تاپیک از اعماق بخش کشف و احیا شد.
همچنین لینک ها و مطالب در پست اول به روز رسانی شد.
امیدوارم مثل گذشته بتواند برای کاربران مفید واقع شود.
------------------
باتشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
:11:
تاپیک از اعماق بخش کشف و احیا شد.
همچنین لینک ها و مطالب در پست اول به روز رسانی شد.
امیدوارم مثل گذشته بتواند برای کاربران مفید واقع شود.
------------------
باتشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
:11:
فقط برنامه رو دان و نصب کنم ؟ کار دیگه ای نمیخواد بکنم؟
سلامنقل قول:
پست اول را مطالعه کنید
سرعت دانلود رو هم افزایش میده؟
نخیر
این کار فقط سرعت باز شدن صفحات را بیشتر میکند.
کارش هم جستجو جهت ثبت بهترین DNS ( مترجم IP ) هست برای ورود به هر سایتی.
درود
بابت این آموزش ممنونم
امروز چندبار بنچمارک گرفتم که هر دفعه از 0 تا 30 درصد افزایش سرعتو پیشبینی میکرد که آخر رندوم یکیشو وارد کردم و به نظر خودم توی این چند ساعت افزایش سرعت وبگردی تا حدودی محسوس بوده...
فقط دوتا سوال واسم پیش اومد:
1- انتخاب مرورگر چه تاثیری روی سرور DNS داره و از اونجایی که من از دو مرورگر فایرفاکس و کروم استفاده می کنم بهتره کدومو انتخاب کنم؟
2- چرا همیشه آی پی مودمم توی سرورهای پیشنهادی هست؟؟ (معمولا سرور دوم و بعضی مواقع سرور اول)
ممنون
ایا بعد از تغییر dns باید مودم خاموش روشن بشه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
این کار تا حدودی سرعت رو بیشتر میکند اما ممکن است DNS موجود در تنظیمات مودم سرعت نسبتاً بهتری را داشته باشد!
1- بعضی از مرورگر ها تنظیماتی کاملا اختصاصی دارند به صورتی سرعت با توجه به مرورگری که شما استفاده میکنید بررسی میشود .
2-این موضوع کاملا توجیه شده است. چون بهترین DNS نزدیک ترین DNS است ( دسترسی سریعتر + قوی تر نسبت به شما ) . که معمولا بسته به تنظیمات آی پی در مودم ( در حالت DHCP و آی پی های پیشنهادی )، بهترین حالت DNS هم مشخص میشود.
مودم شما چون روتر شما هست ، نزدیک ترین دستگاه برای شناسایی مسیر های ورودی و خروجی است همینطور ، تغییر آدرس به آی پی است. اما این به معنی بهترین مترجم نیست. باید تمام DNS ها بررسی شود!
خیر. این تنظیمات روی سیستم عامل انجام میشود. کافیه تنظیمات رو در بخش internet Options تایید کنیم.نقل قول:
من هنوز برنامه رو دان نکردم میخواستم بدونم کار باهاش آسونه چون زیاد حوصله ندارم:n09:
کار باهاش خیلی آسونه. تو صفحه اول توضیح دادم ( با تصاویر مراحل نصب و اجرا تا آخرین مرحله)
نیازمند چند dns لول 3 میباشیم (جز 4.2.2. 8.8 )
سلام
روی پینگ تاثیر داره؟
سلامنقل قول:
بله می تونه تاثیر داشته باشه بهتره خودتون تست کنید.
موفق باشید
الان بهترین DNS چیه؟نقل قول:
نرم افزار که توی پست اول (نرم افزاری که گوگل نوشته) خیلی طول میکشه تا DNS رو پیدا کنه.
چقدر زیاد طول میکشه DNS پیدا کنه برای همه همینه ؟
ایا پینگ کم میشه
این برنامه دقیقاً این کارو میکنهنقل قول:
با انتخاب سریع ترین DNS ، سرعت باز شدن صفحات رو بیشتر میکنه در نتیجه پینگ هم پایین تر میاد!
کسی تست کرده
چقدر پایین میاد
این تاپیک برای همین بوجود آمده. پست های دوستان را مطالعه کنید .
مطمئناً اگر بهتر هم نشه بدتر نمیشه!
کارهایی که گفتین رو انجام دادم
حتی یه ذره فرق نکرد دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید بستگی به آی اس پی تون داره ولی من با چند تا آی اس پی چک کردم همشون اراکل بهترین بودنقل قول:
بله طول می کشه. حدود 15 دقیقه و شاید هم بیشترنقل قول:
بستگی داره باید ببینید دی ان اس فعلیتون چی هست و اینکه انتخاب بهترین دی ان اس همیشه باعث نمیشه پینگ بیاد پایین. میشه گفت شانسیه و البته با بعضی از سرور ها ممکنه پینگ بهتری بگیریدنقل قول:
Sent from my Phone
DNS هیچ تاثیری روی پینگ ندارهنقل قول:
منبع:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
روی سرعت وبگردی هم تاثیر نداشت
در مواقع عمده تغیر DNS تغیری در وضعیت نت رو در پی نداره
چون که عموما DNS ها به صورت خودکار تنظیم میشن و معمولا خود شرکت خدمات دهنده DNS هایی رو تنظیم میکنه که بهترین کیفتیت رو داشته باشه ولی در بعضی موارد که این DNS ها سازگار نیستن میشه با تغیر اونها پینگ و تایم اوت رو وضعیتش رو بهتر کرد
در صفحه اصلی این موارد توضیح داده شده
DNS مترجم آدرس های سایت ها به IP است. چون کامپیوتر کارکتر حرفی رو نمیفهمه باید به عدد تبدیل بشه. به این دلیل باید این وسط چیزی باشه که بتونه با توجه به قواعد شبکه ، این اسامی رو ترجمه کنه تا دسترسی پروتکل های شبکه به اون آدرس و سایت تامین بشه !
این مترجم ها معمولا در DNS Server ها موجود هستند و سیستم ها میتونن از DNS این DNS Server ها برای ترجمه این آدرس ها استفاده کنن .
بسته به سیستم شما سرعت این مترجمه ها متفاوت است و این برنامه میاد و سیستم شما رو با مترجم های جامع چک میکنه و بهترین رو انتخاب میکنه.
ممکنه این وسط هیچ تغییری هم ایجاد نشه بخاطر اینکه آی اس پی شما بهترین DNS رو برای ترجمه به مودم شما معرفی کرده ! ( همون مبحثی که در صفحه اول گفته شد )
حالا اینکه این در پینگ تاثیر نداره یا در باز کردن صفحات ، باید توقع بیجا نداشت از این موضوع. مثل اینه که بگین مرورگر ها هیچ تفاوتی با همدیگه ندارند. اگر هیچ تفاوتی با هم ندارن چرا طرفداران خاص خودشون رو دارن؟؟ همه اینها هم کارشون سایت باز کردن است. باید مباحث هر موضوع کامل برسی شود
+
بله در پینگ و مرور صفحات ممکنه تاثیر نداشته باشه
چون موضوع DNS ترجمه آدرسه ( داخل پینگ وقتی سایت پیدا میشه دستور پینگ اجرا میشه. پس از مرحله شناسایی DNS عبور کرده ) اما ممکن است سایت ها رو سریعتر باز کند
به نظر من کسانی که فکر میکنن DNS روی سرعت مرور صفحات تاثیر قابل توجهی میتونه داشته باشه یه نکته ی مهمی رو در نظر نمیگیرن و اون وجود DNS cahce هستش.... DNS cache هم توی مرورگر و هم توی سیستم عامل وجود داره..... شما وقتی یه سایت مثل google.com رو باز میکنی فقط یک بار query زده میشه(یعنی فقط یکبار url به آی-پی تبدیل میشه) و آی پی گوگل توی DNS cache ذخیره میشه.... بعد از اون هر بار که نیاز باشه از توی کش(cache) خود مرورگر یا سیستم عامل ای-پی خونده میشه و دوباره مرورگر نمیاد DNS query بزنه.... یعنی به طور متوسط موقع مثلا یک ساعت وبگردی شاید حداکثر 10-15 تا DNS query زده بشه.... حالا این 10-15 تا واقعا چه فرقی میکنه که 100 میلی ثانیه طول بکشه یا 300؟؟؟؟ اگه خواستید به این مقاله یه نگاهی بندازید:
در مورد تاثیر DNS روی پینگ هم باید بگم که:
DNS به هیچ وجه روی پینگ تاثیری نداره....
دلیلش هم خیلی سادست.... پینگ زمان رفت و برگشت پکت ها به یک آی-پی مشخص هستش.... خوب حالا DNS این وسط چه کاری میتونه انجام بده؟ توی پینگ اصولاً url وجود خارجی نداره که پای DNS بخواد بیاد وسط... شاید بگید توی دستور ping میشه url هم نوشت... حب این فقط در واقع یه قابلیت برای ساده تر شدن این دستور هستش و مدت زمان مورد نیاز برای تبدیل url توی محاسبات شرکت داده نمیشه.... در ضمن این تبدیل فقط یکبار ابتدای کار انجام میشه چه پینگ شما 4 تایی باشه چه 100تایی....:n01:
dns مخابرات 217.218.155.155 هست؟
سلام.
start benchmark رو که می زنم این ارور رو می ده:
چه کار کنم؟
به دلیل اینکه مطالب زیاد بودن از نوشتنشون شونه خالی کردم
خوب روش اول( پیدا کردن mtu)
برای mtu
از استارت راین رو باز کنید و تایپ کنید cmd
در صفحه باز شده تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -f -l 1492
خوب ما باید از عدد 1492 هی کم کنیم تا جواب...بگیریم
عدد بدست آمده رو با 28 جمع می کنیم
ping 4.2.2.4 -f -l 1272 + 28 = 1300 = mtu
خوب این عدد رو در مودم قسمت mtu وارد می کنیم و ذخیره می کنیم
ما به این شکل به اینترنت متصل هستیم...
