سلام.
مقایسه تبلتها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام.
مقایسه تبلتها
: دینقل قول:
مهندس قبل از جوسازی () برو خبرها رو بخون
صفحه که IPS هست، ولی تغییر مهمی نکرده (یکی دو تا از این خبرنگارها توی توییترهاشون نوشته بودن کمی بهتره، ولی همون کمی بهتر)
A5 = Cortex A9 Dual Core 1GHz
GPU: Up to 9x Faster
(تایید نشده ولی میگن SGX 543) ، خروجی تصویر 1080p هم داره.
iOS 5 احتمالا UI جدید داره (اپل توی این یک سال n تا Patent برای UI ثبت کرده، حتما خبرایی هست ) ، فعلا 65,000 تا App رو می سنجیم در مقابل 100 تا
این قرار داد سامی و اپل الان برای چی هستش اونوقت؟: دی(یحتمل IPS رو LG میسازه دیگه: دی)
خوشبختانه Super PLS نیست!(تبریک میگم به فن های اپل:دی)
1080P خروجی HDMI رو دوست میداریم ولی یکی میشه بگه دوربینش چنده؟(اگه 5ئه روی iPhone 4 روی این باشه ساخته LG هستش: دی)
میرسیم سر GPU جدیده: دی
این مهمه
هرچی که هستش یچی باید در حد Orion و Tegra 2 باشه(تضمین می کنم قویتر از Tegra 2 نیست:دی)
عمرا: دینقل قول:
iOS 5 احتمالا UI جدید داره (اپل توی این یک سال n تا Patent برای UI ثبت کرده، حتما خبرایی هست ) ، فعلا 65,000 تا App رو می سنجیم در مقابل 100 تا
فکر کنم اپل باید iOS رو جدا کنه
یکی برای iPod و iPhone
یکی برای iPad
دقیقا مثل کاری که گوگل کردش
ولی منتظر iOS 5 میمونیم،موجودی که همه تو روز معرفیش میشیم :O :دی
+
پست بالایی رو دوست میداریم چون نویسندش یه فنه LG خالص بودش: دی
من نمیدونم چرا هر بار تو کنفرانس اپل پای برندهای دیگه رو وسط میکشن ! عین آقای X در 2 سال پیش !نقل قول:
یک لایه به صفحه اضافه میشه تا صفحه دیگه چربی به خودش نگیره، برای همین هم نسبت به اثر انگشت مقاوم تر میشه. از آِیفون 3GS به صفحه های تاچ اپل اضافه شده و جدیدا رقیب ها هم (با 2 سال تاخیر) رفتن سراغش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
همینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x400. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حرف که بخوایم کار برندهای دیگه رو copycat فرض کنیم واقعا بی انصافیه !
تکنولوژی به مرور زمان با مشارکت همه برندها گسترش پیدا میکنه و تکمیل میشه نه صرفا با مشارکت شرکت آقای استیو جابز و تکنولوژی اونها !
هر کنفرانس یه اتفاق مشابه این میفته که انحصارطلبی شدید اپل رو نشون میده .
همین عجیبه :دینقل قول:
A5 رو که TSMC می سازه، صفحه هم LG ، اون قرارداد برا چی بود؟ :دی
نتیجه: منتظر خبرهای جدید از اپل باشید!
Orion که احدی نیست سامسونگ هم رفته سراغ Tegra 2 (امروز تایید شد گالاکسی جدید هم با تگرا 2 میاد) ، قوی تره از تگرا یا نه؟ باید صبر کنیم :31:
گوگل که گفته OS تبلت و موبایلش رو یکی می کنه، و نسخه بعدی برا هر دو مشترکه، شما میگی اپل باید جدا کنه؟ :دینقل قول:
عمرا: دی
فکر کنم اپل باید iOS رو جدا کنه
یکی برای iPod و iPhone
یکی برای iPad
دقیقا مثل کاری که گوگل کردش
ولی منتظر iOS 5 میمونیم،موجودی که همه تو روز معرفیش میشیم :O [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام جان شما شکی داری اپل این فرم فکتور رو به دنیا معرفی کرد؟ تا قبل از آیپد کسی اصلا به این فرم فکتور توجه کرده بود؟نقل قول:
درسته تکتولوژی با مشارکت همه پیش میره، ولی توی این چند سال این اپل بوده که بازار رو تعریف کرده، و بقیه طبق تعریف اپل وارد اون بازار شدن. اسمارت فون (با مفهوم جدید) رو اپل تعریف کرد، تبلت با مفهوم جدید رو همینطور، PMP با مفهوم جدید رو همینطور، Content-delivery رو همینطور، App Store رو همینطور و ... . غیر از اینه؟
هر حرکتی به سمت جلو یک پرچم دار داره و یک عده که پشتش حرکت می کنن، و فعلا اون پرچم دار اپل هست، و بقیه دنبالش حرکت می کنن، اسمش Copycat باشه یا هر چیز دیگه، واقعیت همینه.
انحصار طلب برا گفتن واقعیت؟ :دینقل قول:
هر کنفرانس یه اتفاق مشابه این میفته که انحصارطلبی شدید اپل رو نشون میده .
انحصارطلبی رو باید توی سیاست های یک کمپانی دید، نه توی یک اسلاید که برای Fun توی کنفرانسشون قرار میده. ما که تابحال ندیدیم هرکی به اپل انگ انحصارطلبی می زنه دلایل منطقی داشته باشه.. اکثرا یا از روی اطلاعات اشتباهه یا عدم اطلاع از دلایل فنی پشت تصمیماتی که اپل می گیره. یه نگاه ساده به اکوسیستم اپل هم چیز رو کاملا واضح می کنه.
نکنه می خوان Bada رو با iOS مخلوط کنن؟(شوخی:دی)نقل قول:
همین عجیبه
A5 رو که TSMC می سازه، صفحه هم LG ، اون قرارداد برا چی بود؟
نتیجه: منتظر خبرهای جدید از اپل باشید!
Orion که احدی نیست سامسونگ هم رفته سراغ Tegra 2 (امروز تایید شد گالاکسی جدید هم با تگرا 2 میاد) ، قوی تره از تگرا یا نه؟ باید صبر کنیم
به نظرم شاید نسل بعدی iPhone ها OLED باشه! خوب کی بهتر از سامی برای ارزون ترین OLED :دی
ولی Tegra 2 قویتره اینو مطمئنم:دی
آرمان جان حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ، ولی فرض رو بر این بزاریم که یک شرکت بخواد فروش بیشتری رو با بدجلوه دادن بقیه برندها داشته باشه کاملا غلط هست .نقل قول:
پیام جان شما شکی داری اپل این فرم فکتور رو به دنیا معرفی کرد؟ تا قبل از آیپد کسی اصلا به این فرم فکتور توجه کرده بود؟
درسته تکتولوژی با مشارکت همه پیش میره، ولی توی این چند سال این اپل بوده که بازار رو تعریف کرده، و بقیه طبق تعریف اپل وارد اون بازار شدن. اسمارت فون (با مفهوم جدید) رو اپل تعریف کرد، تبلت با مفهوم جدید رو همینطور، PMP با مفهوم جدید رو همینطور، Content-delivery رو همینطور، App Store رو همینطور و ... . غیر از اینه؟
هر حرکتی به سمت جلو یک پرچم دار داره و یک عده که پشتش حرکت می کنن، و فعلا اون پرچم دار اپل هست، و بقیه دنبالش حرکت می کنن، اسمش Copycat باشه یا هر چیز دیگه، واقعیت همینه.
منصف باشیم قطعات ریز و مصرفی همین آیپد رو شرکتهایی میسازن که اپل مسخره میکنه ، مثل ال جی و سامسونگ .
در مورد مثال شما ، وقتی اپل اومده روی یک فرم فکتور مثل گوشی های اسمارت فون ایده خودش رو پیاده کرده مطمئنا از ابتدا مال خودش نبوده که اینطوری انحصار طلبی نشون میده ! بحث نرم افزار و سیستم عامل رو جدا کنیم اپل در زمان معرفی آیفون غیر از داشتن صفحه نمایش خازنی هیچ ایده جدیدی نداشت و همپا با بقیه برندها جلو اومد .
در مورد آیپد هم همینطور ، آیپد نسل قدیم هیچ تکنولوژی به اصطلاح خفنی نداشت ! فقط ایده جالب و بکری بود که گرفت .
این که استیو جابز سر ادامه دادن یک تکنولوژی از سوی بقیه برندها اونها رو مسخره کنه واقعا زشته !
پروسسور A5 رو در نظر بگیریم ، مطمئن باش برندهای الجی و سامسونگ روی تبلت هاشون پروسسور dual core نمیزاشتن اپل هم اینکارو نمیکرد ، این تقلید و copycat نیست ؟!
