنم اون دو تا از همون اول روشن باشن)
بهترين استيل برا بازيgunslinger است مطمين باش كمبو هاش بهتره!! حتما امتحان كن.نقل قول:
راست می گی دمت گرم:40: :40: :40: :40: :40:نقل قول:
من خیلی وخته که این بازی رو تموم کردم و در مر حله ی آخر ورجیل رو شکست دادم ولی الان که با ورجیل
از اول شروع کردم توی مرحله ی 7 همون جایی که پاییه اون وسیله رو میزاری ودر آسانسور باز میشه آسانسور کار نمیکنه تا ته می رم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.کمکم کنید ممنون میشم.:20: :20: :20: :20: :10:
اقا من مرحله ي بعد از سگه هستم.ولي نميدونم چرا نميتونم برم مرحله ي بعد.اول يه الماس كه يه نيزه ي 3 سر بود
خوردم و اونو توي يك چيزي مثل قرقره كردم و به اون يه لگد زدم.بعد تكون خورد و يه قفس كه توش يه الماس بود رو
بالا برد(در قفس باز شد).بعد من اون الماس رو خوردم.اما نميدونم بايد چيكار كنم.حالا گير كردم و نميدونم بايد با
اين الماس چيكار كنم؟خواهش ميكنم كمكم كنيد.اگه توضيحات كم بود بگيد يا توضيح بيشتري بدم يا عكس
بزارم.
خيلي ممنون
ببین همین جایی برو که پله ها خراب شد جایی که پله بوده بپر یه چیز نامرئی است که متونی به آن ور بری:10: :10:نقل قول:
تشکر نکن
نه غولای سخت رو نرو
سگه با2 برادر و ماهی و اون جونوره که مثله کرمه و یکی دیگه که یادم نیست کلال 4 یا5 غول اول بازی نه 4 یا5 غول اخر روبکشی باز میشه
آخه من اون دوتا برادرا رو به زور کشتم خیلی سخت خفنه
اوندو تا شمشیرها لم دارن اگه دستت بیاد تو دور سخت بازی هم راحت می زنیشون
برادرا که کاری نداره هر وقت میدوند طرفت یه پرش عقب بعد با تنفگ شلیک کن بهشون تا روی هوا بمونی و نتونن بزننت با سلاح لانچیکو فکر کنم البته شبیه لانچیکو راحت میمیرن
اين بازي اصلا سخت نيست! تمام غول هارو تو يه چشم به هم زدن ميكشمشون!
بلادي پليس رو كه ديگه تركوندم شما ركوردتون چند بوده؟
سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
در بازی یه مجسمه هایی به شکل شیر طلایی وجود داره .نقل قول:
سلام خدمت همه ي اقايون مخصوصا دي جي جان كه خيلي كمكم كرد.اما ظاهرا دوباره مشكل پيدا كردم
حالا 2 تا مشكل دارم:
1-وقتي ان 2 تا قول رو كه يكيشون شمشير ابي و يكي هم شمشير قرمز داره رو ميكشم شمشيرهاشو نو بر
ميدارم.اما حالا چه جوري ميشه از اين شمشير ها استفاده كرد؟
2-پس از انكه ان 2 تا قول رو كشتم وارد يه سالن ميشم كه 3 تا راه داره.راه هاي چپ و وسط رو ميرم اما راستي
رو نميشه رد كرد(چرا؟) .بعد يه سالن ميام عقب و الماسي رو كه به دست اوردم توي يك دستگاه ليزر ميزارم.بعد
ليزره به كار ميفته و مجسمه رو كه جلوي يكي از درهاست رو ميشكنه.خوبمن وارد دره ميشم.حالا بايد چيكار
كنم؟اگه نفهميدين كجاست بگين تا عكس بزارم.خواهش ميكنم كمكم كنيد
1.باید بری اونجا و در قسمت اسلحه ها اون رو جای یکی از اسلحه هایی که داری عوض کنی
2.عکس بزاری بهتره .
نقل قول:
1-مرسي فهميدن
2-2-اينم عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من لول پنج گیر دارم.
بعد از کشتن دلقک و برگشتن به بالا چیکار کنیم؟
به یک جا کلیدی میزنم یک منبع که میندازمون بالا آزاد میشه.
اگه یک واکترو فارسی دارین میشه بهم بدین؟
ممنون
اگه اخرين راه رو هم بري ميتوني ليزر رو برداري از در كه رد شدي مسير رو ادامه بده خيلي سرراسته! اگه خواستي از اون شمشير ها استفاده كني برو به مجسمه شير هموني كه ساعت شني رو كولشه به برو به اكيپ بعد عدد يك رو از سمت راست كيبرد بزن شمشيرتو انتخاب كن(فقط دوتا ميشه بر داشت) تو خود بازي با eوq اصلحه عوض ميكني!نقل قول:
اقا این بازی رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ رم هم 256 ؟
نگاه کن تو رو خدا منی که سیستمم به چه ابولی بود ترکید حالا باید با سیستم قدیمیم بازی کنم اه ه ه ه ....
بله،در گرافیک 128 ،Radeon 9200 و رم 256 اجرا می شود:10: :31:نقل قول:
اقا جدا اجرا میشه ؟ نگیرم بیارم بنصبم یهو اجرا نشه ضایع بشم؟!