خوب این شکل البته کامل نیست من جزئیات رو حذف کردم و خیلی ساده گفتم
خوب شب که میشه سرور سرویس دهنده ما برای سرویس هایی که دانلود شبانه رایگان داره سرعت رو محدود می کنه ولی برای بقیه سرور ها نه
حالا ما بخوایم این وسط یه سرور پراکسی بزاریم چی میشه
خوب سرور ای اس پی برای سرور های vps هیچ گونه محدودیتی نداره
شما می تونید پراکسی پیدا کنید که یکم دردسر داره یا م یتونید با پول کمی از همین اسیا تک یه هاست دانلود ویندوزی تهیه کنید و روش پراکسی راین کنید
و خیلی راحت از تمام پهنای باندتون استفاده کنید دارم می گم از تمام پهنای باندتون یعنی شما سرعتتون بیشتر نمیشه فقط از تمام حقتون استفاده می کنید.
این روش برای من که داره جواب می ده اما نمی تونم بگم واسه همه جواب می ده بهتره 1 روز یا 2 روز برای تست از کسایی که هاست دانلود می فروشند وقت برای تست بگیرید و خودتون تست کنید
سروری که می خرید بهتره در تهران یا اصفهان باشه و لی بازم بستگی به مکان شما و مکان سرور شما داره بهتره این سرور نزدیک سرور اصلیتون باشه
توجه : کانکشن هایی که در بعضی از فروم های همسایه بفروش میرسه هیچ فرقی با پراکسی نداره....فقط به صورت وی پی ان هستش که برای راحتی کار کاربراست و وی پی اسی که روی اون وی پی ان راین شده مال شرکت های اسیا تک و پارس انلاین هستند این روش 100% جواب داده برای شرکت های اسیا تک و پارس انلاین و مخابرات و شاتل ....
آدرسهای سرورهای DNS شبکه دیتای کشور به شرح زیر است:
217.218.127.127
217.218.155.155
میتونید با Dns Jumper هم تست کنید
DNS یا همان Domain name server چیزی است که بیشتر کاربران اینترنت سر و کار چندانی با آن ندارند، ولی واقعیت این است که DNS میتواند تأثیر مستقیمی بر کیفیت وبگردی و سرعت اینترنت شما داشته باشد؛ اما چگونه متوان برای بهبود سرعت اینترنت DNS خود را تغییر دهیم؟
به گزارش «تابناک»، DNS یکی از سیستمهای مرکزی در ارتباط اینترنتی است و به همین دلیل بیشتر کاربران اینترنت سر و کار چندانی با آن ندارند. کار اصلی این سیستم این است که به دنبال آدرس IP Domainهای میگردد؛ برای نمونه، اگر شما در نوار آدرس مرورگر خود tabnak. ir را وارد کنید، DNS به دنبال IP وب سایت تابناک گشته و این نام را به آن IP ترجمه میکند تا ارتباط با وبسایت برقرار شود.
بیشتر کاربران از همان DNSهایی که از سوی خدماترسان اینترنت یا همان ISP تنظیم شده و ارائه میشود، استفاده میکنند. این امر بیشتر اوقات بدون هیچ اشکالی است؛ اما گاه نیز این DNS دچار مشکل است. از جمله:
ـ شاید سرعت آن پایین باشد (در جستجو به دنبال IP آدرسها تنبل باشد!)
ـ شاید منجر به فرستادن درخواستهای اشتباه یا ناخواسته شده و در نتیجه صفحه Error یا صفحهای آکنده از تبلیغات را برای شما نمایش دهد.
ـ همچنین شاید برخی از وب سایتها را بنا به دلایلی پیدا نکند.
البته در جایی که شما DNS دیگری را تجربه نکرده باشید، شاید به هیچ وجه متوجه این مشکلات نشوید؛ بنابراین، تغییر DNS یکی از راهکارهایی است که برای بهبود سرعت و کیفیت اینترنت میتوان از آن بهره گرفت.در واقع از آنجا که تغییر DNS یکی از سادهترین امور ممکن است، میتوان گفت که این کار، سادهترین کاری است که برای بهبود سرعت وبگردی خود میتوانید انجام دهید و البته در برخی مواقع کارسازترین راه.
