دوست عزیز لطفا از مودمتون عکس بگیرین و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز لطفا از مودمتون عکس بگیرین و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیدنقل قول:
چند روزی هست که چراغ ADSL از ساعت 12 ظهر به بعد کلا قطع میشه و فقط چشمک میزنه
لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream Upstream SNR Margin :16.4 11.9 db Line Attenuation :34.7 23.3 db Data Rate :7115 940 kbps Max Rate :9324 936 kbps CRC :21593 67
سرعت دانلود 25 !!! غیر عادی نیست ؟
دوست عزیز شما باید برید تاپیکنقل قول:
ولی کیفیت خطتون بد نیست.نویز هم زیاد بالا نیست
خطتون رو 7 مگ بسته شده.احتمالا شرکت ارائه دهنده سرویستون اکانتیکون رو محدود کرده.غیر عادی هست چه سرویس دارید
در ضمن بقه سوالهاتون رو در اون تاپیک مطرح کنید
سلام من یه مودم TP-LINK TD-W8960N دارم اما نمیدونم چطور میتونم بفهمم که نویز خطم چقدره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با ورود به تنظیمات مودمنقل قول:
اینم تاپیک خوبیه:
سلام . من قبل از اینکه اینجا کامنت بزارم تاپیکی که گفتید رو مطالعه کردم و اینم میدونستم که از طریق منوی کانفیگ باید ببینم نویز خطم چقده ولی تو منوی کانفیگ مودم اینچیزارو پیدا نکردم.نقل قول:
مدل دقیق مودم رو بگونقل قول:
تو بعضی مودم ها فرق داره
سلام تو کامنت قبلی گفته بودمنقل قول:
TP-LINK TD-W8960N
device infoنقل قول:
statistics
dsl
ببین می یاید
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 263 215 Attenuation (0.1 dB): 300 123 Output Power (0.1 dBm): 195 125 Attainable Rate (Kbps): 18548
ممنون از راهنماییتون این اطلاعاتیه که من از مودمم دریافت کردم
من خودم یه خورده گیج شدم ازین اطلاعات ولی در کل راضیم از خطم.
بایدم راضی باشین.اوضاع خطتون خیلی خوبه.نقل قول:
سلام دوستان من سرویس ADSL دارم با سرعت 8 مگ در ثانیه SNR خطم گاهی اقات میاد روی 6 قطع میشه اینترنت حالت عادی هم این عدد روی 8 هست
سیم کشی داخلی هم کلا عوض کردم, می خواستم کمکم کنید ببینم برای کاهش نویز چیکار باید کنم؟
سلام بر همگی من اطلاعات مودم رو چک کردم SNR Margin بالا ست که این خوبه اما Attenuation هم خیلی بالا که این یکی بده!!ادر کل اساتید بنظرتون اینترنت من خوبه یا بد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس برای من لود نشد!نقل قول:
تاپیک زیر هم تاپیک خوبیه
با سلام و درود
من مودمم linksys 120wag هست و اصلا توی منوهاش هیچ گزینه ای به نام snr margin وجود نداره مثل جدولهایی که شما در پستهای بالا گذاشتین ندارم . فقط یه قسمت status داره که Downstream Rate و Upstream Rate داره . از این دو عدد چجوری بفهمم اوضاع سرعت و نویز و ... در چه وضعیتیه عکسش رو براتون میزارم . ممنون از پاسختون
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 2155 11520 Max Rate (Kbps) 2307 21248
SNR Margin (dB) 10.6 17.4 Line Attenuation (dB) 18 27
Errors (Pkts) 0 0
سلام
سیم کشی رو از دم در که کابل مخابرات میاد عوض کردم کابل تلفن کرمان درجه یک گرفتم و سیم ها رو عوض کردم .
یک مگ مخابرات هست .
یکی یه توضیح می ده این سرعت ها چرا انقدر بالا هستند ؟ و یعنی چی ؟ این اس ان آر خیلی پایین نیست ؟
از این لینک استفاده کن نشون میده :نقل قول:
من اون cmd زدم ولی با اینکه انگلیسیم خوبه تا حدودی فهمیدم ولی میشه بازترش کنین مثلا دقیقا میشه بگید اسم برنامه هایی که دارن استفاده میکنن کجاش نوشته و واسه حذفشون میشه کاری کرد؟؟؟؟نقل قول:
:n13:
سلام
اساتید اگر زحمتی نیست نظرتون راجع به وضعیت خط من راهم بفرمایید
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 20.2 27.1 Attenuation (dB) 31.5 17.0 Output Power (dBm) 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps) 20492 1234 Rate (Kbps) 8191 508 K (number of bytes in DMT frame) 121 12 R (number of check bytes in RS code word) 12 16 S (RS code word size in DMT frame) 0.94 11.88 D (interleaver depth) 64 2 Delay (msec) 15.09 5.94 FEC 3356 0 CRC 11 0 Total ES 3 0 Total SES 0 0 Total UAS 0 519733
خطت وضعیتش بسیار خوبه با وجود بسته شدن خط روی سرعت 8 مگ نویز تقریبا کمی دارهنقل قول:
فاصلت ولی با مرکز مخابراتیت حدودا 2 تا 3 کیلومتره که البته این مشکلی زیادی ایجاد نمیکنه
با سلام خدمت دوستان و تشکر از کسانی که زحمت می کشند.
یک سوال داشتم از عزیزان.من هر چقدر مقادیر Noise Margin و Attenuation را نگاه کردم ، این اعدادی که دوستان فرمودن ، نبود.
مودم من Linsys Wag 120 N هست و این هم مقادیر نویز ، تخریب :
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG120N
Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04
GUI Version: A1.00.16_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: AnnexM+ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 3070 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 282 dB 264 dB
DSL Attenuation: 282 dB 281 dB
DSL Transmit Power: -407 dBm -435 dBm
دوستان لطفا راهنمایی کنند این اعداد چرا با اعدادی که میگن متفاوته؟از اسپیلتر دی لینک هم روی هر پریز تلفن استفاده میکنم.
با تشکر
تاپیک زیر رو نگاه کنید:
نقل قول:
با سلام به شما دوست گرامی و تشکر از پاسخ شما
عزیز ، من قبل از پیشنهاد شما ، اون پست رو که فرمودید ، مطالعه کرده بودم ، اما حقیقتش باز هم نتونست در مورد اعداد مودمم ، اطلاعاتی به من بده.
به عنوان مثال ، در اون پست گفته شده که مقدار DSL Attenuation ، اگر روی 60 باشه اوضاع بده و هر چه بالاتر بره ، اوضاع بدتر میشه .خوب این مقدار برای مودم من 326 هست ، یعنی نزدیک 6 برابر بیشتر. یا مثلا در مورد نویز مارگین گفته شده که عدد 29 به بالا عالیه ، و این مقدار در مودم من 326 هست. ( مقدار تخریب و نویز مارگین ، هر دو عدد 326 هست )
امیدوارم که توانسته باشم منظورم رو شفاف و راحت برسونم.اگر میشه لطفا بفرمایید مشکل از کجاست.
به هر حال از جوابتون سپاس گذارم.موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز اعداد نویز و پایداری خط واسه شما اینطوری هستش:
32.6
همونطور که دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادن اعداد شما 32.6 هستننقل قول:
با توجه به این مقدار
خط خوبی دارید
اگر دوست دارید بیشتر بررسی بشه
از مقادیر عکس بگیرید و در تاپیک نویز قرار بدید تا دوستان راهنمایی کنن
خواهشا نظتونو بگین برام خیلی مهمه
DSL Status: Up
+DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 996 kbps
DSL Downstream Rate: 9995 kbps
Down up
---------- ------------
DSL Noise Margin: 142 dB 120 dB
DSL Attenuation: 142 dB 204 dB
DSL Transmit Power: -380 dBm -431 dBm
عکس رو همنتونستماینجا اپ کنم ولی مشخصاتش اینه
speedtest.net:
ping:53ms
download speed: 1.92
uploadspeed:0.84
pingtest.net:
line quality:
c* mos:4.16
ping:180ms
jitter:1ms
میخوام مطمئن بشم که اینترنت یا مودم یا کلا خطم هیچ نویز یا مشکلی نداره .فاصله ام از مخابرات 800 متر تا 1 کیلومتر بیشتر نیست . بخاطر اینکه اکانت برای رسیورم گرفته ام با مبلغ بالا . ولی قطعی و فریز زیاد دارم میخوام مطمئن بشم که مشکل از اکانتمه یا اینترنتم. اگه از اینترنت من هست مشکلو چجوری حل کنم؟ خواهشا جواب حقیر رو بدین. ممنون و سپاسگزارم.
سلامنقل قول:
وضعیت معمولی
تاپیک زیر هم خوبه:
سلام
دوستان ببینین وضعیت خط من چطور هست
عالیه !!! تا 25 مگ ساپورت میکنه واپلود تا 1 مگنقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من الان 512 نامحدود مخابرات دارم و با هزار بدبختی دارم پیج باز میکنم
این موارد بسته به عوامل دیگه است و خط شما ایرادی ندارهنقل قول:
سلام
دوستان سوالات نویز رو در تاپیک زیر بپرسید:
شرمنده این لینک صفحه اول کار نمیکنه میشه بگیر حداکثر سرعت برای من چند میشه؟
سلام به همگی
من قبلا" در تاپیک نویز وضعیتم رو پرسیده بودم که از لحاظ نویزشرایط خوبی داشتم اما سرعت اینترنت من به شدت پایین هست و قطعی همبه صورت متناوب برای یکی دو دقیقه به تعداد زیاد در روز دارم، دیگه به این نتیجه رسیدم که باید آی اس پی روعوض کنم.لطفا" تست هارو ببینید و بگید که شرایط من به چه شکل هست؟ضمنا" اگر راهکاری هم برای بهبود وضعیت دارید بفرمائید.--- System Information ---مرسی
Vendor: Linksys
ModelName: WAG54G2
Firmware Version: 1.00.10 , 2008-08-01T20:20:49
Boot Version: 1.03
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 636600
DSL Downstream Rate: 211200
Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 41.0 dB
DSL Attenuation: 10.5 dB 6.30 dB
DSL Transmit Power: 10.3 dBm 12.4 dBm
--- Wireless Information ---
Wireless Driver Version: 2.1.34
Wireless Status: Enabled
Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ
Wireless SSID: linksys
حداکثر 13 مگ:n02:نقل قول:
با این نوشته هایی که گذاشتید میشه فهمید که به مرکز مخابراتی چسبیدید !!! ولی میزان دان استریم و آچ استریم اینجا نوشته نشده که فهمید حداکثر سرعت شما چقدر میتونه باشهنقل قول:
لطفا اطلاعات کامل تر بذازید
قربان فکر می کنم باشه،نقل قول:
DSL Upstream Rate: 636600
DSL Downstream Rate: 211200
سرعت دانلودم پایین هست اما جالب اینجاست که سرعت آپلود بالاتر از دانلود هست
اره راست میگید بودش !!! من ندیدم :دی (پیریه دیگه :دی)نقل قول:
یعنی خط شما 6 مگ دان استریم و 2 مگ آپ استریم بسته شده ؟ :دی
خط شما فیبر نوری هستش ؟؟؟ اگه فیبر هستش صبا تو شهر شما فیبر رو ساپورت میکنه؟ اخه نویزتون خیلی خیلی پایینه :دی
چند روز هست که خیلی ها مشکل افت سرعت دارن و شما هم یکی از همون دسته افراد هستید
والا سرعت بالاتر از این هم بود که من گفتم قطعی دارم سرعت رو آوردن پایین، ضمنا" بنده تهران هستم ونمی دونم فیبر هست یا نه، پس خطم مشکلی نداره ومشکل از آی اس پی هست،درسته؟نقل قول: