i need 504 book
please hurry up
Printable View
i need 504 book
please hurry up
سلام من یه مشکل دارم بعد از اینکه کرک رو پیست می کنم و زبان رو اضافه می کنم بعد از اجرای برنامه و ورود به یوزر خودم ارور 1117 میده و به خاطر همین نمی تونم از میک استفاده کنم ویندوزمم 7 هست. اگه میشه راهنمایی کنید.
اونطور که تو سایتش گفته این اررور واسه مشکلی در ف نصب فایل های صوتیه. که گفته این رو دانلود و اجرا کنید:نقل قول:
اینم لینک توضیخاتش:کد:http://resources.rosettastone.com/rs3/updates/speech/models/RosettaStone_Models.exe
موفق باشیکد:http://support.rosettastone.com/ics/support/default.asp?deptID=14042
این کارو کردم ولی بازم نشد
hi guys
im just stydying for the toefl test and i dont really have enough time i want to improve my listening skill
as you know most of the lectures and conversations in the toefl test are about biology,geography and society so i need helpful listening in these subjects
i download some podcast from this topic but i need more of them that are specially for toefl
کسی نمودونه من باید چیکار کنم؟
دوست عزيز من قصد دانلود كتاب رو دارم ولي سايت ف.ي.ل.ت.ر شده است ميشه لطفا جايي آپلود بفرماييد كه بتونم دانلود كنم:11:نقل قول:
آقا روی این برنامه فقط میشه یه زبان نصب کرد؟
من به همین روش و یه روش دیگه که هر ایمیج رو رایت کردم،زبان آلمانی نصب کردم
حالا انگلیسی که میخوام نصب کنم نمیشه و نمیشناسه ایمیج و سی دی رو!
چی کار باید کنم؟
کسی میدونه؟
سلام کسی لینک دانلود صوتی
504 Absolutely Essential Words
داره ؟
نه اونی که تو کتاب ترجمه فارسیش هست
سلام دوستان . من خیلی دنبال دانلود آدیو کست این کتاب گشتم تو اینترنت . اما نتونستم چیزی پیدا کنم. البته دو سه تا لینک پیدا کردم مثلاما پولیه . دوستان اگه لطف کنین لینک دانلود بزارین ممنون میشم . ضروری و فرویه . ممنونکد:http://www.paperbackswap.com/Air-Listening-Radio-Talk/book/031217795X/
DO any of you guys have AUDIBLE?!
وارد برنامه که میشید ، گوشه ی سمت راست بالای صفحه ، یه آیکن واسه اضافه کردن زبان جدید هست. از اون استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
:11:
کدوم آیکن؟add language?
اون رو میزنم فایده نداره زبان دوم رو نمیشناسه اصلا
راه دیگه ای نداره؟
سلام..........من الان کلاس میرم و level4 رو دارم میخونم.........
الان من اینا رو دان کنم اصلا چیزی به زبانم اضافه نیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینا مفدماتی هست؟؟؟؟؟؟
اولا پیشنهاد میکنم بجای رایت کردن از برنامه ی معروف DAEMON Tools یا برنامه هایی که تو قسمت دانلود سایت دز زیر شاخه ی "ایمیج و درایو مجازی" هستن استفاده کنی ، که واستون تو My Computer درایوهای مجازی میسازن و آدرس فایل iso رو بهشون میدی و بعد اجراش میکنی. دقیقا مثل اینکه با CD-Rom اجرا کرده باشی. بعد از اتمام کارت هم درایو رو حذف میکنی.نقل قول:
وگرنه باید واسه هر level یه cd بزنی! شما این رو چک کن .
من هم تو یکی از پست هام دقیقا به همین موضوع اشاره کردم و با هاتون موافقم. این برنامه واسه افرادی خوبه که نسبت به یک زبان کاملاً ناآشنا هستن و حتی نمی دونن خانم و آقا چی میشه. مثل خودم که نسبت به آلمانی اینجوری بودم و این برنامه واقعا کمکم کرد.نقل قول:
مگه المانی هم یاد میده؟؟؟؟؟؟؟:20:
من المانیش رو لازم دارم:20:
سلام شما میتونید زبان های زیر رو :نقل قول:
Arabic:
French:
German:
Hebrew:
Irish:
Italian:
Japanese:
Korean:
Mandarin Chinese:
Portuguese:
Russian:
Spanish Latin America:
Spanish Spain
هم رایگان دانلود کنید.
هریک از دوستان خواست ، پیام خصوصی بده که لینک رو ارسال کنم.
موفق باشید
[QUOTE=a6l3i;5497068]اولا پیشنهاد میکنم بجای رایت کردن از برنامه ی معروف DAEMON Tools یا برنامه هایی که تو قسمت دانلود سایت دز زیر شاخه ی "ایمیج و درایو مجازی" هستن استفاده کنی ، که واستون تو My Computer درایوهای مجازی میسازن و آدرس فایل iso رو بهشون میدی و بعد اجراش میکنی. دقیقا مثل اینکه با CD-Rom اجرا کرده باشی. بعد از اتمام کارت هم درایو رو حذف میکنی.
وگرنه باید واسه هر level یه cd بزنی! شما این رو چک کن .
__
این رو که میدونم خودم: دی
با درایو مجازی نشد!گفتم رایت کنم شاید بشه ولی نخیر!گیر داده الکی!
همون رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم نصب شد!
فکر کنم فقط میشه یه زبان روش نصب کرد! نمیدونم والا
من که میزنم زبان دیگه ای رو ادد کنه هی گیر میده سی دی بزارین تو سی دی رام !! :دی
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من فایل pdf کتاب Active Skills For Reading:Intro را احتیاج دارم اگر می توانید یک لینگ دانلود به من معرفی کنید. نوینسنده Neil J.Anderson
من رو این لپ تاپم که 7 داره تمام level های آلمانی و انگلیسی رو ریختم. ولی تو PC ایم علاوه بر اینها فرانسه و چینی و ایتالیائی رو هم ریختم و همیشه بعد از انتخاب user راحت انتخابشون میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا مشکل عجیبه!نقل قول:
نمیدونم چرا نمیشناسه! یه زبان دیگه رو
ربطی به کرک و اینا نداره؟
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
آلمانی 3 level داره دیگه؟یا بیشتر هم هست؟
من انگلیسی level4 کار نمیکنه اگه لینک level 4 رو داری بدی ممنون میشم
اگه تونستی چند تا Screen-Shot بذار ، ببینیم کدوم مرحله مشکل پیش میآد؟نقل قول:
آلمانی همون 3 تا level هستش
لینکی که من دارم همه ی لول ها رو یه جا زیپ کرده. باز دیدم خبرت میکنم
این هم یه سری شات
سی دی هارو که رایت کردم یا وقتی که با درایو مجازی باز میکنم :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[U/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی level 4 and 5 فرانسوی رستا استون رو داره؟
تو سایتش زده.ولی قیمتاش :18::18::18::18: واقعا هم اینه :27:
ببین اگه آلمانی رو حذف کنی اون رو قبول میکنه؟
آره دیگه قبول میکنه!!! قمست عجیبش همینه!نقل قول:
روی یه سیستم دیگه هم نصب شد!
یعنی آلمانی رو یه سیستم ،انگلیسی روی یه سیستم دیگه!:41:
ورژن خود برنامه دقیقا چنده؟
ورژن 3 ،3.4.5نقل قول:
23970
کسی متن این اموزشها رو داره ؟نقل قول:
4000_essential_english_words
کسی نداشت اینو؟نقل قول:
متا سفانه همه لینکهای مربوط به این کتاب فیلتر هست اگه به فیلتر شکن دسترسی دارید میتونید خیلی راحتنقل قول:
با یه جستجوی ساده تو گو گل پیداش کنید
hi friends
i need deltas key to the next generation
i download a version of the book but that wasnt complete it has just the part of quizes and answer keys it didnt helped me
can anyone help me i really need it ?
good luck
همه ماها بنا به دلایل خاصی شروع به اموختن زبان های خارجی و بویژه انگلیسی می کنیم.
مجموعه های اموزشی و صوتی خاصی نیز برای اهداف خاص ساخته میشوند و توزیع میشوند. اگر بدنبال گرفتن مدارک اکادمیک مانند IELTS یا TOEFL هستید مطمئنا نیاز به منابعی دارید که خاص برای این هدف طرح ریزی شده باشند. مجموعه ویدئو های سایت Engvid.com که بصورت رایگان قابل دانلود نیز هستند برای شما کاملا مفید خواهند بود.
این مجموعه که شامل 160 ویدئو در زمینه های مختلف هستند تمامی نکات مهم و مشکل ازمون های فوق را به زبان ساده به شما اموزش می دهند.
فایل ها با فرمت flv بوده و برای خواندنشان نیز به برنامه Flvplayerنیاز دارید. حجم فایل ها با توجه به موضوع متغییر و توسط اساتید مختلفی تدریس می شود.
به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه شود
جهت اطلاع:نقل قول:
متن کتاب توی gigapedia.com هست
صرفا جهت اطلاع:نقل قول:
متن کتاب توی gigapedia.com هست
کتاب های دیگه هم داره که باید سرچ کنید. یه وقتایی فایل صوتی هم توش پیدا میشه
خب الیته باید ثبت نام کنید
سوال من در مورد اینکه کسی میدونه tape scripts interchange 3 را از کجا میتونم تهیه یا داونلود کنم.
با تشکر:20:
سلام
من فایهای زیادی رو گوش کردم.
الان دنبال مجموعه ایی میگردم که سبک حرف زدنش پیشرفته تر باشه و مثل حرف زدن واقعی توی فیلم ها باشه.
بیشتر مجموعه هایی که دیدم به زبان کاملا رسمی حرف میزدند.
ولی مثلا وقتی یه فیلم رو گوش میکنم بخش بزرگیش رو متوجه نمیشم.چون خیلی سریع حرف میزنند و کلامات رو میجوند.
ایا کسی مجموعه ایی واسه حل این مشکل داره؟
سلام
من دنبال کتاب barrons toefl ibt می گردم با فابل صوتی کسی می تونه کمکک کنه؟
پیش پیش ممنون
سلام دوستان
من یه فابل واسه toefl ibt barrons دانلود کردم کتابشو ولی کامل نیست بعنی مثلا صفحه 555 رو داره 557 رو نداره بعد دوباره 558 داره 559 نداره خیلی جاهاش این مشکل رو داره کسی هست که کتاب کاملشو داشته باشه
خواهشا دوستان کمک کنید من یک ماه دیگه امتحان دارم
سلام
من شنیدم یه سری نرم افزارهایی هستند برای تافل که writing می نویسید و یه نمره تقریبی می ده
کسی می تونه از این نرم افزار ها معرفی کنه
همچنین نرم افزارهای شبیه ساز تافل