نسبت به اینکه عربیم خیلی ضعیفه خوب بود ! بین 17.75 - 18.25 میشم
Printable View
نسبت به اینکه عربیم خیلی ضعیفه خوب بود ! بین 17.75 - 18.25 میشم
اگر متضاد نقص که نوشتم اکمَلَ رو غلط نگیره + یه 0.25 دیگه که درسته ! همون 1 نمره رو غلط دارم !!! حداکثر 1.5 نمره با اون 2 تا .... جالبه چیز هایی که فکر میکردم غلطن درست در اومد و اونایی که فکر میکردم درستن غلط !!!
باورم نمیشه عربی رو انقدر خوب دادم !!! :D تازه دیشب بود که درس 6و7 رو برای اولین بار میدیدم !!!
0.5 ترکیب رو غلط نوشتم ! 0.25 لغت - 0.25 سوال 11
* سوال 10 اولی تو پاسخ نامه معلوم نیست چیه ! ... ؟!
امتحان خوبی بود.من خیلی خوب دادم و فک می کنم که حد اکثر 1 نمره تا 1.5 غلط داشته باشم.
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/8903118_araby_fizik_tjroby.doc
صدمین پستمه
همه به من تبریک بگن :8::7::26::15:
ميگم سنجش گفته 80 درصد داوطلبايي كه حسابانو(:2:) امتحان دادن زير 10 گرفتن!:18:
صحت داره؟
خیلی سخت بود من عربیم همیشه 20 بود حالا 18 میشم
این چه وضعشه؟؟؟؟مگه سوال 5 قسمت اول حال نداریم که حال ترجمه کرده اخه
بابا من از بیخ عرب نیستم باید چی کار کنم
اون از فیزیک اینم از عربی .هندسه هم معلممون 2تا سوال رو اشتباه گفته بوده گفت حد اکثر میشین 18/5 این همه درس بخون اخرشم به خاطر معلمت نمرت کم بشه
میترسم معدلم کم بشه خدااااااااااااااااااااااا ا اون وقت هیبتم جلو معلما از بین میره اخه من چی کار کنممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:19:
سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!اگر کسی دونست به ما هم بگه! واقا آدم با امید 19-20 میاد بیرون بعد که پاسخ نامه رو میبینه چیز های عجی توش پیدا میشه! مثل همون هم فشار فیزیک که از کل کلاس ما فقط یه نفر نوشته بود هم فشار اونم بیچاره هیچ دلیلی پیدا نکرده بود شانسی نوشته بود که درست از آب در اومد!
من شیمی نمیخونم چون حتما معاممون یه چیزایی رو اشتباه گفته تازه بازم یه سوال میدن که اشکت دراد نخونی بهتره حداقل شب راحت میخوابی
دیگه خسته شدم میخواستم معدلم بالای 19.90 شه حالا باید دعا کنم 18 نشه:41:
لطفا منو دلداری بدید:10::41: خواهش میکنم:19:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
چون سمعتها ها داره یعنی مونث.بنابراین تقول مفرد مونث غایب که میشه میگفتنقل قول:
[QUOTE=surpriser;5034174]سلام.من هر چی فکر میکنم نمیفهمم چرا سوال 5 ب گزینه 1 میشه!QUOTE]
اگه منظورت همونيه كه حضرت نوحم توش بود به خاطر اينه كه دَعا از ريشه دعو هست به معني دعوت كرد چون دعو فعل ماضي سادست نه استمراري!:46:
ما که خودمون تازه واردیم ولی تبریک:20:نقل قول:
[QUOTE=baron.1992;5034235]ولی اخه یه جوری معنی کرده اونو انگار حاله (دلسوزانه)خوب حال دیگه یعنی چی اخه:41:نقل قول:
یه دلیلش فعلش هست + دلسوزانه رو میشه معادل همچون دلسوزان گرفت ...
اون ترجمه ی جمله ها جمله ی سومی دوتا لغتش رو اصلا نخونده بودم جمله بندی رو طوری کردم که لغتهایی که بلد بودم اول افتاد و لغتهایی که بلد نبودم و از خودم در آوردم دوم افتاد. امیدوارم نصف نمره بدن.
