البته بیربط از سوتی هانقل قول:
انصافا حسن کامرانی فر آفساید های خوبی رو گرفت...
به نظر من آفساید بود اون گل
بچه ها یه تبلیغ هست مال ملی کارت
وقتی میبینمش حالم بهم میخوره :41:
این تبلیغ همراه اول هم دیگه رو اعصاب همه میره
ایرانسل هم همینطور
Printable View
البته بیربط از سوتی هانقل قول:
انصافا حسن کامرانی فر آفساید های خوبی رو گرفت...
به نظر من آفساید بود اون گل
بچه ها یه تبلیغ هست مال ملی کارت
وقتی میبینمش حالم بهم میخوره :41:
این تبلیغ همراه اول هم دیگه رو اعصاب همه میره
ایرانسل هم همینطور
البته ربطی به این تاپیک نداره! ولی به نظر من بهترین تبلیغ جام جهانی، تبلیغ چی توز هستش! مختصر و باحال!:دینقل قول:
این یکی سوتی نیست ...
"اوباما نه، دمپسی برای ریاست جمهوری" :38:
این یه پلاکارد بود که یکی از هوادارا تو دستش گرفته بود.
It's No Politic :exclamati
واقعا متاسفم برای این شرکت های ایرانی که ملیون ها تومن هزینه ی تبلیغ تو تلوزیون میکنن اما عقلشون نمیرسه یه مقدار از این پول رو حداقل خرج ساخت تیزر کنن که تبلیغشون قشنگ بشه . راحت میتونن 4تا ازین گرافیستا و انیمیشن سازای خارجی رو بیارن دوتا کار شاخ تبلیغاتی براشون بسازه این تبلیغات چیای بد سلیقه ی ایرانی هم دوزار کار یاد بگیرن که این مجری ها هم اینقدر سوتی ندن ( این یه تیکه ی آخرشو واسه این گفتم که به موضوع تاپیک ربطش بدم :31:)نقل قول:
تبلیغ همراه اول که آخرشه....بازی ها جام جهانیه..تو موبایلاشون بازی بارسلونا داره نشون میده....:27:
آلمانم که امروز خراب کرد ، کاش خیابانی گزارشگرش بود جوگیر میشد گریه میکردنقل قول:
یه سوتی ازکارشناس رادیو
کلوزه راکولوزه وپودولسکی رو یکبارپولسکی وچندبارپولودوسکی گفت
کلا این خیابانی خوب سوتی میده حداقل سه بارشو خودم نوشتم :
درست : اون ساعت که اون بالای سمت راست هست دستساز ایرانی هاست !!!نقل قول:
ساعت کارگردان تلویزیونی آفریقای جنوبی از کار افتاده نمیدونم چرا !!!
سوتی اون گزارشگر بازی اسلوواکی و آمریکا ( اسمشو نمیدونم :31: ) :
درست : توپ فرستاده میشه پشت محوطه جریمه ( که بعدا خودش اصلاح کرد !!! )نقل قول:
پشت فرستاده میشه توپ محوطه جریمه ...
در صحنه ای ، تماشاگران یک پلا کارد دستشون گرفته بودن که روش نوشته شده بود:
We Are yonks
این صحنه که چندین بار نیز از کانال TRT1 پخش شد ، در تمامی موارد از شبکه 3 ایران سانسور شد.
حال سوال این است: چــــــــرا؟؟؟
موافقم
تبلیغاتاش واقعا چرت و اعصاب خورد کنه
همراه اول که امسال اینقد داره تبلیغ میکنه حال آدمو بهم میزنه
اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ... :D
اینو اگه یه بار دیگه ببینم مطمئنم بالا میارم
از ایراد گرفتن بعضی گزارشگرا هم دیگه حالم بهم میخوره
ایران نتونست حتی به جام حهانی بره بعد این گزارشگرا هی میان از تیمای دیگه ایراد میگیرن :D
خلاصه کلا امسال از شبکه 3 حالم بهم میخوره:2::31:
دوست من اخه اونجا کشورشه چه به مزدک میرزائینقل قول:
مثل اینکه گزارشگر خارجیه بیاد بگه مملی نصرت
دوستان شرمنده ولی اگه یک نفر اطلاعاتش کامل باشه دکتر صدره!! ( البته فردوسی پور هم اطلاعاتش کامله)نقل قول:
(اون تبلیغه بانک ملی هم که طرف میاد وسط بازی میگه اینو پرداخت کن بعد میره تو رخکن و با موبایل ..)نقل قول:
این تبلیغ که واقعا مزخرفه!!!!!!!!! من نمیدونم چه کسایی طرح این تبلیغ هارو میدن!!؟!!:18:
بین 2 نیمه بازی کره شمالی و برزیل که برزیل داشت بد بازی می کرد جاودانی به محصص گفت به نظرتون برزیل باید چی کار کنه؟
محصص گفت که راهش اینه که تعویض کنه،صدر هم تایید کرد و گفت که به احتمال زیاد الانو رو تعویض می کنه
نیمه دوم که شروع شد تعویض نکرد برزیل ( ضایع شدن جناب محصص ) و بعدشم الانو گل زد ( ضایع شدن جناب صدر )
2تا نظر دادن ،عکسشون اتفاق افتاد.
کلا تو ایران همه کارشناسن 90 درصدشونم همین جوری یه چیزی میگن که یه چیزی گفته باشن:دی
یه نمونش تو همین تایپیک کلی کارشناس داریم :دی
امشب حسابی خندیدم...اولش از اسم کاپتان الجزایر...عنتر یحیی!!! آخه عنتر هم شد اسم؟:27:تازه عادل گیر داده بود که یه رضا عنتر هم داشتیم بازیکن لبنانی(شایدم منظورش رضا جاودانی بود؟!)خلاصه خیلی تاکید داشت که اسم عنتر آقا رو کامل بگه!! عنتر یحیی!!
بعدشم که یهو گفت کرگر ناف نداره!!!وای مررررردم از خنده
موقعی که ایرادی وجود نداره همین جوری از خودتون یه چیزی دربیارید. کلا ایرانی ها توی این کار استادن:31:
جاودانی یه آس رو کرد:
توطئه توهم
والا ما تا حالا توهم توطئه شنیده بودیم
دوبار هم تکرار کرد که مطمئن بشیم اشتباه لپی نیست
تایید میشه .نقل قول:
مثلا به منچستر یونایتد میگن من یونایتد ، یا به زیدان میگفتن زیزو یا ...
اونا تو زبون خودشونه به تو چه مزدک ، هان عادل به تو چه ؟
مزدک میرزایی خوبه ما هم به تو بگیم مزی مزی؟!
ایده های تبلیغاتی در ایران = 0نقل قول:
یکی دیگه از تبلیغاتای اینترنت همراه اول هست که نه تنها ایده ای از خودشون ندادن بلکه کاملا %90 کپی از تبلیغات السیدی الجی هستش (زندگی بدون مرز...)
این که چیزی نیست ، پیرزنه همسایه ما بازیها رو برات همچین آنالیز میکنه که با لبات بازی میکنهنقل قول:
یه نفر دیگه هم وجود داره به اسم سرهنگ عنتر (علیفرم صداش میکنن)نقل قول:
اینم تصویری از شکم کرگر بی ناف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه این تو شکم مادرش با کجاش تغذیه می کرده ؟!:18:
این گزارش پریشب خیابانی و اشارش به اینکه پرچم مکزیک رنگاش مثل پرچم ایرانه، فقط این عمودیه اون افقی دیگه آخرشه هــا.یعنی این دیگه از سوتی موتی گذشته.باید براش نگـــران بود.
ساعت خواب :31:نقل قول:
عادل خیلی با حال بود.به دفاع انگلستان گیر داده بود کاسه توالت دزدیده!!1
غش کردم از خنده جلوی بابام!:31:
کاراگر ناف نداره:33:خوب شد عیبش جای دیگه نبود :21:
مجری برنامه جام جهانی هم (اسمش نوک زبونمه یادم نمیاد)
تو بحث اشتباهات داوری 2 بار بجای استفاده از عبارت "توهم توطئه " به نصیر زاده (کارشناس داوری) گفت :
" همون نظریه ی : توطئه ی توهم
جالب اینجا بود که این عبارت رو 2 یا 3 بار هم تکرار کرد و یه آدم با سواد اونجا پیدا نشد که تو گوشی بهش بگه...
از این ها که کم اتفاق نمی افته مثلا توی بازی اول جام افشین پیروانی ( خیلی بدم میاد ازش فقط ادعا داره ) گفت که تنها راه رسیدن آفریقای جنوبی به گل ضربه ایستگاهی هست که بر خلاف تصورات ایشون با چند تا پاس زیبا گل زده شد و از همین طریق چند موقعیت گل هم بدست آمد.نقل قول:
یه سوتی تو اخبار 20:30 :31:
آرژانـتين 4 شد اون نوشته بود 5 :31:
آقا این نافه خیلی باحال بود .
یهو وسط بازی عادل گفت که کرگر مادرزادی ناف نداره .....
خیلی کر کر خنده بود
سوتی خفن عادل که اول بازی گفت انگلیس الجزایر و میبره!! با چه اطمینانی هم گفت! آخی عادل ضایع شد!
آقا دیشب چقدر خندیدم! عادل آمار ناف بازیکنا رو هم داره! خوبه نگفت خودم دیدم کرگر ناف نداشت!!
گلن جانسون هم که صندلی توالت دزدیده!!
به بکهام هم خیلی گیر داده بود میگفت حتی وظیفه نداره از جاش تکون میخوره! اوردنش که فقط نقش مانکن و بازی کنه! :31:
کر کر خنده بود دیشب!! بازی که جذاب نبود همین حرفای عادل جذابش می کرد!
نقل قول:
علت نداشتن ناف...
واسه منم جالب شد
بعد از کلی گشتن به چند تا نتیجه رسیدم
همه ی آدما با لوله ی رابط بین مادر و جنین متولد می شن که این لوله مواد غذایی و اکسیژن به جنین می رسونه
ولی امکان داره نوزاد بدون ناف (که شکل ظاهری و خارجی اون لوله است که رو شکم می مونه) متولد بشه که علت های مختلفی داره...
ممکنه بدن نتونه جای اون رو به شکل ناف در بیاره و باهاش مثل یه زخم رفتار کنه که تو کراگر (تلفظ درستش اینه wikipedia) اتفاق افتاده ، شما موتونید جای ناف یه چیزی مثل جای سوختگی یا زخم قدیمی رو ببینید
یه علت نداشتن ناف می تونه این باشه که بند ناف از یه قسمت دیگه ی نوزاد اومده باشه بیرون مثلا پهلو یا بعضی جاهای کمر
اینم صحبت های یه نفر که خودش ناف نداشته: (حوصله ی ترجمه نداشتم :8:)
The umbilical cord is attached to the fetus internally, not externally. The abdominal wall then forms around the umbilicus. Though all fetuses have umbilical cords not all have belly buttons as newborns. When the umbilical cord is cut in a normally developed newborn, a belly button is created. The belly button is just the outward remnant of the umbilical cord in a normally developed newborn. However, if the abdominal wall fails to close around the umbilical cord, it is entirely possible to be born without a belly button. I was born with a hole in my abdomen and my external organs on the outside of my body. The surgeons put the organs back inside and stitched me up. I assure you, I have no belly button and never have!
بازم می گید فردوسی پور از مزدک بهتره ؟!!
عادل خیلی دری وری می گه وسط بازی
ولی مزدک یه گزارش خوب و منطقی می کنه !
واقعا مسخرست! یعنی موندم به کار جاودانی!
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
چقدر این آدم.....:13: آقا یه تاپیک + نظرسنجی درست کنید که مجری جاودانی باشه یا نباشه! بعد نتیجه نظرسنجی رو میل کنید به برنامه اینا!! اه اه:2:
بازی آلمان-صربستان رو تو بازی دیشب زده بود 2-0 : دی که جاودانی گفت درستش کردن بعد 1دقیقه!
آدرس این تاپیکم براشون بفرستید.نقل قول:
خداییش صدا و سیما تو همه ی زمینه ها بد سلیقه شده ، اگه من مدیر صدا و سیما بودم چه سلیقه هایی که به خرج نمیدادم..
اول از همه هم این سرهنگ علیفر رو درجه هاشو می کندم(کدوم درجه؟) میفرستادمش مسئول کارهای الکی بشه
بعدشم به هر قیمتی شده 2 تا شبکه رو درخواست میکردم که HD کنن براتون که حد اقل فوتبالو با کیفیت ببینید
تبلیغات ها رو هم اینقدر باحال میگفتم درست کنن که کیف کنید
و ...
ولی حیف ، به قول شاعر:
تفو بر تو ای چرخ گردون تفو...
جاودانی یه آس هم موقع صحبت با نصیر زاده رو کرد و نشون داد چقدر از فوتبال می فهمه. گفتش که مگه اسم داورا رو نمی ریزن تو گلدان و یکی شو در میارن برای قضاوت بازی ها. قیافه نصیرزاده وقتی این جمله رو شنید دیدنی بود.
این بی شعور کثافت با این قیافه ...خماتیکش پول گرفته عکس اینجوری ازش بگیرن که باهاش چه غلطی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاودانی رو کم مونده ازش توی برنامه آشپزی استفاده کنن.
فتوشاپیه دوست عزیز (fEtoshopi :31:)نقل قول:
چاکر برو بکس آپ تو دیت.:31:(حالا خوبه ضایع شدی)نقل قول:
شاهین بوشهر 4 پرسپولیس 1
شاهین بوشهر 4 استقلال ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونو که راست گفته. دیدیم دیشب جلو الجزایر کلاس جهانیتونو!!!!!نقل قول:
واقعا مسخرست! یعنی موندم به کار جاودانی!
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
بازم همه زخمو زیلیا :31:نقل قول:
آقا ما اگه بخوایم 8-7 تا اخطار بیاد زیر آواتارمون باید چیکار کنیم؟ :31:
این مارادونا هم که جدیدا خیلی شبیه گوشکوب شده ، یکمم شبیه هندی ها شده . قدیما (ghedim ) خوشتیپ تر بود .
امروزم شدیدا منتظرم جواد خیابانی گزارش کنه آندلین خونم کم شده ( به قول اونی که گفت آندلین موقع خنده ترشح میشه :31:)