یا همین ارتقا دوربین در آیپد 2 ، مسلم هست تمام این برندها نقص ها و ایرادهای همدیگه رو رفع میکنن و نمیشه اسمش رو تقلید گذاشت .
سیاست های اپل که کاملا شفاف هست ، اپل حاضره برتر بودن و تک بودن رو به سود محصولاتش ترجیح بده .نقل قول:
انحصارطلبی رو باید توی سیاست های یک کمپانی دید، نه توی یک اسلاید که برای Fun توی کنفرانسشون قرار میده. ما که تابحال ندیدیم هرکی به اپل انگ انحصارطلبی می زنه دلایل منطقی داشته باشه.. اکثرا یا از روی اطلاعات اشتباهه یا عدم اطلاع از دلایل فنی پشت تصمیماتی که اپل می گیره. یه نگاه ساده به اکوسیستم اپل هم چیز رو کاملا واضح می کنه.
از روی تمام محصولاتش هم میشه این رو فهمید ، به هر حال آیپد 2 محصولی هست که موفق میشه ، نظر من این بود .
یه سوال:چرا اپل می گه سال 2011 سال آیپد 2 ه؟
رو کاغذ شاید تبلت های دیگه از نظر سخت افزاری بسیار برتر باشند اما نرم افزاری نه.اپل صرفا می خواد با نرم افزاراش سال 2011 رو سال آیپد بکنه؟
یادمه ipad 1 وقتی اومده بود همه با سنگ مقایسش می کردن ولی خب دیدیم خیلی ها به خرید سنگ علاقه مند شدن :Dنقل قول:
pami جان شما که هنوز ماجرای آنتن دهی یادت نرفته که بقیه شرکتا چجوری به سخره میگرفتن ؟
اپل با ارائه آیپد ریسکی کرد که هیچ شرکتی تا قبل از اون انجام نداده بود و همین ارزشمنده
والا تا جایی که یادمه بقیه شرکت ها اون جریان رو شروع نکردن ، از جایی شروع شد که این ایراد لو رفت و استیو جابز تو کنفرانس موتورولا و سامسونگ رو هم به داشتن همین ایراد تو گوشی هاشون متهم کرد که بعد در جواب موتورولا اپل رو مسخره کرد !نقل قول:
pami جان شما که هنوز ماجرای آنتن دهی یادت نرفته که بقیه شرکتا چجوری به سخره میگرفتن ؟
این وسط شما باشی یکی بهت برچسب ایراد داشتن بزنه شاکی نمیشی ؟!
اون هم جالب بود و مخصوص زمانی بود که هنوز سیستم عامل قابلیت مالتی تسک رو پشتیبانی نمیکرد !نقل قول:
یادمه ipad 1 وقتی اومده بود همه با سنگ مقایسش می کردن ولی خب دیدیم خیلی ها به خرید سنگ علاقه مند شدن :D
به هر حال در زمان خودش ایراد عجیبی بود !
در اون زمان که آیپد (1) اومده بود مردم برای اولین بار بود که چنین چیزی می دیدن.خب معلوم بود فروش زیادی هم می کنه.اما نسل دوم این محصول شکل ظاهری یه ذره فرق کرده که من به شخصه قبلیه رو می پسندم.البته تمامی اینا از روی عکس و حدس و گمانه تا وقتی که منتشر بشه.
به نظر من اگه اپل برگ برنده ای تو آستینش نداشته باشه این محصول فروش زیادی نمی کنه.در ضمن این همه ادعا هم زیر سوال می ره.ما از آیپد 2 چیزای زیادی ندیدیم.حالا باید صبر کنیم ببینیم سوپرایزامون چیه.
به نظر من یه خبرایی هست.
پیام جان شما فکر می کنی فروش بیشتر اپل به خاطر اون اسلایده؟ یا اصلا دلیل اینکه اپل اینها رو می گذاره برا زیاد کردن فروششه؟ اصلا چند نفر اون Keynote رو نگاه می کنن؟ :دینقل قول:
چرا وقتی آیفون اومد دنیای موبایل متحول شد؟ به قول شما به جز نرم افزار (که مهمترین نکته است!) هیچ چیزی نداشت، چرا باعث شد به تعریف اسمارت فون ها عوض بشه؟ فکر می کنی صفحه تاچ خازنی باعث شد دنیای موبایل متحول بشه؟ خیر، اپل به همه نشون داد موبایل چطوری می تونه تغییر کنه. اپل بود که مشخص کرد بازار باید به چه سمتی بره. اپل به یک سمت رفت و بقیه هم پاشون رو گذاشتن جایی که اپل قبلا پاشو گذاشته بود.