سه تا کلمه داده که دوتاش توی جمله صدق میکنه بجز یکی. اونی که صدق نمیکنه رو باید بنویسی توی پاسخنامه. اولی کلمه ی منصوب در جمله صدق نمیکرد، دومی چون منادا مضاعف بود نباید مضموم میبود. البته من دومی رو ربَنا نوشتم نه ربُنا. اشتباه لپی احمقانه ای بود.نقل قول:
میگم این سوال 10 قسمت ب چی خواسته بود
اگه گاج میخونی همین الان شروع کن که خیلی زیاده و وقت هم کمه.نقل قول:
شیمیم همیشه بالا 18 بوده(الیته امتحان های دبیرمون در حد المپیاده) و تو کانون هم همیشه بالای 80 % میزدم
چرا سوال 10 اولیش تو پاسخ نامه ساکن گذاشته ؟؟؟؟تو گزینه ها ساکن نداره که!!!خودشونم نمیدونن چی کار میکنن
دوستان به مقداری پول نیازه بریم وسیقه بزاریم جناب ریگی رو ازاد کنیم ترتیب این طراحارو بده یه ملت راحت شن
یکی میگفت طراح فیزیک همونیه که سال 86 رو طرح کرده بود یه بار جستی ملخک 2بار....
شما سوالای 86 فیزیک رو با 89 مقایسه میکنی ؟! .... اون سوالا اصلا قابل مقایسه نیستن ! ...نقل قول:
سلام
دیدم این تاپیک ماله امتحان نهایی اومدم توش , ولی صفحه آخر رو که خوندم هیچ چیش ربطی به امتحان نهایی نداشت :31:
حالا بیخیال , امتحان عربی تقریبا سخت بود !!
من متضاد نقص رو اکمل نوشتم به نظرتون درست میگیره ؟
نقل قول:
جالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
نقل قول:
آره منم موافقم ، تو يه از قرانم اشاره شده كه عربا :2:چون زيادي جاهل بودن اگه پيامبر جاي ديگه اي ظهور ميكرد امكان هدايت از عربا كلاً صلب ميشد ، باور كن
نقص 2 تا معنی داره ... کاهش و ناقص - کاهش میشه زاد - ناقص هم اکملنقل قول:
جالبه از هركي ميپرسيدم ميگفت اكمل من خودمم اينو نوشتم ولي كلاً فقط شاگرد اولمون درست نوشته بود!
به نظر من هر 2 درستن !!!
این 10 الف تو پاسخ نامه ساکن گذاشتن ! ... بعد درستش رو چطوری به اطلاع مصحح ها میرسونن ! ... اصلاحیه میدن ؟
چطوری از این اصلاحیه ها با خبر بشیم ؟ ... شاید فیزیک هم فرایند همدما هم درست بگیرن !!! ... تو کتاب بدون یخش هم فشار هست ... با یخ همدما میشه دیگه !!!
دوستان تو سوال 8 حال مگه (فهم ارفع الناس شانا)نمیشه؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
دوست من شما اگه دقت میکرین جمله حالیه همون یرزقون هستنقل قول:
انی که شما میگی ارفع اومده ارفع یک صفت بر وزن افعل هست و بعد از اون حتما تمیز نسبت میاد!
نه این نمیتونه حال باشه
نمره من بالا 18 برآورد میشه ! بین 18 و 19 :46: :11:
به به به چه خبره اینجا :31:
اگه میدونستم از اول امتحانا می اومدم
! توجه !
! پاسخنامه تمام امتحانات !
پاسخنامه ی امتحان عربی:
برای دیدن جواب بقیه درسا هم به آدرس زیر بریدکد:http://www.aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/8903118_araby_fizik_tjroby.doc
و از سمت چپ صفحه "سوالات و پاسخ امتحانات اردیبهشت و خرداد 89" رو انتخاب کنید بعد از زیر مجموعه ای که باز میشه " سال سوم متوسطه خرداد ماه 1389" رو انتخاب کنیدکد:http://www.aee.medu.ir
لینک مستقیم ندادم چون به دلایل نا شناخته ای کار نمی کنه
راستی یه چیز دیگه :
یه جونمرد پیدا نمیشه واحدای هر درس تو کارنامه رو بزاره اینجا تا من و بقیه دوستان بتونیم معدلمونو حدس بزنیم:46:!؟
برای خودم تو یه فایل اکسل درست کرده بودم ... فقط کافیه نمره هر درس رو عوض کنید .... خودش حساب میکنه ! ( برای رشته ریاضی ) ... تجربی ها و انسانی ها هم میتونن واحد هاش رو تغییر بدن و ... !
اکسل 07 :اکسل 03 :کد:http://www.box.net/shared/h5m8yd0y85
واحد ها رو هم از روی کارنامه نوشتم !کد:http://www.box.net/shared/pbry2vubsc
اخوی! نمیشه این مستمر رو هم روش اثر بدی؟ روی این اکسل
سوال 13 "جدّا" چطور می تونه مفعول مطلق باشه؟؟؟ اصلا، مصدر کدوم فعل داخل جملست؟
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
آها فهمیدم حتما مثل همون "شکرا" و... است که خودش به تنهایی هم می تونه مفعول مطلق باشه نه؟ اصلا حواسم نبود.
چرا میشه ! ... وقت کردم درست میکنم کل ترم 1 و 2 رو میزارم ! ( احتمالا پنجشنبه بعد از شیمی وقت میشه !!! ) :20:نقل قول:
تا حالا 10 صفخه بیشتر نخوندم !!! ... باید فردا زیاد فشار بیارم !! :31: ... خوبیش اینه که شیمی رو خوب خوندم تو طول سال ! ... فقط فصل 3 برام جدیده بعضی جاهاش !
* از این امتحان هایی که دادیم چند تا رو 20 میشین ؟ ( اگر 20 نمیشین بالاترین نمره رو بگین ! )
خدارو شکر بچه های اینجا همه معدل بالای 19 دارن !!!
با این فرض => هرچی فیلسوف خواهیم داشت از اینجا خواهد بود .!!!
اگه حرفا راست باشه !!!!
20? کامپیوتر:دی
بالاترین هم احتمالا ۱۹.
معدل کتبی هم حدود ۱۷.۵
من هندسه و جبر و 20 ميشم.كمترين هم يا ديني يا حسابان حدود 12-14 ميشم
نقل قول:
خوش به حالتون من همه امتحانامو بالاي 18 ميشم به جز فيزيك و حسابان و هندسه
هندسه و فيزيك و ميشم 13-14 ولي حسابانو به گفته ناظممون از هر كلاس فقط 3-4 نفر قبول شدن منم دارن به قبول شدن ميانديشم!:37:
من که حسابان بهترین امتحانم بود 19.5 میشم اون نیم نمره واسه اون بازه ها ! چرا میگید سخت بوده ؟
ولی زبان فارسی و ادبیات خراب کردم
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
حس شیمی خوندن نیست
يه سوال :
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟:13::11::18:
مخصوص سال سومی می دن.ماهارو نگه می دارن یه کنار که بقیه امتحان رو بدن بعد یواشکی سوال های پیش رو با مداد حذف می کنند و می گن بقیه اش رو بزنید:31:نقل قول:
با سلام خدمت همه بچه ها . ميگم ما كه كنكور دانشگاه آزاد رو ثبت نام كرديم . سوالاتش رو مخصوص دانش آموز سال سومي ميدن يا ما هم بايد همون امتحان بقيه رو بديم؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(معلومه که عین بقیه. فقط تو این کتاب تست بازرگان نوشته هر وقت تو شیمی گزینه بود با این حالا که تمام گزینه های قبل اونو بزنید.اکثرا درست در می آید)
یک سوال شیمی. من از روی کتاب می خونم. می خواستم ببینم ΔS رو چگونه می دهند.یعنی ΔS یک عدد خاص است یا همان تفاضل مول های دو طرف واکنش؟مثلا میشه ΔS این واکنش را دمای اتاق محاسبه کرد؟:
2H(2) g + O(2) g ====== 2H(2)O L
تو همین کتاب بازرگان (البته آموزشش) هست ولی تو خارج از محدوده یعنی نمی دن.
نه عدد نميدن.نقل قول:
مثلا ميدن ميگن بگو مثبت هست يا منفي.:46:
پیش به سوی بیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول:46:
در کل کتاب خیلی جالبیه، کتاب مورد علاقع منم هست
باورم نميشه.
يعني اگر فردا اينو بديم ديگه راحتيم؟:20:
زبانو كه ديگه همه بالاي 18 ميشيم.قول ميدم
خدا كنه فردا سوالا متفاوت نباشه
آره می دونم ولی کی حوصله داره بیاد 16 تا عکس رو از اول بنویسه:31:نقل قول:
قلعه حیوانات برای جورج اورول هست، نه جورج اوول