نکنه شما خودت اونجا بودی و بازی رو کامل دیدی عمو ؟ :27:نقل قول:
من واقعا موندم كه بعضي ها اين حرفها رو از كجا درميارن ؟
Printable View
نکنه شما خودت اونجا بودی و بازی رو کامل دیدی عمو ؟ :27:نقل قول:
من واقعا موندم كه بعضي ها اين حرفها رو از كجا درميارن ؟
نه عزيز دلم هنوز شرفياب نشدم به اونجا ولي كسي كه اين ادعاها رو ميكنه بايد عدله بياره براي حرفش :46:نقل قول:
برات از فارس نیوز منبع می آورد خوب بود؟خب لابد پخش نکرده دیگه.نقل قول:
اصلا میگم جناب عمو محسن شما رهبر کره ی شمالی نیستی؟ای کلک خودتو لو دادی......:31:
آخه این همه تیم پدر و مادر دار... چرا کره شمالی عمو :2::2::2::2::2:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا فارس هم این خبرو گزاشته !نقل قول:
بعد همه هم نوشتن بازی اول کره شمالی پخش شد کی میگفته پخش نشده ؟
با اينكه عاشق كره شمالي هستم ولي اميدوارم امشب اقلا كره جنوبي صعود كنه :41:
به این میگن تغییر موضع 360 درجه ای.نقل قول:
یعنی همون که بود ، موند؟نقل قول:
به این میگن تغییر موضع 360 درجه ای.
احتمالاَ منظورت 180 بوده.
فهمیدم شوخی کردی.:31:
اون که دشمنتونه.نقل قول:
با اينكه عاشق كره شمالي هستم ولي اميدوارم امشب اقلا كره جنوبي صعود كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا که یه گل خورده و اوته.نقل قول:
بر خلاف همه ی کسانی که قدرت کره شمالی رو دست کم گرفتند به نظر من اگر منطقی نگاه کنیم اتفاقن اونها خیلی هم بهتر از برتغال بودند :20: مطمئنن تو این بازی کره شمالی با بد شانسی محض روبرو شد و پرتغال رو هم که خودتون مشاهده کردین ۱۲ نفره داشت دفاع می کرد حالا یه ۷ تا ضد حمله کردن شانسی توپاشون رفت تو گل :2: خدا رو شاکرم که تو این مرحله ی غیر حساس زود کره به خودش اومد
:5: و این نتیجه شوکی خواهد بود برای بر و بچه های کره شمالی .
من مطمئنم که کره شمالی یه پای فیناله امساله اما اونجا از هلند می بازه و دوم میشه :8:
كره جنوبي صعود كرد . خيلي خوشحالم :46:
بچه ها توجه دارید که :
حاج عمو برچسب های تاپیک رو عوض کرده :
قهرمان از پیش تعیین شده >> قهرمان واقعی :31:
+
ربوده شدن 4 نفر
و حذف یک سری برچسب های قبلی
راستی عمو، امضای جدید مبارک باشه :31:
"قهرمان معنوی" هم میذاشتی بد نبودا D:
میبینم که تاپیک بسته نشده.امیدوارم لیاقتش رو داشته باشید.
شما اگه راست ميگي حالا دوستدار كره جنوبي شدي
ميرفتي توي تايپيك مخصوص اين تيم پست ميدادي
يا اين كارو بكنيد يا لطف كنيد و خودتونو به كره جنوبي نچسبونيد
مهم اینه که کره باشه گویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 7 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا گل خوردن بیاد راجبه کره شمالی چی بگه اخه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اینجوری بخواد حاصل دست رنجش رو(تاپیک)بالا نگه داره.نقل قول:
خداییش یه جایزه ویژه باید بدن به عمو محسن,این چند روز خیلی حال کردیم دور همی و خندیدیم!!
ولی همه ی این بحث ها بکنار.عمو محسن اگه یه روزی بهت بگن برو کره شمالی زندگی(ببخشید,بردگی)کن,می رفتی؟؟ اونم نه واسه خودت یا خونوادت یا کسی که دوستش داری.واسه دولتو کسی که خودش رو برترین ادم روی زمین میدونه.یا حداقل برای کره ایها!!
بابا این یارو یه تهدید جهانیه و هر روز یه کشور تهدید نظامی میکنه!
اگه بگی نه که منطقیه و اگه بگی اره که دیگه تابلوئه 15 روزه یه ملتیو مسخره کردی!!
این تعصبت رو هم یه نمور کم کن.به خدا اگه همچین تعصبی رو روی تاریخ ایرانو کورش کبیر داشتی تا الان دو تا شاهنامه گفته بودی!
من دوستدار كره جنوبي نشدم و نخواهم شد . از خودتون چرا حرف در ميارين شما ؟نقل قول:
فقط خوشحالم كه با صودش به دور بعد سهميه آسيا در دوره بعد رو نزاشت كاهش بدن .
كره فقط شمالي :27: هزار تا گل هم بخوره در دل عاشقانش محبوبه بازم :40:نقل قول:
من خودم از چندين ماه قبل دارم برنامه ريزي ميكنم كه در سال هاي آينده حتما از اين كشور بازديد كنم :11:نقل قول:
آره یه پای فیناله حتماَ. فقط از گروهش نتونست بیاد بالا.:31:نقل قول:
من مطمئنم که کره شمالی یه پای فیناله امساله اما اونجا از هلند می بازه و دوم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههه
خوش بگذره انشالله عزت پذیرایی کامل بشه
واقعا موندم چطور هنوز بعضیا میان تو این تاپیک و با عمو محسن راجع به کره ی شمالی بحث میکنن !! بابا این تاپیک و طرفداری از کره شمالی و .. همش برای مسخره بازی بوده چرا نمیفهمید ؟ چرا نمیفهمید دارید مسخره میشید با شرکت توی بحثها و کل کل با عمو محسن ؟
واقعا چرا ؟!نقل قول:
و واقعا چرا ؟نقل قول:
به خاطر اینکه امروز بازی دارن تاپیکشون باز شدنقل قول:
ولی جدا از حکومت مضخرف و رهبر دیوونه و ملت رنج کشیدش،امروز که رفتم تو گوگل عکسای پیونگ یانگ رو ببینم واقعا تعجب کردم که همچین ساختمونی اونجا چی کار میکنه.این هتل جزء 100 ساختمان بلند اول دنیا هم هست:
Ryugyong Hotel:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمونه ای دیگست از این مملکت جالب که در عین فقر مردمش چنین هتل عظیمی اصولا برای کدوم گردشگر ساخته شده.ولش کنین بابا اینا که تو نیمه اول دوتا گل خوردن که!!:27:
ظاهرا فيفا نميخواد جوابي به ربوده شدن 4 تا بازيكن بده :41:
بعيد ميدونم اگه " كاكا و روبينهو و الانو و سزار " از برزيل و " الميدا و رونالدو و تياگو " از پرتغال ربوده ميشدن اين تيم ها متيونستن امتيازي از كره شمالي بگيرن !
تنها راهي كه ميتونستن ما رو بدون امتياز حذف كنن همين بازيكن ربايي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید قهرمانی کره
ايشالا در جام ملت هاي آسيا :46:
اونجا که با خودمون بازی دارین.:31:نقل قول:
نمیدونی مگه عمو محسن کره ای تشریف دارند و اعلام کردند تو جام ملتها هم طرفدار کره هست نه ایران؟؟؟؟نقل قول:
براي هوادار كره شمالي فرقي نميكنه تيمش با كي بازي داشته باشه !نقل قول:
من كره اي نيستم ولي كره اي ها را دوست دارم :46:نقل قول:
آقا حالا اشکال نداره.ایشالا 44 سال دیگه
البته با یه برنامه ریزی اصولی و از همین امروز چرا که فردا خیلی دیره.
44 سال ديگه نه عزيزم . 6 ماه ديگه :46:نقل قول:
همين كه كره شمالي اومد تو جام جهاني بايد يه الگو براي ما باشه .
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
به كره شمالي افتخار ميكنم :40:
حالا مگه کیو دزدیدن(ببخشید پناهنده شدن) که این قدر جوش میزنی.نقل قول:
اگر هم بازيكناش رو نميدزديدن و دخالتي در كارهاي فني تيم نميشد به هيچ وجه اين نتايج مقابل پرتغال و ساحل عاج به دست نمي آمد .
یه جوری می گی انگار هر کدوم هم تراز با یکی از کرایف، دی استفانو، زیدان و مارادونا بودن.
کره شمالی با حضور خود در جام جهانی ، آوراژ گل زده این مسابقات را بالا برد و اجازه نداد بازیها کم گل پیگیری شود.
از این بابت به خودم می بالم.
منظورت از شش ماه دیگه چیه نکنه جام ملتهای اسیا را میگی :31::31::31::31::31:نقل قول:
اونجا هم مثل اینجا فکر کنم فقط بتونید با امارات بجنگید تو گروه تازه اگه بازیکناتون دوباره فرار نکن برن یه جا دیگه:27::27::27::27::27::27::27:
باز اینجا باز شد و یک سری !! شروع به بحث کردن !
چقدر باید تاسف خورد !
بازيكن دزدي بازيكن دزديه ؛ هيچ فرقي نميكنه كيو بدزدن . وقتي بازيكن ميدزدن هم تمرني ها مختل ميشه هم تيم ضعيف ميشه و هم در روحيه كل تيم تاثير منفي ميزاره .نقل قول:
قهرماني در جام ملت هاي آسيا هم يقينا به دل همه هواداران خواهد نشست :46:نقل قول:
اونجا متاسفانه با خودمون هستن قراره خودمون رو شكست بدن :46:نقل قول:
با انيكه سرمربي عزيزمون اين تيم رو مثل كف دستش ميشناسه :27:
بله بله درسته. واقعیت این هست که اگه مهد فوتبال دنیا کشور دوست و برادر "مادیو" هم یه سری مشکلات نداشت و بازکناش خوب کار میکردن و کادر فنی قوی داشت امسال نه تنها تو جام حهانی بود بلکه شصت درصد قهرمان میشه.نقل قول:
آقا من لذت میبرم از این تاپیک خدایی اگه ببندینش من افسردگی مزمن میگیرم:31: