از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهترهنقل قول:
Printable View
از توضیحتون ممنونم پس نخرم بهترهنقل قول:
ببخشید دخالت کردمنقل قول:
نخری بهتره،بذار هروقت ماله خودش خراب شد،برو 9 سل بگیر!
الان به صرفه نیست
یکی جواب ما رو بده. :19:نقل قول:
سونی حدود 1600-1700 قیمت داره!نقل قول:
موضوع قیمت نیست موضوع اینه که نمی تونم انتخاب کنم!
اتفاقا قیمتم تاثیر دارهنقل قول:
شما میتونی رم ایسوزم ببیری بالا بکنی 8 گیگ
اون وقت یه قیمت میشن
رم ایسوز بالاتر گرافیک بهتر
سونی cpu بالاتر و صحفه نمایش بهتر
انتخاب که راحته
چکار داری سوارخه ماله چیه،همه جای لپ تاپ رو کشف کردی،فقط مونده اونجا،شاید ماله انتن وایرلسه!:20::20::20:نقل قول:
سرعت فن تغییر میکنه چون سرعت پردازنده هم تغییر میکنه،متناسب با هم کار میکنن دیگه،برنامه هم هست،ولی دستکاری نکنی بهتره،می زنی خراب میشه! به خاطر همین نمی گم بهت!:21::21::21:
فن که پردازنده داره،ولی کارت گرافیک هم میتونه داشته باشه،در اینکه کارت گرافیک لپ تاپ فن داره،من اطلاعی ندارم!:41::41::41::41::41:
با این حسی که شما میخوای بازش کنی،گارانتیش که نمی پره،هیچ،یه خرجم رو دستت میمونه!:18::18::18:
یه خبری هست دیگه توش!:8::8::8::8:
اون سوراخ ها اوني كه نزديك web-cam هستش نشانگر كاركردن web-cam هستش ( چراغ روشن ميشه )نقل قول:
دومي ميكروفن هستش
به نظر شما كدوم يكي از لپتاپاي زير در صورت برخورد فيزيكي ( مثلايه چيزي روش بيفته يا از رو تخت بيفته پايين ) مقاوم تر هستن ؟ sony يا Asus ?
وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی شه و کنار ارتباط وایرلسم می زنه . no internet access باید یه کانکشن ADSL بسازم تا با اون وصل شه.
البته یک بار خودش درست شد و با کانکشن وایرلس به تنهایی وصل شد به اینترنت.
و دیگه اینکه نمی تونم همزمان کامپیوتر و لپتاپم رو به اینترنت وصل کنم. اگه یکی وصل باشه اون یکی رو می گه یوزر پسوردت غلطه. تو ننظیمات مودم هم حالت bridge فعال نیست.
کسی می دونه مشکل چیه ؟
هیچ کدوم:46::46::46::46::46:نقل قول:
میخوای باهاشون بدمینتون هم بازی کنی!؟؟:21::21::21::21::21::21:
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تو قسمت اینترنت و شبکه مشکلتون رو بگید،انشاالله حل میشه!!:20::20::20::20:نقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f series چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
امکان این که کارت صدات بسوزه زیاده به خاطر این که امکان دار یک لحظه آمپر بکشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
وقتی میگی اسپیکر یعنی به برق وصل میشه پس فرقی نداره قدرت خروجی چقدر باشه
چیزی که مهمه کیفیت خروجیه که عالیه:8:
بچه ها راجع به f116 کسی اطلاعاتی نداره ؟؟؟ نسبت به f123 بهتره یا بدتر ؟؟
بعد از خرید دستگاهم از کجا میتونم گرافیک و بایوس دستگامو آپگرید کنم ؟؟ میشه یه لینک دقیق بهم بدید ؟؟ قطعه دیگه ایم احتیاج به آپگرید داره ؟؟
لینک بدید ممنون میشم ... واسه f116
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... مخصوصا mk-4th عزیز ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست455) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
سلامنقل قول:
1.کلا سری f صدای نسبتا خوبی دارند و از خیلی لبتاب های دیگه بهترند اما تو باس زیاد مشکل دار میشن!توصیه میشه اگه به کیفیت خیلی اهمیت میدید یه هدفون خوب بگیرید
2. با گرافیک330m میتونید بازی های روز رو با کیفت مناسب اجرا کنید.pes10به راحتی اجرا میسه،همچنین evil5،اما اگه بخوای GTA IVرو با high resolutionاجرا کنی بازی گیر پیدا میکنه!گرافیک خوبیه!اما به پای گرافیک N61JQنمیرسه.
3.wirelessچه مشکلی با اینترنت داشته باشه؟!!!نه هیچ مشکلی واسه اتصال ندارید!
4.این اختلاف قیمت الکی که نیست!2 گیگ رم بیشتر،درایو بلو ری،هارد بیشتر،صفحه فول اچ دی!
اما اگه واسه شما درایو بلوری اهمیتی نداره پس صفحه فول اچ دی هم نیازتون نیست!اگه به محتوایFull HDدسترسی دارین و براتون کیفیت مهمه GFX رو از دست ندید! ولا غیر!!
این f1290x که فکر کنم سفارشی_cto_باشه که تو یه سایت خارجی مدل ارزون فول اچ دی از f12 داشت تو ایران پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من full hd ارزونتر 1700تومن ندیدم !!درسته؟؟؟
تورو خدا اگه کسی میدونه خبر بده
من gta رو با رزولیشن 720 و همه تنظیمات حداکثر با 30 فریم بازی کردمنقل قول:
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
تمام بازی ها رو میتونه در حد نزدیک به حداکثر اجرا کنه واست
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چجوری میشه از لپ تاپ بکاپ گرفت؟ و ایا بکاپ با ریکاوری فرق داره؟ نحوه ریکاوری رو هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
سلام دوستان من هر چقدر سرچ کردم که بفهمم sony vaio vpcf127HG/BIساخت کجاست چیزی پیدا نکردم.
کسی از دوستان میدونه که این مدل made in USA هستش یا made in CHINA ؟
ایا تفاوتی بین china و USA هست یا نه ؟
از همه عزیزان تشکر میکنم بابت راهنماییهاشون اگر ممکنه سریع جواب بدید میخوام بخرم
ساخت چیننقل قول:
نه تفاوتی نداره
اونایی که آمریکایی هستند فقط به سفارش آمریکان
کارخونه ای که قطعات را سر هم میکنه تو چینه
البته اکثرا 3 حالته اینا که تو بازار ما هست
1. ساخت چین و عرضه در بازار های آسیا مثل همین 127 اچ جی
2. ساخت چین و به سفارش آمریکا برای عرضه در بازار اونجا؛ مثل 123؛ 127 اف ایکس
3. ساخت آمریکا و برای عرضه در همون جا مثل 12 جی اف ایکس؛ و کی اف ایکس و ... که این ها همون آمریکا هم سر هم میشن
این که میگن فرق نداره از این جهته که سخت افزار های به کار برده توی همشون ساخت چینن و با دستگاه های یک جور لپ تاپ اسمبل میشن...
دوستانی که ریکاوری گرفتن؛ جواب دوست قبلی رو هم بدن با جزییات :) من که هنوز نگرفتم! ;)
چرا من هر وقت لپ تاپم رو روشن میکنم 89 درصد شارژ داره؟
حتی اگه شب قبلش شارژش کرده باشم>>
من که تازه خریدمش؟f12h
ینی f12ngx هم تو آمریکا اسمبل شده؟؟؟نقل قول:
البته اکثرا 3 حالته اینا که تو بازار ما هست
1. ساخت چین و عرضه در بازار های آسیا مثل همین 127 اچ جی
2. ساخت چین و به سفارش آمریکا برای عرضه در بازار اونجا؛ مثل 123؛ 127 اف ایکس
3. ساخت آمریکا و برای عرضه در همون جا مثل 12 جی اف ایکس؛ و کی اف ایکس و ... که این ها همون آمریکا هم سر هم میشن
من شنیدم سه رقمی ها واسه بازار آسیاست و دو رقمی ها سفارش آمریکا ولی هر دوتاشو چین میزنه؟ آیا درسته؟
لبتاب برای روشن شدن نیاز به باتری داره ، تو سری f به خاطر کانفیگ قوی یکم از حالت نرمال بیشتره مال من اگه با باتری روشش کنم 86 درصد شارژ داره . موفق باشید.نقل قول:
خیر؛ 3 رقمی ها همه ساخت چین و بعضی هاش واسه آسیا و بعضی هاش به سفارش آمریکاست... 2 رقمی ها اکثرا ساخت خود آمریکاست؛ یعنی همونجا اسمبل میشن؛ مثلا من خودم F12gfx دارم روش کلا نوشته ساخت آمریکا؛ روی کارتنش هم هست که assembled and printed in us؛ من کلا از چین بدم میاد با این که گفته میشه فرق نداره ولی واسه دل خودم آمریکاییش رو گرفتم! ;)
سلام
من f12gfx گرفتم 1920 با گارانتی امرتات.
تا الان که همه چیزش عالی بوده مخصوصا دیدن فیلم های Blue ray!!:26:البته زاویه دید صفحه از اطراف زیاد جالب نیست و فیلم های dvdrip رو هم یه کم تار نشون میده.
نرم افراهای vaio نصب شده در لپ تاپ هم عالی هستن و خیلی به درد می خورن.
من دیشب لپ تاپمو کامل شارژ کردم امروز که روشنش کردم 70 درصد شارژ داشت ,میخواستم ببینم واسه شما هم این جوریه یا واسه من مشکل داره؟
مراحل انجام Recovery در لپ تاپ های Vaioنقل قول:
Vaio Careرا از start-->All Program--->Vaio Care اجرا کنید.
2-Recovery & Restore و سپس Recovery را انتخاب کنید.
3-Create Recovery Media را کلیک کنید.
4-لپ تاپ را به برق متصل کنید و Next را انتخاب کنید.
5-در این قسمت تعداد DVD مورد نیاز برای Recovery را می بینید ,ِDVD خام را درون لپ تاپ قرار دهید و Next را کلیک کنید.
*برای Recovery از DVD های با کیفیت بالا استفاده کنید و آنها را در مکان مناسبی قرار دهید.
6-Verify my Disc را تیک بزنید تا از ایجاد دیسک های Recovery بدون نقص مطمئن شوید و سپس Next را کلیک کند تا Recovery انجام شود .
سلام mk_4th عزیزنقل قول:
آقا این حرفتا از کجا می دونی؟
سایتشا داری؟
من دقیقا یه چیزه دیگه شنیدم حتی اونی که ازش لپتاپما خریدم هم حرف شما را نمیزد.
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
منم همین که شما شنیدیدا شنیدم:8:نقل قول:
سلام hekhek جان؛ ممنون از راهنمایی های خوبی که اینجا و بخش سونی میدی؛ کار بقیه بچه ها رو راحت کردی :) منم که با موبایل تایپ میکنم دهنم... ;)
دنبال سایت واسه صحبت من نگرد چون هیچ سایتی نمیاد فروش لپ تاپ هاش رو روی بعضی مدل ها با این بحث محدود کنه و از این گذشته زیاد هم فرقی ندارن؛ سلیقه ایه...
ولی در کل این مطلب همین جوریه که ذکر شد؛ یه سایت فقط این صحبت رو توی معرفی کانفیگ لپ تاپ هاش دیدم که مطرح میکنه اونم kamancomputer.com ؛ حالا سایت رو هم بیخیال مدرک معتبر تر از لپ تاپ خودم؟ :) دقیقا پشتش نوشته
Made in U.S.A with foreign components
باطریش هم نوشته ساخت ژاپن؛ روی جعبش هم همون که بالا گفتم...
و این هم که میگن فرق نداره همون جور که گفتم به این برمیگرده که قطعات داخلی لپ تاپ ها اکثرا همون چینی هستند؛ ولی خب سر هم کردن و تحویل کانفیگ های مخصوص مربوط به کشور های متفاوته؛ تا جایی هم که خاطرمه بعضی مدل های خاص سونی هم هنوز ساخت ژاپنن؛ البته نه سری اف...
در ضمن کل این حرف ها باعث بد دلیه بچه هایی که چین دارن نشه ها؛ همشون عالین و حرف ندارن این سری مخصوصا سری 12! ;)
سلام mk_4thنقل قول:
بله پشت لپتاپ من هم همینا نوشته
Made in U.S.A with foreign components
از روی همین کاملا مشخصه که کارخونه تو آمریکا نیست و اینا به سفارش آمریکاست
بگذریم.به قول شما این مهم نیست و مهم قطعاتش هست.
ولی نکته ای که میخواستم بگم اینه که سری های ساخته شده چه چینی و چه آمریکایی اکثر قطعاتش چینی نیست و میشه گفت که حدود 3 درصدش چینی هست
مثلا باتری که شما فرمودید ژاپنیه یا مانیتورشم ژاپنیه باز
همین عامل باعث شده که لپ تاپ سونی فوق العاده باشه خصوصا به قول شما f12
نه hekhek جان؛ این حرفا چیه که میفرمایی... :)
Made in usa with foreign components یعنی ساخته شده در آمریکا با قطعات خارجی...
روی جعبت هم پس اگه لپ تاپت آمریکاییه نگاه کنی به طور واضح نوشته اسمبل در آمریکا؛ یعنی کارخونه اش اونجاس...
این هم که میگم قطعات چینی منظورم باطری و ال سی دی و بقیه قطعات مربوط به سونی نیست؛ منظورم رم و هارد و درایو و مادربورد و ... ایناست که خودتم میدونی که همه یه جورایی چینین! ;)
گفتم توی کمان کامپیوتر هم میتونی نگاه کنی؛ سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینانیه واسه همه محصولات سونی...
البته این بحث زیاد واسه بقیه بچه ها خوب نیست و باعث سردرگمیشون توی انتخاب میشه؛ پس ادامه اش جالب نیست... ولی به اون مطلب صفحه قبل من شک نکن؛ بچه هایی که من رو اینجا میشناسن میدونن حرفی رو از رو هوا نمیزنم ;)
راستی تو مافیا 2 رو نصب کردی رو لپ تاپت؟ چه جوریاس؛ میخوام تا ترم شروع نشده و درسام سنگین نشده تمومش کنم
مرسی از راهنماییهات:11:نقل قول:
بچه ها را ولش کن
خودم خیلی قبولت دارم:20:
نه من اصلا بازی نمیکنم:46:
سلام دوستان.
من دیروز رفته بودم یکی از نمایندگی های سونی گفت اصلا سری F سونی نبر چون خیلی مشکل داره میخواستم بدونم واقعا اینطوریه؟؟؟واسه خودم جای تعجب داشت:18:
بعضی از سری های سونی مشکل گرم شدن داشته که خود سونی با فراخوان و آپدیتی که کاربران انجام میدادند این مشکل بر طرف شدنقل قول:
بیشتر تو سری های cw,f11 این مشکل بود ولی الان و تو سری های جدید این مشکل اصلا وجود نداره
مثلا f12 این مشکلا نداره
نظر لطفته عزیزم :)...
خب و باز هم قضیه ی این فروشنده های عزیز!!! میلاد جان اگه نظرت روی سری 12 هست بخر ببر با خیال راحت ;) این سری یکی از با کیفیت و قوی ترین مشخصات فنی رو توی تمام لپ تاپ های موجود داراست مخصوصا واسه کارهای غیر از بازی مثل کارای محاسباتی و مهندسی حرف نداره؛ البته واسه بازی هم بگم که از دیشب هم مافیا رو نصب کردم روش؛ فول اچ دی با رزولوشن 1920*1080 با حداکثر تنظیمات واسم اجراش کرد!! کجایند دوستان ایرادگیر؟ ;) البته چون به نظرم این جور به سیستم فشار میاد؛ 2, 3تا از گزینه هاش رو یه کم کمتر کردم؛ تا همین نیم ساعت پیش هم داشتم 2, 3 ساعت ممتد بازیش میکردم؛ بدون کول پد؛ فنش همش کار میکرد و باد داغ هم بیرون میداد ولی داغی ناجور و زیادی حس نکردم... اونا که مافیا رو روی فول اچ دی و تنظیمات بالا بازی کردن میدونن بدون کول پد چه جور میشه لپ تاپ! بزنم به تخته ;)...
به نظرتون چه جوری میشه لولا های لپ تاپ رو روون یا به قول معروف روغن کاری کرد!؟ :) یه خورده همچین سفت به نظرم باز میشه؛ نمیدونم چرا؛ ولی فکر کنم دیروز این طور نبودا! مثل این که چش خورد ;) شایدم توهم زدم!
آقا توهمه.بابا بیخیال:31:نقل قول:
چه بلاهایی که دیگه سر این لپتاپ بدبخت نیاوردی
اونم لپتاپ نو سری f
نه بابا بلا که سرش نمیارم خودم از اون وسواسی هام! واسه همین وسواسمم میگم سفته میخوام نرم شه اخه به نظرم این جور سفت بمونه آخر مانیتورش تاب برداره سره به زور باز شدن!... ولی در کل زیاد هم نازنازی بارش نمیارم؛ باید لپ تاپ روز های سخت شه! ;) 2 ملیون پول رفته پاش که مثل چی کار کنه!
یه سوال رفیقنقل قول:
من به احتمال 89.89% این لپ تاپ رو بگیرم اما:
1.وزنش اذیتت نمیکنه؟تا حالا بیرون بردی با خودت؟
2.عمر باتریش در بد بینانه ترین حالت چه قد هست؟