البته بهترین راه برای تغییر DNS این است که نخست بهترین سرورهای DNS را فهرست کرده و از بین آنها بهترین DNS Server را برای وبگردی خود برگزینید. خوشبختانه در بازار نرمافزارها، نمونههای بسیاری برای این کار در ویندوز وجود دارد. DNS Jumper و QuickSetDNS از این نمونهها هستند.
اما در اینجا میخواهیم شما را با ChrisPC DNS Switch آشنا سازیم که تفاوت اصلی آن با دیگر نمونههای مشابه در پایگاه داده عظیمی است که از DNS Serverها دارد.
این ابزار همچنین به کاربران این امکان را میدهد که خدمات دهندگان DNS جدید را خود به فهرست پایگاه دادهها بیفزایند. حجم فایل نصب نرمافزار اندک است و مراحل نصب آن ساده. وقتی برای اولین بار اقدام به اجرای نرمافزار میکنید، تنظیمات کنونی سیستم شما را نمایش میدهد. این تنظیمات عبارتند از آداپتور اصلی شبکه، DNS ترجیحی فعلی و DNS جایگزین:
برای تغییر DNS خود نخست باید از فهرست ارائه دهندگان DNS در پایگاه داده این نرمافزار، گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. البته نرمافزار در نخستین اجرا، خود یکی از این گزینهها را برمیگزیند:
در این فهرست، شما سرورهایی همچون Google Public DNS و Open DNS، Norton DNS و Comodo DNS و مانند آن را خواهید یافت که بر پایه طبقه بندی عمومی و امنیتی و... ارائه شدهاند.
البته پیشنهاد میکنیم پیش از آنکه یکی از این سرورها را انتخاب کنید، کمی درباره ارائهدهندگان آن جستجو کرده و اطلاعات به دست آورید، زیرا از آنجا که هر تلاشی از سوی شما برای ارتباط با اینترنت از درگاه DNS منتقل میشود، شاید چنانچه DNS سرور انتخابی گزینه مطمئنی نباشد، منجر به ضبط فعالیت اینترنتی شما شود.
سپس باید بر دکمه Change DNS کلیک کنید که در این حالت نرمافزار با نمایش پیامی، شما را از تغییر وضعیت به DNS جدید آگاه میسازد.
در هر صورت برای بازگرداندن تنظیمات DNS به حالت اولیه، کافی است بر دکمه Restore DNS کلیک کنید تا تنظیمات اصلی ISP در خصوص DNS فعال شود.
در پایان باید گفت، این نرمافزار با داشتن یک پایگاه داده خوب و طبقهبندی مشخص از DNS Serverها به یک ابزار خوب و مطمئن برای تغییر DNS تبدیل میشود. همان گونه که گفته شد، تغییر DNS در بیشتر موارد ضروری نیست، ولی چنانچه از سرعت اینترنت خود گلایه دارید، میتوانید این راه را برای بهبود سرعت اینترنت بیازمایید؛ افزون بر اینکه تجربه تغییر DNS به خودی خود، تجربهای سودمند است.
آقا ممنون مطالب خیلی خوبی بودش :n16:
عالی بود ممنون
همش الکیه من 5ساعت وستادم تا با برنامه گوگل یه دی ان اس پیدا کرد اخزم نتم سرعتش کم شد که بشتر نشد
الکی نیست !
فقط تنها مشکلی که هست اینه که این اینترنت ..؟؟.. را هر روز دستکاری میکنند
از بس پورت ها را بستن یا محدود کردن سرعت به این شکل درامده و دی ان اس ها هم جوابگو نیستن
ناسلامتی تو ایران در یک کشور جهان سومی زندگی میکنیم
يه سئوال فني از اساتيد محترم
من مودم رو در حالت بريج ست كردم و از روي سيستم يه كانكشن بردلند درست كردم حالا سئوالم اينجاست كه :
dns هايي رو كه برنامه پيشنهاد ميده رو بايد داخل كانكشن وارد كنم يا رو Local Area ؟
pppoe >>> در مودمنقل قول:
بریج >>> در کانکشن
سلام--با اینکه من اینترنت مخابرات 2m دارم سرعت لود شدن صفحات پایین است--از dns مخابرات استفاده میکنم access time با ان 10 میلی ثانیه است اما با نرم افزارهای جانبی مثل یکی بالا access time 128 است پس dns مخابرات بهتر است پس چرا صفحات دیرتر لود می شود---
سوال، باز تغییر دادن مقدار MTU در مودم ، چه تغییراتی در سرویس اینترنت اعمال میشه و فوایدش چیه؟ ممنون.نقل قول:
با ChrisPC DNS Switc
دی ان اس اولی رو زدم سرعت به تور محسوسی افزایش یافت:n19:
ولی گوگل بهتره:n02: