سلام
من حدود یک ماهه پیش یک z570 خرید کردم به قیمت 1470 الان چندتا سوال داشتم
بهترین حالت برای افزایش طول عمر باتری چیه؟
کاربرد gpo چیه؟
داخل کارتن نه ویندوز بود ونه وبروس یاب و فروشنده گفت کلا از روی کارتن برداشتن وهیچکدوم نداره.این حقیقته؟
سلام
من حدود یک ماهه پیش یک z570 خرید کردم به قیمت 1470 الان چندتا سوال داشتم
بهترین حالت برای افزایش طول عمر باتری چیه؟
کاربرد gpo چیه؟
داخل کارتن نه ویندوز بود ونه وبروس یاب و فروشنده گفت کلا از روی کارتن برداشتن وهیچکدوم نداره.این حقیقته؟
بنده تصمیم گرفتم z580 با رم 6 گیگ و سی پی یو i7 تهیه بکنم لطفا این سوالات بنده رو پاسخ بفرمایید ممنون میشم:
چون اصلا اهل بازی نیستم دیگه سراغ سری y580 توصیه کردن نروم و فعلا اضافی این پول رو سیو می کنم برای هزینه های دیگه.نقل قول:
بنده هم تدوین می کنم(مستند و فیلم کوتاه) هم رشته ام مهندسی مکانیک جامدات هست و... اگر تجربه در این 2 زمینه با لپ تاپ z580 رم 6 گیگ i7 دارید ممنون میشم بفرمایید.
و اینکه این لپ تاپ دیگه مشکل خاصی نداره؟ اگر ایرادی داره خیلی ممنون میشم بفرمایید
خوب منم هیمن رو گفتم گفتم سری n به هم چسبیدست کیبوردش اما سری k صفحه کلید خوبی دارهنقل قول:
کسی اطلاع داره z580 با گرافیک640 تو بازار هست؟چون تو سایتهای خارجی هست
کسی قیمت z580-59337518 رو داره ؟؟ با مشخصات i5...ram 6gb ؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر دوستان عزیز و گرامی.
دوستان میخوام Z480 بگیرم با رم 6 و هارد 750
کسی از قیمتش سراغ نداره؟
کسی از دوستان این مدل رو نداره در موردش یکم واسم توضیح بده؟؟؟
رم و هارد این لپ تاپ قابل ارتقا و تعویض هستش؟
یعنی میتونم در آینده رو رو به 8 افزایش بدم؟؟؟
بیشتر از نصف ملت و جهان همین کارو میکنن.نترس.فقط موقعی که برق یدفعه میره دیگه نمیشه تضمین کرد!از محافظ استفاده کنیدنقل قول:
حتما cori5 هستش که قیمتش اینه.من cori7 خریدم تقریبا 1600 تومان.نقل قول:
افزایش طول عمر باتری:
گذاشتن لپ تاپ رو حالت power saver و تغییر دستی تنظیمات این قسمت برای کاهش قدرت cpu و ...(تاثیر فوق فوق فوق بالایی داره برای افزایش ماندگاری شارژ)
گذاشان ویندوز رو حالت کلاسیک که از موتور گرافیکیش استفاده نکنه.و غیر فعال کردن تمام زیبایی ها و گذاشتن زمینه سیاه جای عکس گرافیکی.
قطع کامل صدا تو کارهای فتوشاپی و ...
باز نزاشتن برنامه هایی که استفاده نمیکنید.مث idm و یاهو مسنجر و ...
اگه طول عمر کلی باتری رو میگید به نظرم اونم باید مث موبایل وقتی خالی میشه بزاری شارژ و تا پر پر پر نشده از برق نکشیش بیرون و تا حد امکان موقع شارژ از لپ تاپ استفاده نکنی.البته اگه کارکرد باتری لپ تاپم مث موبایل باشه میشه این موارد را انجام داد برای افزایش طول عمر باتری.
در مورد gpu که فک کنم همون گرافیکش باشه.اونجا برنامه ای از گرافیک قدرتمند لپ تاپ استفاده کنه اونجا نشونش میده و میتونی حالت اپتیموس رو اونجا تنظیم کنی.
روز کارتن لپ تاپ نوشته باید از فروشنده سه تا چیز حتما بگیری.داخل کارتن نیست.
آنتی ویروس نود 32
موس بیسیم لنو
کیف لپ تاپ
که قیمت اولی تو بازار 25000 قیمت دومی فک کنم 20 تومان و سومی 25000 تومان است.
اگه رو کارتن نوشته و شما از فروشنده نگرفتی حدودا 70 تومان سرت کلاه رفته!
سلام به شمانقل قول:
من z570 دارم.راستش تا حالا و ان شاالله هیچ وقت مشکلی نداشته برام.کلا کسی میتونه مشاوره درست برای لپ تاپ بده که چندین تا لپ تاپ عوض کرده باشه.من اولین لپ تاپمه.
راستش به دلیل حساسیتم برای قدرت زیاد لپ تاپ و کم نیاوردن اون، cori7 گرفتم که دیگه آخ نگه و دقیقا موارد استفاده شما رو دارم.هم کار میکس انجام میدم و هم فتوشاپ و هم ماکس و کتیا و ...(کلا مکانیک)
تا اینجاش که کم نیاورده.البته باید قدرتش رو حداکثر بزارین.(توقسمت پاور) و با قدرت بالا با مصرف زیاد منابع باید به برق بزنید حتما.
گرافیکشم که gt540 هستش بازی هات رو اجرات میکنه و کلا ارضات میکنه.گرشاسب و کبری 11 رو نصبیدم و مشکلی نداره.بسه دیگه.
یکی از مزایاش دکمه مستقلی برای خاموش روشن کردن بلوتوث و وای فای هستش که روزی 10 بار ازش استفاده میکنم!و همچنین دکمه خاموش روشن حالت اپتیموس.
این z580 که میفرمایین چن هفته بیشتر نیست که اومده.همون پردازنده های جدید رو داره که فک کنم مصرفو کاهش میده.حتما جدید رو بگیرین با هر قیمتی که شده.اگه لپ تاپی میخواید که آخ نگه پولتونو سیو نکنید همش یباره و فوقش مثلا 200 یا 400 تومان بیشتر بدین.من قرض کردم قوی گرفتم.(البته از بابا مامانم قرض گرفتم:31:)
ضمناٌ کسی لپ تاپ منو خواست بگه با تخفیف بهش میفروشم.میخوام پردازنده جدید بگیرم.
رمم 6 و بقیش معلومه پردازنده 4 هسته ای شیر تا هشت هسته.هارد 750.
من تو رشت دیدم.ولی گرافیکو نمیدونم چنده.از سایت سازگار نگاه کن دیگه.اینجا چرا میپرسی.ای بابا...نقل قول:
تو دیجی کالا و دیجی انلاین ببین دارننقل قول:
من پرسیدم تو رشت 1480 بود تقریبا.یعنی زیر 500 بود.رم نمیدونم چند بود و ci5 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 تای اولی کانفیگ های مختلف z580 هستش که هارد همشون 500 هستش و تو کش cpu فرق دارن و تو رم که 6 و 4 هستند و تو پردازنده که 5 و 7 هستند و گرافیک همشون gt630 هستش که سری جدیده نسبت به gt540 قبلی.البته فک کنم ضعیفتره.
باس سی پی یو ارتقا پیدا کرده که خودمم نمیدونم چه بدردی میخوره:
Notebook Ideapad Z580 59-337510 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i7 3612QM@2.1(3.1)GHz,6MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 6GB 1600MHz+500GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 630M 2GB
پس طبق سایت سازگار که لینکشو بالا گذاشتم نتیجه میگیریم که کانفیگایی غیر از اینی که تو سایت سازگار هستند دستکاری شده هستند.
چس هارد 640 و 750 نداریم.فعلا فقط 500 گیگ.
فروشنده خیلی ادم درستی هست خیلی قبولش دارم و میگفت از تهران که فرستادن نداشه.نقل قول:
درضمن قیمت خود لب تاپ 1430شد که 50برا ویندوز-سفارش-کرایه شد
دوستان اگه تاپیک در مورد z570 cori5 هست معرفی کنید یا اگه کسی این لب تاپ رو داره یه چندتا سوال ازش دارم
ممنون
سلامنقل قول:
من می خواهم این رو بگیرم
یه موضوع رو متوجه نشدم! اینکه گفته بودید:
یعنی همین z580 رو می خواهید بفروشید؟ آخه تمامی z580 ها همگی ivy بریج هستند و نسل جدید سی پی یو!!!نقل قول:
ضمناٌ کسی لپ تاپ منو خواست بگه با تخفیف بهش میفروشم.میخوام پردازنده جدید بگیرم.
از طرف دیگه می خواستم ببینم داغی لپ تاپ چه جوری ها هست؟ داغ می کنه یا نه و...؟!
و اینکه با برنامه های مونتاژی و همین طور مکانیکی هم خوانی کاملی داشته باشه
اگر هم یه لطفی بکنید از خود ویندوز یه rating بگیرید بفرستید ممنون میشم.
مشخصات دقیقا لپ تاپبتون رو هم بفرمایید خیلی ممنون میشم(سی پی یو - رم - گرافیک و...)
من آخه می خواهم روزی 5 تا 10 ساعت با این بد بخت کار بکنم! دیگه با یک سخت جانی باشد!
سلام دوسته من شما بیشتر 10 ساعت با هاش کارهیچش نمیشه اصلا تو فکر نباشنقل قول:
برای خنکی که lenovo از نظر من یخچاله هیچ داعپغ نمی کنه
من خودم z480 رو همین هفته خریدم
عالی عالی
فقط تنها عیبش اینه کعپه صفحه نمایش کیفیت کمی داره اما این اصلااااااا مهم نیست تازه سری z هم خیلی قشنگه
من بدون ویندوزشو دارم که یه سی دی درایور هم توش بود
همه برنامه های سی دی رو نصب کن خیلی برنامه هاش خوبن تو مارک های دیگه ای برنامه ها رو ندیدم
برنامه هاش فوقالعده بکارت میاد
یکی از برنامه هاش اینه که باتری رو بی شتر از 60% شارژ نمی کنه ....
سلام نظرتون در مورد B570e چیه؟
cpu:I5 2450 -ram:4g ddr3-hdd:500-vga:intel hd3000 قیمتش هم 1050000 هستش
البته الان که تو سایت سازگار گشتم گرافیکش رو nvdia410 زده نمیدونمن شاید مشخصات رو اشتباه زده و پردازندش i3 باشه!
ويندوز خودشون نصب كردن؟ سي دي ويندوزم روشه يا نه؟ بعد اينكه كند نيست بالا اومدن سيستم با اين ويندوز غير اصلي؟نقل قول:
راستي چقد شارژ نگه مي داره؟
ممنون كه جواب ميدين
من پیشنهادم همنیه که گفتین میخواین بگیرین البته فک کنم گرون باشهنقل قول:
نخیر من میخوام z570 خودم رو که حتی پلاستیکشم باز نکردم بفروشم.میخوام جدیدتر بگیرم.هیچ مشکلی هم نداره.فقط اینکه عاشق جدیدترین هام.به خاطر سی پی یوش.
در مورد داغی من کبری 11 یا گرشاسب بازی کردم با گرافیک gt540 که داره و قدرت رو رو آخر گذاشتم آره سمت چپ لپ تاپ داغ میکنه.ولی سمت راست خنکه.ولی طبیعیه دیگه.میخواستید گرافیک و سی پی یو با تمام قدرت کار کنن و داغ نکنه.خودشم داغیشو خنثی میکنه.مشکلی نیست.من خیالم راحته.
آره همه جور برنامه سنگین کار کردم.مشکلی نداره.
rating رو نفهمیدم.توضیح بدین
آره سخت جان و از همه مهمتر خوشکل و مهندسی و باکلاسه.به هیچ وجه با ایسوس عوضش نمیکنم.صفحه کلیدش منو کشته.به قول یکی لپ تاپ به صفحه کلیدشه.که همش جلوته.
مشخصات لپ تاپم:
این لپ تاپ منه
ببین حالشو ببر
شما در مورد این جمله اخرتون یه توضیح بدین ممنون میشمنقل قول:
بیشتر از 6 درصد شارژ نمیکنه مگه به نفع لپ تاپه؟خوب باید شارژش فول بشه
سلام دوستان z570من همیشه 100درصد شارژ میشه آیا مشکلی نداره خالی و پر میکنم واسه باطری اشکالی نداشته باشه برنامه ای هست شارژ رو رو90درصد متوقف کنه برنامه خود لنوو هست انرژی پاور چهار حالت داره میشه بااون تنظیم کرد
میگم میخوام لنوو بگیرم بهترینش کدومه برا بازی میخوام
ممنون
با سلام
میخواستم بدونم اگر پشت لپتاپ برای اضافه کردن رم باز بشه از گارانتی ساقط میشه ؟
IdeaPad Y580نقل قول:
سلام
اونطور که من شنیدم کیفیت صفحه نمایش y-580 بده. به خاطر همین از خریدش منصرف شدم. کسی هست که این لپ تاپو داشه باشه؟ اذیت نمیکنه صفحه نمایشش؟ به چشم میاد ضعیف بودنش؟
هر کی گفته جوک سال رو گفته.نقل قول:
y580 اگه بهترین نباشه. جز بهترین صفحه نمایشهای HD بازار رو داره
کسانی هم که لبتاب رو برای صفحه نمایش میخوان میتونن رو سری F سونی سرمایه گذاری کنن. درعوض خیلی چیزها رو از دست میدن
شیطونه میگه پاشم برم چین کارخونه لنوو یه مشت و مالی به رییس بزرگ بدم!:31:
تینک پد میخوام بگیرم:
یه مدل نامپد داره ولی کیفیت صفحه نمایش پایینه
یه مدل کیفیت صفحه نمایش IPS full hd هست ولی صفحه کوچیکه و نامپد نداره
یه مدل صفحه نمایش عالی+کیفیت صدا خیلی خوب+باتری عالی ولی همچنان نامپد نداره!
خدایا یه تینک پد باب دل ما برسان!:42:
آمین.....................:31:
thinkpad T430/Ci7/8gb DDR3/1Tb H.D.D 7200rpm/vga:quadro
فقط و فقط 3,100,000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کانفیگ میارزه البته برا کسی که استفاده حرفه ای ازش بکنه
بیشتر از 60 درصد .نقل قول:
شما در مورد این جمله اخرتون یه توضیح بدین ممنون میشم
بیشتر از 6 درصد شارژ نمیکنه مگه به نفع لپ تاپه؟خوب باید شارژش فول بشه
البته ورژن های جدیدش تا 50٪
باطری اگه همیشه 100٪ بشه یا کمتر از 10 درصد دراز مدت بهش آسیب میرسه .
این نرم افزار وقتی باطری 50٪ پر بشه برق لپتاپ رو یه سره میکنه و نمیذاره باطری دائم در حال شارژ باشه .
اینطور با خیال راحت میتونید باری رو همیشه توی لپتاپ بذارید و به برق وصلش کنید .
من Y570 دارم همزمان دوستم دل خرید .
الان باطری من دقیقا یکساعت بیشتر از اون کار میکنه !
هفته پیش یه لپ تاپ لنوو دیدم فکر میکنم سری جدید Z بود .
از دور دیدم فکر کردم اپله ! خیلی شیک و باریک بود !!!
سلام به همگی
بنده هم بالاخره به جمع z480 دارها پیوستم!
دستگاه خوبیه و سبکه.
در کل ازش راضیم
فقط تنها ایرادش کیفیت متوسط صفحه نمایشش هستش.
یه سوال داشتم از اساتید.
دمای پردازنده در خنکترین حالت ( در محیط تقریبا سرد ! ) و گذاشتن فن روی حالت efficient thermal dissipation یا همون cool پایین تر از 41 درجه نمیاد!
در بازی ها و عملیات های نسبتا سنگین یا در حالت لود 100% پردازنده در دمای معمولی اتاق هم دما تا حدود 85 و گاهی 90 بالا میره!
میخواستن بپرسم دوستانی که این دستگاه رو دارند،این عادیه یا دستگاه من ایراد داره؟
ممنون از همگی دوستان...
سلام به همگی دوستان.
ابتدا عرض ارادتی میکنم به ساحت ملکوتی ibm .من چند سالی هست که از لپتاپ lenovo استفاده میکنم .
در مورد عظمت کمپانی ibm همین بس که سیستم های دیجیتال ارتش امریکا رو میسازه و جالبه که بدونین اولین کامپیوتر جهان هم توسط همین کمپانی ساخته شده!
من thinkpad sl510 دارم خواستم یه توضیحی بدم شاید به درد دوستان خورد
مختصری از مشخصات :
6gig ram-2.8 core 2 duel cpu 6mb cash-500gig hard-ati mobility radeon hd 4500
این لپتاپ رو 2.5 سال پیش به قیمت 1و200 گرفتم حقیقتا نسبت به پولی که دادم بهترین گزینه نسیبم شد.این لپتاپ حتی 1 بار هم مارو اذیت نکرده حتی برنامه های سنگین متلب روی این لپتاپ ران میشده
تا همین 1 ماه پیش اصلا ویندوز عوض نکرده بودم بودم اونم به واسطه thinkvantage بود که به راحتی هر مشکلی رو حل میکرد.
تنها ضعف این لپتاپ برای من گرافیک پایین این لپتاپ بود که قبل از خرید فکر میکردم خیلی اذیتم کنه
ولی تا به امروز هر بازی که خواستم روش نصب شده و با گرافیک مدیوم به راحتی بازی میکردم که آخریش هم spec ops the line بود
ولی به واسطه تعریف دوستان از پردازنده corei7 قصد دارم THINKPAD W530بگیرم از دوستان کسی تجربه استفاده از این لپتاپ رو داره ؟ قیمتش دستتون هست؟
تینک پد سری T و W خیلی کمیابه...بیشتر سری E تو بازار موجوده...T رو من بالای 3 تومان قیمت گرفتم...فکر کنم W به خاطر صفحه IPS گرونتر هم باشه!ولی کاربردش خیلی حرفه ای یه!گرافیک کوادرو داره و...نقل قول:
دوستانی که Y580دارن نظراتشونودر مورد این مدل بدن.ممنون
دوستانی که z580 دارن لطفا نظراتشونو در مورد این مدل بدن.ممنون
دوستان من این پستو خیلی وقته زدم کسی نیست راهنمایی کنه نرم افزارهای لنوو مدیریت انرژی رم نصبیدم ولی این شارژه واسم مهمه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام دوستان. ممنون میشم اگه کمک کنین.
با وضعیت قیمت الان بازار یه لنوو میخوام حدود 1400000 نه بیشتر...کمتر از 1400000 باشه. از سری z و y وg واسه کارهای عمومی چیو پیشنهاد میکنین؟؟
ترجیحا با حداقلهای
cpu core i5
ram 4
vga 512 mb
hard 500
رو چندتا مدل موندم کلافه شدم.میخوام بدونم شماها چی پیشنهاد میدین؟ خیلی لطف میکنین.
قیمتا امروز دوباره رفت بالا فکر نکنم بتونی i5 بگیری باید i3 بگیری از لنوو مدلی مثل g-580 باقیمت 1350نقل قول:
آره قیمتا عجیب داره میره بالا...نقل قول:
آقا راستی من متوجه آخر تاپیک نشده بودم که "مشاوره ممنوع"
واسه همین عذر می خوام.
پس اگه یه لطفی کنید پیجی
واسه مشاوره خرید لنوو معرفی کنید ممنون میشم!
سلام. من یه z580 دارم میخواستم ببینم درایور های ویندوز 8 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟چون بعضی از درایوراش رو ویندوز 8 نصب نمیشه.
شما میتونی در هر کدام از بخشهای لبتاب یه تاپیک برای مشاوره دادن در مورد خرید لبتاب ایجاد کنید تا افراد متخصص بتون مشاوره بدن.نقل قول:
از سایت خود لنوو بگیرین مدل دستگاتون رو وارد کنید و با توجه به ویندوز درایور مورد نظر رو دانلود کنیدنقل قول:
ای کسانی که عاشق لنوو هستید!بشتابید Thinkpad X1 Carbon بخرید!:31:
مفت!
فقط و فقط:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4,300,000 تومان
این z580 اولین لپ تاپ منه.خب یه چیزی برام سوال شده!بطورکلی ازش راضیم اما دوسه تا مشکل دارم که میخوام بدونم مربوط به همه لپ تاپاس یا عیبای اینه.یکی اینکه تا یه کم زاویه پیدا میکنی با مونیتورش صفحه قابل تشخیص نیست دومیشم اینه که نور صفحه خیلی کمه!!!!رنگ و رو رفته و کم نوره.درضمن حروف فارسیشم جابجاس روش یه حرف نوشته اما یه چیز دیگس!!!! یه سوالم داشتم یه حالتی داره که میگه اگه بیشتر از برق استفاده میکنید باطری تا 60 درصد فقط شارژ بشه بهتره این حالت برای عمر بیشتر باطری انتخاب بشه درسته؟
1-در همه ی صفحات led و lcd با تغیرر زاویه ممکنه صفحه تاریک روشن بشه...و ممکنه قابل تشخیص نباشه ...ممکنه بعضی رنگ ها پر رنگ تر و بعضی کم رنگ تر بشه....بستگی به کیفیت صفحه نمایش داره ولی در همه صفحات به مقدار خاصی دیده میشه.نقل قول:
2-احتمالا شما قبل از لپتاپ از یه مانیتور با کیفیت استفاده میکردید.الآن به نظرتون صفحه ی لپتاپتون کم نور یا بی رنگ به نظر میرسه.با تنظیمات کنتراست و نور صفحه میشه این مشکل رو تا حدودی رفع کرد.
3-این سوال خودم هم هست:) همون شصت درصد رو میگم:)