سلام ... من ديروز اين بازي رو نصب كردم و الان مرحله تو 17 گير كردم... بعد از اين كه از جعبه ها بالا ميري و وارد در طبقه بعد ميشي ... اون جايي كه در قرمز ميشه و چند نفر رو مي كشي ... بعد از اون كه از در مي آي بيرون بايد چيكار كني... بيرو در هم يه مجسمه واسه تعويض صلاحه... كمك
خيلي سادس برو بيرون بالا تر از اون در يه در ديگه است كه بايد اون تو هم بري.
متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدي ... دقيقا كجا؟؟؟
مگه اونجا نيستي كه بايد از مكعب ها بالا بري؟ خب اونجادوتا در بالاي مكعب ها هستن كه بايد تو هر دو تا بري.يكي بالا تر از اون يكيه!
اي بابا اين چرا اينجوريه؟ منظورم سختيه بازي کردنشه که اينقدر جابه جا هست تو کيبورد همه چيش از هم ديگه دوره بگين تو رو خدا چي کار کنم پدرم درومده عادت هم نميکنم نميدونم چرا!!!يه فايلي بدين بريزم که بشه با ماس شمشير زد که يه ظره اسون بشه بازي کردنش ممنون ميشم...
خيلي ممنون فهميدم ... ردش كردم
اول بايد با يك سرچ نرم افزار joytokey رو از لينك زير دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و طريقه ي تنظيم هم اينطوريه
اول به قسمت Other برين و گزينه هاي "Use Axes other than X and Y" و "Use POV switches" رو فعال كنيد بعد برگرديد و ايطوري تنظيمش كنين
AxisX(<0) - A
AxisX(>0) - D
AxisY(<0) - W
AxisY(>0) - S
POV1UP - Numpad 1
POV1RIGHT - Numpad 4
POV1LEFT - Numpad 3
POV1DOWN - Numpad 2
Button 1 - K
Button 2 - L
Button 3 - I
Button 4 - J
Button 5 - N
Button 6 - Space
Button 7 - Q
Button 8 - E
Button 9 - M
Button 10 - Disable
Button 11 - O
Button 12 - P
خيلي ساده ميشه با w,a,s,d به همه طرف ميري و با اسپيس قفل مي كنه با j,i شليك مي كنه و ضربه مي زنه و با K ميپره ...با L حالت استيله... Q تفنگ رو عوض مي كنه و E هم شمشير... به همين ساده گي :40:
آقایون من اون مرحله که باید دوباره غولا رو میکشتی رفتم
بعد میره یه جایی با چند نفر مبارزه میکنم از تو یه ساعت شنی بزرگ یه چیزی برمیدارم بعد دوباره برمیگردم تو اون پله های قاطی پاتی
باید چی کار کنم
راستی با جوی استیک چه طوری میشه بازی کرد مال من همه کار میکنه ولی راه نمیره با جوی استیک
بايد بري تو اتاق اينه! همون جا كه با شكستن اينه دشمنا رو كشتي سنگ زمان رو بذار تو دست مجسمه طلايي.نقل قول:
سلام بچه ها...
یک نفر من رو توی مرحله ی پنج کمک کنه.
وقتی اون اشک یخ رو گرفتیم چیکار کنیم؟
صفحه ي 47 رو نگاه كن ... من كامل توضيح دادمنقل قول:
سلام به تمامی دوستان عزیزم
من دیروز این بازی رو خریدم . وقتی وارد شدم همون اول بازی که پیتزاش رو می خوره حالم از این بازی به هم خورد
به چند دلیل:
کنترلش خیلی چرت بود...
دسته توی یک دستم بود کیبورد توی دست دیگم.معلوم نبود با چی کار می کنه؟esc رو می زدم کار enter رو می کرد
حالا نمی شد از بازی بیای بیرون...
تا این که امروز دموهای بازی رو دیدم کف کردم...حالا شده بود آخر بازی ها...کلی حال کردم...نشستم پاش برم...گفتم برای حل مشکل یه سر به پی سی بزنم...
آقای Music_Fire ممنون از توضیح شما در مورد کنترل بازی...این هایی که شما فرمودید تمام کلید ها بود؟(کیبورد)
و حرکاتش رو چجوری انجام می ده(حرکات باحال که تو دموش است نه همین تیر اندازی و پرش و...)
اگر ممکنه بفرمایید چجوری از بازی خارج بشم؟
با تشکر فراوان از شما...
بايد ببريش اونجايي كه يه پله كان بود كه خراب شد.... از رو هوا ميتوني عبور كني بعد بذارش تو جايگاه روبه روت تا درش باز شه.نقل قول:
نقل قول:
بايد حركاتش رو از توي اون مجسمه هاي ساعت شني به دوش بخري.
با فشار هم زمان كليد هاي Alt , F4 و انتخاب Yes با كليد K
WoW
بابا تو PC چه قد سخته! به قولی شکنجس با این وضعه دکمه ها!
من که تا dante must die هم رفتم یعنی اوج سخت!! با کیبورد خیلی حال میده لذت بازی بیشتر بهت میچسبه;)
بين توضيح حركات... ُStop" به چه معنيه... چه طوري بايد Combo بزنم ... من همشو خريدم ،اما نمي دو نم چه دكمه هايي بايد بزنم