خودت میگی دیگه، آیپد نسل قدیم هیچ تکنولوژی خفنی نداشت، هم صفحه بزرگ همه می ساختن هم صفحه تاچ هم باتری و ... ، ولی چرا هیچکی قبل از اپل نساخت؟ همه صبر کردن تا اپل تبلتش رو بساره، بهشون یاد بده یک تبلت موفق چطوری می تونه باشه، و بعدش شروع کردن به ساخت تبلت ها بر اساس فرم فکتور و تکنولوژی هایی که اپل ساخته بود.
dual-core اومد چون ARM نسل جدیدش (Cortex A9) رو اینطور ساخت، و همه به اون نسل ارتقا دادن. بله رقابت پیشرفت میاره ولی صحبت اینه که زمینه رقابت رو اپل معرفی می کنه، و بقیه توش رقابت می کنن. همین مثال خودت، اگه آیپدی وجود نداشت الجی و سامسونگ تبلت dual-core داشتن؟ اصلا امروز تبلت داشتن؟نقل قول:
این که استیو جابز سر ادامه دادن یک تکنولوژی از سوی بقیه برندها اونها رو مسخره کنه واقعا زشته !
پروسسور A5 رو در نظر بگیریم ، مطمئن باش برندهای الجی و سامسونگ روی تبلت هاشون پروسسور dual core نمیزاشتن اپل هم اینکارو نمیکرد ، این تقلید و copycat نیست ؟!
یا همین ارتقا دوربین در آیپد 2 ، مسلم هست تمام این برندها نقص ها و ایرادهای همدیگه رو رفع میکنن و نمیشه اسمش رو تقلید گذاشت .
بیشترین چیزی که هر برندی بهش اهمیت میده سودشونه. اپل و مایکروسافت و گوگل و فیس بوک و ال جی و سامسونگ و BP و Shell و Jack Daniels (:دی) هم فرقی نداره. :دینقل قول:
سیاست های اپل که کاملا شفاف هست ، اپل حاضره برتر بودن و تک بودن رو به سود محصولاتش ترجیح بده .
از روی تمام محصولاتش هم میشه این رو فهمید ، به هر حال آیپد 2 محصولی هست که موفق میشه ، نظر من این بود .
بعید می دونم از نظر سخت افزاری هیچ تبلتی برتر باشه، چه برسه به بسیار برتر. ترکیب سخت افزار و نرم افزاره که یک محصول رو می سازه و در این ترکیب iPad 2 با اختلاف بسیار زیاد کامل ترین محصوله.نقل قول:
نه پیام جان، خبرهای اون موقع رو ببینی هر برندی که توی اون کنفرانس اسمش اومد، قبلا به اپل تیکه انداخته بود. حتی سامسونگ شروع کرده بود به هرکی که توی توییتر با اکانت معتبر از آیفون 4 اش بد بگه گالاکسی می داد (یا حداقل تبلیغش رو می کرد که مردم شروع کنن به بد گفتن از آیفون هاشون!) ، دقت کنی سونی اریکسون هیچی مشکل آیفون 4 نگفته بود، اسمش هم اونجا نیومد، دلیلش این بود که هیچ کدوم از گوشیهاش اون مشکل رو نداشتن؟ نه ، قصد سو استفاده از اون موقعیت رو نداشت و بهش Counter-Attack زده نشد :دینقل قول:
کاری که اپل کرد این بود که گفت شمایی که ما رو مسخره می کنین، خودتون همین مشکل رو دارین. جالب اینه که کسی شاکی نشد، هر کدوم درباره این حرف اعتراضی داشتن (یا فکر می کردن اپل دروغ میگه) می تونستن اپل رو بکشونن دادگاه و یک جریمه وحشتناک از اپل بگیرن، ولی هیچ کدوم از این اتفاق ها نیفتاد، چون اپل راست می گفت!
زمان خودش بهترین محصول (و تنها محصول) بود، بازار رو تعریف کرد، مولتی تسکینگ نداشت؟ اشکالی نداره وقتی رقیب ها اصلا تبلت نداشتن :دینقل قول:
اون هم جالب بود و مخصوص زمانی بود که هنوز سیستم عامل قابلیت مالتی تسک رو پشتیبانی نمیکرد !
به هر حال در زمان خودش ایراد عجیبی بود !
-------------------------------
بگم من نمی خوام توجیه کنم که مسخره کردن بقیه کار درستیه، فقط میگم اگه به بقیه بگه Copycat همچین بی ربط هم نیست.
به نظرتون بهترین زمان برا خرید آیپد2 کی میشه توایران..اگه از اون ور بخریم بهتره؟؟؟کدوم اپراتور تو ایران جواب میده؟؟؟(at&t یا verizon)
نقل قول:
ایران که فعلا 3G نداره پس هیچ فرقی نمی کنه
اپل قیمت هاش ثابت هست ، اگه همون لحظه که مییاد بخری با وقتی که 10 ماه از عرضه گذشته فرقی نداره.
فکر کنم جالب ترین خوصصیت ipad تعداد و کیفیت نرم افزار های موجود برای اون هست
Android 3 هنوز هیچی نداره !
تو این مقایسه این موضوع خیلی مهم هم در نظر گرفته شده.....
همه چیز که مشخصات سخت افزاری نیست.... هست ؟
تو همین عکسایی که داره مقایسه می که مشخصه دیگه.نقل قول:
بعید می دونم از نظر سخت افزاری هیچ تبلتی برتر باشه، چه برسه به بسیار برتر. ترکیب سخت افزار و نرم افزاره که یک محصول رو می سازه و در این ترکیب iPad 2 با اختلاف بسیار زیاد کامل ترین محصوله.
الان موتو زوم و یا گالاکسی تاب 10 به جز حافظشون چه فاکتور سخت افزاری پایین تری نسبت به آیپد 2 داره؟
البته من به این هم پی بردم که کل قضیه سخت افزار نیست.
ديدم بحث جدي شده گفتم اين مطلب رو بزارم :31:
وقتي استيو بعضي شركت ها رو كپي برداري محكوم ميكنه به اين دلايل هست ::13:
اين يكش هست :31:
اگر به محصولات سامسونگ دقت کرده باشید در خیلی از اوقات مواردی رو مشاهده خواهید کرد که از محصولات اپـل تقلید کرده، چه در لپتاپ ها و چه در گوشی های موبایل. تصاویر بهتر میتونه قضیه رو روشن کنه :
1- شارژهای مربوط به لپتاپ های سامسونگ و مکبوک های اپل :
2- شارژهای مربوط به موبایل :
3- کابل های دیتا از سامسونگ و اپل :
4- رابط های اتصال در لپتاپ های 9Series سامسونگ و مکبوک ایر اپل :
5- آیکون مربوط به تماس در آیفون و گلکسی اس :
اين موارد كم نيست :31:
منبع : انجمن آيفون
آقا آرمان یادتونه چند صفحه پیش نام دو تا سایت رو اوردی و گفتی این سایتا اصلا شایعه نکردن تو عمرشون و الانم دارن می گن که آیپد 3 تو همین سال 2011 منتشر می شه و خیلی زود هم این اتفاق می افته؟
قضیه ی این چیه؟
درسته، خبرگزاری های رسمی مثل WSJ و NYT (نه وبلاگ هایی که برا افزایش بازدیدشون هرکاری می کنن) صحبت هایی کردن از عرضه یک آیپد دیگه در امسال، با منطق جور در نمیاد ولی خب احتمالش صفر نیست.. گرچه بعیده. این خبرگزاری ها تا منبع معتبری برای حرفشون نداشته باشن چیزی رو منتشر نمی کنن، ولی خب اینطور نیست که همیشه حرفشون درست باشه. صحبت هاشون در خیلی مواقع اشتباه از آب در اومده. فقط این نتیجه رو میشه گرفت که زمانی که اینها چیزی منتشر می کنن، حداقل اپل احتمال اون قضیه رو بررسی می کرده.نقل قول:
AT&T .. نسخه GSM در ایران کار می کنه، نسخه Verizon بر اساس CDMA هست و با شبکه مخابراتی ایران کار نمی کنه.نقل قول:
درسته که خیلی زوده اما به نظرتون آیپد 3 چجوری خواهد بود؟(نظرخواهی از همگان)
پس اینطور که معلومه ما در ایران شاهد ipad 2 سفید نخواهیم بود درسته؟نقل قول:
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .:31:(نقل قول:
اتفاقا هست،چرا نباشهنقل قول:
سلام
شنیدم تولید آیپد متوقف میشه و بجاش آیپد2 تولید میشه و نسبت به آیپد افزایش قیمت نخواهد داشت.
درسته؟
بله ، تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمتش مثل قبلیه هستنقل قول:
نداشتن تعداد نرم افزار مناسب واقعا فاکتور مهمی نیست ؟نقل قول:
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .(
شما تبلت داشته باشی ، هرچی هم قوی باشه و پردازنده فلان و رم فلان داشته باشه وقتی امکانات نرم افزاری خوبی نداشته باشه میخوای چیکارش کنی ؟
توی این مدت زمانی که Honey comb معرفی شده فقط 100 تا app ؟ فکر میکنید این مدت زمان مشابه برای iOS iPad چند تا app شد ؟
بعد شما(ها) کلا برای ایراد گرفتن از iPad چیزی به جز نداشتن USB و درگاه SD و ... فاکتورهای دیگه ای پیدا میکنین ؟
اصلا آقا سالی که نکوست از بهارش پیداست .
وقتی تو 1 سال 100 تا اومده تو 2 سال 200 تا میاد .
تو 3 سال 300 . تا .
ایشاللا 10 سال دیگه به هزار تا میرسه .
..
ول کنین بابا بحثارو .
هر کی هر چی داره با همون حال کنه .
شما برین با آندرویدتون صفحه رو Lock / Unlock کنین حال کنین .
تازه حتی قفلشم اومده . Andriod Lock XT
...
آقا اصلا اگه آندروید 100 تا App داره 110 تاش واسه آیفون اومده .
..
به چی مینازین . ؟؟؟
وريزون اعلام كرد همين جمعه آي پد 2 رو عرضه خواهد كرد :46:
منبع : 9to5mac
دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.نقل قول:
برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.
اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
نقل قول:
سلام به همه اقا یون چرا هر دفه ادم میاد اینجا یا جنگ دعوا است یا یه نفر یه خبر عجیب غریب میده ؟
ما نفهمیدیم این ipad 2سیم کارت ایران رو جواب میده یا نه؟
اقایون عزیز دعوا نکنین من به شخصه طرف دار هیچ برندی نیستم ولی یه چیزی هست به نظر من ادم نمیتونه به سامسونگ اعتماد کنه یه دفه یچی میشه یا تبلتش یا گوشی هاش یه غوزشون در میادولی واقعا خدا وکیلی من هیچ تعریف بدی از اپل نشنیدم
الکی هی هم به خاطر سیستم تو سر و کل هم نزنید تا نیان مشخس نمیشه
باید دید اجزایی که که کناره هم قرار دادن با هم دیگه مچ هستن یانه دیگه انو من نووب نباید بهتون بگم همین تگرا 2 رو هر چیزی یه جور جواب میده
ممکنه سامسونگ یه چیز های خدایی رو تبلت و گوشی هاش گذاشته باشه ولی تازمانیکه از حداکثر امکاناتش بهره نبره چه فاییده ای داره؟
ولی خدایش من همچین چیزی رو تو اپل ندیدم
باید قبول کرد کهipad 2 و ipad چیز های شاخین از همه نظر
ولی مثلا به من باشه سرمم بزنن نمیرم iphone بگیرم galaxy s2 یه شاخیه که دو نداره از همه نظر
نقل قول:
جالبه همه حرفاتو میزنی بعدشم میگی من طرفدار برندی خاصی نیستم ؟ ... :31:
خوبه !!!
دوست عزیز ما دعوا که نمی کنیم.خیلی محترمانه بحث می کنیم.نقل قول:
به نظر من آی پد ظاهر زیباتر و وزن کمتری داره ولی در مجموع سخت افزار زوم بهتره.
البته در مورد گوشی آیفون رو بیشتر می پسندم.
حیف که پاییز گذشت ، شما هر وقت دوست داری جوجه ها رو بشمارنقل قول:
دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.
برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.
اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
iOS هم فقط مال آی پد نیست و برا چند تا دیگه گجت اپل هم هست به گمانم !!!!
هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
خدا به خیر کنه ...
ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیره
دادا میشه با همراه اول یا ایرانسل به اینترنت وصل شد؟یا باید حتما از این 3g هایی که تو خرداد میاد بگیریم؟؟نقل قول:
سوال دیگه این که من یه آیپاد دارم..تو تهران کجا خوب میخرنش؟:11:
منم همین امروز از سیدیا نصبش کردم باحاله...نقل قول:
چه خوووب از جمعه تو توتیوب میچرخیم به دنبال یک رویونقل قول:
دوست عزیز هم من می دونم هم خودت که منظور من محدود بودن گجت هاییه که سیستم عاملشون ios هست.نقل قول:
فعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .نقل قول:
هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
خدا به خیر کنه ...
ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیره
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید:31:
شما همون سامسونگ و بخرید ما هم میریم اپل و میگیریم دعوا نداره که هرکس لذت خودش و میبره،مرور زمان معلوم میکنه کدوم بهتر هستش.نقل قول:
فعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی
راستی اینم بخونید بد نیست:
اپل قابل تقدیر ترین شرکت دنیا
نشریه بین المللی Fortune برای چهارمین سال متوالی اپل را به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزید و عنوان برتر در این زمینه را به آن اختصاص داد.
نشریه Fortune طی گزارش خود در این باره نوشت: «شرکت اپل همواره با محصولات جدید خود بر محبوبیتش نزد کاربران می افزاید و علاوه بر افزایش کارایی نسل جدید محصولات الکترونیکی، به زیبایی آنها نیز توجه خاص دارد که همین مسئله موجب شده است تا برای چهارمین سال متوالی به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزیده شود».
در این گزارش آمده است که با توجه به خروج مجدد "استیو جابز" مدیرعامل اپل از این شرکت در ماه ژانویه برای مداوا، شرکت اپل همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد و بدون هیچ گونه وقفه پروژه ها را دنبال می کند که در این زمینه روز گذشته رایانه لوحی iPad 2 معرفی شد.
شرکت اپل در آخرین فصل از سال 2010 میلادی موفق شد سود خود را دو برابر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن افزایش دهد که کارشناسان حضور iPad بین کاربران و عرضه گوشی هوشمند آیفون از طریق شرکت مخابراتی وریزون را از عوامل اصلی این اتفاق می دانند.
رتبه دوم از لیست قابل تقدیرترین شرکت های دنیا به گوگل اختصاص دارد و پس از آن به ترتیب شرکت های Berkshire Hathaway، Southwest Airlines و Procter & Gamble قرار گرفته اند. دیگر شرکت های فناوری که نامشان در بین 10 شرکت برتر این لیست به چشم می خورد آمازون و مایکروسافت با رتبه های هفتم و نهم هستند.
از دیگر شرکت های فناوری که در این لیست وجود دارند می توان به IBM در رتبه دوازدهم، General Electric در رتبه سیزدهم، 3M در رتبه پانزدهم، سیسکو در رتبه بیست وهشتم، اینتل در رتبه سی ودوم، Best Bye در رتبه سی وششم، سامسونگ در رتبه سی وهشتم، Netflix در رتبه چهلم، eBay در رتبه چهل وپنجم،سونی در رتبه چهل وششم و اوراکل در رتبه چهل وهشتم اشاره کرد.
خیلی ببخشید . چیه این عیب های بچه گانه و تکراری ؟نقل قول:
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
خداییش چیز دیگه ای ندارید که بخواید با اپل مبارزه کنید ؟
اولیش که اصلا مشکلی نیست که بخوایم بهش فکر کنیم !! چون اپل خیلی کلش بیشتر موتو کار میکنه که درباره گذاشتن و نذاشتن پورت USB فکر کنه و در ضمن با یه رابط 25 تومنی قضیه حله و مطمئن باشید اگه اضافه کردن پورت USB کار مناسبی بود اپل درنگ نمیکرد
نه الان و نه هیچ وقت نمیتونید غیر از این ها بد دیگه ای درباره iPad بگید . نمی گم بی عیبه ولی میگم ای کاش با یه سری دلایل منطقی با اپل مبارزه میکردید
ما فقط خوشگل تریم ؟ بادمجون هم رفت قاطی میوه ها ؟؟ یکم دقت کنید !؟
65000 = 100 ؟؟؟؟؟؟
اصطلاح Copycat درباره اینها کمه ...نقل قول:
ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی
شما بسیار از روی تعصب صحبت می کنین.اخه عزیز من داشتن usb خیلی مهمه،فکرشون کار کرد یا نکرد رو من نمیدونم ولی برای خیلی ها از جمله من وجود usb خیلی مهم هست.در ضمن فاکتور های دیگه ای هم معرفی کردمنقل قول:
اصلا شما هر چی در چنته دارین رو کنین:31: ببینیم
دوستان iPad 2 هم از Flash پشتیبانی نمی کنه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام و عرض ادب
عذر میخوام یهویی میام وسط بحثتون
من فقط چند تا سوال دارم و نتیجه گیری باخودتون
آقایونی که اینقدر میگین اپل خوبه تا حالا با آیپد کار کردین یا نه؟
و آقایونی که میگین زوم موتورولا خوبه با اون کار هم کردین و یا فقط هردو از برندها دیدین و خوشتون اومده و یا یه کم بیشتر جلو رفتین و مشخصات فنی دیدین و دو تا فیلم و دارین باهم میجنگین؟
درمورد سوال و جوابهایی که شده هم چند تا موضوع رو لازم میدونم بگم اول اینکه چشم انسان تا یه حد رزولوشن رو ساپورت میکنه یعنی تا یه حدی احساس بهتر شدن تصویر رو داری از یه حد که رد شد تنها خصوصیتی که داره مصرف بیشتر باطری برای اونه.شما که میگی ما فلش رو ساپورت خواهیم کرد خداییش یه چیزی رو بگو من بفهمم شرکت موتورولا مال باباتون و یا فامیلتون هس؟
برای خیلی ها داشتن یو اس بی مهمه از جمله خود من اما برای این موضوع در آیپد چاره اندیشی شده و هر کس نیاز به این پورت داره یه کوچولو خرج میکنه اینطور نیست؟
اما درمورد کارت اس دی میخوام بدونم در مورد سرعت نور چیزی میدونین؟اونوقت دیگه هوس داشتن کارت اس دی و اینها رو هم نمیکنین اگه فقط سرعت انتقال داده ها رو ببینین واقعا کسر شان بود اگه میخواستیم اس دی رو روی آیپد ببینیم.
در مورد تعداد اپلیکیشنها و این موارد از اینکه احتمال اینکه رقیب گوگلی بتونه تعداد بیشتری اپلیکیشن رو در آینده ی نزدیک فراهم کنه بسیار زیاده اما یه کم به کیفیت appها هم توجه کنین اونموقع شاید یه چیزی بیشتر از تعداد براتون مهم باشه من به شخصه ترجیح میدم یا اپلیکیشنی وجود نداشته باشه برام یا کار با اون لذت بخش باشه.بدون هیچ تعصبی روی هیچ برند خاصی اینو میگم که خرید آیپد بسیار عقلانی تر از خرید تب لت های دیگه هس.جهت اطلاعتون میگم که از لحاظ مهندسی هم a4و همa5از پردازنده های ساخت اپل بی نظیر هستند و اونهایی که به شدت دنبال سخت افزار هستند اگه یه تحقیق کوچولو در مورد این پردازنده ها داشته باشند میفهمند که داستان سخت افزار قدیم موتورولا که توسط اپل به کار گرفته میشد و با سایر پردازنده های زمان خودش که فاصله بسیار زیادی با اون وجود داشت الان دوباره تکرار شده شما فقط کافیه یه مدت کوتاه با آیپد کار کنی تا بفهمی چقدر همه چی سر جاش هس نه اینکه امروز بگن گوگل 2.3 و فردا بگن گوگل3 و پس فردا هم بگن این دو تا رو یکی میکنیم میکنیمش گوگل 2.4 واقعا این یه ضعف بزرگهخصوصا اینکه به همه اجازه ی به روز رسانی داده نمیشه خوب دقت کنین.
درمورد ساپورت فلش من موافق نظر اپل نیستم اما اونها استدلالهای خودشون رو دارن و از انصاف نگذریم بیراه هم نمیگن.اگر هم از آیپد استفاده کنین میگین که رزولوشن اون اینقدر هست که احساس نیاز نکنین که باید بالاتر میبود.ولی کلا اگه بحث منطقی میکنین هم نرم افزار رو ببینین و هم سخت افزار هر کدوم بدون اون یکی به درد نمیخوره و الان به نطر من آیپد حتی اگه سخت افزارش ضعیفتر هم باشد(درحالیکه فکر نمیکنم )(الان گیر میدن آقا رمش کمتره و سی پی یوش تک هسته ایه)بازهم با نرم افزار مناسب و ایجاد تعادل بین نرم افزار و سخت افزار اقبال بسیار بهتری نسبت به سایر رقبا داره و علت فروش زیاد اون هم به همین دلیله.
فکر کنم کم کم زیاد شد.به درود.